Jump to content

bigionder

Members
  • Δημοσιεύσεις

    167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About bigionder

  • Ημ. Γέννησης 26/03/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

bigionder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Mια βοηθεια αν καποιος γνωριζει. Αγορασα ενα mate 20 pro απο κινα εκδοση 8gb και το ενεργοποιησα σημερα.Περασα google play και διαφορες εφαρμογες αλλα δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο με τις τελειες να μπαινω στις εφαρμογες του τηλ.Δοκιμασα στυλ αρχικης οθονης τυπικο αλλα δεν τις βγαζει,Μονο στο συρταρι αλλα οχι τελειτσες μονο σκρολ προς τα επανω.Εχω δοκιμασει τα παντα δεν μπορω να βρω τιποτα.
  2. bigionder

    Huawei Mate 9

    Δεν το είδα κάπου γιαυτό ρώτησα.. Το θέμα είναι ότι την έχω πάρει εγώ αλλά αλλά δύο mate που έφερα δώρο σε δύο φίλους ολόιδια δεν την έχουν πάρει ακόμα.
  3. bigionder

    Huawei Mate 9

    Εχει παρει καποιος αλλος σε mate9 κινεζικο την b175 η μονο εγω?Δυο γνωστοι μου ουτε αυτοι την εχουν παρει.Πως αραγε εγινε αυτο?
  4. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..
  5. μια ερωτηση ρε παιδια γιατι δεν ειμαι και σχετικος.κανα μια αγορα ενοσ λογαριασμου 2000 rapids στο rapidshare εκανα πληρωμη μεσω paypal και μου εδεικσε οτι ο λογαριασμος μου ειναι ενεργος.αλλα καποιο μαιλ η καποιο κωδικο δεν εχω λαβει ακομα.τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.πως γινεται ενεργος ο λογαριασμος ωστε να αρχισω να κατεβαζω??ευχαριστω
  6. κοιτα να δεισ.το garmin το εχω στην καρτα αλλα επειδη δεν καταφερα να ξεκελειδωσω το gps την εβγαλα απο το τηλ.απω εδω και περα δοκιμασα αυτο που ειπαμε και παει καλα.καποια στιγμη δοκιμασα και εβαλα παλι την καρτα μηπως καταφερω να το ξεκινησω παλι το garmin αλλα επειδη δεν το καταφερα την εβγαλα .δεν ειδα διαφορα οταν το δουλεψα για καμια ωρα.ενοειετε οταν το δουλευεις σαν πλοηγηση τρωει ρευμα πολυ γρηγορα.εγω τωρα το εβαλα να το φορτησω παλι,και γενικα μου κρατησε δυομιση μερες με 7-8 τηλ τον 2-3 λεπτων και το γνωστο ψαξιμο σχετικα με το μηπως καταφερω να δουλεψω το garmin.πιστευω μετα απο πολυ ψαξιμο οτι η μπαταρια απο καποιο προγραμμα που τρεχει υπογειος πεφτει ετσι γρηγορα και η λυση για μενα ειναι η πιο πανω.δοκιμασετο χωρις καρτα μνημης με τις παραπανω ρυθμησεις να δεις ποσο θα κρατησει..
  7. ναι το εχω στην καρτα αλλα δεν το τρεχω καθολου γιατι αυτο ναι τρωει αρκετη μπαταρια.εγω μιλαω καθαρα μονο με το τηλ και οτι εχει αυτο επανω.ειχα μεγαλο προβλημα με την μπαταρια,και ακολουθωντας τισ παραπανω οδιγιες μου αυξηθηκε ο χρονος κατα δυο μερες σχεδον μεχρι τωρα.ειναι τρομερη η διαφορα.
×
×
  • Create New...