argic Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γνωρίζει κανείς εαν με την υπηρεσια forward2me και καρτα debit ελληνική ή ΟΧΙ Αγγλικη, μπορεί κάποιος να παραγγείλει το iPhone απο το apple store UK; Η θα πρεπει η καρτα να ειναι και αυτη αγγλικη; εγώ πάντως από το αμερικανικο store, με AMEX της ALPHA, παρήγγειλα χτες το 6S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Δηλαδη να δοκιμασω για apple uk+forward2me. Γιατι το παρηγγειλες απο την Αμερικη και οχι απο Ευρωπη; Edited September 15, 2015 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Δηλαδη να δοκιμασω για apple uk+forward2me. Γιατι το παρηγγειλες απο την Αμερικη και οχι απο Ευρωπη; Λόγω μεγάλης διαφοράς στην τιμή στις ΗΠΑ (954 euro vs, 812 euro -ΗΠΑ vs. UK) και επειδή τουλάχιστον το 6άρι το αμερικάνικο υποστήριζε περισσότερες LTE bands στις ΗΠΑ, όπου ταξιδεύω (θεωρώ πως και στο 6S θα ισχύει το ίδιο και συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης στις ΗΠΑ (25/9) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ο αδελφός μου παρήγγειλε ipad air 2 από το e-mac.eu Πουλάνε και χωρίς ΑΦΜ σε ελεύθερους επαγγελματιες και εταιρείες. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 εγώ πάντως από το αμερικανικο store, με AMEX της ALPHA, παρήγγειλα χτες το 6S Στελνει Ελλαδα; Και ποσο πανε τα μεταφορικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24h Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Λόγω μεγάλης διαφοράς στην τιμή στις ΗΠΑ (954 euro vs, 812 euro -ΗΠΑ vs. UK) και επειδή τουλάχιστον το 6άρι το αμερικάνικο υποστήριζε περισσότερες LTE bands στις ΗΠΑ, όπου ταξιδεύω (θεωρώ πως και στο 6S θα ισχύει το ίδιο και συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης στις ΗΠΑ (25/9) τελωνειο??? και αγγλια 25/9 εχουν παράδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Δεν αξιζει τελικα να το παρω απο αγγλια κτλ γιατι θα περιμενω 3-4 εβδομαδες, οποτε μεχρι τοτε θα εχει ερθει ελλαδα. Αξιζει μονο εαν εισαι απο τους πρωτους... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Οι συσκευες απο Apple store ειναι ξεκλειδωτες; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Οι συσκευες απο Apple store ειναι ξεκλειδωτες; ναι διαθετουν και ξεκλειδωτες συσκευες! μολις ξεκινησει η διαθεση τους , ανακοινωνουν και τον αριθμο του μοντελου που ειναι το ξεκλειδωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Δηλαδη εαν κανω preorder απο υκ δεν ξερω ακομα εαν θα ειναι ξεκλειδωτο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) ναι διαθετουν και ξεκλειδωτες συσκευες! μολις ξεκινησει η διαθεση τους , ανακοινωνουν και τον αριθμο του μοντελου που ειναι το ξεκλειδωτο! οι συσκευές για T-Mobile (USA) είναι ξεκλείδωτες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδη εαν κανω preorder απο υκ δεν ξερω ακομα εαν θα ειναι ξεκλειδωτο; οι συσκευές που ΤΩΡΑ διαθετει το UΚ store είναι ξεκλείδωτες αφού δεν είναι δεσμευμένες με συμβόλαιο σε κάποια UK εταιρία κινητής τηλεφωνίας Edited September 16, 2015 by argic λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Στο billing address βαζω την διευθυνση της καρτας; προσπαθησα και δεν την περνει νομιζω και ετσι εβαλα της forward2me αλλα μου ειπαν οτι θα ακυρωθει απο την Apple. Μεχρι στιγμης παντως δεν ακυρωθηκε και ειναι στο Processing Items. Ποτε ακυρωνεται; Εχει εμπειρια κανεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 αυτα εδω ειναι αυθεντικα ρε παιδια η τιποτα αντιγραφες? http://www.discountbuy.eu/apple-iphone-6-plus-16gb-p-407.html μου το εστειλε ενας φίλος μου. του λεω ρώτησε αν ειναι το κανονικο και η απάντηση που πήρε είναι αυτη: Hello! Thanks for your reply Yes and products are new,100%original,unlocked,are guaranteed by internationa and packaged in a sealed box,having the integrity of its parts. You can use our site shopping cart This can get the order number and free shipping Looking forward to your cooperation and wish you have a nice day. τι λέτε εσείς? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καταρχην τοσο φτηνα αποκλειεται. Επισης δες τροπο πληρωμης,τα βαλες τα χασες. Στειλε του να πληρωσεις με paypal και καλύπτεις και την διαφορα της κρατησης 4-5% να δεις τι θα πει. Μακρια και αλαργα θα ελεγα.. Δες αν εχει πραγματικη διευθυνση Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 αυτα εδω ειναι αυθεντικα ρε παιδια η τιποτα αντιγραφες? http://www.discountbuy.eu/apple-iphone-6-plus-16gb-p-407.html μου το εστειλε ενας φίλος μου. του λεω ρώτησε αν ειναι το κανονικο και η απάντηση που πήρε είναι αυτη: Hello! Thanks for your reply Yes and products are new,100%original,unlocked,are guaranteed by internationa and packaged in a sealed box,having the integrity of its parts. You can use our site shopping cart This can get the order number and free shipping Looking forward to your cooperation and wish you have a nice day. τι λέτε εσείς? 100% fake λέω εγώ..δεν παίζει σε τέτοια τιμή Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 αυτα εδω ειναι αυθεντικα ρε παιδια η τιποτα αντιγραφες? http://www.discountbuy.eu/apple-iphone-6-plus-16gb-p-407.html μου το εστειλε ενας φίλος μου. του λεω ρώτησε αν ειναι το κανονικο και η απάντηση που πήρε είναι αυτη: Hello! Thanks for your reply Yes and products are new,100%original,unlocked,are guaranteed by internationa and packaged in a sealed box,having the integrity of its parts. You can use our site shopping cart This can get the order number and free shipping Looking forward to your cooperation and wish you have a nice day. τι λέτε εσείς? Φίλε με western union μόνο σε κάνα συγγενή αν στείλεις λεφτά. Στους τρόπους πληρωμής αυτό έχει οπότε αν θέλεις στείλε τα χρήματα και θα πάρεις αέρα κοπανιστο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 δεν ειδα καν τροπους αγορας ενας φιλος μου το εστειλε να ρωτησω αν ειναι αυθεντικα. βρωμαει πολυ απο την τιμη. αν ηταν ετσι ολοι απο εκει θα το επερναν. ευχαριστω παιδια Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Στο billing address βαζω την διευθυνση της καρτας; προσπαθησα και δεν την περνει νομιζω και ετσι εβαλα της forward2me αλλα μου ειπαν οτι θα ακυρωθει απο την Apple. Μεχρι στιγμης παντως δεν ακυρωθηκε και ειναι στο Processing Items. Ποτε ακυρωνεται; Εχει εμπειρια κανεις; Εγώ είχα βάλει από την αρχή τη διεύθυνση forward2me και σήμερα μου τράβηξε τα λεφτά και είναι στο Preparing to dispatch. Η αγορά έγινε με Paypal όμως. Edited September 30, 2015 by marmaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Μόλις "έστησα" το 6S 128 GB αγορασμένο από Αμερική με κάρτα T-Mobile. Όπως και το περσινό, έτσι και το φετινό είναι ξεκλείδωτα για τα Ελληνικά δίκτυα. Μοντέλο Α1688 Edited October 8, 2015 by argic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Μόλις "έστησα" το 6S 128 GB αγορασμένο από Αμερική με κάρτα T-Mobile. Όπως και το περσινό, έτσι και το φετινό είναι ξεκλείδωτα για τα Ελληνικά δίκτυα. Μοντέλο Α1688 Καλορίζικο, περιμένουμε εντυπώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testman77 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Οι συσκευές για T-Mobile (USA) είναι ξεκλείδωτες, έχουν εγγυηση κανονικα από Ελλαδα; Edited October 30, 2015 by mirrorofsorrow Διόρθωση παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ελληνική συσκευή -> Πάροχος Συσκευή εξωτερικού, Skroutz.gr -> Ιnfo Quest / iSquare Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ελληνική συσκευή -> Πάροχος Συσκευή εξωτερικού, Skroutz.gr -> Ιnfo Quest / iSquare Πλέον η διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο επίσημα, γίνεται από την info quest και συγκεκριμένα τη θυγατρική της iSquare. Αφορά όλα τα προϊόντα της Apple, ανεξαιρέτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δηλαδή, με απλά λόγια Κωνσταντίνε, δεν έχει σημασία πλέον απο που έχει αγοραστεί μια συσκευη. Η Ιnfo Quest / iSquare αναλαμβάνουν τυχόν επισκευή/αντικατάσταση ενός iPhone. Σωστά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δηλαδή, με απλά λόγια Κωνσταντίνε, δεν έχει σημασία πλέον απο που έχει αγοραστεί μια συσκευη. Η Ιnfo Quest / iSquare αναλαμβάνουν τυχόν επισκευή/αντικατάσταση ενός iPhone. Σωστά; Ακριβώς Σταύρο, αυτό ισχύει από 1 Μαρτίου 2015, αν θυμάμαι καλά. Στο σύνδεσμο που επισυνάπτω θα βρουν όσοι ενδιαφέρονται τα εξουσιοδοτημένα σημεία για service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts