Jump to content

Διαθεσιμότητα / Αγορά του iPhone στην Ελλάδα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σκεφτομαι να το παρω σκετη συσκευη με δοσεις..η ΕΘΝΟcash που εχω για να τραβαω απ τα ΑΤΜ θεωρειται πιστωτικη?θα τη δεχτουν?δε τα κατεχω καλα αυτα:rolleyes:

• Απαντήσεις 977
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σκεφτομαι να το παρω σκετη συσκευη με δοσεις..η ΕΘΝΟcash που εχω για να τραβαω απ τα ΑΤΜ θεωρειται πιστωτικη?θα τη δεχτουν?δε τα κατεχω καλα αυτα:rolleyes:

Όχι δεν είναι πιστωτική η ΕΘΝΟcash. Είναι απλή χρεωστική. Μάλιστα με ένδειξη Maestro και δεν είναι ούτε καν VISA.

Όχι δεν είναι πιστωτική η ΕΘΝΟcash. Είναι απλή χρεωστική. Μάλιστα με ένδειξη Maestro και δεν είναι ούτε καν VISA.

μαλιστα..ευχαριστω για την αμεση απαντηση..μηπως γνωριζεις και καποιο μαγαζι που κανει δοσεις χωρις τη χρηση πιστωτικης?απ οτι ξερω ο κωτσοβολος δεχεται αλλα δεν εχουν φερει το 4αρι ακομη..

μαλιστα..ευχαριστω για την αμεση απαντηση..μηπως γνωριζεις και καποιο μαγαζι που κανει δοσεις χωρις τη χρηση πιστωτικης?απ οτι ξερω ο κωτσοβολος δεχεται αλλα δεν εχουν φερει το 4αρι ακομη..

Δύσκολα θα βρεις φίλε. Όλοι πιστωτική ζητάνε για δόσεις.

αραγε το istorm κανει ατοκες δοσεις με πιστωτικη; ξερει κανεις;

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Για το istorm δεν γνωρίζω αλλά μέχρι 12 άτοκες με τις περισσότερες πιστωτικές (έχει λίστα με τις υποστηριζόμενες όταν κάνεις την αγορά, αρκετά νωρίς ώστε να μην προχωρήσεις) κάνει το e-cosmote. Και η αποστολή δωρεάν. Θα ήταν τραγικό να χρεώνουν την αποστολή αλλά στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις. Αυτοί πάντως δεν χρεώνουν...

Αν το πάρεις από κοσμοτέ ακόμα και με 4.02 θα έχει το tethering ξεκλείδωτο. Μετά με sim voda θα ζητάει να κάνει update τα carrier settings αλλά του λες πάντα όχι. Και αναβάθμιση κάνεις μόνο με sim cosmote οπότε δεν θα κόψει το tethering (λογικά)... Και έτσι αν ο μόνος λόγος να το κάνεις jailbreak ήταν το tethering, ίσως να το γλυτώσεις...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αν παρω στο istore τηλ μπορω να το παραγγειλω με αντικαταβολη στο σπιτι;
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Απο τη σελίδα του oteshop με χρέωση σε 12 άτοκες στο λογαριασμό του σταθερού σου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Για οσους αγορασαν απο το καταστημα του istore ή βρεθηκαν στο καταστημα χωρις να αγορασουν, ειδατε αν πουλανε θηκες για το 4??

Όχι, δε κάνει.

Για οσους αγορασαν απο το καταστημα του istore ή βρεθηκαν στο καταστημα χωρις να αγορασουν, ειδατε αν πουλανε θηκες για το 4??

Ναι, έχει κάποιες (ελάχιστες σε ποικιλία) θήκες για iPhone 4. Δεν έχει όμως καθόλου, τύπου bumber. Θα φέρει, όπως μου 'παν, καινούργιες απ' όλα τα είδη, από την ερχόμενη βδομάδα.

Βασίλης

Απο τη σελίδα του oteshop με χρέωση σε 12 άτοκες στο λογαριασμό του σταθερού σου.

Eγω που εχω forthnet 2play μπορω να το αγορασω απο οτεσοπ;οχι ε;:cry:

Eγω που εχω forthnet 2play μπορω να το αγορασω απο οτεσοπ;οχι ε;:cry:

Δεν είναι του ΟΤΕ αυτή; Αν είναι, τότε ναι. Αλλιώς βάλε το σε κάποιου φίλου σου και δινε του το δίμηνο τα λεφτά.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Λοιπόν..

Είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσα από τη κοσμοτε το site και σήμερα με πήρανε τηλέφωνο..

Μέχρι στιγμής ήμουν στο i35 με τους λογαριασμούς να κουνούνται στο πάγιο κάθε μήνα..

Με αναβάθμιση στο απεριόριστα 45 που ήθελα, μου δώσαν 230 επιδότηση και η συσκευή έρχεται τη Πέμπτη!

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Λογικά η επίσημη - 659€!

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

και δωρεάν τα έξοδα courier που θα στο στείλουν από Istorm

Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί το istorm δεν έχει ακόμη eshop για να δέχεται παραγγελίες εκτός αν δέχεται τηλεφωνικά. Όσοι το πήραν από κεί πάντως αναφέρουν ότι το πήραν οι ίδιοι από το κατάστημα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί το istorm δεν έχει ακόμη eshop για να δέχεται παραγγελίες εκτός αν δέχεται τηλεφωνικά. Όσοι το πήραν από κεί πάντως αναφέρουν ότι το πήραν οι ίδιοι από το κατάστημα.

έκανα τηλεφωνική παραγγελία, και τελικό κόστος για να έρθει Πάτρα με ACS 659€

www.innerwish.gr

www.youtube.com/innerwish

Πόσες μέρες κάνει να έρθει απο Oteshop? Το εχω παραγγείλει την περασμένη Τρίτη και ακόμη τίποτα...

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Καλησπέρα,θα ήθελα να σας μεταφέρω την εμπειρία μου από κάποιους βολεμένους υπαλλήλους που δήθεν είναι γνώστες και δουλεύουν σε ένα μαγαζάκι που το ονομάζουν otehop,

Παρήγγειλα την συσκευή την προηγούμενη κυριακή μέσα από το otehop.gr,κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μου για επιβεβαίωση όπωε γράφανε στην σελίδα,μετά από δικιά μου πρωτοβουλία με πήρε μια <<βολεμένη>>και μου ανέφερε ότι την παρασκευή θα κλείναμε ραντεβού για παραλαβή

Για να μην σας τα πολυλογώ σήμερα ακύρωσα την παραγγελία αφού ξανά μια κοπέλα μου έβαλε χέρι που την ενόχλησα ενώ λεπινε το καφεδάκι της

Τελικά αφού επικοινώνησα με το istorm,το παρήγγειλα σε 10λεπτά και την τετάρτη θα το παραλάβω

Συγνώμη για την μεγάλη παράθεση που έκανα,αλλά αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα τως πως δουλευούνε καποιοι βολεμένοι που δεν έχουν ιδέα οχι από iphονε 4 αλλά ούτε καν από πλαστικέσ συσκευές που παίζει η κορούλα μου

ενα μεγαλο μπραβο στο istorm. πηρα το πρωι τηλ τους λεω υαρχει iphone 4? μου λενε μονο 16GB οκ λεω κρατηστε μου ενα θα ερθω απογευμα να το παρω. πριν παω τους ξανα τηλεφωνω. λεω ολα οκ? να ερθω να το παρω? μου λεει μια κοπελα πιο θελετε 16 η το 32? λεω το 32 ηθελα αλλα μου ειπατε πριν οτι δεν υπαρχει. με βαζει στην αναμονη για 1 λεπτο και μου λεει ελατε σας κραταμε ενα 32 στο ονομα σας. μετα απο μιση ωριτσα γυρισα χαρουμενος με ενα 32αρι αγκαλια!

πολυ καλο το τηλεφωνο. ερωτηση η μπαταρια ηταν στην μεση, να την αφησω να αδειασει και να το βαλω να φωρισει κανα 8ωρο?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ενα μεγαλο μπραβο στο istorm. πηρα το πρωι τηλ τους λεω υαρχει iphone 4? μου λενε μονο 16GB οκ λεω κρατηστε μου ενα θα ερθω απογευμα να το παρω. πριν παω τους ξανα τηλεφωνω. λεω ολα οκ? να ερθω να το παρω? μου λεει μια κοπελα πιο θελετε 16 η το 32? λεω το 32 ηθελα αλλα μου ειπατε πριν οτι δεν υπαρχει. με βαζει στην αναμονη για 1 λεπτο και μου λεει ελατε σας κραταμε ενα 32 στο ονομα σας. μετα απο μιση ωριτσα γυρισα χαρουμενος με ενα 32αρι αγκαλια!

πολυ καλο το τηλεφωνο. ερωτηση η μπαταρια ηταν στην μεση, να την αφησω να αδειασει και να το βαλω να φωρισει κανα 8ωρο?

Να πεσει στο κοκκινο και να τη φορτισεις μεχρι να δειξει μια πριζουλα επανω. 1:30 ωρα περιπου ειναι αν δεν κανω λαθος. Καλοριζικο κιολας!

Πόσες μέρες κάνει να έρθει απο Oteshop? Το εχω παραγγείλει την περασμένη Τρίτη και ακόμη τίποτα...

Πάρτους και απαίτησε να σου πούν τι γίνεται !! Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο απο το Oteshop, φαίνεται ήμουν τυχερός. Εκανα την παραγγελία online Παρασκευή βράδυ, Δευτέρα (χτες) με πήραν την ώρα που είχα βάλει για επιβεβαίωση και μου είπαν οτι επειδή υπάρχει έλλειψη σε 16ρια και ακόμα μεγαλύτερη σε 32αρια, θα με ειδοποιήσουν σε δυο τρεις μέρες μόλις θα έχουν. Σήμερα με πήραν για να μου πούν οτι αν θέλω 16αρι μπορούν να μου το φέρουν την Πέμπτη, αν θέλω 32αρι δεν ξέρουν πότε θα έχουν, είναι άφαντο. (Για να μην είμαι άδικος όμως, το 32αρι δεν έχει link αγοράς στο online shop) Τσίμπησα το 16αράκι και Πέμπτη μεσημέρι θα το έχω. Σύνολο δηλαδή, λιγότερο απο βδομάδα !

Πάρτους και απαίτησε να σου πούν τι γίνεται !! Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο απο το Oteshop, φαίνεται ήμουν τυχερός. Εκανα την παραγγελία online Παρασκευή βράδυ, Δευτέρα (χτες) με πήραν την ώρα που είχα βάλει για επιβεβαίωση και μου είπαν οτι επειδή υπάρχει έλλειψη σε 16ρια και ακόμα μεγαλύτερη σε 32αρια, θα με ειδοποιήσουν σε δυο τρεις μέρες μόλις θα έχουν. Σήμερα με πήραν για να μου πούν οτι αν θέλω 16αρι μπορούν να μου το φέρουν την Πέμπτη, αν θέλω 32αρι δεν ξέρουν πότε θα έχουν, είναι άφαντο. (Για να μην είμαι άδικος όμως, το 32αρι δεν έχει link αγοράς στο online shop) Τσίμπησα το 16αράκι και Πέμπτη μεσημέρι θα το έχω. Σύνολο δηλαδή, λιγότερο απο βδομάδα !

Σήμερα με ειδοποίησαν και το πήρα από το κατάστημα, να σημειώσω ο υπάλληλος ήταν απαράδεκτος στο τηλέφωνο 'το θέλεις να το κρατήσω?' λες και μου έκανε χάρη, τέλος πάντων.

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Σήμερα με ειδοποίησαν και το πήρα από το κατάστημα, να σημειώσω ο υπάλληλος ήταν απαράδεκτος στο τηλέφωνο 'το θέλεις να το κρατήσω?' λες και μου έκανε χάρη, τέλος πάντων.

Αρα κάνουν γύρω στη βδομάδα γενικα. Αφου το πήρες, να πάει να ..... ο υπάλληλος ! Αντε, καλορίζικο, και στα δικά μας οι αναμένοντες !!!!:)

• The topic was unpinned