Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις βγήκε το firmware και περιμένεις jailbreak??:O

ΔΕ περνάμε το 3.1 μέχρι να βγεί το jailbrake ;)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με την 3.0 σε πόσες μέρες βγήκε το jailbrake?

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Έχετε προσπαθήσει να αγοράσετε κάποιο app απο itunes 9? Σε εμένα πάντως κολάει το σύμπαν.

edit: Οτιδήποτε και να κάνω το itunes κρασάρει. Καμιά ιδέα;;;

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Καλησπέρα και πάλι! Λοιπόν εγώ παρατηρώ ότι το πρόβλημα με την καθυστέρηση εντοπισμού θέσης εμφανίζεται πιο έντονα στις στροφές βλέπω και κυρίως στις στροφές στα στενάκια ειδικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Για να μην μπερδευτείς τόσο θα πρέπει να κοιτάς πολύ συχνά την οθόνη ώστε και να καθυστερήσει να κάνει ανανέωση θέσης εντοπισμού θέσης να ξέρεις που να πάς. Επίσης πιστεύω ότι παίζουν μεγάλο ρόλο και οι φωνητικές εντολές στο να μην μπερδευτείς. Η προσωπική μου άποψη παραμένει στο ότι το iPhone 3G και δυστηχώς και το iPhone 3GS απ'ότι διαβάζω εδώ και σε άλλα site παρουσιάζουν σημαντική κατά εμένα καθυστέρηση εντοπισμού θέσης τόση ώστε να μπερδευτείς. Αποτέλεσμα δεν είναι ιδανικά για πλοήγηση τουλάχιστον με τα είδη υπάρχον δεδομένα (firmware, software). Δεν έχω δοκιμάσει του Tom-Tom την βάση που πιθανών να βελτιώνει το πρόβλημα άμεσης ακριβής ενημέρωσης εντοπισμού θέσης. Αυτά απο εμένα...

εχετε δικιο για oteshop,εγω την πρωτη φορα που πηγα προχθες πηρα αμεσως συσκευη ουτε με ρωτησαν αν εχω ανανεωση η θελω σκετη τιποτα,απλα ρωτησα αν υπαρχει και την πηρα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Με νεα συνδεση και εμενα μου το εφεραν μεσα σε 5 μερες σε γερμανο με τα κλασσικα ηρθε απο τη αλλη ακρη της ελλαδας και δεν έχει ξαναγίνει κλπ κλπ. το καλο ειναι οτι το εφεραν και στο χρωμα που ηθελα...
The future will not remember, the past won't forget

Έχετε προσπαθήσει να αγοράσετε κάποιο app απο itunes 9? Σε εμένα πάντως κολάει το σύμπαν.

Βασικά εμένα το itunes 8.2.1 οταν παω να κατεβάσω μια εφαρμογη κολάει και αν κουνίσω τον κέρσορα ξεκολάει και αρχίζει το κατεβασμα!(γινεται πάντα)

Πως σου φαίνεται?

Στο 3GS είναι ωραία η επιλογή στο trimming για save as new copy.

Πέρα από αυτό, στο θέμα μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να κατασταλλάξω σε κάτι. Δεν μου φαίνεται να'χει γίνει κάποια βελτίωση πάντως:mad:

Καλησπέρα , πώς μπορώ να δώ την ημερομηνία κατασκευής ?
Κώστας :cool:

Παιδιά μόλις με πήραν από γερμανό ότι είναι διαθέσημο μόνο 32Gb White 3GS ένα τελευταίο μου είπαν! Τι να κάνω?? Να το πάρω?? Το περιμένω ένα μήνα τωρα!

Αλλά White? Πάει σε άντρα! Please πείτε μου την γνώμη σας!!:blink:

απο το ΙΜΕΙ το 4-5 ψηφίο ειναι η βδομάδα κατασκευής

Κανένα πρόβλημα εδώ. Δεν το κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση για να δεις;

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Στα Γιάννενα δεν υπάρχει πουθενά! Και μάλιστα λένε ότι τα πρώτα θα έρθουν τέλος του μήνα στην καλύτερη περίπτωση

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Ρε παιδιά έχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα το τηλέφωνο από cosmote Καλλιθέας και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. έχω περάσει κι από κει 2 φορές μπας και με έχουν ξεχάσει και η απάντηση ήταν η ίδια, "είσαι ο πρώτος στη λίστα, με το που θα έρθει το πρώτο λευκό 16gb θα σε ειδοποιήσουμε, απλά δεν έρχονται καθόλου κομμάτια".

Έίμαι χρόοονια συνδρομητής στην COSMOTE 120 και θα άλλαζα σε i60 με το iphone.

Μήπως αν πεταχτώ στην Vodafone (που είναι απέναντι ακριβώς..:wacko:) και πω ότι έρχομαι από cosmote και ότι το θέλω με το πρόγραμμα 200 plus, γίνει κανα "θαύμα" και μου το βρουν γρήγορα?

Μάλιστα το vod 200 είχει χαμηλότερο πάγιο και 1 gb , που θεωρώ αβαντάζ.

Δεν θα πεθάνω χωρίς το iphone λίγες μέρες, αλλά θεωρώ κοροιδία να περιμένω 1 μήνα, απλά και μόνο επειδή η cosmote με έχει "καβατζομένο" σαν πελάτη..

Η γνώμη σας...?

Ολοι στην αναμονή παιδιά!!!Εγώ περιμένω ενα 16άρι μαύρο από cosmote κοντά ένα μήνα τώρα!! Τι να πω?! Πολύ μαζοχισμός έχε πέσει! Φανταστείτε οτι δουλεύουν και γνωστοί μου στο συγκεκριμένο μαγαζι!:cool:

Μια απο τα ιδια εδω απο cosmote απο 24/8 περιμενω!!

Στη λιστα για 3GS παραλαβη 16/9 μου ειπανε

Οποιος παραλαβη απο cosmote να μας ενημερωσει παρακαλω

Greek Android & iOS users (FB group)

Γενικό το πρόβλημα.

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2151196&start=30&tstart=0

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Γνωστός μου με νέο συμβόλαιο στη Voda Ν. Φιλαδέλφιας το πήρε σήμερα σε μαύρο. Παρήγγειλε χτες, σήμερα το είχε. Βέβαια του το φέρανε από κάποιο άλλο κατάστημα, διότι αυτό δεν είχε..!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Πάντως το OS 3.1 δεν αναφέρει κάτι για καλύτερες αποδόσεις τις μπαταρίας .. περισσότερο για το iTunes 9.0 έγινε το όλο πανηγύρι ...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS