Jump to content

[App Store] Γενικές Πληροφορίες και Εύρεση εφαρμογών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα !!!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κατεβαζουμε τραγούδια για ήχο κλήσεις αλλά να μην χρειάζεται το iTunes ?

Mμμμμ.και γω το ψαχνω αυτο.δε νομιζω οτι γινεται ειδαλλως δε θα υπηρχε λογος υπαρξης του itunes.ισως με jailbreak...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Καλησπέρα !!!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κατεβαζουμε τραγούδια για ήχο κλήσεις αλλά να μην χρειάζεται το iTunes ?

To audiko.net φτιάχνει ήχους κλήσης αλλά για να τις περάσεις χρειάζεται το iTunes.

• Administrators
To audiko.net φτιάχνει ήχους κλήσης αλλά για να τις περάσεις χρειάζεται το iTunes.

Υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές αλλά όλες την ίδια δουλειά κάνουν και η ίδια διαδικασία απαιτείται μέσω iTunes.

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω εφαρμογή που μετατρέπει μια idevice συσκευή (iphone ή ipod) σε WiFi camera. Δεν με ενδιαφέρει το γνωστό "μετατρεψτε το iphone σας σε security camera". Ψάχνω για εφαρμογή που θα ελαχιστοποιεί το lag και θα προσφέρει real time εικόνα και ήχο ώστε να γίνεται βιντεοσκόπηση μέσω wifi δικτύου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποστόλης

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω εφαρμογή που μετατρέπει μια idevice συσκευή (iphone ή ipod) σε WiFi camera. Δεν με ενδιαφέρει το γνωστό "μετατρεψτε το iphone σας σε security camera". Ψάχνω για εφαρμογή που θα ελαχιστοποιεί το lag και θα προσφέρει real time εικόνα και ήχο ώστε να γίνεται βιντεοσκόπηση μέσω wifi δικτύου.

Αποστόλης

Ρίξε μια ματιά σε αυτό: Manything

Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.

Καλημερα. Εχετε υποψη σας καμια εφαρμογη τυπου spot4u ? δηλαδη να μου δειχνει τι υπαρχει κοντα μου απο εστιατορια, καφετεριες, τραπεζες κλπ κλπ ;; Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλημερα. Εχετε υποψη σας καμια εφαρμογη τυπου spot4u ? δηλαδη να μου δειχνει τι υπαρχει κοντα μου απο εστιατορια, καφετεριες, τραπεζες κλπ κλπ ;;

Δες για τον AthensBook ή το AroundMe. Εγώ αυτά έχω για όταν χρειαστώ κάτι.

Έχει και το foursquare αλλά δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω αν έχει επιλογή για το τι υπάρχει γύρω σου γενικά ή μόνο από check-ins.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δες για τον AthensBook ή το AroundMe. Εγώ αυτά έχω για όταν χρειαστώ κάτι.

Έχει και το foursquare αλλά δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω αν έχει επιλογή για το τι υπάρχει γύρω σου γενικά ή μόνο από check-ins.

Ωραιο το around me!

Thanks!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μεταξύ Athensbook και Around Me τι προτείνετε για καλύτερο;

Το 2ο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Το Athensbook πάντως, είναι πολύ χρηστικό ειδικά για φαρμακεία, τράπεζες κλπ. Σε εστιατόρια, μπαρ που όλο ανοίγουν καινούρια ή αλλάζουν, το χάνει λίγο με την ενημέρωση.

Το foursquare είναι εξίσου καλό και για μένα συμπληρώνει εκεί που χάνει το Athensbook. Δεν είναι μόνο για check in, αλλά κ για να ανακαλύπτεις μέρη.

Μόλις μπεις σε μια περιοχή σου δείχνει τα trending μέρη που μαζεύουν πολύ κόσμο.

Μπορείς να κάνεις αναζήτηση για διάφορες κατηγορίες, φαγητό, καφέ, nightlife κλπ κ να δεις βαθμολογίες κ σχόλια απο κόσμο κ πληροφορίες κ φωτογραφίες των μαγαζιών.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους. Ψαχνω κάτι περίεργο.....

Θέλω μια εφαρμογή που να ανοίγει την κάμερα της συσκευής και να μην εμφανίζεται τίποτε άλλο παρά μονο η οθόνη. Εννοώ, ούτε το κουμπί εγγραφής, όυτε ο διακόπτης του φλας ΤΙΠΟΤΕ!!!

Καμμιά ιδέα?

Αποστόλης

Θα μου επιτρέψετε να ρωτήσω ποιος ο λόγος για μία τέτοια αναζήτηση; πάντως επιλογές σαν αυτές υπάρχουν στο App Store https://itunes.apple.com/app/id638025748

Θα μου επιτρέψετε να ρωτήσω ποιος ο λόγος για μία τέτοια αναζήτηση; πάντως επιλογές σαν αυτές υπάρχουν στο App Store https://itunes.apple.com/app/id638025748

Ναι φυσικά. Θέλω να καταγράψω μια συνάντηση που λαμβανει χωρα σε ενα δωματιο και να την αναμεταδιδω ασυρματα σε διπλανο χωρο. Ολο αυτο γινεται στα πλαισια ενος σεμιναριου.

Θελω λοιπον η συσκευή (ipod, ή iphone) να δειχνει καθαρη εικονα, χωρις τα διαφορα κουμπια που εχουν οι συνηθισμενες εφαρμογες. Μαλιστα η εφαρμογη που προτεινεις εχει και αυτη τα χειριστηρια που εμφανιζονται στην οθονη.

Ευχαριστω παντως.

Ναι φυσικά. Θέλω να καταγράψω μια συνάντηση που λαμβανει χωρα σε ενα δωματιο και να την αναμεταδιδω ασυρματα σε διπλανο χωρο. Ολο αυτο γινεται στα πλαισια ενος σεμιναριου.

Θελω λοιπον η συσκευή (ipod, ή iphone) να δειχνει καθαρη εικονα, χωρις τα διαφορα κουμπια που εχουν οι συνηθισμενες εφαρμογες. Μαλιστα η εφαρμογη που προτεινεις εχει και αυτη τα χειριστηρια που εμφανιζονται στην οθονη.

Ευχαριστω παντως.

Ναι όντως έχει τα απαραίτητα, αλλά χωρίς καθόλου μου φαινεται δύσκολο, η εικόνα που θα μεταφέρεις με ποια κάμερα θα γίνεται λήψη; Για να καταλάβω.. καμερα θα κανει λήψη video ενος iPhone/iPod το οποίο θα κανει λήψη της συζήτησης, γιατι μία σκέτη ληψη πχ με χρήση της εφαρμογής reflector έχεις mirror της συσκευής σε υπολογιστή και κατ' επέκταση και της εικόνας του

• 2 weeks later...

Καλημέρα !!!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή τόσο καλή (για μένα ) όσο το S Health που έχει το galaxy ?

Μου έχουν προτείνει κάποια τα παιδιά στο φόρουμ αλλά δεν με εξυπηρετεί ιδιαίτερα κάποια ..

Καλημέρα !!!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή τόσο καλή (για μένα ) όσο το S Health που έχει το galaxy ?

Μου έχουν προτείνει κάποια τα παιδιά στο φόρουμ αλλά δεν με εξυπηρετεί ιδιαίτερα κάποια ..

Καλημέρα σας τι λειτουργίες θέλετε να παρακολουθήσετε; μια πολύ καλή εφαρμογή είναι το heart rate

Θέλω μια βοήθεια παιδιά.

Λοιπόν λόγω του ότι έχω σελίδες στο Facebook θέλω με κάποιο τροπο να κοινοποιώ άμεσα βιντεο από το YouTube στις σελίδες μου η και σε φίλων τοίχους.μαμα δεν το κάνει αυτό,μόνο με αντιγραφή κάτι που είναι χρονοβορο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημέρα σας τι λειτουργίες θέλετε να παρακολουθήσετε; μια πολύ καλή εφαρμογή είναι το heart rate

Να μετράει τα βήματα ,θερμίδες, χρόνο κτλ...:O

Να μετράει τα βήματα ,θερμίδες, χρόνο κτλ...:O

Κάτι τετοιο θα σας κάλυπτε; Εγω αυτή χρησιμοποιώ για περπάτημα!

http://runkeeper.com/touch/download

Σας ευχαριστώ παρά πολύ θα τα δοκιμάσω και τα 2 !! Με δεδομένα λειτουργούν ;

Το runkeeper λειτουργεί με A-GPS χωρίς χρήση δεδομένων :)

Φίλος που έχει iPhone θέλει να βάλει μία εφαρμογή που όταν τον καλούν να του λέει ποιος καλεί. Την αντίστοιχη που χρησιμοποιώ στο Android δεν την βρήκαμε στο app store. Ποια πρέπει να εγκαταστήσει?

• The topic was unpinned