KostasGre Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Ευχαριστώ να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Γιατί εξακολουθεί η κοσμοτε να μην έχει αναγνώριση στο εξωτερικό; Είμαι στην Αγγλία και όλες οι εισερχόμενες είναι από απόκρυψη. Αντίθετα, με την wind που εχω μαζί μου όλα λειτουργούν κανονικά. Μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Επίτηδες το κάνουν για να μην ξέρεις ποιος είναι και να αναγκάζεσαι να απαντάς σε όλες τις κλήσεις, άρα και να πληρώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Γιατί εξακολουθεί η κοσμοτε να μην έχει αναγνώριση στο εξωτερικό; Είμαι στην Αγγλία και όλες οι εισερχόμενες είναι από απόκρυψη. Αντίθετα, με την wind που εχω μαζί μου όλα λειτουργούν κανονικά. Μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω; μήπως έχεις κάρτα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 περιεργο , εμενα παντα ειχε αναγνωριση οταν ημουν στο εξωτερικο , μεχρι και Αμερικη , και Μαλτα ακομη που το δικτυο τους εκει ειναι για τα μπαζα ουτε data δεν ειχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ούτε Αγγλία, ούτε Γερμανία, ούτε Ισπανία είχα αναγνώριση. Για τις άλλες χώρες δεν θυμάμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 μήπως έχεις κάρτα; Ναι, καρτοκινητό εχω. Έχει σημασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ναι, καρτοκινητό εχω. Έχει σημασία; Ναι μεγάλη. Στις κάρτες νομίζω δεν έχει αναγνώριση (στην χώρα που θέλεις τουλάχιστον) ενώ στις συνδέσεις κανονικά :lol: :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viky90 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Γεια σας. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με ένα κινητό cosmote στο εξωτερικό και παίρνω συνέχεια το μήνυμα "Ο συνδρομητής δεν μπορεί να δεχτεί την κλήση σας αυτή την στιγμή". Υπέθεσα ότι δεν έχει κάνει τις ρυθμίσεις περιαγωγής, όμως στο sms που έστειλα μου ήρθε κανονικά η αναφορά. Δεν πήρα όμως απάντηση. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει λάβει το μήνυμά μου εφόσον δεν έχει κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ή να μην μπορεί να μου απαντήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Αν είναι καρτοκινητό κατά πάσα πιθανότητα έχει μείνει από κάρτα.Λογικά το μήνυμα το έλαβε, αλλά δεν έχει κάρτα για να σου απαντήσει. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viky90 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Αν είναι καρτοκινητό κατά πάσα πιθανότητα έχει μείνει από κάρτα.Λογικά το μήνυμα το έλαβε, αλλά δεν έχει κάρτα για να σου απαντήσει. Sent from my Desire HD using Tapatalk Σύνδεση έχει. Αν όμως δεν έχει κάνει τις ρυθμίσεις περιαγωγής ο ίδιος, μήπως γι' αυτό δεν μπορεί να στείλει και μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Απ΄όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν ρυθμίσεις περιαγωγής. Κάποιο άλλο πρόβλημα πιθανόν θα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 @ viky90: δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επικοινωνήσεις μαζί του/της; Πχ email, ξενοδοχείο, συγγενείς, facebook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 εχω ενα blackberry και θέλω να λειτουργίσω το BIS στην Ιταλια που θα είμαι για κάποιες μέρες γνωρίζει κάποιος το κόστος για να έχω την υπηρεσία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 αναρωτιέμαι αν έχει (γτ δεν το βρίσκω κάπου) η κοσμοτέ κάτι αντίστοιχο με το vodafone passport & το wind roamer. Δηλ να μπορώ όταν είμαι στο εξωτερικό να δέχομαι κλήση με κάποιο πάγιο τέλος αν ορισμένα λεπτά (πχ ανά ώρα) χωρίς άλλη χρέωση. Αφού έχουν οι άλλες μου φαίνεται περίεργο που δεν μπήκε στο κόλπο και η κοσμοτέ. Εκτός και αν έχει κάτι κ δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 αναρωτιέμαι αν έχει (γτ δεν το βρίσκω κάπου) η κοσμοτέ κάτι αντίστοιχο με το vodafone passport & το wind roamer. Δηλ να μπορώ όταν είμαι στο εξωτερικό να δέχομαι κλήση με κάποιο πάγιο τέλος αν ορισμένα λεπτά (πχ ανά ώρα) χωρίς άλλη χρέωση. Αφού έχουν οι άλλες μου φαίνεται περίεργο που δεν μπήκε στο κόλπο και η κοσμοτέ. Εκτός και αν έχει κάτι κ δεν το βρίσκω Cosmote Traveller Μόνο για συμβόλαια . http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__COSMOTE_Traveller_article/section/Postpaid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) ναι τώρα το είδα, γτ εγώ το έψαχνα μέσα στα καρτοκινητά. δε θα κάνω σύνδεση όμως, δε τους κάνω το χατήρι. της βόντα ξέρω ότι δουλεύει και σε καρτοκινητό. στη wind το έχουν και στο καρτοκινητό αλλά 0.82ε/30min. κρίμα!! η βόντα είναι κορυφή με την 1 ώρα Edited December 29, 2011 by shadowman1480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Travel & Surf και μπορεί να μου απαντήσει στις απορίες που έχω παρακαλώ: 1) Αν καταλαβαίνω σωστά η ενεργοποίηση γίνεται είτε με SMS στο 1256 (όσο είσαι στο εξωτερικό) είτε με επίσκεψη στο eudata.cosmote.gr ? 2) Ενεργοποιείς τα 2 ΜΒ και τα σπαταλάς. Αφότου τα σπαταλήσεις "πετάνε" ή σε χρεώνουν πλέον με διαφορετικό τιμολόγιο; 3) Σε περίπτωση που δεν ενεργοποιήσεις καθόλου αυτό το πάσο και επιχειρήσεις να συνδεθείς απλά μέσω wap, τί γίνεται; Έχεις πρόσβαση από την εταιρεία του εξωτερικού ή δεν έχεις καθόλου; Οι χρεώσεις μπορεί να είναι πολύ πιο εξωφρενικές από τα 2€ για 2MB? Θεωρώ λίγο τραγικές τις τιμές τους και απλά ερευνώ για την ώρα.... Επίσης φαντάζομαι τα 60ΜΒ από το 1330 όπως και τα 600 λεπτά + sms προς what's up δεν μετράνε στο εξωτερικό, σωστά; Μιλάμε για χώρες ΕΕ. Edited January 19, 2012 by latinsoapsfever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδιά Καλησπέρα. Είμαι Ιταλια(για λίγες μέρες) δεν εκανα ενεργοποίηση του roaming με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επικοινωνήσω με κανέναν γιατί δεν έχω δίκτυο.. Υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι η την πάτησα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Μπορείς να καλέσεις : •στο +30 697 10 138 38, αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό, με χρέωση σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο περιαγωγής εξερχόμενων κλήσεων προς την Ελλάδα. Εταιρικά συμβόλαια Μπορείτε να καλέσετε στο +30 697 10 138 39, αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, Edited June 13, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μπορείς να καλέσεις : •στο +30 697 10 138 38, αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό, με χρέωση σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο περιαγωγής εξερχόμενων κλήσεων προς την Ελλάδα. Εταιρικά συμβόλαια Μπορείτε να καλέσετε στο +30 697 10 138 39, αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, Το κάνω ρε μαμοτι μου αλλά μου βγάζει μή εγκεκριμένο δίκτυο.. Γενικα δεν έχω δίκτυο για να κάνω κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Αφού δεν έχεις ενεργοποιημένο το roaming, πώς θα κάνεις κλήσεις;;;;:confused: Αναγκαστικά από κάποιο σταθερό τηλέφωνο της Ιταλίας θα καλέσει στα παραπάνω νούμερα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπέρα, είμαι Ιταλία με roaming στην Voda IT. Πώς και πόσο θα χρεωθώ αν καλέσω ιταλικό αριθμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 0,23 ευρώ το λεπτό με ελάχιστη χρέωση 30 δευτερόλεπτα Είναι η ίδια τιμή για να καλέσεις όλη την Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisSX1 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπέρα και από εμένα, Θα πάω μαζί με την κοπέλα μου στην Γερμανία, έχουμε και οι δύο Whatsup και θα μείνουμε για 2 βδομάδες. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που θα μας βολέψει να μιλάμε μεταξύ μας φθηνά; Ας είναι και μέσω δεδομένων, έχουμε και οι δύο smartphones. Ενδιαφερόμαστε δηλαδή να μιλάμε κυρίως μεταξύ μας (και οι δύο θα είμαστε με roaming). Παράθεση It's a progressive world, why not listen to progressive music? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts