JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) Να σ πω την αλήθεια εμένα το ρεύμα μου κόβεται μια φορά το χρόνο για 2-3 ώρες. Οπότε δεν το σκέφτηκα ποτέ να βάλω ups. Σχετικά με την προώθηση κλήσεων καλύτερα να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών.Όσο για το wireless στο Pirelli που δίνει τον τελευταίο καιρό η cyta απενεργοποιείτε με ένα κουμπί. Τα τέλη για νέα τηλ γραμμή είναι 50ευρώ και μπορείτε να πληρώνεται σε όλες τις τράπεζες και ταχυδρομεία με προμήθεια(εκτός Κύπρου και Πανκρήτιας). Αλλιώς σε συγκεκριμένους συνεργάτες με προμήθεια 0,5ευρώ.Η εταιρία διάβασα κάπου οτι θα ανοίξει καταστήματα σε ΌΛΕΣ τις περιοχές που παρέχει υπηρεσίες και θα εξυπηρετουν για ότι χρειαστούν οι συνδρομητές.Εγώ κλεινω μήνα σχεδόν στην cyta και ολα λειτουργουν ρολόι!!! οκ σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση από ότι βλέπω η σιτα σαρώνει διότι δίνει πολύ οικονομικά πακέτα . Όσο για την προώθηση θα ρωτήσω στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Άντε να δούμε πότε θα φτάσει στην κερατέα και έξω από την κερατέα για να γίνω συνδρομητής αλλά είμαι στην χολ μαζί με τον οτε διότι δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο και παρατηρώ πολλές φορές να κολλάει το νετ και να ψάχνει την διεύθυνση ΙΡ ενώ όταν μπαίνω με wifi με λαπτοπ εκεί που έχει το εικονίδιο της σύνδεσης με την υδρόγειο κάποιες φορές φεύγει η υδρόγειος και δεν μπορώ να μπορώ αυτό σήμαινε αποσύνδεση; ή κάτι άλλο; εχω ίντερνετ 2. Και ποιανώ γύρω στο 1,7πάνω κάτω αλλά στο τηλεφωνο ακούγεται θόρυβος ενώ υπάρχουνε φίλτρα και εχω ζητήσει καθαρισμό στην γραμμή από τον οτε αλλά τα ίδια πάντως τουλάχιστον μπαίνει στο ίντερνετ εντωμεταξύ όπου δεν υπήρχε φίλτρο στα τηλέφωνα δεν μπορούσε να συνχρονιστει το μόντεμ . Όταν φτάσει η σιτά στην συγκεκριμένη περιοχή την οποία βρίσκομαι πιστεύεται ότι το πρόβλημα καθαρότητας φωνής που υπάρχει στο οτε να μην υπάρχει στην σίτα;. Επίσης κάτι άκυρο το pots τι είναι ; το έχετε αναφέρει πολύ στα προηγούμενα ποστ σόρρυ για το μακρόσκέλησ μύνημα αλλά δεν ξέρω ήθελα να αλλάξω εταιρεία διότι με αποσύνδεει και δεν ξέρω τι να επιλέξω αφού δεν ποιανεί κανένα δίκτυο ιδιόκτητο στην περιοχή μου. Επίσης το ping που έχει αναφερθεί στην σελίδα 6 του ποστ τι ειναι;. Edited April 2, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Επίσης κάτι άκυρο το pots τι είναι ; το έχετε αναφέρει πολύ στα προηγούμενα ποστ Είναι το αντίθετο του VoIP. Κοινώς αντί να συνδέεις το τηλέφωνο στο router, το βάζεις στη πρίζα του. Με CYTA το ξεχνάς αυτό και κάνεις τις αλχημείες που αναφέρεις παραπάνω (είναι σίγουρο ότι παίζουν; ) το ping που έχει αναφερθεί στην σελίδα 6 του ποστ τι ειναι;. Φαντάσου ότι δείχνει πόσο γρήγορα μπορεί ο υπολογιστής σου να "μιλάει" με έναν άλλο server και εξαρτάται από τη γραμμή σου. Όσο πιο χαμηλό είναι, τόσο πιο γρήγορα μιλάνε. Αν παίζεις παιχνίδια μόνο θα χρειαστεί να είναι μικρό, αλλιώς δε σε πειράζει. Αν πας σε CYTA ρώτα αν τα δωρεάν λεπτά είναι προς όλα τα τηλέφωνα και όχι μόνο προς τηλέφωνα CYTA. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ίσχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Απεριόριστα προς όλα τα σταθερά Ελλάδος 9 ευρω(περιλαμβάνει και τα cyta Ελλάδος) Αν θες μόνο απεριόριστα προς cyta ελλάδος 2 ευρώ Αν θες τα πάντα απεριόριστα εκτός απο τα κινητά φυσικά που αν δεν κάνψ λάθος κανείς δεν σου προσφέρει απεριόριστη ομιλία προς κινητά επιλέγεις το 2play ενισχυμένο με 38 ευρώ που περιλαμβάνει 24 mbps internet Απεριόριστα σταθερά ελλάδος Απεριόριστα διεθνή προς 38 προορισμούς 60 λεπτά προς κινητά Όπως βλέπεις, εχει διευκρινιστεί πιο πάνω. Για απεριοριστα προς όλους είναι +9 ευρώ. Κι αν θες το full 2play τότε πας στα 38 ευρώ, για το οποίο κι εγώ έχω πει ότι σε σύγκρισει με τις άλλες εταιρίες δεν είναι τόσο συμφερτικό (πχ η ΟΝ είναι πιο φθηνή και οι άλλοι ειναι 2-3 ευρώ πιο πάνω αλλά δίνουν κι άλλα πράγματα στις προσφορές τους) Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Είναι το αντίθετο του VoIP. Κοινώς αντί να συνδέεις το τηλέφωνο στο router, το βάζεις στη πρίζα του. Με CYTA το ξεχνάς αυτό και κάνεις τις αλχημείες που αναφέρεις παραπάνω (είναι σίγουρο ότι παίζουν; ) Φαντάσου ότι δείχνει πόσο γρήγορα μπορεί ο υπολογιστής σου να "μιλάει" με έναν άλλο server και εξαρτάται από τη γραμμή σου. Όσο πιο χαμηλό είναι, τόσο πιο γρήγορα μιλάνε. Αν παίζεις παιχνίδια μόνο θα χρειαστεί να είναι μικρό, αλλιώς δε σε πειράζει. Αν πας σε CYTA ρώτα αν τα δωρεάν λεπτά είναι προς όλα τα τηλέφωνα και όχι μόνο προς τηλέφωνα CYTA. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ίσχύει. με 2€ το μηνα μιλας μονο σε cyta σε σταθερα, με 9 € το μηνα μιλας σε ολα τα στεθερα νουμερα σε ολη την Ελλαδα ... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Όπως βλέπεις, εχει διευκρινιστεί πιο πάνω. Για απεριοριστα προς όλους είναι +9 ευρώ. Κι αν θες το full 2play τότε πας στα 38 ευρώ, για το οποίο κι εγώ έχω πει ότι σε σύγκρισει με τις άλλες εταιρίες δεν είναι τόσο συμφερτικό (πχ η ΟΝ είναι πιο φθηνή και οι άλλοι ειναι 2-3 ευρώ πιο πάνω αλλά δίνουν κι άλλα πράγματα στις προσφορές τους) Γενικά οι προσφορές της On είναι οι ποιο συμφέρουσες στην αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δε ξέρω για την ΟΝ πόσο καλά μπορεί να είναι. Δεν ακούω πολλά παράπονα αλλά δεν έχει και πολλούς συνδρομητές. Έχει κανείς ιδέα πως είναι η ΟΝ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Για την ΟΝ το μόνο που ξέρω έιναι ότι έχει λίγο πιο χαμηλές τιμές. Κατα τα άλλα δεν έχω ιδέα. Για να επιστρέψουμε στο θέμα,.εγώ πάντως σε αυτή τη φάση στην Αθήνα δεν θα επέλεγα CYTA, τολάχιστον όχι ακόμα. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 εγώ πάντως σε αυτή τη φάση στην Αθήνα δεν θα επέλεγα CYTA, τολάχιστον όχι ακόμα. γιατι θες να την δοκιμασουν οι αλλοι πρωτοι; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 καλά εγώ δε θα την επέλεγα και για άλλους λόγους (voip και κλειδωμένο ρούτερ) αλλά όσον αφορά την Αττική, θα ήθελα να πεισθώ, αν και εφόσον αποκτήσει πολύ πελατεία στην Αττική, αν το δίκτυο της θα αντέξει. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ας συνεχίσει η γραμμή μου να δουλεύει άψογα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είναι voip ή αν είναι pots.:D Eδώ και 4 μήνες όλα λειτουργούν πολύ καλά, η ποιότητα στο τηλ είναι άψογη,καλύτερη και από την pots όπως έχει αναφέρει και ο φίλος soublaki-3- και οι ταχύτητες μου είναι σταθερά στα 6,5-7 mbps.Ίσως επειδή έχω καλή γραμμή αλλά δεν υπερβάλω τους 4 μήνες που είμαι στη cyta δεν έχω δει ποτέ μου ούτε μια αποσύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steven_04 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Απο σημερα κι'εγω Cyta. Μετα απο 4 χρονια forthnet και με την κατασταση να χειροτερεύει καθε βδομαδα που περνουσε το γυρισα στην Cyta. Πηρα το πακετο με τα 8Mbps και συγχρονιζει στα 8192, εχω ζαλιστει λεμε αφου με την forthnet τοσα χρονια ποτε δεν ειδα πανω απο 4,1 και ας πληρωνα 24MBps (ενω συνηθως κλείδωνα καπου στα 3,5Μbps). Το τηλ μετα απο 2-3 κλησεις που εκανα εχει πολυ καλη ποιοτητα ενω και το router που μ'εστειλαν εχει πληθωρα ρυθμισεων και με βολεψε παρα πολυ (και ας το σνομπαρα στην αρχη γιατι ηταν Pirelli). Επισης ειχα και ενα θεμα με την γραμμη μου με το που ενεργοποιήθηκε (δεν μπορουσε να συγχρονισει με τιποτα) και αναγκαστηκα να δηλωσω βλαβη. Τεχνικο τμημα που το σηκωνει αμεσως το τηλεφωνο και ενας τεχνικος στο σπιτι μου μεσα σε 2 εργάσιμες μερες οπου εκατσε αρκετη ωρα και σκαλισε πριζες και συνδεσεις να δει τι φταιει. Μπραβο της λοιπον και σκ@τ@ στα μουτρα των αλλων εταιρειων που για να εχεις μια στοιχειωδει εξυπηρετηση πρεπει να μαλωσεις με ολους επι ποσες μερες... Το αρνητικο στην ολη φαση ειναι οτι μου εφερε τα πανω κατω στην εσωτερικη δικτυωση του σπιτιου αφου εχω μπολικες συσκευες που χρειαζονται ιντερνετ ή τηλεφωνο. Εχω σηκωσει και αναλογο θεμα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Πρέπει να καταλάβετε ότι σημασία δεν είναι πόσο συγχρονίζεις και με τι ταχύτητα θα κατέβει μια ταινία, ένα torrent ή μια διανομή του Linux, αλλά τι εξυπηρέτηση θα έχεις. Γιατί οι περισσότεροι εκεί υστερούν. Και ευτυχώς η Cyta και η NetOne έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 εγω ρε παιδια ξαναπηγα στον τυπο στην γειτονια μου..και μου ειπε τα ιδια.. πως δε παιρνουν νεεες αιτησεις... θα παω σε ενα γνωστο μου στο κεντρο..τι να κανω.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 εγω ρε παιδια ξαναπηγα στον τυπο στην γειτονια μου..και μου ειπε τα ιδια.. πως δε παιρνουν νεεες αιτησεις... θα παω σε ενα γνωστο μου στο κεντρο..τι να κανω.. Πάρε ένα τηλ στο 13877.Επίσης μπορείς να πας και απτο κατάστημα της cyta που είναι στη Μητροπόλεως. Λίγο μετά την Pro Bank Επίσης μπορείς να δεις εδώ άλλους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες στην περιοχή σου. http://www.cyta.gr/index.php?ID=UWnqkTBHdw8Xr5LQ&Page_ID=144 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 εγω ρε παιδια ξαναπηγα στον τυπο στην γειτονια μου..και μου ειπε τα ιδια.. πως δε παιρνουν νεεες αιτησεις... θα παω σε ενα γνωστο μου στο κεντρο..τι να κανω.. Από τη στιγμή που υπάρχει διαθεσιμότητα δεν μπορεί να μην δέχεται αιτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Απλά να παρεμείνουν έτσι αν ποτέ μεγαλώσουν όσο οι μεγάλοι εναλλακτικοί. όλοι όσο είναι μικροί καλά πάνε, μετά μπουκώνουν (και στις γραμμές και στο support). Ειδικά για το support νομίζω παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι τα router που δίνει είναι managed και όχι ξεκλείδωτα να μπορείς να τα κάνεις ότι θες. Καλύτερο σαν πρακτική αλλά περιοριστικό μερικές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Μα μπορείς να βάλεις δικό σου router, απλά δεν θα έχεις τεχνική υποστήριξη. Και είναι πολύ λογικό, γιατί κάθε router έχει δικές του ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μα μπορείς να βάλεις δικό σου router, απλά δεν θα έχεις τεχνική υποστήριξη. Και είναι πολύ λογικό, γιατί κάθε router έχει δικές του ρυθμίσεις. Αν βάλεις δικό σου ρούτερ δεν θα έχεις τηλεφωνία! Γιατί και voip router να είναι, δεν δίνουν τις ρυθμίσεις voip για να τις περάσεις εσύ! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Αν βάλεις δικό σου ρούτερ δεν θα έχεις τηλεφωνία! Γιατί και voip router να είναι, δεν δίνουν τις ρυθμίσεις voip για να τις περάσεις εσύ! Δεν είναι ακριβώς έτσι...Υπάρχει τρόπος να τις μάθεις...Το έχουν κάνει άλλοι...Αν διαβάσεις στο adslgr.com θα δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Αμα είναι να κάνεις παπατζιλίκια για να δουλέψει το τηλ και μετά αμα γίνει και τίποτα να σου λέει η ΤΥ "αααα συγγνώμη δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε γιατί έχετε βάλει άλλο ρούτερ", άστα να πάνε! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Αμα είναι να κάνεις παπατζιλίκια για να δουλέψει το τηλ και μετά αμα γίνει και τίποτα να σου λέει η ΤΥ "αααα συγγνώμη δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε γιατί έχετε βάλει άλλο ρούτερ", άστα να πάνε! Δεν αντιλέγω αλλά μην λέμε και ότι δεν γίνεται. Από την άλλη, πείτε μου μία ρύθμιση που δεν μπορείς να κάνεις με το router της Cyta και της NetOne. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Κλείνω μήνα στην cyta και δεν είχα ούτε μία αποσύνδεση!!!Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Κλείνω μήνα στην cyta και δεν είχα ούτε μία αποσύνδεση!!!Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Φυσικά το σημαντικότερο είναι η αξιοπιστία.Από ταχύτητες πως πας? Σε σύγκριση με τον προηγούμενο πάροχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Δεν αντιλέγω αλλά μην λέμε και ότι δεν γίνεται. Από την άλλη, πείτε μου μία ρύθμιση που δεν μπορείς να κάνεις με το router της Cyta και της NetOne. Port forwarding κάνεις; (ρωτάω, δε ξέρω). Είναι από τις πλέον συνηθισμένες αλλαγές που κάνει κάποιος στο router του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Port forwarding κάνεις; (ρωτάω, δε ξέρω). Είναι από τις πλέον συνηθισμένες αλλαγές που κάνει κάποιος στο router του. ναι γινεται. δεν υπαρχει στανταρ οδηγος για τα συγκεκριμενα μοντεμ,αλλα αν ξερεις λιγο πανω κατω πως γινεται θα το βρεις και στα μοντεμ της cyta. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts