nikolas81 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέος χρήστης ενός iphone 4s. Αυτό που παρατήρησα και διαπίστωσα πως την ίδια απορία έχουν και άλλοι 2 φίλοι που δεν το είχαν συνειδητοποιείσει, είναι η αύξηση του μεγεθους σε mb του fb app για παραδειγμα. Ενώ το app είναι γύρω στα 10mb μέσα σε 3-4 μερες μέσα από το usage φαίνεται ότι καταλαμβάνει πάνω από 40mb πλέον. Αν συνεχιστεί αυτό θα φτάσει το fb app να χρησιμοποιεί 500 και 600mb της μνήμης μου. Η ερώτηση είναι αν υπάρχει καποιος τρόπος να κάνεις clear/delete το cache ή το documents and data όπως τα αναφέρει στο iphone. Αναλογα threads εχω δει και σε forums του εξωτερικού αλλά δεν είδα να υπάρχει προς το παρόν καποια ξεκάθαρη απάντηση και λύση στο "προβλημα", οπότε το μόνο που λογικά μπορεί να σκεφτώ είναι να κανεις delete app & re-install. Any ideas...? το δικο μου εχει φτασει τα 459mb τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Υπάρχει εφαρμογή blacklist όπου να μπορούμε να μπλοκάρουμε συγκεκριμένη επαφή? Αυτές που βρήκα μπλοκάρουν "μαζικά" νούμερα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Αυτή την έχεις δεί? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276076&page=9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Θα την δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Αυτή την έχεις δεί? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276076&page=9 Τελικά δεν είναι free. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 καλησπερα παιδια, εγκατεστησα εχθες το winterboard για να βαλω θεματα στο iphone 4 (4.3.3 εχω πανω) και δεν δουλευουν τα θεματα δεν τα φορτωνει. Γνωριζει καποιος τι φταιει, ή εαν υπαρχει αλλη παρομοια εφαρμογη για τα θεματα? Ευχαριστω Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 καλησπερα παιδια, εγκατεστησα εχθες το winterboard για να βαλω θεματα στο iphone 4 (4.3.3 εχω πανω) και δεν δουλευουν τα θεματα δεν τα φορτωνει. Γνωριζει καποιος τι φταιει, ή εαν υπαρχει αλλη παρομοια εφαρμογη για τα θεματα? Ευχαριστω τα θεματα που εχεις κατεβασει ειναι συμβατα μετο firmaware που εισαι? πολλλα θεματα ειναι μονο για την 5.0 και μετα δοκιμασε να κανεις απεγκαταση του winterboard μετα reboot και ξανα εγκατασταση υπαρχει και το dreamboard http://dkgadget.com/how-to-install-dreamboard-on-iphone-ipad-ios-4-3-3/ δεν ειναι σαν το winterboard Με το winterboard μπορεις να κανεις πολλα πραγματα να ενεργοποιησης δικα σου θεματα- δικες σου lockscreen και διαφορα αλλα Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 παιδιά μια ερώτηση. Πως μπορώ να γκρουπάρω προγράμματα και να τα βάλω σε φακελάκια? Απο μόνο του εχει τον φάκελο βοηθήματα και παιχνίδια, εγώ θέλω να βάλω και άλλους φακέλους για να μην τα έχω όλα χύμα... Γίνεται? Εχω ipod touch 4g, και ios5.01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Συρε ενα εικονιδιο πανω σε ενα αλλο και θα δημιουργηθει αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Συρε ενα εικονιδιο πανω σε ενα αλλο και θα δημιουργηθει αυτόματα thanx τελικά ήταν χαζομάρα που δεν το ειχα βρει μόνος μου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Νέος χρήστης iPad και παρατήρησα τα εξής και θα ήθελα τη βοήθεια σας.. Υπάρχει πολύ μεγάλη διάφορα στο μέγεθος που δίνει το app store για τις εφαρμογές και στο χώρο που στη πραγματικότητα καταλαμβάνουν. Το fruit ninja he lite για παράδειγμα έχει μέγεθος 23.3 mb αλλά πιάνει στο iPad 89!!!!!!! Γενικά παρατηρώ μεγάλες διάφορες σε όλες τις εφαρμογές. Και μια δεύτερη ερώτηση ίσως λίγο off topic.. Στο φάκελο others που εμφανίζεται στο iTunes υπάρχει τρόπος να διαγράφουν τα δεδομένα του?ώσπου μάλιστα διάβασα σε ξένα φόρουμ αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αυτόν αφού ξαφνικά παρουσιάζεται με πολλά gb μεγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Γειά χαρά. Προσπάθησα από το app store να κάνω αναζήτηση το "google latitude". Το βρίσκω στο app store, όμως, όταν το κατεβάζω μου βγαίνει τελικά ένα χαζό παιχνίδι. Από το PC μου, βέβαια, δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμο στο itunes. Υπάρχει κάποιος από εσάς που να το έχει χρησιμοποιήσει; Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να το χρησιμοποιήσω όπως σε συσκευές android, όπου δείχνει που είσαι και βλέπεις και τους φίλους σου που βρίσκονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo1 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Καλημερα απέκτησα το iPhone 4 εδω και μερικούς μήνες και σημερα έμαθα ότι υπάρχει μια εφαρμογη για το iPhone σύμφωνα με την οποία δεν χρησιμοποιείς το κεντρικό κουμπί και όλα γίνονται με την αφή !εννοω το home bottom !έτσι δεν προκαλείται κάποια φθορά με τον καιρο σε αυτο το κουμπί !!μηπως ξέρει κανείς το όνομα της εφαρμογής γιατι δεν μπόρεσα να την βρω ;το κινητο μου δεν είναι σπασμένο παρεμπιπτόντως ! Φιλικά , Αγγελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Καλημερα απέκτησα το iPhone 4 εδω και μερικούς μήνες και σημερα έμαθα ότι υπάρχει μια εφαρμογη για το iPhone σύμφωνα με την οποία δεν χρησιμοποιείς το κεντρικό κουμπί και όλα γίνονται με την αφή !εννοω το home bottom !έτσι δεν προκαλείται κάποια φθορά με τον καιρο σε αυτο το κουμπί !!μηπως ξέρει κανείς το όνομα της εφαρμογής γιατι δεν μπόρεσα να την βρω ;το κινητο μου δεν είναι σπασμένο παρεμπιπτόντως ! Φιλικά , Αγγελος Δεν φθείρεται ποτέ το κουμπί. Εκτός και άμα έχεις σκοπό να το κρατήσεις το iPhone 10χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Δεν φθείρεται ποτέ το κουμπί. Εκτός και άμα έχεις σκοπό να το κρατήσεις το iPhone 10χρόνια. Μη το λες... Στα 2 χρόνια περίπου αρχίζει να μην αποκρίνεται καλα. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo1 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Μπορει να μην θέλω να το κράτησω δέκα χρόνια αλλα έδωσα και ποσα χρήματα να το απόκτησω μετα απο πόσο κόπο,ασε που είμαι και ψιρας με την τεχνολογία ,κακο αυτο βεβαια αλλα το να κάνω :·)αλλα το θεωρώ μείον σε ότι και να θέλεις να κανεις να πατάς το home buttom:·(έτσι έμαθα ότι υπάρχει μια εφαρμογη αλλα δεν ξέρω όνομα και μηπως πρέπει να έχω σπασμένο το κινητο .οποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει :·)καλο ξημέρωμα και σας ευχαριστω για το άμεσο ενδιαφέρον σας :·) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Νομίζω μια παρατήρηση ότι το ποστ μου είναι άσχετο θα ήταν καλύτερα από το να διαγραφεί εντελώς. :O:O:O Αν και ταίριαζε αφού ήταν απορία για το Home Button πράγμα που σχετίζεται με την εφαρμογή που ψάχνει ο φίλος. Τέσπα καλό μήνα. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλημερα απέκτησα το iPhone 4 εδω και μερικούς μήνες και σημερα έμαθα ότι υπάρχει μια εφαρμογη για το iPhone σύμφωνα με την οποία δεν χρησιμοποιείς το κεντρικό κουμπί και όλα γίνονται με την αφή !εννοω το home bottom !έτσι δεν προκαλείται κάποια φθορά με τον καιρο σε αυτο το κουμπί !!μηπως ξέρει κανείς το όνομα της εφαρμογής γιατι δεν μπόρεσα να την βρω ;το κινητο μου δεν είναι σπασμένο παρεμπιπτόντως ! Φιλικά , Αγγελος H εφαρμογή ονομάζεται zephyr και πρέπει το IPhone να είναι jailbroken. :) Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo1 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Τελικα δεν χρειάζεται να είναι jailbroken το iPhone για να μην πατάς συνεχώς το home buttom:·)πας ρυθμισεις ,γενικά,προσβασιμότητα ,σωματικά και κίνηση και κανεις ενεργοποίηση του assistive touch:.με ικανοποιεί 100% φτιαχνεις και δικα σου gestures:)καλο απόγευμα . Edited May 3, 2012 by angelo1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Καλά πόσα πράγματα δεν ξέρουμε για το ρημάδι τελικά!!! Angelo μπράβο για την πληροφορία σου. Πολύ χρήσιμη και κάνεις όλες τις δουλειές που χρειάζονται κουμπί. Είτε το home button είτε τα πλαινά!!! :):):) Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 καλο δεν το ηξερα. δεν μ φαινεται πολυ βολικο. αν χαλασει το home button μονο τοτε θα το χρησιμοποιουσα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 δεν ειμαι jb υπάρχει εφαρμογή να απαγγελει το ονομα αυτού που με καλεί? πληκτρολόγιο να φανταστώ οτι μονο με jb μπορώ να περασω διαφορετικό ή λεω #$%$κίες ?:D Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 παιδια να κανω μια ερωτηση, εχω λογαριασμο στο itunes και εχω περασει και μια visa electronη οποια ειναι στο ονομα μου. μεχρι εδω ολα μια χαρα. Ο θειος μου πηρε ενα ipad και θελει να κατεβασει κατι εφαρμογες, οταν κανει εγγραφη στο itunes store, και βαλει το ονομα του κ τα λοιπα στοιχεια που χρειαζεται, μπορει να χρησιμοποησει τον αριθμο της δικης μου καρτας γιατι δεν εχει δικη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 παιδια να κανω μια ερωτηση, εχω λογαριασμο στο itunes και εχω περασει και μια visa electronη οποια ειναι στο ονομα μου. μεχρι εδω ολα μια χαρα. Ο θειος μου πηρε ενα ipad και θελει να κατεβασει κατι εφαρμογες, οταν κανει εγγραφη στο itunes store, και βαλει το ονομα του κ τα λοιπα στοιχεια που χρειαζεται, μπορει να χρησιμοποησει τον αριθμο της δικης μου καρτας γιατι δεν εχει δικη του? Ναι μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Πως μπορώ να κατεβάσω δωρεάν εφαρμογές για το iphone 3; Είναι για μια φίλη και δεν έχω ιδέα από εφαρμογές για iphone.:O Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts