iliaspot Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλησπερα, εχει δοκιμασει κανεις το nocyfresh σε iphone 4? μηπως εχει Bug ? η ειναι καλυτερα να βαλω το τελευταιο cydia ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 εκανα μια @@ρια και απεγκατεστησα το cydia μαλλον...υπαρχει τροπος να το ξαναπερασω η παω για restore? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλημερα, πως μπορω να κανω κατι στο cydia ωστε να μπορω να βλεπω ολα αυτα που εχω περασει στο κινητο μου στα package γιατι πχ το installous το εχω περασει αλλα δεν εχει το V οτι ειναι εγκατεστημενο.. (ειχα το παλιο cydia και περασα μεσα στο φακελο autoinstall την τελευταια εκδοση και απο εκεινη την στιγμη δεν βλεπω με το τικ τις εφαρμος που ειναι εγκατεστημενες μεσα απο το cydia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Τι διαφορά έχει το Shazam Encore - 4,99€ με το (Shazam)RED - 4.99€ ? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 μεσω cydia Mywi το καλυτερο +100 κ γω αυτο χρησιμοποιουσα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Τι διαφορά έχει το Shazam Encore - 4,99€ με το (Shazam)RED - 4.99€ ? Νομιζω το Red εχει σχεση με φιλανθωπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) ρε παιδες, από τότε που το έκανα jb (νομίζω από τότε, δεν είμαι και 100% σίγουρος) έχασα το FaceTime. Το έχει πάθει άλλος; Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω; προσπαθώ να το επαναφέρω από τα settings/phone/facetime ON, αλλά γυρίζει αυτόματα στο OFF, δεν ενεργοποιείται. Edited January 26, 2011 by miltoshellas Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 kaησπερα.εχω το 4.2 δεν το εχω κανει jb ακομα.μπορω να περασω το cydia που λετε ολοι εδω στο φορουμ???και αν ναι πως γινεται αυτο?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 kaησπερα.εχω το 4.2 δεν το εχω κανει jb ακομα.μπορω να περασω το cydia που λετε ολοι εδω στο φορουμ???και αν ναι πως γινεται αυτο?? Καλώς το έχεις λοιπόν :) , ρίξε μια μεγαααααααλη ματιά εδώ πρώτα και έπειτα για οποιαδήποτε απορίες έχεις εδώ είμαστε πάλι... :cool: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 καλημερα.μετα το jb μπαινεις σε εναν κοσμο μεγαλο και αγνωστο θα ελεγα.μπορει καποιος αν δεν του κανει κοπο να απαριθμηση μερικες must εφαρμογες???πχ για ιντερνετικο ραδιοφωνο,για ανταλλαγη δεδομενων με μπλου τουθ,για να βαζω ηχο κλησησ ολοκληρο ΜΡ3 και οχι μεχρι 40'',και οτι αλλο νομιζεται απαραιτητο.επισης μπορει κανεις να μ πει απο που κατεβαζω δωρεαν εφαρμογες πληρης ομως σχετικα με ορθοπεδικη-ανατομια-φαρμακολογια???και μερικα παιχνιδακια ετσι για να περανει η ωρα ευχαριστω.ολα full version k free ομως ευχαριστω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Τώρα που άνοιξα το cydia το άφησα για κανα 5λεπτο να κάνει download κάτι releases και packages. Και πάνω μου έγραψε ότι έχει κρατήσει και τα αρχεία της 4.2.1+ Έχω περασμένη την iOS 4.0 (8A293) j/b με new bootrom. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν ανέβω στην iOS 4.2.1 και κάνω j/b με Greenpois0n, θα χρειαστώ το TinyUmbrella σε ενδεχόμενο downgrade; Θα χρειαστεί να κάνω κάτι πριν κάνω restore για 4.2.1; Γιατί διάβασα πολλάκις ότι από κάποια έκδοση του Cydia και μετά, δεν γράφει με πράσινα γράμματα τα SHSH που έχει κρατημένα το Cydia και εκεί χρειάζεται η λειτουργία του TinyUmbrella. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 παιδια μια ερωτηση οταν αλλαζω ενα θεμα η οθονη κλειδωματος παραμενει με την φωτο που εχω βαλει εγω κ οχι απο το θεμα μηπως γνωριζει καποιος??? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Καποτε υπηρχε μια εφαρμογη bluetooth( ibluenova η οποια δεν υπαρχει για 4.2.1) με την οποια ανταλλαζες αρχεια με ολες τις συσκευες. Υπαρχει καποια παρομοια στο cydia με αυτη; Γνωριζει καποιος; Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Δε δουλεύει το iBluenova στην 4 και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Αν θέλεις απλά να στέλνεις αρχεία από τον υπολογιστή σου στο iphone, μπορείς να το κάνεις και με το iFile μέσω του router σου (συνδέεις ασύρματα το iphone με το ρούτερ και σηκώνει σέρβερ. Έτσι με την IP μπορείς να κάνεις browse, upload, download). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλημέρα, έκανα το jb σε 4.2.1 και εγκατέστησα το cydia. Που θα βρώ το installous ρε παιδιά; Διάβασα το post για αρχάριους αλλά δεν βρήκα τίποτα. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Άνοιξε Cydia και πήγαινε Manage>Sources>Edit>Add και βάλε το repo http://cydia.hackulo.us/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Άνοιξε Cydia και πήγαινε Manage>Sources>Edit>Add και βάλε το repo http://cydia.hackulo.us/ Μόλις το έκανα. Κάνω κάτι άλλο τώρα; Γιατί ούτε εικονίδιο βγήκε ούτε κάτι άλλο παρατήρησα. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Μόλις το έκανα. Κάνω κάτι άλλο τώρα; Γιατί ούτε εικονίδιο βγήκε ούτε κάτι άλλο παρατήρησα. Με το που βάλεις το repo, κάνε search για το Installous. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Με το που βάλεις το repo, κάνε search για το Installous. Thanks, το κάναμε κι αυτό. Αργά βήματα αλλά σταθερά...:O By the way, βλέπω μια παραπάνω θέρμανση της συσκευής κατά την φόρτιση. Παίζει τίποτα λόγω jailbreak? Αλήθεια, δεν υπάρχει κάποιος πιο αναλυτικός οδηγός με λεπτομερή βήματα για κάποιον αρχάριο στο jb? Το topic που υπάρχει δεν είναι και τόσο επεξηγηματικό. Edited February 9, 2011 by ref5412 Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 παιδια σορυ λιγο ασχετο. θελω να βλεπω στο κινητο jcc sports ειναι arabi καναλια υπαρχει καμια εφαρμογη?? στο αντροιντ λενε γινεται μεσω ustream.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δε δουλεύει το iBluenova στην 4 και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Αν θέλεις απλά να στέλνεις αρχεία από τον υπολογιστή σου στο iphone, μπορείς να το κάνεις και με το iFile μέσω του router σου (συνδέεις ασύρματα το iphone με το ρούτερ και σηκώνει σέρβερ. Έτσι με την IP μπορείς να κάνεις browse, upload, download). Σ´ευχαριστω. Λεω να το δοκιμασω :) Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 εγω παλι δε μπορω να περασω το cydia.με poison δεν μπαινει καν,με redsnow το περναει αλλα το εικονιδιο ειναι λευκο και δεν ανοιγει η εφαρμογη,τι να συμβαινει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 καλησπερα παιδια.εχω κανει εγκατασταση το mxtube....αυτο βρισκει βιντεακια απο το Υoutube Η απο καπου αλλου???επισης ενω μ ανοιγει το youtube που εχει προεγκατεστημενο το κινητο μ κλεινει αποτομα μετα...εχει κανεις καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) εγω παλι δε μπορω να περασω το cydia.με poison δεν μπαινει καν,με redsnow το περναει αλλα το εικονιδιο ειναι λευκο και δεν ανοιγει η εφαρμογη,τι να συμβαινει? Και εμένα στο δικό μου δεν το πέρασε και το πέρασα με το redsnow (redsn0w_mac_0.9.6b4) και δουλεύει κανονικά!! Σε άλλα δύο που έσπασα το πέρασε χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις , μάλλον έχει να κάνει με το server τους... Και δεν το περνάει poison, σου δίνει μία εφαρμογή που αν δεν θυμάμαι πως λέγεται και μπαίνεις σε αυτή και το κατεβάζεις... Πιο redsnow χρησιμοποίησες ??? Edited February 11, 2011 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 καλησπερα παιδια.εχω κανει εγκατασταση το mxtube....αυτο βρισκει βιντεακια απο το Υoutube Η απο καπου αλλου???επισης ενω μ ανοιγει το youtube που εχει προεγκατεστημενο το κινητο μ κλεινει αποτομα μετα...εχει κανεις καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο ? Κατεβασε το filer απο instalous και Εχεις το απόλυτο εργαλειο για video downloading. Επισης Μπορεις να παρεις απο cydia (Μεσω του xsellize repo η του sinful) Το yourtube και αμεσα θα εγκατασταθεί η επιλογη download video μεσα στην κυρια εφαρμογη του YouTube της συσκευης σου. Προσέξτε Μονο γιατι πολλα τετοια tweaks εχουν αντίστοιχες εκδόσεις για τις Μετα 4.0 versions των iOS ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts