NAVMAN Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Παιδιά βρήκα ένα free αντικουνουπικό (G.A.F.M.) το οποίο δουλεύει τζάμι στο 5800 και με εικονίδιο στις εφαρμογές και με την οθόνη αφής. Δεν είναι το ίδιο που είχα παλιά, για δείτε το αν δουλεύει ή όχι: http://rapidshare.com/files/31312252/gafm.jar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Audacity! Free και υπερ-πλήρες! ;) Εννοουσα σε symbian για το Ν97 και οχι για το pc. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Παιδιά βρήκα ένα free αντικουνουπικό (G.A.F.M.) το οποίο δουλεύει τζάμι στο 5800 και με εικονίδιο στις εφαρμογές και με την οθόνη αφής. Δεν είναι το ίδιο που είχα παλιά, για δείτε το αν δουλεύει ή όχι: http://rapidshare.com/files/31312252/gafm.jar Η λυση ειναι μια. Αutan! Αυτο το πραγμα σε ζαλιζει! Ασε που θα τελειωσει και η μπαταρια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Εννοουσα σε symbian για το Ν97 και οχι για το pc. Προσωπικά, αν θέλεις να επεξεργαστείς ένα αρχείο ήχου και να έχεις αποτέλεσμα σε υψηλή ποιότητα, θα πρέπει να προτιμήσεις να το κάνεις από το PC σου. ;) Υπάρχει ωστόσο αυτό το οποίο λειτουργεί και σε 5800/Ν97. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corvus Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Παιδιά βρήκα ένα free αντικουνουπικό (G.A.F.M.) το οποίο δουλεύει τζάμι στο 5800 και με εικονίδιο στις εφαρμογές και με την οθόνη αφής. Δεν είναι το ίδιο που είχα παλιά, για δείτε το αν δουλεύει ή όχι: http://rapidshare.com/files/31312252/gafm.jar θα δείξει μολις φανεί κάποιο "αιμοβόρο θύμα":p... Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Η λυση ειναι μια. Αutan! Αυτο το πραγμα σε ζαλιζει! Ασε που θα τελειωσει και η μπαταρια σου! εγω εχω ενα φυτικο του κορε για τα κουνουπια. δοκιμασμενο. παντως στο τηλεφωνο πρεπει να τρωει γρηγορα την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Προσωπικά, αν θέλεις να επεξεργαστείς ένα αρχείο ήχου και να έχεις αποτέλεσμα σε υψηλή ποιότητα, θα πρέπει να προτιμήσεις να το κάνεις από το PC σου. ;) Υπάρχει ωστόσο αυτό το οποίο λειτουργεί και σε 5800/Ν97. Καλο και το audacity απο το pc αλλα καποιες φορες χρειαζεσαι και κατι να εχεις μαζι σου ;) Ευχαριστω και για τις 2 προτασεις παντως.:) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliask_N Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Βρήκα μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή: VibrateCall Κάνει το τηλέφωνο να δονείται από τη στιγμή που ξεκινάμε μια κλήση και σταματάει όταν το σηκώσει αυτός που καλούμε. Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεται να έχουμε το τηλέφωνο στο αυτί μας μέχρι να απαντηθεί η κλήση. Μπορούμε να ρυθμίσουμε και την ένταση της δόνησης σε 10 διαφορετικά επίπεδα! Τη δοκίμασα και λειτουργεί άψογα. :) Στο μαγαζάκι υπάρχει ήδη. http://thinkchange.cn/image/products/vibratecall_2.png Οταν λεμε...''στο μαγαζακι...'' τι εννοουμε...διοτι ειμαι νεος και δεν το κατεχω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 στο google.... αναζήτηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Τελικά λειτουργεί το msn ?? Γιατι θυμάμαι πως δεν λειτουργούσε και το βρήκα στο ίντερνετ και λειτουργει μια χαρά στο κινητό μ..... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Που μπορω να βρω προγραμμα για πυξιδα στο 5800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Που μπορω να βρω προγραμμα για πυξιδα στο 5800 Δεν μπορείς. Το 5800 δεν έχει το κατάλληλο hardware για να δουλέψει η πυξίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Λοιπόν παιδιά το αντικουνουπικό έρχεται σε διένεξη με το κινητό. Αν το τρέξετε, πατήσετε και μερικά από τα κουμπάκια που έχει, και το κλείσετε, και έπειτα σβήσετε το κινητό, τότε όταν πάτε να το ανοίξετε πάλι κολλάει και κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις. Πρέπει να καταφέρετε να το σβήσετε όσο κάνει επανεκκινήσεις και να τα ανοίξετε πάλι για να διορθωθεί. Απεγκατέστησα το πρόγραμμα άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Παιδιά εγώ έχω δοκιμάσει όλα τα γνωστά προγράμματα για εγγραφή συνομιλίας και σε όλα το κλιπάκι που αποθηκεύεται κάνει πολλές διακοπές στην συνομιλία. Τις μισές λέξεις τις κόβει περίπου. Δοκίμασα να αποθηκεύσω τα κλιπάκια στην μνήμη του κινητού και το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Σε εσάς δουλεύουν κανονικά; Τώρα χρησιμοποιώ το ultimate voice recorder το οποίο μάλιστα αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Παιδια και μενα μου τα κανει αυτα τα κοψιματα μεχρι που εβαλα την "ποιοτητα εγγραφης" υψηλη, τωρα παιζει μια χαρα, δεν παιζει ρολο αν αποθηκευονται στο κινητο 'η στην καρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Παιδια και μενα μου τα κανει αυτα τα κοψιματα μεχρι που εβαλα την "ποιοτητα εγγραφης" υψηλη, τωρα παιζει μια χαρα, δεν παιζει ρολο αν αποθηκευονται στο κινητο 'η στην καρτα! Φίλε μήπως λες για την φωνητική εγγραφή που έχει μέσα το κινητό από την μάνα του; Εκεί ούτε εγώ έχω πρόβλημα. Το πρόβλημα που έχω είναι στην εγγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας που γίνεται με άλλα προγράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Ναι οντως για την εσωτερικη μιλαω, παντως ειχε προβλημα και η εσωτερικη! Στην τηλεφωνικη εγγραφη μονο με προγραμμα γινεται η εγγραφη 'η εχει και το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της συσκευής Έγγραφη, να ενεργοποιήσετε το patch απενεργοποιεί το μπιπ κατά την συνομιλία και, θα ηχογραφείτε κάθε κλήση με πολύ καλή ποιότητα. Όσες φορές το εχω κάνει, δεν παρατήρησα διακοπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της συσκευής Έγγραφη, να ενεργοποιήσετε το patch απενεργοποιεί το μπιπ κατά την συνομιλία και, θα ηχογραφείτε κάθε κλήση με πολύ καλή ποιότητα. Όσες φορές το εχω κάνει, δεν παρατήρησα διακοπές. Σε ποιο patch (και που) αναφερεσαι ? Δεν γνωριζω κατι σχετικο. :) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Αναφέρεται στο patch του RomPatcher. Φυσικά απαιτεί να έχεις χακάρει τη συσκευή σου. Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα S60 5th - Hacks & Patches, στη πρώτη σελίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 οκ, ομως δεν το εχω κανει ακομη. Για την ωρα προτιμω να υπογραφω μια μια τις εφαρμογες. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloshonda Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 βρε παιδια να σας ρωτησω κατι..οταν κατεβαζω τα αρχεια εδω που δινετε μου τα αποθηκευει σε ενα προσωρινο φακελο που ειναι αυτος και δεν τον βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της συσκευής Έγγραφη, να ενεργοποιήσετε το patch απενεργοποιεί το μπιπ κατά την συνομιλία και, θα ηχογραφείτε κάθε κλήση με πολύ καλή ποιότητα. Όσες φορές το εχω κάνει, δεν παρατήρησα διακοπές. Απλά το θέμα είναι ότι με το ενσωματωμένο πρόγραμμα δεν μπορεί να κάνει αυτόματη εγγραφή, αλλά πρέπει κάθε φορά να πατάς το κουμπί για εγγραφή. Κανένας που να του δουλεύουν σωστά αυτά τα προγράμματα υπάρχει ή είναι bug του κινητού τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 βρε παιδια να σας ρωτησω κατι..οταν κατεβαζω τα αρχεια εδω που δινετε μου τα αποθηκευει σε ενα προσωρινο φακελο που ειναι αυτος και δεν τον βρισκω? Ότι αρχεία κατεβάζεις απευθείας στο κινητό σου αποθηκεύονται στον φάκελο Ε:\download Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloshonda Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Ότι αρχεία κατεβάζεις απευθείας στο κινητό σου αποθηκεύονται στον φάκελο Ε:\downloadστον υπολογιστη που τα κατεβαζω απο το λινκ που δινετε τα μεταφερει ο ιντερνετ εξπλορερ σε προσωρινο φακελο..που ειναι αυτος ψαχνω ολο τον υπολογιστη και τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts