Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σημερα πηγα στο καταστημα στην κερκυρα και ειχε 2 32αρακια. τσιμπισα το ενα ασπρο. ενω μιση ωρα πριν που τους ειχα τηλεφωνησει μου ειχαν πει οτι δεν εχουν και να κανω παραγελεια.Μονο απο κοντα γινεται δουλεια τελικα
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια ξερεται τι γινεται με τα καταστηματα vodafone στην επαρχια; Εχω παραγγειλει ενα iphone μαυρο 32gb (με συμβολαιο) απο καταστημα vodafone στο Ηρακλειο Κρητης εδω και 11 μερες αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Σημερα που πηγα απο εκει μου τα μασησαν, ουτε αυτοι ξερουν ποτε ακριβως θα εχουν παραλαβη. Υπαρχει καποιος εδω που γνωριζει κατι παραπανω; Εχω ελπιδες να το εχω στα χερια μου πριν τις 15 του μηνα;

Εγώ το έχω παραγγείλει απο τις 5 Αυγούστου σε βοντα και κοσμοτε και ακόμα τίποτα. Μυτιλήνη.

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Ρε παιδια ξερεται τι γινεται με τα καταστηματα vodafone στην επαρχια; Εχω παραγγειλει ενα iphone μαυρο 32gb (με συμβολαιο) απο καταστημα vodafone στο Ηρακλειο Κρητης εδω και 11 μερες αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Σημερα που πηγα απο εκει μου τα μασησαν, ουτε αυτοι ξερουν ποτε ακριβως θα εχουν παραλαβη. Υπαρχει καποιος εδω που γνωριζει κατι παραπανω; Εχω ελπιδες να το εχω στα χερια μου πριν τις 15 του μηνα;

γνωστος μου σημερα πηρε 32αρι με κονε απο voda στο ηρακλειο !!!!!

συσκευες εχουνε οπως και το πλαισιο στο ηρακλειο.. αλλα προτεραιοτητα εχουν τα πελατακια με συμβολαιο και νεοι πελατες ..υποθετω οτι μετραει και το συμβολαιο που θα κανεις μαζι τους//θελουν και λιγο απειλες του στυλ παω παραδιπλα το εχει η κοσμοτε και βλεπεις για ποτε βγαινει απο το ντουλαπι

σκετη συσκευη απο oteshop ΄) νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη

Υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβουμε αμεσως εαν εχει προβλημα η οθονη; Ειναι εμφανες δηλ. με το που ανοιγεις το κινητο; Και αν υπαρχει προβλημα η Voda / Cosm κανει αντ/ση;

αναλογα τι συσκευη θα παρεις , μερικες ειναι κιτρινισμενες σαν κατουρημενες αλλες πιο soft αλλες οπως του 3g και αλλες οπως εμενα που στο κατω μερος κιτρινιζουν ελαφρως

ειναι θεμα τυχης .. το πιο πιθανο παντως να παρεις ελαφρως κιτρινισμενη που οπως λεγεται ετσι θα ειναι ολα τα 3gs

kαι εδω στη Χαλκιδα στο Γερμανο απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας που πηγα ειχαν μονο 1 και το εδωσαν, μεχρι και σημερα δεν εχουν φερει και δεν φτανει μονο αυτο, δεν ξερουν και ποτε θα εχουν!!! εχω την επιδοτηση εδω και 1 1/2 μηνα και καθεται....
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

σημερα πηγα στο καταστημα στην κερκυρα και ειχε 2 32αρακια. τσιμπισα το ενα ασπρο. ενω μιση ωρα πριν που τους ειχα τηλεφωνησει μου ειχαν πει οτι δεν εχουν και να κανω παραγελεια.Μονο απο κοντα γινεται δουλεια τελικα

δεν είναι απόλυτο..εγώ πρώτη μέρα κυκλοφορίας,δε το έβρισκα πουθενά..παίρνω στο γερμανό στο mall δεν ειχαν παραλάβει ακόμα..παίρνω στο golden hall μου λεει ο υπάλληλος ναι έχουμε 1 τελευταίο μαύρο 32αρι,όλα τα άλλα προκρατήσεις...λέω γίνεται να μου το κρατήσετε,και να περάσω το μεσημεράκι; βεβαίως μου λέει ο νεαρός..πάω το απόγευμα,και βουαλά,με περίμενε στο κουτάκι του...

οπότε,είναι κατα πόσον θα πέσεις σε εξυπηρετικό υπάλληλο :D

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

η έλλειψη ειναι πανευρωπαική και έτσι λογικό είναι να προτιμήσουν να τονώσουν κυριες αγορές (πχ γαλλία αγγλία)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

αναλογα τι συσκευη θα παρεις , μερικες ειναι κιτρινισμενες σαν κατουρημενες αλλες πιο soft αλλες οπως του 3g και αλλες οπως εμενα που στο κατω μερος κιτρινιζουν ελαφρως

ειναι θεμα τυχης .. το πιο πιθανο παντως να παρεις ελαφρως κιτρινισμενη που οπως λεγεται ετσι θα ειναι ολα τα 3gs

Noμίζω πως στις νέες παρτίδες με production week 31 και επειτα το πρόβλημα έχει αρχίσει και περιορίζεται. Τρεις γνωστοί μου που το πήραν από Vodafone δεν έχουν πρόβλημα.

Πάντως τα δύο που μας είχε στείλει η Vodafone που ήταν από τα αρχικά stock (28) το ένα (16άρι) είχε άριστη οθόνη (αυτό που κράτησα εγώ:p) και στο άλλο (32άρι) ήταν ελαφρώς κιτρινισμένη (αυτό που άφησα στον αδερφό μου...).

Noμίζω πως στις νέες παρτίδες με production week 31 και επειτα το πρόβλημα έχει αρχίσει και περιορίζεται. Τρεις γνωστοί μου που το πήραν από Vodafone δεν έχουν πρόβλημα.

τι εννοεις ειναι ενταξει? ειναι ελαφρως κιτρινες οπως λεει η apple οτι θα ειναι τα 3gs ?

βεβαίως μου λέει ο νεαρός..πάω το απόγευμα,και βουαλά,με περίμενε στο κουτάκι του...

οπότε,είναι κατα πόσον θα πέσεις σε εξυπηρετικό υπάλληλο :D

Ξεχνας κατι πολυ σημαντικο!!!!!!!!!!! Εισαι γυναικα χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

Ρατσισμος!!!! ακουνε γυναικα στο τηλεφωνο και κανουνε κρατησεις, ενω παιρνω εγω με την αγριοφωναρα μου και τρωω το ενα "πιστολι" μετα το αλλο:D

εγώ που (αν δε κάνω λάθος) έχω εβδομάδα παραγωγής την 28,δεν έχω κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα (ακόμα..φτου φτου φτου)

Ξεχνας κατι πολυ σημαντικο!!!!!!!!!!! Εισαι γυναικα χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

Ρατσισμος!!!! ακουνε γυναικα στο τηλεφωνο και κανουνε κρατησεις, ενω παιρνω εγω με την αγριοφωναρα μου και τρωω το ενα "πιστολι" μετα το αλλο:D

πλάκα πλάκα άλλες 2 φορές έχει γίνει κάτι αντίστοιχο (οχι με κινητά) και όλη η παρέα μου με κοροιδευει...

πχ μια φορά,θέλαμε να κλεισουμε τραπέζι για το ίδιο σαββατοβραδο..παίρνει ενας φιλος μου,του λενε δεν εχουμε τπτ..παιρνω εγω λιγο αργοτερα και μου κλεινουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ τραπέζι :p

Ή ξέρω γω,ήμουν στο γραφείο που δουλεύει η κολλητή μου,και κάποια στιγμή σηκώνω το τηλέφωνο,και ήταν ενας ανθρωπος που όφειλε κάτι χρήματα και τον "κυνηγούσαν" και λέει στη φίλη μου γελόντας,πείτε μου που να κάνω τη κατάθεση..μου έφτιαξε τη μέρα η φωνή που σήκωσε το τηλ και είπε καλημέρα :p

Σημερα ξαφνικα καποια εικονιδια αλαξαν δλδ πηραν την εικονα καποιων αλλων εφαρμογων αλλα στο ποιο θαμπο (δεν εχω κανει ακομα jailbreak), τι λετε να κανω restore και αν κανω κραταω την εκδοση 3.0 ή να παω στην καινουργια ;;;

Το ξανακανε :mad: μηπως να βαλω την καινουργια εκδοση ??? Υπαρχουν προβληματα σε αυτην ???

τι εννοεις ειναι ενταξει? ειναι ελαφρως κιτρινες οπως λεει η apple οτι θα ειναι τα 3gs ?

Kαι αυτά όπως και το δικό μου σε σχέση με το 3G είναι ελάχιστα πιο έντονο το κίτρινο και γενικά έχει καλύτερη απεικόνιση των χρωμάτων. Όπως είναι σχεδιασμένο το 3GS. Έχω δει συσκευές με πρόβλημα κιτρινισμένης οθόνης και εδώ (του αδερφού μου και άλλες δύο) και στην Αγγλία (φίλης της οποίας της το αντικατέστησαν στο Apple Store της Regent Street) και δεν.έχουν καμία σχέση,

δεν υπαρχει η ελλειψη που νομιζουμε ,απλα δεν γινεται δικαιη διαχειριση. τα περισσοτερα καταστηματα εχουν 3gs αλλα πανε σε καλα συμβολαια (νεα και ανανεωσεις)

εμένα ήρθε εχθές και ευτυχώς η οθόνη εχει αυτο το cool white χρωματάκι :)

πως μπορω να μάθω ποτε κατασκευάστηκε?

αν δε κάνω λάθος,νομίζω φαίνεται στ0 5-6 αριθμό του σειριακού,αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος

αν δε κάνω λάθος,νομίζω φαίνεται στ0 5-6 αριθμό του σειριακού,αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος

Η εβδομάδα κατασκευής φαίνεται στα ψηφία 4&5 του σειριακού, κοντά έπεσες :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

δεν υπαρχει η ελλειψη που νομιζουμε ,απλα δεν γινεται δικαιη διαχειριση. τα περισσοτερα καταστηματα εχουν 3gs αλλα πανε σε καλα συμβολαια (νεα και ανανεωσεις)

Στην Ελλάδα μπορεί και να συμβαίνει. Για την ακρίβεια το λένε και οι εταιρίες οι ίδιες, μιας και μου το είπαν χύμα στη vodafone στη Χαλκίδα ("δεν έχουμε συσκευές, παίρνουμε αύριο αλλά δίνουμε προτεραιότητα στα συμβόλαια"). Εδώ στο Βέλγιο που δεν υπάρχουν επιδοτήσεις, συμβόλαια με δωρεάν συσκευές κλπ και η συσκευή πωλείται σκέτη, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Η συσκευή έρχεται από μια εταιρία μόνο η οποία θα παραλάβει κάποια κομμάτια το Σάββατο και μετά πάλι κοντά στις 10 του μήνα.

Στην Ελλάδα πάντως μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχαν διαθέσιμα 32άρια λευκά στο κατάστημα της Cosmote στο αεροδρόμιο (Αθήνα). Πήγα και ρώτησα και ήταν διατιθεμένοι να πουλήσουν και σκέτες συσκευές. Λογικό, αν κάποιος σκεφτεί ότι σπάνια κάποιος στην Cosmote στο αεροδρόμιο θα πάει να ανοίξει συμβόλαιο.

Παρασκευη ξημερωματα εβαλα παραγγελια στο vodafone.gr (3gs μαυρο 16 gb) , Τριτη μεσημερι ηταν στο σπιτι μου...:X

Η εβδομάδα κατασκευής φαίνεται στα ψηφία 4&5 του σειριακού, κοντά έπεσες :)

ωχ ναι...κοίταζα τα σωστά ψηφία,μέτρησα λάθος νούμερα απο αριστερά :p

Που μπορώ να βρω την τελευταία αναβάθμιση για το iPhone 3gs ? Θέλω να την εγκαταστήσω ξανά μήπως και δω καμιά βελτίωση στη διάρκεια ζωης της μπαταρίας .

Που μπορώ να βρω την τελευταία αναβάθμιση για το iPhone 3gs ? Θέλω να την εγκαταστήσω ξανά μήπως και δω καμιά βελτίωση στη διάρκεια ζωης της μπαταρίας .

Εδω :)

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Και δεν θα δεις καμία διαφορά....

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Παιδιά, έχω ένα περίεργο πρόβλημα...

Χάθηκε η εφαρμογή τηλεφώνου στα καλά καθούμενα, τι μπορώ να κάνω;

Τηλέφωνο μπορώ να πάρω, αν το βρω από τις επαφές, αλλά πρόσφατες κλήσεις, κλπ. Δεν μπορώ να βρω τίποτε... αφού δεν υπάρχει το εικονίδιο.

Και δεν πείραξα κάτι, απλά το είχα κλειστό καμμιά εβδομάδα, λόγω νεώτερης συσκευής...

Βοήθεια!

Τη βρήκα!

Πήγε σε μια νέα, τέταρτη καρτέλα, αλλά δεν κουνιέται με τίποτε... Πως την ξαναφέρνω κάτω;

Τέλος καλό, όλα καλά. Ευτυχώς, την ξαναγύρισα πίσω. Ας είναι καλα το Youtube...

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Για μπαταρία απενεργοποιήστε Notifications, 3G, Wi-Fi (όποτε δεν το χρησιμοποιείς), φωτεινότητα κτλ. Αν τα θες αυτά τότε με τέτοια μπαταρία θα μείνει μέχρι να βγει η 3.1 και αν ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS