Jump to content

Πόσα mp3 έχετε;

aggelopas
 Κοινοποίηση

Posa mp3 ehete??  

623 members have voted

1. 1. Posa mp3 ehete??

• 0-500 (mp3 newbie..)
      55
    • 501-2000 (a good start..)
      111
    • 2001-5000 (poromenos mp3as..)
      151
    • 5001-10.000 (sinergasia me mavrous..)
      101
    • 10.001- ??? (R.I.A.A.'s blacklist..)
      205

Recommended Posts

Εγώ συγκεκριμένα τα έχω κατηγοριοποιήσει σε ελλη,νικά ξένα ethnik,και εκεί μέσα υποκατηγορίες!Βέβαια υπάρχουν και πολλοί φακέλοι με διάφορα αλλά δυστυχώς ούτε εγώ δε ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει έναςκαλός διαχωρισμός!

• 2 months later...
  • Απαντήσεις 436
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

update gia emena... exw arxisei tin sinergasia me tous mayrous prosfata... 5193... ki olo kai anevainei :worry: :D
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Εγω εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο 120gb και εχω μεσα 80gb ... διαφορα ειδη. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!!

Γύρω στα 15000 :) ολα κατεβασμένα.Τώρα αν βάλω και αυτά που έχω απο παλιά σε δισκάκια,δεν ξέρω χάνω το λογαριασμό.

Update...

Πλέον αμέτρητα!:p

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

εγω εχω μεσα στο pc γυρω στα 25 γιγα(8000 τραγουδια περιπου). ολων των ειδων εκτος απο μεταλ. ειχα μεχρι τα χριστουγεννα ενα εξωτερικο σκληρο 500γιγα με σχεδον ολη τη δισκογραφια της μεταλ!:D ! αλλα επεσε κ........η συνεχεια δν ειναι για καρδιοπαθεις.....!!!!:worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω εχω μεσα στο pc γυρω στα 25 γιγα(8000 τραγουδια περιπου). ολων των ειδων εκτος απο μεταλ. ειχα μεχρι τα χριστουγεννα ενα εξωτερικο σκληρο 500γιγα με σχεδον ολη τη δισκογραφια της μεταλ!:D ! αλλα επεσε κ........η συνεχεια δν ειναι για καρδιοπαθεις.....!!!!:worry:

500 giga σκληρό δίσκο γεμάτο με mp3!!!Μπράβο!!!:D

• 1 month later...
για την ακριβεια εχω 8.759... Μερικα τα χω αγορασει, μ αρεσει παρα πολυ η μουσικη κι ετσι οσα μου αρεσουν αρκετουτσικα τα παιρνω. Μετα ειτε τα κατεβασα η μου τα πλασαραν..

:D

Άρης

Follow me

Εχω περιπου 92ΜΒ μουσικη στο σκληρο τα 15-20 ελληνικα τα υπολοιπα ξενα κ καμια 50αρια cds αγορασμενα ή γραμμενα που δεν τα εχω περαει στο pc .....καλα δεν ειναι?

• 2 weeks later...

16.500 mp3 τα οποία καθημερινά αυξάνονται + αρκετά videoclips.

Το σημαντικότερο όμως: όλα φτιαγμένα! (δισκογραφίες κανονικά, τα ελληνικά με ελληνικούς χαρακτήρες, εξώφυλλα στα άλμπουμ, τα χύμα όλα αλφαβητικά με όνομα και επώνυμο καλλιτέχνη, κλπ.).

:blink:

Mετα απο ενα γερο χαστουκι που εφαγα με τον σκληρο μου, αφου εχασα πανω απο τη μιση συλλογη μου, ειμαι τωρα στη φαση που μαζευω και παλι το υλικο μου απο φιλους και γνωστους.

12.449 τραγουδια και περιπου 53Gb και τωρα φορτωνω αλλα 89 Gb.

Πιστευω οτι θα ανακτησω το 90% της συλλογης μου ενω παραλληλα κατεβαινουν νεα αρχεια και "βουταω" οτι δεν ειχα απο τους αλλους.:D

Η Παναγια μαζι μου.........

• 2 weeks later...
Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Gia pesto auto pali arga kai kathara!:cry: kai egw pou eixa 5 GB elega oti kati eixa:(

sygnomh paidia alla san megalyteros apo polous sas aisios exo ftasei tis 25000..agorasa kai prosfata apo mia dimoprasia ena sklhro pou pereixe gyro sta 2500 komatia rock opote anebhka akoma parapano

exw mia balitsa me 300 dvd ta opoia einai mono mp3...oute progs oute tainies oute tpt....8a htan kalo na ta eixa ola ayta se sklhrous mhn baze bgazw dvd alla pisteyw oti einai para polla.twra mesa so pc exw kapou sta 160gb apo ayta pou katebazw k olo megalwnei

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·