Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά βρήκα ένα free αντικουνουπικό (G.A.F.M.) το οποίο δουλεύει τζάμι στο 5800 και με εικονίδιο στις εφαρμογές και με την οθόνη αφής. Δεν είναι το ίδιο που είχα παλιά, για δείτε το αν δουλεύει ή όχι:

http://rapidshare.com/files/31312252/gafm.jar

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά βρήκα ένα free αντικουνουπικό (G.A.F.M.) το οποίο δουλεύει τζάμι στο 5800 και με εικονίδιο στις εφαρμογές και με την οθόνη αφής. Δεν είναι το ίδιο που είχα παλιά, για δείτε το αν δουλεύει ή όχι:

Η λυση ειναι μια. Αutan!

Αυτο το πραγμα σε ζαλιζει! Ασε που θα τελειωσει και η μπαταρια σου!

Εννοουσα σε symbian για το Ν97 και οχι για το pc.

Προσωπικά, αν θέλεις να επεξεργαστείς ένα αρχείο ήχου και να έχεις αποτέλεσμα σε υψηλή ποιότητα, θα πρέπει να προτιμήσεις να το κάνεις από το PC σου. ;)

Υπάρχει ωστόσο αυτό το οποίο λειτουργεί και σε 5800/Ν97.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

θα δείξει μολις φανεί κάποιο "αιμοβόρο θύμα":p... Ευχαριστώ πάντως

Η λυση ειναι μια. Αutan!

Αυτο το πραγμα σε ζαλιζει! Ασε που θα τελειωσει και η μπαταρια σου!

εγω εχω ενα φυτικο του κορε για τα κουνουπια. δοκιμασμενο.

παντως στο τηλεφωνο πρεπει να τρωει γρηγορα την μπαταρια.

Προσωπικά, αν θέλεις να επεξεργαστείς ένα αρχείο ήχου και να έχεις αποτέλεσμα σε υψηλή ποιότητα, θα πρέπει να προτιμήσεις να το κάνεις από το PC σου. ;)

Υπάρχει ωστόσο αυτό το οποίο λειτουργεί και σε 5800/Ν97.

Καλο και το audacity απο το pc αλλα καποιες φορες χρειαζεσαι και κατι να εχεις μαζι σου ;)

Ευχαριστω και για τις 2 προτασεις παντως.:)

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Βρήκα μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή:

VibrateCall

Κάνει το τηλέφωνο να δονείται από τη στιγμή που ξεκινάμε μια κλήση και σταματάει όταν το σηκώσει αυτός που καλούμε.

Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεται να έχουμε το τηλέφωνο στο αυτί μας μέχρι να απαντηθεί η κλήση.

Μπορούμε να ρυθμίσουμε και την ένταση της δόνησης σε 10 διαφορετικά επίπεδα! Τη δοκίμασα και λειτουργεί άψογα. :)

Στο μαγαζάκι υπάρχει ήδη.

http://thinkchange.cn/image/products/vibratecall_2.png

Οταν λεμε...''στο μαγαζακι...'' τι εννοουμε...διοτι ειμαι νεος και δεν το κατεχω!!

στο google.... αναζήτηση!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τελικά λειτουργεί το msn ??

Γιατι θυμάμαι πως δεν λειτουργούσε και το βρήκα στο ίντερνετ και λειτουργει μια χαρά στο κινητό μ.....

Λοιπόν παιδιά το αντικουνουπικό έρχεται σε διένεξη με το κινητό. Αν το τρέξετε, πατήσετε και μερικά από τα κουμπάκια που έχει, και το κλείσετε, και έπειτα σβήσετε το κινητό, τότε όταν πάτε να το ανοίξετε πάλι κολλάει και κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις. Πρέπει να καταφέρετε να το σβήσετε όσο κάνει επανεκκινήσεις και να τα ανοίξετε πάλι για να διορθωθεί. Απεγκατέστησα το πρόγραμμα άμεσα.

Παιδιά εγώ έχω δοκιμάσει όλα τα γνωστά προγράμματα για εγγραφή συνομιλίας και σε όλα το κλιπάκι που αποθηκεύεται κάνει πολλές διακοπές στην συνομιλία. Τις μισές λέξεις τις κόβει περίπου. Δοκίμασα να αποθηκεύσω τα κλιπάκια στην μνήμη του κινητού και το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Σε εσάς δουλεύουν κανονικά; Τώρα χρησιμοποιώ το ultimate voice recorder το οποίο μάλιστα αγόρασα.

Παιδια και μενα μου τα κανει αυτα τα κοψιματα μεχρι που εβαλα την "ποιοτητα εγγραφης" υψηλη, τωρα παιζει μια χαρα, δεν παιζει ρολο αν αποθηκευονται στο κινητο 'η στην καρτα!

Παιδια και μενα μου τα κανει αυτα τα κοψιματα μεχρι που εβαλα την "ποιοτητα εγγραφης" υψηλη, τωρα παιζει μια χαρα, δεν παιζει ρολο αν αποθηκευονται στο κινητο 'η στην καρτα!

Φίλε μήπως λες για την φωνητική εγγραφή που έχει μέσα το κινητό από την μάνα του; Εκεί ούτε εγώ έχω πρόβλημα. Το πρόβλημα που έχω είναι στην εγγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας που γίνεται με άλλα προγράμματα

Ναι οντως για την εσωτερικη μιλαω, παντως ειχε προβλημα και η εσωτερικη! Στην τηλεφωνικη εγγραφη μονο με προγραμμα γινεται η εγγραφη 'η εχει και το κινητο?

Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της συσκευής Έγγραφη, να ενεργοποιήσετε το patch απενεργοποιεί το μπιπ κατά την συνομιλία και, θα ηχογραφείτε κάθε κλήση με πολύ καλή ποιότητα. Όσες φορές το εχω κάνει, δεν παρατήρησα διακοπές.

Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της συσκευής Έγγραφη, να ενεργοποιήσετε το patch απενεργοποιεί το μπιπ κατά την συνομιλία και, θα ηχογραφείτε κάθε κλήση με πολύ καλή ποιότητα. Όσες φορές το εχω κάνει, δεν παρατήρησα διακοπές.

Σε ποιο patch (και που) αναφερεσαι ?

Δεν γνωριζω κατι σχετικο. :)

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Αναφέρεται στο patch του RomPatcher.

Φυσικά απαιτεί να έχεις χακάρει τη συσκευή σου.

Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα S60 5th - Hacks & Patches, στη πρώτη σελίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

οκ, ομως δεν το εχω κανει ακομη. Για την ωρα προτιμω να υπογραφω μια μια τις εφαρμογες.
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

βρε παιδια να σας ρωτησω κατι..οταν κατεβαζω τα αρχεια εδω που δινετε μου τα αποθηκευει σε ενα προσωρινο φακελο που ειναι αυτος και δεν τον βρισκω?

Απλά το θέμα είναι ότι με το ενσωματωμένο πρόγραμμα δεν μπορεί να κάνει αυτόματη εγγραφή, αλλά πρέπει κάθε φορά να πατάς το κουμπί για εγγραφή. Κανένας που να του δουλεύουν σωστά αυτά τα προγράμματα υπάρχει ή είναι bug του κινητού τελικά;

βρε παιδια να σας ρωτησω κατι..οταν κατεβαζω τα αρχεια εδω που δινετε μου τα αποθηκευει σε ενα προσωρινο φακελο που ειναι αυτος και δεν τον βρισκω?

Ότι αρχεία κατεβάζεις απευθείας στο κινητό σου αποθηκεύονται στον φάκελο Ε:\download

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ότι αρχεία κατεβάζεις απευθείας στο κινητό σου αποθηκεύονται στον φάκελο Ε:\download
στον υπολογιστη που τα κατεβαζω απο το λινκ που δινετε τα μεταφερει ο ιντερνετ εξπλορερ σε προσωρινο φακελο..που ειναι αυτος ψαχνω ολο τον υπολογιστη και τιποτα!