AlexS3 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 έχω iphone 3g είχα μέχρι χτες 2.1 jail. το πρωί έκανα restore σε 2.1 oficial μετα update se 2.2 και μετα jail.έχω το εξής πρόβλημα,,οτι εφαρμογή εγκαταστήσω μετα απο ενα restart μου την εξαφανιζει,μπήκα me ssh και υπάρχει,απλα δεν μου τι δείχνει....καμια γνώμη κανενας?! *νομίζω πως φταίει το categories ρε γμτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 - Περικλη ολα πηγαν καλα. Αργησε λιγο η επαναφορα του backup αλλα ολα ηταν εκει. Μεχρι που σκεφτομαι μηπως και δεν χρειαζοταν ουτε το mobileInstallation . -Εκανα ενα sync και μου φορτωσε ολες τις εφαρμογες . :D -Αλλα στο cydia (μονο αυτη φορτωσα ,τον installer τον καταργησα) ,δεν φορτωνει το repo του bigboss .Ενω υπαρχει ,δεν πρεπει να κατεβαζει τιποτα ... τελματωσα. -Αν με διαβαζεις ,παρακαλω ριξε μια ματια, ή οποιος αλλος και πεστε τι συμβαινει; -Μηπως αλλαξε το repos του και στο quickpwn ,δεν το ενημερωσαν, ή ειναι λαθος; - Μαλλον ειναι εκτος το repo ,μηπως κανει καμια αναβαθμηση; Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο repo.. Αυτό που έχω αυτή την στιγμή είναι το: http://apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia/ Έλεξε μήπως έχεις διαφορετικό.. :) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 -Αυτο εχει και μενα καταχωρημενο ,ομως δεν κατεβαζει τιποτα. Αν πας στη cydia-sources και πατησεις το βελος του bigboss repos, η σελιδα που θα ανοιξει δειχνει τιποτα ,ή ειναι κενη. Για ριξε μια ματια σε παρακαλω. - Εχεις Mx tube, safari plug-in, στα sections; Αμα πας στην αναζητηση και τα ζητησεις στα βρισκει; -Ωχ το dtunes το εχει αλλα οταν παταω για εγκατασταση μου βγαζει " 1 broken packages" φτου ρε γαμ--- . Το καντεμιασα . Τωρα τι κανουμε; φτου κι απ'την αρχη; -Μηπως δεν εγκαταστηθηκε σωστα η cydia; .... Εφαγα τον γαιδαρο και κολλησα στη ουρα ... Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Και σ' εμένα το ίδιο κάνει με το Big Boss Edit: Τώρα μου το περνάει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Παιδιά υπομονή... Μάλλον θα τρώει ζόρι το repo από τα πολλά updates που κάνουν όλοι.. Εγώ πάντως το πρωί μια χαρά έβαλα SBSettings κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. November 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μάλλον ο BigBoss τα έχει κάνει πλακάκια με τη rip dev και ενδεχομένως να κατεβάζει τα πακέτα του από τον installer. Δεν εξηγείται αλλιώς το μήνυμα του BigBoss για το Pusher και η εφαρμογή hood που έφτιαξε η rip dev και κυκλοφόρησε σε 8 μόλις ώρες (η οποία είναι το sbsettings με άλλο όνομα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ωχχ μη λες τέτοια πράγματα απότομα.. Δυσκολεύομαι/Δε θέλω να το πιστέψω... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μάλλον ο BigBoss τα έχει κάνει πλακάκια με τη rip dev και ενδεχομένως να κατεβάζει τα πακέτα του από τον installer. Δεν εξηγείται αλλιώς το μήνυμα του BigBoss για το Pusher και η εφαρμογή hood που έφτιαξε η rip dev και κυκλοφόρησε σε 8 μόλις ώρες (η οποία είναι το sbsettings με άλλο όνομα). Συγνώμη ρε παιδιά,από την στιγμή που ο bigboss έβγαλε την ανακοίνωση σχετικά με το Pusher προτρέποντας όλους να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία της dev team για jailbreaking πως είναι δυνατόν να δίνει τα πακέτα του μέσω Installer και όχι μέσω Cydia? Η μήπως δεν κατάλαβα καλά?:confused: edit άκυρο το ποστ, διάβασα τα ποστ με ταχύτητα και είχα καταλάβει το αντίθετο... :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 -Αυτο εχει και μενα καταχωρημενο ,ομως δεν κατεβαζει τιποτα. Αν πας στη cydia-sources και πατησεις το βελος του bigboss repos, η σελιδα που θα ανοιξει δειχνει τιποτα ,ή ειναι κενη. Για ριξε μια ματια σε παρακαλω. - Εχεις Mx tube, safari plug-in, στα sections; Αμα πας στην αναζητηση και τα ζητησεις στα βρισκει; -Ωχ το dtunes το εχει αλλα οταν παταω για εγκατασταση μου βγαζει " 1 broken packages" φτου ρε γαμ--- . Το καντεμιασα . Τωρα τι κανουμε; φτου κι απ'την αρχη; -Μηπως δεν εγκαταστηθηκε σωστα η cydia; .... Εφαγα τον γαιδαρο και κολλησα στη ουρα ... Αν δεν εγκαταστάθηκε καλά ο cydia, κάνε ξανά εγκατάσταση με quickpwn... εγώ έτσι το έλυσα και δεν έχασα μουσική, φωτο, apps κλπ... Αυτά πυ λες στην πρώτη παυλιτσα τα βλέπω κανονικά... στην αρχή με pwnage tool εμένα δν άνοιγε καν, με πέταγε έξω, και μετά το έκανα quickpwnage και λύθηκε.. Ελπίζω να λυθεί και το δικό σου πρόβλημα αν και μάλλον αφού ανοίγει ο cydia κάτι άλλο θα φταίει.. Δεν είμαι και τόσο ειδικός για να σου πω τι να κάνεις, πάντως σε εμένα που είχα προβλήματα λύθηκε με το quickpwn :) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 - Την γλυτωσα, εδω και κανα μισαωρο που ξαναδοκιμασα, φορτωσε το bigboss, αλλα ακομα δεν εχει σταθεροποιηθει. -Προφανως εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα. Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 - Την γλυτωσα, εδω και κανα μισαωρο που ξαναδοκιμασα, φορτωσε το bigboss, αλλα ακομα δεν εχει σταθεροποιηθει. -Προφανως εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα. Κ εδώ μια απο τα ίδια! Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Παιδια υπαρχει καποιο τροπος να κανουμε αναβαθμιση σε 2.2 απο 2.1 χωρις να χαθει το jb ? η αλλος τροπος ωστε να γινει αναβαθμιση σε 2.2 και μετα ξανα jb αλλα να περασω καυτεθειαν της ιδιες εφαρμογες που εχω ηδει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Παιδια υπαρχει καποιο τροπος να κανουμε αναβαθμιση σε 2.2 απο 2.1 χωρις να χαθει το jb ? η αλλος τροπος ωστε να γινει αναβαθμιση σε 2.2 και μετα ξανα jb αλλα να περασω καυτεθειαν της ιδιες εφαρμογες που εχω ηδει ? Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η εξής, σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις το quickpwn 2.2 που είναι το ποιο εύκολο : 1. Backup στο AptBackup 2. Backups στο iTunes 3α. Quickpwn: Restore στην εργοστασιακή ipsw 2.2 Συσκευή σε DFU mode Activate/Jailbreak με quickpwn 2.2 (πρώτα κλείνουμε itunes & itunes helper) Αν χρειαζόμασταν και unlock θα το κάναμε μετά μέσω Cydia και BootNeuter 3β. PwnageTool Δημιουργία custom ipsw 2.2 Συσκευή σε Recovery mode (για ήδη pwned συσκευές, για εργοστασιακές DFU mode). Εκτέλεση iTunes Activate/Jailbreak/Unlock (λόγω ίδιου baseband δεν αλλάζει κάτι) της 2.2 μέσω εγκατάστασης του custom ipsw (restore μέσω iTunes). 4. Επαναφορά backup από itunes 5. Εγκατάσταση Cydia 6. Επαναφορά backup από AptBackup 7. Συγχρονισμός για μεταφορά στη συσκευή εφαρμογών, multimedia, κλπ. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η εξής, σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις το quickpwn 2.2 που είναι το ποιο εύκολο : Με το mobileinstallation ισχυει το ιδιο το patchαριστο δηλαδη το παιρνει μονο του μετα τα back ups??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η εξής, σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις το quickpwn 2.2 που είναι το ποιο εύκολο : Καλημέρα. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ jailbrake (iphone 3G από vodafone) έχω κάνει ήδη αναβάθμιση σε 2.2. Τώρα χρειάζεται πριν κάνω jailbrake να κάνω backup, restore σε εργοστασιακή ipsw και μετά quickpwn? Η αυτό είναι μόνο για όσους έχουν ήδη την 2.1 jailbrake? Αν όχι έτσι όπως είμαι τώρα ξεκινάω απευθείας με quickpwn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Καλημέρα. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ jailbrake (iphone 3G από vodafone) έχω κάνει ήδη αναβάθμιση σε 2.2. Τώρα χρειάζεται πριν κάνω jailbrake να κάνω backup, restore σε εργοστασιακή ipsw και μετά quickpwn? Η αυτό είναι μόνο για όσους έχουν ήδη την 2.1 jailbrake? Αν όχι έτσι όπως είμαι τώρα ξεκινάω απευθείας με quickpwn? Με τη μία quickpwn, απλά κάνε backup μέσω itunes για τις ρυθμίσεις, ημερολογία ιστορίες κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Ακολούθησε αυτό: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881 Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Εμένα τί μπορεί να έχει κ κολλάει το quickpwn στην τελευταία σελίδα που είμαι έτοιμος να πατήσω τον συνδυασμό πλήκτρων; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 παιδια καλημερα, την προηγουμενη εβδομαδα το εσπασα με pwnage στα2,1 τωρα πως θα κανω αναθαθμιση σε 2,22? το παραπανω μηνυμα του djarte δεν το καταλαβα. ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 παιδια καλημερα, την προηγουμενη εβδομαδα το εσπασα με pwnage στα2,1 τωρα πως θα κανω αναθαθμιση σε 2,22? το παραπανω μηνυμα του djarte δεν το καταλαβα. ευχαριστω παρα πολυ Κατεβάζεις από εδώ την νέα vesrion του quickpwn... http://blog.iphone-dev.org/ @pperiklis@ 1. Backup της συσκευής μέσω iTunes. 2. Restore στην εργοστασιακή 2.2 μέσω iTunes. 3. Activate/Unlock μέσω iTunes. 4. Jailbreak με quickpwn 2.2 (κλείνεις πριν iTunes και iTunes helper). 5. Επαναφορά backup από iTunes. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippotas Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 σε iphone 3g εκανα quickpwn για αναβαθμιση σε 2.2 ολα καλα αλλα δεν εχω σημα τπτ ουτε το carrier στα settings εμφανιζεται καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Έπρεπε πρώτα να κάνεις activation και μετά να τρέξεις το quickpwn ;) Οπότε τώρα πάλι restore. Μόλις ξεκινήσει κάνεις το activation. Μόλις βρει σήμα μπορείς να αρχίσεις το pwnάρισμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Έπρεπε πρώτα να κάνεις activation και μετά να τρέξεις το quickpwn ;) Οπότε τώρα πάλι restore. Μόλις ξεκινήσει κάνεις το activation. Μόλις βρει σήμα μπορείς να αρχίσεις το pwnάρισμα :) μετά το activation, σου βγάζει μία καρτέλα που λέει ότι έχει συνδεθεί ένα iphone κ αν θες να επαναφέρεις το backup, δεν το κάνεις? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Ενω εκανα update στο trivial lite μου εβγαλε μηνυμα ολοκληρωστε την ενημερωση μεσω του υπολογιστη σας και κολλησε το κινητο και δεν αναβε!! Πατησα το power + home για να κανει reset αλλα παλι τιποτα !! Δειχνει τον ανανα ενα κυκλο στο κεντρο να γυριζει και βγαζει ενα ηχο ντλικ αλλα δεν γινεται τιποτα!! Τι μπορω να κανω??? Βοηθηστε με παιδια!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts