Jump to content

nik92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nik92

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

nik92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ή τους φίλους της! γιατί και αυτοί δεν πάνε πίσω!!!
  2. Εγώ παίζω πόρτες που είναι και το αγαπημένο μου, πλακωτό και γκιούλ [και φεύγα]
  3. Εγώ πιστεύω οτι ο πατέρας της Ντάλιας <έριξε> το αεροπλάνο! Ή τέλος πάντων έχει κάποια σχέση με αυτό... Προτότυπο ε???? :lol: :lol:
  4. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την SONY DCR-HC27E . ποιά είναι η γνώμη σας??? Δεν ψάχνω για επαγγελματικό μοντέλο.. Είμαι ερασιτέχνης!!!
  5. Την βλέπω καιρό τώρα.... Είναι φοβερρή!!!!!!:D :D :D
  6. Aπό ελληνικά Ρόδες -'Στην γιορτή της φαντασίας' και 'Τα πρώτα λεπτά της ολοκαίνουργιας ζωής σου':up: :up: :up: :up: :up: :D :D από ξένα πάρα πολλά από Ρόκ του 70-80:) :) Kαι βεβαίως όλα των PINK FLOYD!!!!!!
  7. Προσέξατε οτι όταν [μιλάγανε] με τους πεθαμένους και είπαν <εσείς οι τέσσερεις> και όταν μίλαγε η Ντάλια δεν της απάνταγε κανένας.... Λέτε αυτή να αποχωρήσει στο τέλος??? <Πάντως μεγάλο μπέρδεμα>
  8. Πάντως , το επισόδειο ήταν ΦΟΒΕΡΟ!!!:) :) :) και από εξελίξεις και από γέλιο και από συγκινήσεις!!!! :p :p :p Μακάρι την άλλη Δευτέρα να έχει καινούργιο!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  9. Συνολικά 30000!!!!!
  10. Όπως και νά'χει ήταν πάρα πάρα πολύ καλό επισόδειο με πολύ γέλιο και δράση!!!:p :p :p :p :D :) :) :) :)
  11. O Φοίβος(Φοέμπους) είναι ο πιό εμπορικός δημιουργός βγάζει τραγούδια που δεν αξίζουν τα περισσότερα αλλά πουλάνε!!! ΟΚ alex-1992? Έτσι που καταντήσαμε!!!
  12. Παιδιά σας παρακαλώ βοηθηστε με!:help: Σκοπεύω να δημιουργίσω έναν λογαριασμό στο rapidshare.com α)μπορείτε να μου πείτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού πώς γίνεται? β) Ξέρω οτι το .de είναι άλλη εταιρία αλλά μήπως θα υπήρχε κάποιος τρόπος με τα στοιχεία το com να κατεβάζω από το de? :what: Eυχαριστώ . Please απαντήστε μου. Ή Μήπως να εφαρμόσω το κόλπο με το restart του MODEM? Και να μην γραφτώ σε κανένα?
×
×
  • Create New...