Jump to content

Αγορά iPhone από το Eξωτερικό

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς εαν με την υπηρεσια forward2me και καρτα debit ελληνική ή ΟΧΙ Αγγλικη, μπορεί κάποιος να παραγγείλει το iPhone απο το apple store UK; Η θα πρεπει η καρτα να ειναι και αυτη αγγλικη;

εγώ πάντως από το αμερικανικο store, με AMEX της ALPHA, παρήγγειλα χτες το 6S

• Απαντήσεις 799
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδη να δοκιμασω για apple uk+forward2me. Γιατι το παρηγγειλες απο την Αμερικη και οχι απο Ευρωπη; Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Δηλαδη να δοκιμασω για apple uk+forward2me. Γιατι το παρηγγειλες απο την Αμερικη και οχι απο Ευρωπη;

Λόγω μεγάλης διαφοράς στην τιμή στις ΗΠΑ (954 euro vs, 812 euro -ΗΠΑ vs. UK)

και επειδή τουλάχιστον το 6άρι το αμερικάνικο υποστήριζε περισσότερες LTE bands στις ΗΠΑ, όπου ταξιδεύω (θεωρώ πως και στο 6S θα ισχύει το ίδιο

και συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης στις ΗΠΑ (25/9)

Ο αδελφός μου παρήγγειλε ipad air 2 από το e-mac.eu

Πουλάνε και χωρίς ΑΦΜ σε ελεύθερους επαγγελματιες και εταιρείες.

Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα;

εγώ πάντως από το αμερικανικο store, με AMEX της ALPHA, παρήγγειλα χτες το 6S

Στελνει Ελλαδα; Και ποσο πανε τα μεταφορικα;

Λόγω μεγάλης διαφοράς στην τιμή στις ΗΠΑ (954 euro vs, 812 euro -ΗΠΑ vs. UK)

και επειδή τουλάχιστον το 6άρι το αμερικάνικο υποστήριζε περισσότερες LTE bands στις ΗΠΑ, όπου ταξιδεύω (θεωρώ πως και στο 6S θα ισχύει το ίδιο

και συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης στις ΗΠΑ (25/9)

τελωνειο??? και αγγλια 25/9 εχουν παράδοση

Δεν αξιζει τελικα να το παρω απο αγγλια κτλ γιατι θα περιμενω 3-4 εβδομαδες, οποτε μεχρι τοτε θα εχει ερθει ελλαδα. Αξιζει μονο εαν εισαι απο τους πρωτους...
Samsung S21 Ultra

Οι συσκευες απο Apple store ειναι ξεκλειδωτες;

ναι διαθετουν και ξεκλειδωτες συσκευες! μολις ξεκινησει η διαθεση τους , ανακοινωνουν και τον αριθμο του μοντελου που ειναι το ξεκλειδωτο!

ναι διαθετουν και ξεκλειδωτες συσκευες! μολις ξεκινησει η διαθεση τους , ανακοινωνουν και τον αριθμο του μοντελου που ειναι το ξεκλειδωτο!

οι συσκευές για T-Mobile (USA) είναι ξεκλείδωτες

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδη εαν κανω preorder απο υκ δεν ξερω ακομα εαν θα ειναι ξεκλειδωτο;

οι συσκευές που ΤΩΡΑ διαθετει το UΚ store είναι ξεκλείδωτες αφού δεν είναι δεσμευμένες με συμβόλαιο σε κάποια UK εταιρία κινητής τηλεφωνίας

Edited by argic
λαθος

Στο billing address βαζω την διευθυνση της καρτας; προσπαθησα και δεν την περνει νομιζω και ετσι εβαλα της forward2me αλλα μου ειπαν οτι θα ακυρωθει απο την Apple. Μεχρι στιγμης παντως δεν ακυρωθηκε και ειναι στο Processing Items. Ποτε ακυρωνεται; Εχει εμπειρια κανεις;
Samsung S21 Ultra

• 2 weeks later...

αυτα εδω ειναι αυθεντικα ρε παιδια η τιποτα αντιγραφες?

http://www.discountbuy.eu/apple-iphone-6-plus-16gb-p-407.html

μου το εστειλε ενας φίλος μου. του λεω ρώτησε αν ειναι το κανονικο και η απάντηση που πήρε είναι αυτη:

Hello!

Thanks for your reply

Yes and products are new,100%original,unlocked,are guaranteed by internationa and packaged in a sealed box,having the integrity of its parts.

You can use our site shopping cart

This can get the order number and free shipping

Looking forward to your cooperation and wish you have a nice day.

τι λέτε εσείς?

iphone xs max ipad 6th gen

Καταρχην τοσο φτηνα αποκλειεται.

Επισης δες τροπο πληρωμης,τα βαλες τα χασες.

Στειλε του να πληρωσεις με paypal και καλύπτεις και την διαφορα της κρατησης 4-5% να δεις τι θα πει.

Μακρια και αλαργα θα ελεγα..

Δες αν εχει πραγματικη διευθυνση

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

μου το εστειλε ενας φίλος μου. του λεω ρώτησε αν ειναι το κανονικο και η απάντηση που πήρε είναι αυτη:

Hello!

Thanks for your reply

Yes and products are new,100%original,unlocked,are guaranteed by internationa and packaged in a sealed box,having the integrity of its parts.

τι λέτε εσείς?

100% fake λέω εγώ..δεν παίζει σε τέτοια τιμή

Galaxy s6 edge+

Hello!

Thanks for your reply

τι λέτε εσείς?

Φίλε με western union μόνο σε κάνα συγγενή αν στείλεις λεφτά.

Στους τρόπους πληρωμής αυτό έχει οπότε αν θέλεις στείλε τα χρήματα και θα πάρεις αέρα κοπανιστο

Nokia 8800 Scirocco

δεν ειδα καν τροπους αγορας ενας φιλος μου το εστειλε να ρωτησω αν ειναι αυθεντικα.

βρωμαει πολυ απο την τιμη. αν ηταν ετσι ολοι απο εκει θα το επερναν.

ευχαριστω παιδια

iphone xs max ipad 6th gen

Στο billing address βαζω την διευθυνση της καρτας; προσπαθησα και δεν την περνει νομιζω και ετσι εβαλα της forward2me αλλα μου ειπαν οτι θα ακυρωθει απο την Apple. Μεχρι στιγμης παντως δεν ακυρωθηκε και ειναι στο Processing Items. Ποτε ακυρωνεται; Εχει εμπειρια κανεις;

Εγώ είχα βάλει από την αρχή τη διεύθυνση forward2me και σήμερα μου τράβηξε τα λεφτά και είναι στο Preparing to dispatch. Η αγορά έγινε με Paypal όμως.

Edited by marmaga

Μόλις "έστησα" το 6S 128 GB αγορασμένο από Αμερική με κάρτα T-Mobile. Όπως και το περσινό, έτσι και το φετινό είναι ξεκλείδωτα για τα Ελληνικά δίκτυα. Μοντέλο Α1688 Edited by argic

Μόλις "έστησα" το 6S 128 GB αγορασμένο από Αμερική με κάρτα T-Mobile. Όπως και το περσινό, έτσι και το φετινό είναι ξεκλείδωτα για τα Ελληνικά δίκτυα. Μοντέλο Α1688

Καλορίζικο, περιμένουμε εντυπώσεις :)

• 3 weeks later...
Οι συσκευές για T-Mobile (USA) είναι ξεκλείδωτες, έχουν εγγυηση κανονικα από Ελλαδα; Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση παράθεσης

Ελληνική συσκευή -> Πάροχος

Συσκευή εξωτερικού, Skroutz.gr -> Ιnfo Quest / iSquare

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ελληνική συσκευή -> Πάροχος

Συσκευή εξωτερικού, Skroutz.gr -> Ιnfo Quest / iSquare

Πλέον η διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο επίσημα, γίνεται από την info quest και συγκεκριμένα τη θυγατρική της iSquare. Αφορά όλα τα προϊόντα της Apple, ανεξαιρέτως.

Δηλαδή, με απλά λόγια Κωνσταντίνε, δεν έχει σημασία πλέον απο που έχει αγοραστεί μια συσκευη. Η Ιnfo Quest / iSquare αναλαμβάνουν τυχόν επισκευή/αντικατάσταση ενός iPhone. Σωστά;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δηλαδή, με απλά λόγια Κωνσταντίνε, δεν έχει σημασία πλέον απο που έχει αγοραστεί μια συσκευη. Η Ιnfo Quest / iSquare αναλαμβάνουν τυχόν επισκευή/αντικατάσταση ενός iPhone. Σωστά;

Ακριβώς Σταύρο, αυτό ισχύει από 1 Μαρτίου 2015, αν θυμάμαι καλά. Στο σύνδεσμο που επισυνάπτω θα βρουν όσοι ενδιαφέρονται τα εξουσιοδοτημένα σημεία για service

• The topic was unpinned