Jump to content

greg2008

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About greg2008

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    oxi gia mena, alla gia to foukariariko to iPhone

greg2008's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. greg2008

    iOS 4

    Απο τότε που αναβάθμισα το 3G της γυναίκας μου σε ios4 έχει γίνει πάρα πολύ αργό. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω την 3.1 για να το γυρίσω στη παλιά κατάσταση του ;!
  2. greg2008

    iOS 4

    Αυτό που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση είναι ότι τα ram της μνήμης από 160 έπεσαν στα 60. Ίσως τα έχει δεσμεύσει το multitasking?!
  3. greg2008

    iOS 4

    H αναβάθμιση είναι διαθέσιμη τώρα!!!!!! Εμπρός όλοι μαζί με την σειρά !!
  4. greg2008

    iOS 4

    Κατά τις 9 το πρωί ώρα κουπερτίνο πιστεύω να διαθέσουν την αναβάθμιση στον κόσμο. Εκτός αν πρέπει να πιουν το καφεδάκι τους πρώτα ;)
  5. greg2008

    iOS 4

    Λογικά η αναβάθμιση θα πρέπει να είναι διαθέσιμη κάπου μεταξύ 6 και 8 το απόγευμα και ίσως το αργότερα ως τις 9. Πιο νωρίς είναι άσκοπο να την περιμένουμε, οπότε καλή υπομονή.
  6. Από την σελίδα της apple μπορούμε να κάνουμε παραγγελία από Ελλάδα για iPhone ή iMac?
  7. 1. Συγχρόνισε τις επαφές σου στο Ν73 με το outlook και μετά χρησιμοποίησε το iTunes για να περάσεις τις επαφές στο iPhone. 2. Πάνε ρυθμίσεις – Γενικά – Πληκτρολόγιο – Διεθνή πληκτρολόγια – και κοίτα να είναι ενεργοποιημένα το ελληνικό και το αγγλικό. 3. Επιλέγεις την επαφή που θέλεις να διαγράψεις , πατάς αλλαγές , πας τέρμα κάτω και πατάς διαγραφή επαφής. για πρόμοιες απορίες δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222440 και διάβασε το manual
  8. Πριν την τελευταία αναβάθμιση στο 3gs πατώντας το power και το home button μαζί έβγαζε φωτογραφία από ότι έδειχνε η οθόνη του iphone. Τώρα όταν το δοκιμάζω απλά κλειδώνει το κινητό. Υπάρχει κάπου η ρύθμιση για αυτό ?
  9. Μολις τελείωσα με την αναβάθμιση στο 3gs. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και μάλιστα έγινε σε χρόνο ρεκόρ. Το iTunes 9 είναι πολύ καλύτερο από θέμα εμφάνισης και διαχείρισης των εφαρμογών . θα δοκιμάσω να αναβαθμίσω τώρα το 3g της γυναίκας μου
  10. Από ποια τράπεζα είναι καλύτερο να βγάλω προπληρωμένη κάρτα για αγορές ;
  11. Διαφορά βλέπω με το παλιό 3g μου που κρατάει διπλάσιο χρόνο η μπαταρία του. Αλλά ίσως να του έχω αλλάξει τα φώτα του 3gs. Για την ώρα το περισσότερο που έχει αντέξει η μπαταρία του από το 100% ως 0% είναι 20 ώρες με χρήση 4 ώρες.
  12. Που μπορώ να βρω την τελευταία αναβάθμιση για το iPhone 3gs ? Θέλω να την εγκαταστήσω ξανά μήπως και δω καμιά βελτίωση στη διάρκεια ζωης της μπαταρίας .
  13. έχει πάρει κανείς σας θήκες από εδώ ? http://www.ultra-case.com/products_iphone3g.php?pID=&nID=&rID=&changeCurr=EUR
  14. Πρώτη μέρα που χρησιμοποίησα το νέο iPhone 3GS και από ότι βλέπω η μπαταρία δεν θα βγάλει ούτε 12ωρο. Είναι φυσιολογικό αυτό εξαιτίας του μεγαλύτερου επεξεργαστή ή έχει κάποια βλάβη το κινητό; Το παλιό 3G μου κρατούσε περισσότερο. Ίσως τα κάνω ένα τεστ και τα δύο με τις ίδιες εφαρμογές να δω διαφορές. Τελικά η μεγαλύτερη διάρκια της μπαταρίας που λένε για το 3 GS είναι μόνο αν το χρησιμοποιείς για τηλ κλήσεις;!;
  15. Έχει κανείς το 3G και το 3GS έτσι ώστε να τα δοκιμάσει στις ίδιες εφαρμογές για να δούμε αν φταίει η μπαταρία του 3GS ή απλά φταίνε οι εφαρμογές για την υπερβολική κατανάλωση της μπαταρίας?
×
×
  • Create New...