Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το δικό μου το πήρα χθες, ένα 16GB μαύρο! Την Δευτέρα το παράγγειλα, χθες το πήρα... σφαίρα όλα έγιναν.

Hint: Απ' ότι κατάλαβα συσκευές υπάρχουν. Αλλά τις δίνουν σε αυτούς που κάνουν νέα σύνδεση... όποιος θέλει σκέτη συσκευή θα περιμένει.

Πάντως το κινητό είναι απίστευτο, έχω μείνει μ:Xκας.

Σχετικά με όσα προβλήματα έχουν αναφερθεί:

1) Δεν υπερθερμαίνεται, λίγο ανεβάζει θερμοκρασία όταν δουλεύω Wi-Fi, 3G δίκτυο και δουλεύει ο επεξεργαστής. Αλλά η άνοδος της θερμοκρασίας οφείλεται και εν μέρει στο ότι το...κρατάω για πολλή ώρα. Κατά την διάρκεια της φόρτισης δε, περισσότερο θερμαίνεται ο μετασχηματιστής απ' ότι το τηλέφωνο.

2) Η μπαταρία κρατάει πολύ! Φαινόμενα που έχουν αναφερθεί του να πέφτει 20% μέσα σε λίγα λεπτά απλά δεν υπάρχουν. Το παιδεύω εδώ και πολλές ώρες με σερφαρίσματα (Wi-Fi), μουσική, εφαρμογές και λοιπά ψαχουλέματα και από 100% και μόλις που έχει φτάσει στο 53% -με κλειστό το email push αν έχει σημασία-.

3) GPS λειτουργεί κανονικά στο google maps και σε μια εφαρμογή που αγόρασα, με πολύ καλή ακρίβεια δεδομένου ότι ήμουν μέσα στο σπίτι (στο παράθυρο φυσικά).

4) Η οθόνη δεν "κιτρινίζει".

5) Ατέλειες στην συναρμολόγηση επίσης δεν υπάρχουν. Αναφέρομαι σε περιστατικά που σε κάποιους το δάκτυλο σκαλώνει στην μία άκρη της οθόνης, ενώ η άλλη μεριά είναι πιο ψηλά.

Το κινητό δουλεύει άψογα! Μήπως πήρα τις καινούργιες παρτίδες;

Kαλοριζικο φιλε μου. Και εγω με συνδεση θελω να το παρω cosmote και δεν το βρισκω πουθενα. Απο που το πηρες εσυ?

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απαραδεκτοι.ολοι.απο apple μερια μεχρι dealers.τελικα βρηκα σε ενα μαγαζι τρυπα ενα 32 gb 3gs που θα το εχει μαλλον αυριο.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Μαλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Θα ηθελά ο δέκτης gps να μπορεί να λειτουργεί ακομα και όταν το τηλ. είναι σε κατάσταση πτήσης.

Αυτό στο iphone δε γίνεται ό,τι και αν κάνεις.

Αυτό στο iphone δε γίνεται ό,τι και αν κάνεις.

Έχω την υποψία, όπως έχω γράψει και παλαιότερα, πως δεν σε αφήνει γιατι έχει αδυναμία να λειτουργήσει χωρίς A-Gps assistance (άρα χρεωσείς, μηδαμηνές αλλά υπαρκτές).

Έχουν ακουστεί πολλά σχόλια για το "αναιμικό" GPS των Iphone.

------------------------------------------------------------------------

Iphone 3GS... Άξιζε τον κόπο

Έχω την υποψία, όπως έχω γράψει και παλαιότερα, πως δεν σε αφήνει γιατι έχει αδυναμία να λειτουργήσει χωρίς A-Gps assistance (άρα χρεωσείς, μηδαμηνές αλλά υπαρκτές).

Το πρώτο δεν το γνωρίζω. Για το δεύτερο όμως μάλλον είσαι (ή είναι όσοι το λένε) άδικος:

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=17843

Ευχαριστώ για τις ευχές αλλά δεν είναι δικό μου, το πήρα για ένα φίλο και δυστυχώς έχει κι ένα καμένο pixel... Ρώτησα για αντικατάσταση και στον ΟΤΕ ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν, στον Γερμανό δεν είδαν, δεν ήξεραν, δεν άκουσαν. Λες κι ο ΟΤΕ είναι άλλη εταιρεία!

Κατά τ΄ άλλα παραμένω πιστός στο τιμημένο 2G και περιμένω να έρθει ο Ιούλιος του ΄10 :)

τι μας εχει κανει αυτο το 2G....

ax ax....

sorry το off topic...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

παιδια η ταπεινη μου άποψη ειναι να οργώσετε τα καταστηματα του ΟΤΕ και OTESHOP !!! Eκει εχετε πολυ μεγαλες πιθανοτητες να το αποκτησετε ΑΜΕΣΑ!!! Οι αλλοι ολοι κοιμουνται!!! Φιλικη συμβουλη! :-)

τι εννοεις σου ερχεται? το εχεις παραγγείλει απο εκει και θα στο στειλουν, ή θα στο φερει γνωστος σου? πες γιατι ενδιαφερομαι και εγω.

Το παράγγειλα από Γερμανό on-line και τους ζήτησα να μου το παραδώσουν στο κατάστημα της Κοζάνης την Παρασκευή 18/8 η ώρα 18:00 και η ώρα 20:00 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να περάσω την επόμενη μέρα να το πάρω.

Πήρα ένα φίλο μου, που μένει Κοζάνη και του είπα να πάει να το παραλάβει. Το παρέλαβε και την Δευτέρα μου το έστειλε με Courier ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ... λιγμ λιγμ....

P.S. Ημουνα διακοπές τον Αύγουστο στην Κοζάνη και του άφησα τα λεφτά (cash).

εδω κανεις λαθος γιατι λειτουργει χωρις ΣΙΜ....

αρα....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

παιδια τι εκδοσεις παιζουν τωρα σε 3gs?3.1?θυμαμαι περισυ που ειχα αργησει να παρω iphone 3g(το πηρα φεβρουαριο) ηταν με παλιοτερο firmware.και εκανα jailbreak αφου αναβαθμισα στο f/w που επρεπε...κοιτα να δεις ρε φιλε...δε φτανει που θα περιμενω μεχρι να το βρω θα περιμενω μεχρι να βγει J/b στην 3,1???

εδω κανεις λαθος γιατι λειτουργει χωρις ΣΙΜ....

αρα....

μάλλον φίλε μου κάνεις λάθος. ήμουνα ιταλία και είχα το navigon, sygic europe Και όταν έκλεινα το τηλέφωνο για την τηλεφωνική γραμμή (plane mode) το βελάκι παγωνε και δεν έκανε τιποτα σε οποιοδήποτε προγραμμα απο αυτα που σου εγραψα παραπανω. χωρις sim δεν δουλευει!! το δοκίμασα. το AGPS η ουσία του είναι οτι επικοινωνει με τις τηλεφωνικές κυψέλες εάν το τηλέφωνο δεν ειναι ανοιχτό δεν λειτουργει το AGPS....

Life is beautiful!:lol:

εγω εννοουσα να ειναι το κινητο σε on mode/οχι airplane mode αλλα απλα να εχεις βγαλει την ΣΙΜ...με το χερι απο το κινητο..

αρα ενω ειναι σε on mode δεν θα εχει ΣΙΜ μεσα...

για δες...ετσι λειτουργει...;

:p

αν οχι τοτε το δικο μου γιατι λειτουργει..;

:X

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ VODAFONE

Εκανα αιτηση προκρατησης του iphone 3GS στις 17 ιουλιου 2009 , στο υποκαταστημα της Vodafone Ιωαννινων (πλ. Δημοκρατιας), Μετα απο αναμονή 15 ημερών αρχισα τις επισκεψεις στο εν λογω υποκαταστημα αλλα χωρις αποτελεσμα, και ουτε βεβαια ποτε μου απαντησαν συγκεκριμενα για το ποια σειρα προτεραιοτητας εχω για την αποκτηση του iphone. Με απλα λογια με κοροιδευαν εν ψυχρω, με τα πολλα αποφασισα να παρω τηλεφωνο την vodafone στο 1399 , στις 4 Σεπτεμβριου, οπου μου ειπαν οτι δεν μπορουν να βρουν την αιτηση προκρατησης , γιατι δεν εγινε ποτε η καταχωρηση της απο το υποκαταστημα Ιωαννινων και μετα απο προτροπη της υπαλληλου ξανακανω αιτημα προκρατησης μετα βεβαια απο την διαβεβαιωση οτι εντος 10 το πολυ ημερων θα ειχα την συσκευη. Στις 16 Σεπτεμβρη εκανα παλι τηλ. στο 1399 οπου απλα με ενημερωσαν οτι το "αιτημα μου διερευναται" περι βρεχει.....

Με τα πολλα μου είπαν οτι επρεπε να είχα κανει ανανεωση συμβολαιου πριν οπου θα επρεπε να γινει χρηση ρης επιδοτησης σαν προκαταβολη (επιδοτηση 333 ευρω)

Αφου βεβαια εκανα και αυτο μου διαβεβαιωσαν οτι θα ψαξουν σε ολα τα υποκαταστηματα τις Ελλαδας για να βρουν και να μου δωσουν την συσκευη εντος 3 4 ημερων.

Ματαια περιμενω, ματαια τους παιρνω τηλεφωνο, ματαια... και το χειροτερο με δουλευουν αγριως,,, Απαραδεκτη συμπεριφορα,, λες και μου κανουν και χαρη,,

Πιστευω οτι η VODAFONE εχει την χειροτερη εξυπηρετηση πελατων απο ολες τις αλλες εταιρειες κινητης στην ευρωπη.

Η συγκεκριμενη συσκευη iphone 3GS ειναι διαθεσιμη σε ολη την ευρωπη πλην VODAFONE Ελλαδας, Αλλα δυστυχως σε αυτη την χωρα δεν λειτουργει τελειως τιποτα , δεν υπαρχουν ελεγχοι, ανταγονισμος, προστασια καταναλωτη, κ.τ.λ. με αποτελεσμα να λειτουργει ασυδοτα η συγκεκριμενη εταιρεια πραγμα που δεν κανει στην υπολοιπη Ευρωπη οπου και κανονες υπαρχουν αλλα και εφαρμοζονται.

Δυστυχως για εμας τους Ελληνες ζουμε σε τριτικοσμικη και εντονα καθυστερημενη χωρα και ετσι μες καβαλανε οι καθε ειδους τυχαρπασροι

[Τελικα ποιος προστατευει τον καταλαλωτη σε αυτη την χωρα??

Υπαρχουν μηχανισμοι προστασιας και τι μπορει να κανει ο ανισχυρος και αδυναμος καταναλωτης???

εγω εννοουσα να ειναι το κινητο σε on mode/οχι airplane mode αλλα απλα να εχεις βγαλει την ΣΙΜ...με το χερι απο το κινητο..

αρα ενω ειναι σε on mode δεν θα εχει ΣΙΜ μεσα...

για δες...ετσι λειτουργει...;

:p

αν οχι τοτε το δικο μου γιατι λειτουργει..;

:X

θα το δοκιμάσω αλλα δεν πρεπει να παιζει διότι το A gps βρίσκει την κοντινοτερη κυψελη με την SIM!

Life is beautiful!:lol:

To GPS λειτουργει και χωρις data ενεργοποιημενα. Το εχω δοκιμασει. Δεν το εχω δοκιμασει σε airplane mode ομως.

Κατι αλλο που θελω να ρωτησω. Εχει τυχει να σας στειλουν MMS με βιντεο τραβηγμενο απο μή iphone συσκευη? Τα βιντεο αυτα ειναι μορφης 3gpp. Παρατηρησα λοιπον οτι οταν το βιντεακι τι βλεπουμε μεσα παο το μηνυμα, το κανει μεν αναπαραγωγη με σπασμενα frame ομως και φυσικα ειναι πολυ μικρες οι διαστασεις.

Οταν επιλεξω το βιντεο και παει να το ανοιξει με τον default player (QuickTunes) τοτε δεν μπορει να το αναπαραγει καθολου.

Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο? φαινεται οτι δεν μπορει να διαχειριστει τα 3gpp βιντεο...Αν ειναι ετσι σε ολα τοτε προς το παρον η ληψη βιντεο μεσω MMS ειναι αχρηστη οταν το βιντεο δεν προερχεται απο iphone. Ακομα δεν εχω προλαβει να δω σε τι φορματ στελνει το iphone βιντεακι μεσω ΜMS. Aν το στελνει σαν .mov τοτε ειναι τελειως αχρηστο

Tο AGPS δεν έχει καμία απολύτως χρέωση! Οσο για το κανονικό Gps, είναι σιγουρα πολυ κατώτερο απο αλλα που εχω δοκιμασει, οπως στα HTC pda.

Οσο για τις δικαιολογίες της Apple, οτι δηθεν δεν υπάρχει αρκετος χωρος στην συσκευη για μια καλυτερη κεραια για το gps... νομιζω οτι ειναι ανοησίες. Το htc diamond, μια αρκετά μικροτερη συσκευη, εχει ενα δεκτη + κεραία GPS που κλειδώνει δορυφόρους σε 3-4 δεύτερα!

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Το htc diamond, μια αρκετά μικροτερη συσκευη, εχει ενα δεκτη + κεραία GPS που κλειδώνει δορυφόρους σε 3-4 δεύτερα!

+1000 μου έχει λείψει!:(

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Απλά διαβάστε την εμπειρία μου... :

- 10 Αυγούστου κάνω "κράτηση" για το 16ρι από κατ/μα COSMOTE

(είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής εκεί)

- Μέχρι και προχτές, δεν είχα καμία ειδοποίηση, είχα πάει και από εκεί 3 φορές,

πάντα η απάντηση ήταν η ίδια, η συσκευή δεν υπάρχει.

- Χτες πηγαίνω ξανά, και αφού μου λένε το ίδιο, πάω καρφί στην Vodafone

απέναντι ακριβώς, όπου ενώ στην αρχή μου είπε πως δεν υπάρχει, όταν μου

"ξέφυγε" ότι είμαι συνδρομητής cosmote και αν μου βρουν το τήλέφωνο

αλλάζω εταιρία, δια μαγείας μου είπαν ότι τελικά βρήκαν συσκευή σε άλλο

κατάστημα, και αν αποφάσιζα να πηδήσω τ'αυλάκι για νέο συμβόλαιο στη voda

η συσκευή θα ήταν στα χέρια μου μέσα στη βδομάδα.

- Καπάκι, πηγαίνω στην Cosmote και τους λέω την ίστορία ρωτώντας τελικά,

ποιός κοροιδεύει ποιον, δεδομένου ότι φαίνεται ότι φυλάνε συσκευές για όποιον

αυτοί θέλουν. Ο πωλητής φάνηκε "ενοχλημένος" αλλά με διαβεβαίωσε ότι απλά

θα έτυχε να είχαν κάποια συσκευή καβάτζα στη βόντα, και ότι τέτοια πράγματα

σαν και αυτό που του είπα (επιλεξιμότητα) δεν γίνονται.

- Σήμερα το πρωί ο ΙΔΙΟΣ υπάλληλος της cosmote με πήρε τηλ. ότι ως εκ

θαύματος βρήκαν τη συσκευή και μπορώ να την παραλάβω άμεσα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .-

π\αιδια ετσι ειναι.εγω περισυ 4 χρονια συνδρομητης στην wind οταν τους ειπα οτι παω voda λογω του iphone 3g και ενω μου ειχαν επιδοτηση ξεφτυλας 150ε,με πηραν τηλ και μου ειπαν να παω να αγορασω το iphone και να το πιστωσω στη wind....τρελο κ ομως αληθινο.τι με επιασε κ το εδωσα για να παρω το htc hd δεν μπορω να καταλαβω ακομη.μαλλον η μεγαλειωδης βλακεια μου.και τωρα τρεχω κ δεν φτανω για να βρω το 3GS

Τελικά το δικό μου το πήρα χθες, ένα 16GB μαύρο! Την Δευτέρα το παράγγειλα, χθες το πήρα... σφαίρα όλα έγιναν.

Hint: Απ' ότι κατάλαβα συσκευές υπάρχουν. Αλλά τις δίνουν σε αυτούς που κάνουν νέα σύνδεση... όποιος θέλει σκέτη συσκευή θα περιμένει.

Πάντως το κινητό είναι απίστευτο, έχω μείνει μ:Xκας.

Σχετικά με όσα προβλήματα έχουν αναφερθεί:

1) Δεν υπερθερμαίνεται, λίγο ανεβάζει θερμοκρασία όταν δουλεύω Wi-Fi, 3G δίκτυο και δουλεύει ο επεξεργαστής. Αλλά η άνοδος της θερμοκρασίας οφείλεται και εν μέρει στο ότι το...κρατάω για πολλή ώρα. Κατά την διάρκεια της φόρτισης δε, περισσότερο θερμαίνεται ο μετασχηματιστής απ' ότι το τηλέφωνο.

2) Η μπαταρία κρατάει πολύ! Φαινόμενα που έχουν αναφερθεί του να πέφτει 20% μέσα σε λίγα λεπτά απλά δεν υπάρχουν. Το παιδεύω εδώ και πολλές ώρες με σερφαρίσματα (Wi-Fi), μουσική, εφαρμογές και λοιπά ψαχουλέματα και από 100% και μόλις που έχει φτάσει στο 53% -με κλειστό το email push αν έχει σημασία-.

3) GPS λειτουργεί κανονικά στο google maps και σε μια εφαρμογή που αγόρασα, με πολύ καλή ακρίβεια δεδομένου ότι ήμουν μέσα στο σπίτι (στο παράθυρο φυσικά).

4) Η οθόνη δεν "κιτρινίζει".

5) Ατέλειες στην συναρμολόγηση επίσης δεν υπάρχουν. Αναφέρομαι σε περιστατικά που σε κάποιους το δάκτυλο σκαλώνει στην μία άκρη της οθόνης, ενώ η άλλη μεριά είναι πιο ψηλά.

Το κινητό δουλεύει άψογα! Μήπως πήρα τις καινούργιες παρτίδες;

Απλώς ανήκεις στην συντριπτική σιωπηλή μη υποχόνδρια πλειοψηφία που απολαμβάνει το τηλέφωνο χωρίς να έχει λόγο να "γκρινιάζει" :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Tο AGPS δεν έχει καμία απολύτως χρέωση! Οσο για το κανονικό Gps, είναι σιγουρα πολυ κατώτερο απο αλλα που εχω δοκιμασει, οπως στα HTC pda.

Οσο για τις δικαιολογίες της Apple, οτι δηθεν δεν υπάρχει αρκετος χωρος στην συσκευη για μια καλυτερη κεραια για το gps... νομιζω οτι ειναι ανοησίες. Το htc diamond, μια αρκετά μικροτερη συσκευη, εχει ενα δεκτη + κεραία GPS που κλειδώνει δορυφόρους σε 3-4 δεύτερα!

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, η αρχή λειτουργείας του AGPS είναι η ανταλαγή δεδομένων με τις κυψέλες κινητής για εντοπισμό της θέσης.

Εφόσον υπάρχει ανταλαγή δεδομένων (data transfer) υπάρχει και χρέωση από τον πάροχο.

Τώρα αν εννοείς πως μια και με το Iphone υπάρχει data plan είναι δωρεάν, τότε ναι.

------------------------------------------------------------------------

Iphone 3GS... Άξιζε τον κόπο

Απλά διαβάστε την εμπειρία μου... :

- 10 Αυγούστου κάνω "κράτηση" για το 16ρι από κατ/μα COSMOTE

(είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής εκεί)

- Μέχρι και προχτές, δεν είχα καμία ειδοποίηση, είχα πάει και από εκεί 3 φορές,

πάντα η απάντηση ήταν η ίδια, η συσκευή δεν υπάρχει.

- Χτες πηγαίνω ξανά, και αφού μου λένε το ίδιο, πάω καρφί στην Vodafone

απέναντι ακριβώς, όπου ενώ στην αρχή μου είπε πως δεν υπάρχει, όταν μου

"ξέφυγε" ότι είμαι συνδρομητής cosmote και αν μου βρουν το τήλέφωνο

αλλάζω εταιρία, δια μαγείας μου είπαν ότι τελικά βρήκαν συσκευή σε άλλο

κατάστημα, και αν αποφάσιζα να πηδήσω τ'αυλάκι για νέο συμβόλαιο στη voda

η συσκευή θα ήταν στα χέρια μου μέσα στη βδομάδα.

- Καπάκι, πηγαίνω στην Cosmote και τους λέω την ίστορία ρωτώντας τελικά,

ποιός κοροιδεύει ποιον, δεδομένου ότι φαίνεται ότι φυλάνε συσκευές για όποιον

αυτοί θέλουν. Ο πωλητής φάνηκε "ενοχλημένος" αλλά με διαβεβαίωσε ότι απλά

θα έτυχε να είχαν κάποια συσκευή καβάτζα στη βόντα, και ότι τέτοια πράγματα

σαν και αυτό που του είπα (επιλεξιμότητα) δεν γίνονται.

- Σήμερα το πρωί ο ΙΔΙΟΣ υπάλληλος της cosmote με πήρε τηλ. ότι ως εκ

θαύματος βρήκαν τη συσκευή και μπορώ να την παραλάβω άμεσα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .-

Aν ειναι δυνατον.... Καλα και εγω απο Βοδα σε Cosmote θελω να κανω φορητοτητα.. Οποτε θα προφασιστω και αυτο

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, η αρχή λειτουργείας του AGPS είναι η ανταλαγή δεδομένων με τις κυψέλες κινητής για εντοπισμό της θέσης.

Εφόσον υπάρχει ανταλαγή δεδομένων (data transfer) υπάρχει και χρέωση από τον πάροχο.

Τώρα αν εννοείς πως μια και με το Iphone υπάρχει data plan είναι δωρεάν, τότε ναι.

Φεύγουμε εκτός θέματος, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω (κι εγώ με τη σειρά μου :) ).

Η συσκευή ανταλλάσσει συνέχεια πληροφορίες με τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας (όπως κι όλα τα κινητά άλλωστε). Ακόμα κι αν η συσκευή είναι κλειστή (όχι απενεργοποιημένη, αν κι αυτό ...παίζει).

Αν λοιπόν το A-GPS περιορίζεται μόνο σ' αυτόν τον τύπο εναλλαγής πληροφοριών (από τις κυψέλες και όχι από το WiFi για παράδειγμα), είναι λογικό (και ίσως προφανές), πως δεν υπάρχει χρέωση.

Βέβαια, εμείς κάνουμε μόνο υποθέσεις. Ίσως κάποιος με περισσότερες τεχνικές γνώσεις, θα μπορούσε να μας βοηθήσει;

Βασίλης

Παιδια να ρωτησω κατι. Σκεφτομαι για ενα 16gb 3gs απο εβαυ, ερχεται περιπου ιδια τιμη. Διαφορα απο οτι καταλαβα δεν εχουν με τα ελληνικα και δεν ειναι κλειδωμενα (ε; ), ξερετε τι γινεται με το τελωνειο; θα μπει φυσικα αποδειξη μικρη και σημειωση δωρου.

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS