Jump to content

[App Store] Γενικές Πληροφορίες και Εύρεση εφαρμογών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα !!

Υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για iPhone ?

Ελληνικό caller Id.

Εάν έχεις κάνει jailbreak, ψάχνεις να βρεις την εφαρμογή callerid greece του elias limneos. Δουλεύει εννοείται με ανοιχτό το internet, στο 70% περίπου των τηλεφώνων που θα σε πάρουν

Εάν έχεις κάνει jailbreak, ψάχνεις να βρεις την εφαρμογή callerid greece του elias limneos. Δουλεύει εννοείται με ανοιχτό το internet, στο 70% περίπου των τηλεφώνων που θα σε πάρουν

Δεν εχω κάνει jb ... Δεν υπάρχει κάτι άλλο ;

Καλησπερα! Ψαχνω μια εφαρμογη για δημιουργια και επεξεργασια αρχειων office, κυριως .doc και .xls σε iphone. Δοκιμασα το quickoffice και το oncloud, αλλα θελουν δημιουργια λογαριασμου. Εχετε κατι να προτεινετε;

Ευχαριστω!

Καλησπερα! Ψαχνω μια εφαρμογη για δημιουργια και επεξεργασια αρχειων office, κυριως .doc και .xls σε iphone. Δοκιμασα το quickoffice και το oncloud, αλλα θελουν δημιουργια λογαριασμου. Εχετε κατι να προτεινετε;

Ευχαριστω!

Pages,numbers ειναι τα αντιστοιχα του ios και ειναι πολυ καλα.τα δινει δωρεαν η apple σε ios 7.0 αν δεν απατωμαι.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Pages,numbers ειναι τα αντιστοιχα του ios και ειναι πολυ καλα.τα δινει δωρεαν η apple σε ios 7.0 αν δεν απατωμαι.

Στις καινουριες συσκευες τα δινει δωρεαν..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Mea culpa.

Νομιζω η οστρια εχει iphone 5s οποτε θα ταχει δωρεαν...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ναι ναι, τα κατεβασα ηδη, ευχαριστω πολυ!

Είναι πολυ μεγάλα και περνούν πολυ χώρο. Σε όποιον δεν είναι απαρετητα καλύτερα να τα βγάλει.

• Administrators

Ποιες δηλαδή; Εγώ σε iPad mini και iPhone 5 τα κατέβασα δωρεάν.

Modpic.gif

Ποιες δηλαδή; Εγώ σε iPad mini και iPhone 5 τα κατέβασα δωρεάν.

Γιάννη, στο Iphne 5 κατέβασες δωρέαν το numbers πχ?

:blink:

Ναι όλα, Numbers, iPhoto, Keynote, Pages και iMovie. Τα έχω και στο 5αρι και στο mini.

Δες ενα screenshot απο εμενα που το τρβηξα τωρα

https://www.dropbox.com/s/3k70yksdy2o7s1w/2013-11-21%2008.26.53.png

:worry:

Μηπως εχεις αγορασει καποιο απο τα καινουρια (5s πχ) και το εχεις ενεργοποιησει με το δικο σου id?

Edited by ddr2

• Administrators

Παράξενο, εμένα μου τα έβγαλε από μόνο του ως διαθέσιμα δωρεάν αμέσως μετά την αναβάθμιση σε ios 7 στο 5αρι. Φυσικά δεν έχω πάρει 5s.

Μάλλον εχει να κάνει με το γεγονός ότι το τελευταίο 5αρι το ενεργοποίησα σχετικά πρόσφατα μετά την επίσημη ανακοίνωση από Apple για τα 5s/5c, δεν πάει αλλού ο νους μου.

Modpic.gif

Μάλλον εχει να κάνει με το γεγονός ότι το τελευταίο 5αρι το ενεργοποίησα σχετικά πρόσφατα μετά την επίσημη ανακοίνωση από Apple για τα 5s/5c, δεν πάει αλλού ο νους μου.

Α, μαλλον αυτο θα ειναι.

Α, μαλλον αυτο θα ειναι.

Εμένα με την ενεργοποίηση του 5σ αμέσως μου τα έβγαλε σαν προτεινόμενα να τα κατεβάσω. Τα δίνει free

Εμένα με την ενεργοποίηση του 5σ αμέσως μου τα έβγαλε σαν προτεινόμενα να τα κατεβάσω. Τα δίνει free

Η πιο πρόσφατη ενεργοποίηση δική μου ήταν τον Αύγουστο του 13.

Η πιο πρόσφατη ενεργοποίηση δική μου ήταν τον Αύγουστο του 13.

Ε είναι πριν την 7 εμένα έγινε την Τρίτη

Ε είναι πριν την 7 εμένα έγινε την Τρίτη

Αυτό λέω απο χθές! :p η προσφορά είναι για τα καινούρια μηχανήματα.

καλησπερα....ψαχνω μια εφαρμογη η οποια να κλεινει το iphone μετα απο καποια ωρα.....κατι σαν το timer της τηλεορασης.....γνωριζει κανεις αν υπαρχει??

• Administrators
καλησπερα....ψαχνω μια εφαρμογη η οποια να κλεινει το iphone μετα απο καποια ωρα.....κατι σαν το timer της τηλεορασης.....γνωριζει κανεις αν υπαρχει??

Χωρίς jailbreak όχι.

Modpic.gif

Επι εποχες jailbreak τα ειχα δοκιμασει ολα και εγω και κατεληξα οτι το navigon ειναι το καλυτερο ή τουλαχιστον αυτο που βολευει εμενα.

Τοτε φυσικα το jailbreak γινοταν πρωτιστως για αλλους λογους που με το ios 7 δεν χρειαζονται. Οποτε αφου το πηρα αποφαση να κανω το εξοδο για μια εφαρμογη navi ας το κανω. Απλα μετα μη μου λενε να ξαναπληρωνω 50ευρα για ανανεωσεις αναβαθμισεις κλπ...

Γενικα αυτο με κραταει πισω. Αν μου πει καποιος τι γινεται με τις αναβαθμισεις, αν πληρωνονται αν οχι και ποσο κοστιζουν τοτε το εχω κατεβασει καρφι. Απλα θελω να ξερω.

Προσεξε πάντως γιατί αν αγοράσεις το tomtom και μετα αλλάξεις συσκευή κ πας σε android, πρέπει να το ξαναπληρωσεις, όπως με ενημέρωσε η ίδια η εταιρεία.

Απαράδεκτοι...

Iphone 7 plus 32GB

• Administrators
Προσεξε πάντως γιατί αν αγοράσεις το tomtom και μετα αλλάξεις συσκευή κ πας σε android, πρέπει να το ξαναπληρωσεις, όπως με ενημέρωσε η ίδια η εταιρεία.

Απαράδεκτοι...

Αυτό ισχύει με όλα τα προγράμματα, η αγορά ειναι ανά πλατφόρμα, δεν μπορείς να αγοράσεις ένα προγραμμα και να ισχύει για όλες τις πλατφόρμες.

Modpic.gif

• The topic was unpinned