Nippon Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Η τελευταια εκδοση λογισμικου ειναι η 6.14. Την περασα χθες και επιτελους μου ελυσε καποια προβληματα που ειχα με τα γραφικα του κινητου. Μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 με το σημα ειχε καμια βελτιωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Δυστηχως καμια βελτιωση σε αυτον τον τομεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Δε νομίζω πάντως ότι το πρόβλημα με το σήμα μπορεί να βελτιωθεί με κάποια αναβάθμιση του λογισμικού.Μάλλον θέμα κακής εσωτερικής κεραίας είναι... Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 κριμα.. ευχαριστω για την απαντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Παιδια οσοι το εχετε τι type ειναι; NHL-10 ή rm-414. To γραφει πισω απο τη μπαταρια.Ρωταω γιατι εχουν τελειως διαφορετικο sar οι 2 αυτοι τυποι και ηθελα να δω πιο κυκλοφορει στην Ελλαδα γιατι δυστυχως πανω στο κουτι πριν το αγορασεις δεν αναφερεται τιποτα. Παντως εαν ειναι το δευτερο που εχει και μικροτερο sar ενδεχεται η ασθενης ληψη να οφειλεται στη χαμηλη ακτινοβολια που εκπεμπει. Ευχαριστω για το κοπο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 το rm-414. και προφανώς αυτό που λες παίζει το ρόλο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο "κόλπο" πχ συνδυασμός πλήκτρων που να ανάβει το flash (για χρήση ως φακό) ? Αν όχι (αν και θα ήταν πολύ βολικό) να υποθέσω ότι θα υπάρχει κάποιο app που κάνει αυτή τη δουλειά ... κάτι είχα παλιά στο E90 μου, αλλά δε θυμάμαι ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Το 6600 slide, ως series 40, δεν δέχεται εφαρμογές όπως το Ε90. Απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει τρόπος να μένει το φλας αναμμένο για χρήση ως φακός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Το 6600 slide, ως series 40, δεν δέχεται εφαρμογές όπως το Ε90. Απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει τρόπος να μένει το φλας αναμμένο για χρήση ως φακός. Είσαι σίγουρος ? Γιατί είμαι σίγουρος πως δέχεται εφαρμογές ? Εγώ έχω ήδη περάσει κάποια πράγματα ... Όσον αφορά το Flash, θεωρητικά μπορεί η Nokia να μην το επιτρέπει λόγω κατανάλωσης ή φθοράς του Led, αλλά πιστεύω ότι γίνεται ... Κάποιος άλλος ? Κάτι ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Όλα τα series 40 μπορούν να δεχτούν μόνο εφαρμογές, παιχνίδια, θέματα κτλ που είναι γραμμένα σε Java. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Όλα τα series 40 μπορούν να δεχτούν μόνο εφαρμογές, παιχνίδια, θέματα κτλ που είναι γραμμένα σε Java. Ναι ... σωστά ... κι αυτές εφαρμογές είναι. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 σημερα το χτυπησα και εγω, δεν αντεξα χωρις νοκια ουτε 2 μηνες:D με συντροφευουν...απο το δεκεμβρη του '94 εντυπωσεις μολις το παρω στα χερια μου:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Ρε παιδιά,κάποιος τρόπος να αυξήσουμε την ένταση του ήχου κλήσης υπάρχει; Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Να το αφήνεις στο τραπέζι ανάποδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Να το αφήνεις στο τραπέζι ανάποδα... Και πάλι φίλε,δύσκολα ακούγεται.Για να μην πω όταν είναι μέσα στην τσέπη του παντελονιού...Ακόμα και η δόνηση είναι σχδόν ανύπαρκτη!:mad: Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Παιδια η μπροστα καμερα ενεργοποιειται με καποια επιλογη ή μονο κατα τη διαρκεια βιντεο-κλησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ΚΑλησπερα! Παιδια η καμερα εχει αυτοματη εστιαση(auto focus)? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Εμενα μου λεει οτι εχει την version 06.14 της 30/03/2009. Δεν ξερω αν ειναι η τελευταια η οχι και εχω επισης και product code 0565196. Τελος δεν μου δουλευει ο Opera και γενικα μαλλον θελει ρυθμισεις ιντερνετ και εχω παροχο wind. Παλια υπηρχε θυμαμαι απο Νοκια ενα site που κατεβαζες ρυθμισεις , τωρα? Επισης , κλεινει ο φωτισμος του αμεσα , μεσα σε 10'' , και ειναι πολυ σπαστικο αυτο. Τι απενεργοποιηση , εξοικονομησης ενεργειας , και ναρκης , τιποτα τα ιδια. Τα ξαναενεργοποιησα , αφου δεν αλλαζει κατι , και φυσικα τα ιδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 με το σημα ειχε καμια βελτιωση? αν γυρισεις τις ρυθμισεις σε gsm απο 3g που ειναι θα δεις μεγαλη διαφορα στο σημα.... βεβαια δεν θα εχεις δυνατοτητα βιντεο-κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolakis1924 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Εμενα μου λεει οτι εχει την version 06.14 της 30/03/2009. Δεν ξερω αν ειναι η τελευταια η οχι και εχω επισης και product code 0565196. Τελος δεν μου δουλευει ο Opera και γενικα μαλλον θελει ρυθμισεις ιντερνετ και εχω παροχο wind. Παλια υπηρχε θυμαμαι απο Νοκια ενα site που κατεβαζες ρυθμισεις , τωρα? Επισης , κλεινει ο φωτισμος του αμεσα , μεσα σε 10'' , και ειναι πολυ σπαστικο αυτο. Τι απενεργοποιηση , εξοικονομησης ενεργειας , και ναρκης , τιποτα τα ιδια. Τα ξαναενεργοποιησα , αφου δεν αλλαζει κατι , και φυσικα τα ιδια. εμενα λεει 27/9/09 η τελευταια εκδοση παιδια το αγορασα σημερα(6600i) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 σημερα μουστειλε ενα mail απο τη nokia για αναβαθμιση της συσκευης. αφου οπως με συμβουλευσε περασα τα αρχεια μου στο pc, προχωρησα σε αναβαθμιση της rom με την εκδοση 6.38. απλα καταπληκτικη η εμφανιση του κινητου.θα δειτε πολλες δυνατοτητες. μοναδικο μειονεκτημα οτι δε εχει ελληνικα. ξερεις κανεις πως τα βαζουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 σημερα μουστειλε ενα mail απο τη nokia για αναβαθμιση της συσκευης. αφου οπως με συμβουλευσε περασα τα αρχεια μου στο pc, προχωρησα σε αναβαθμιση της rom με την εκδοση 6.38. απλα καταπληκτικη η εμφανιση του κινητου.θα δειτε πολλες δυνατοτητες. μοναδικο μειονεκτημα οτι δε εχει ελληνικα. ξερεις κανεις πως τα βαζουμε? ποιες αλλαγες παρατηρησες? για τα ελληνικα υπαρχει οδηγος αν κοιταξεις στο θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 το 6.38 ειναι 40ΜΒ. εχει περισσοτερες επιλογες στα menou. Sτην επιφανεια εργασιας βγηκαν επιλογες σαν σα εχουμε symbian 60. θυμασαι στα παλιοτερα s40 που ειχαμε λιστα με εφαρμογες στο αριστερο κουμπακι? επανηλθαν:rolleyes: κυτα και μια φωτο http://i45.tinypic.com/o7p094.jpg σε παρακαλω δωσμου το λινκ να δω για ελληνικα τις ενεργειες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 το 6.38 ειναι 40ΜΒ. εχει περισσοτερες επιλογες στα menou. Sτην επιφανεια εργασιας βγηκαν επιλογες σαν σα εχουμε symbian 60. θυμασαι στα παλιοτερα s40 που ειχαμε λιστα με εφαρμογες στο αριστερο κουμπακι? επανηλθαν:rolleyes: κυτα και μια φωτο http://i45.tinypic.com/o7p094.jpg σε παρακαλω δωσμου το λινκ να δω για ελληνικα τις ενεργειες βλεπω το σημα ειναι φουλ..ετσι ηταν και πριν ή βελτιωθηκε τωρα? το λινκ ειναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts