mikelangelo Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) Σου προτείνω το gravity. Σε περίπτωση που το θες νόμιμο είναι λίγο ακριβό. Αλλά σε άλλη περίπτωση θα το βρεις εύκολα σε κάποιο μαγαζάκι. Φίλε μου το Gravity είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για symbian αλλά θέλουν 10€ (8€ στο σάιτ τους αν δε κάνω λάθος). Αναλογίσου πως TweetDeck και HootSuite προσφέρονται δωρεάν σε android και iOS. Αυτό όμως που αναρρωτιέμαι είναι πως και για τη belle είναι οι ίδιες εφαρμογές; Γιατί αν ναι, θα κάνω χρόνια να ξαναπάρω νοκια (αν και το respect μου στη νοκια είναι η ποιότητα κατασκευής. Αυτά που έχει τραβήξει το δικό μου απ την κόρη μου, άλλο κινητό δε θα ζούσε τώρα). Edited October 15, 2011 by mikelangelo Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Σε νιώθω. Και εγώ γι'αυτό το λόγο είμαι ακόμα στη Νοκια. Το τι μπορούν να αντέξουν δεν λέγεται. Πρόσφατα το δικό μου έκανε "μπάνιο" και δεν κατάλαβε τίποτα. Πε΄ρα από αυτό όμως για να μην φεύγουμε και από το θέμα. Πιστεύω πως εφαρμογές του είδους λείπουν από την πλατφόρμα του Symbian επειδή είναι ένα λογισμικό που όπως και να το κάνουμε έχει αρχίσει να φθείνει. Κρίμα όμως γιατί και εμείς δεν έχουμε ότι οι υπόλοιποι και είναι λόγος να εγκαταλείψουμε τα κινητά που μας βολεύουν! Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 σ ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις έχω 2 εβδομάδες που ψάχνω αλλά κανείς δεν ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 φίλε montblanc αν ο λόγος που δεν υπάρχουν εφαρμογές αντίστοιχου επιπέδου οφείλεται στο ότι το symbian είναι παρωχημένο, και αφού η νοκια το αναβαθμίζει σε belle ας το υποστηρίξει με δικές της official εφαρμογές. Δε λέω να γράψει εφαρμογές για τα πάντα αλλά να στηρίξει λίγο τα κυρίως θέματα. 1.facebook 2.tweeter 3.youtube Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Με το twitter πως την παλεύετε παιδιά; Τραγικό ότι έχει βγει μέχρι τώρα (Trill, Socially, Tweets60) mobile.twitter.com :D εγω αυτο χρησιμοποιω απο οπερα μινι :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Γειά σας. Έχει δοκιμάσει κάποιος την εφαρμογή symsmb που για να βλέπεις το κινητό μέσω του pc και το αντίστροφο? Με αφήνει μόνο να δω το pc απο το κινητό όχι το ανάποδο, καμία βοήθεια κανείς? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gprot Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει μήπως κανείς κάποια εφαρμογή που να μηδενίζει αυτόματα τους counters του τηλεφώνου (Data, Call Duration);;; Π.χ. κάθ 30 του μήνα να μηδενίζει την διάρκεια των κλήσεων (ώστε να μπορώ να παρακολουθώ την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου μου) Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη :D Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Ρε παιδιά τώρα έχω εγώ ένα θεματάκι...Είχα βάλει το find me για να στείλει μήνυμα αν μου το κλέψουν,αλλά επειδή όταν άνοιγα το τηλ. έψαχνε δίκτυο να συνδεθεί και δεν μου άρεσε αυτό το έβγαλα.Εβαλα το mobitrack (από το ovi) και το τσέκαρα βάζοντας μια άλλη sim.Και όρισα να στέλνει το μήνυμα με το νούμερο του κλέφτη sto 1o μου νούμερο.Kαι αυτό κάθε λίγα λεπτά έστελνε μήνυμα! Επίσης δεν μπορώ να μπω στο μενού της εφαρμογής αυτής για να τη ρυθμίσω όπως θέλω.Έτσι είπα να το βγάλω! Αλλά έλα που δεν βγαίνει με τίποτα! Λεει ότι πρέπει κάποιες εφαρμογές πρέπει να κλείσουν πρώτα (χωρίς να έχω καμμία ανοιχτή) Πατάω οκ, αλλά δεν αφαιρείται!! πως στο καλό να τη βγάλω ρε παιδιά? Είναι στη μνήμη του τηλεφώνου. Επειδή έστελνε αβέρτα μηνύματα στα τηλέφωνα που είχα ορίσει, τελικά έκανα reset αφού έκανα αντίγραφο ασφαλείας.Μήπως ξέερει κανείς καμμιά απλή εφαρμογή για περιπτωση κλοπής? Έχω το Nokia E72. Ευχαριστώ! Edited November 25, 2011 by camerakias οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να στελνω δωρεαν σμσ στο εξωτερικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Όχι :) (10 χαρακτήρες) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Υπαρχει τροπος μεσο ΝΟΚΙΑ C6 00 να ακουμε οτι ραδιοφωνο θελουμε μεσο ιντερνετ? Υπαρχει κ η εφαρμογη απο το οvi stοre αλλα δεν εχει πολλους σταθμους. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 το Nokia Internet radio βαλε εχει σταθμους απο ολη τη γη. 100αδες Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 το Nokia Internet radio βαλε εχει σταθμους απο ολη τη γη. 100αδες Ελληνικους εχει οτι να ναι. Καμια σχεση με android που εχει τα παντα απο Ελληνικα ραδιοφωνα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εάν έχεις πιστοποιητικό ρίξε μια ματιά σε ένα παλιό θέμα. Δεν θυμάμαι εάν λειτουργούσε σωστά ο coreplayer στα 5th νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με το radio με την αναπαραγωγή video ίσως να έχεις. Εάν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εάν έχεις πιστοποιητικό ρίξε μια ματιά σε ένα παλιό θέμα. Δεν θυμάμαι εάν λειτουργούσε σωστά ο coreplayer στα 5th νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με το radio με την αναπαραγωγή video ίσως να έχεις. Εάν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076 Το ειδα αυτο και το δοκιμασα πριν ποσταρο απο πανω! Δε δουλευει δυστηχως, δεν υποστηριζει το αρχειο, αν και ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ μου φαινεται οτι υστερει πλεον. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Το ειδα αυτο και το δοκιμασα πριν ποσταρο απο πανω! Δε δουλευει δυστηχως, δεν υποστηριζει το αρχειο, αν και ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ μου φαινεται οτι υστερει πλεον. Εμενα μου λειτουργει μια χαρα. Τι αρχειο δεν υποστηριζει? url βαζεις του καθε σταθμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miltiades Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Καλησπέρα - μία άλλη ερώτηση: Πως θα μπορούσα να βάλω αμέσως μετά από μία (και κάθε) εκκίνηση του τηλεφώνου το built-in player να παίζει μία Playlist από την Μουσική μου; Εννοώ αυτομάτως ως startup. (Έχω ενεργό και το widget μουσικής στην αρχική οθόνη.) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δες το παρακάτω (δεν το έχω δοκιμάσει)! http://mikie.iki.fi/symbian/autostart.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς το Rising Mobile Security; http://www.rising-global.com/images/mobile.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsentzos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 (edited) Καλησπέρα σας, έχω ένα Nokia 500 και του έκανα σήμερα αναβάθμιση σε Belle, όλα πήγαν καλά, αλλά είχα πριν (με άδεια - έχω τον κωδικό) το Kaspersky Mobile Security 9 και δεν μπορώ να βρω τώρα σε ποιο μενού θα κάνω εισαγωγή της άδειας μου, γιατί το έβαλα σε trial τώρα. Το είχα κατεβάσει από την εφαρμογή (κατάστημα) με πληρωμή μέσο Vodafone. Ευχαριστώ για κάθε απάντηση εκ των πρότερων. Edited June 28, 2012 by tsentzos Παράθεση Nokia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) Καλημέρα και καλώς ήλθες στο myphone :) Δες Εδώ λογικά η διαδικασιά είναι ίδια και στην συσκευή σου! edit: http://support2.kaspersky.com/3196 Edited June 29, 2012 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά, έχω ένα Nokia 5800 το οποίο δεν χρειάζομαι και θέλω να το δώσω στον ανιψιό μου. Το θέμα είναι ότι θέλουμε να βάλουμε ένα πρόγραμμα ώστε να μπορούμε να τον εντοπίζουμε (καθότι πιτσιρικάς και μάλιστα ζωηρός). Έψαξα στο nokia store και έβαλα το phonelocator (http://store.ovi.com/content/25892?clickSource=search&pos=1). Όσο όμως και να δοκίμασα δεν κλειδώνει τους δορυφόρους και η μόνη πηγή εντοπισμού είναι έστω και ανακριβής με βάση το δίκτυο. Το πραγματικό πρόβλημα ωστόσο, είναι ότι για να δεις που βρίσκεται κάποιος πρέπει να μπεις στη σελίδα της εφαρμογής και το κινητό να έχει κάνει συγχρονισμό με τη σελίδα. Έλα όμως που μέχρι στιγμής ο μόνος τρόπος να συγχρονιστεί είναι μέσω wi-fi...:mad: Έχω δοκιμάσει τα πάντα (εκτός από ULTREX ;)) cosmote internet, gprs τίποτα. Την έχει δουλέψει κανείς την εφαρμογή, ή ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Υ.Γ. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για Symbian που να κάνει την ίδια δουλειά; Edited September 12, 2012 by ggtaxo Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Αν κάποιος φίλος έχει το αρχείο sis "MobiLex v3.1.5 signed.sis" για συκευές αφής, ας μου στείλει ένα πμ γιατί δεν το βρίσκω πουθενά. Την εγκυκλοπαίδεια την έχω από το παλιό s60v3. Το αρχείο εγκατάστασης μου λείπει. Ευχαριστώ! Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Δεν υπαρχει flash player για symbian. Παιδια εχω το satio Αν δεν υπαρχει flash player ξεχναω την εφαρμογη top eleven απο το facebook ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλημερα σε ολους. Περασα την εφαρμογη joikuspot premium στο 5800 μου για να το κανω wifi hotspot. Το θεμα ομως ειναι οτι επειδη το hotspot που δημιουργει ειναι ελευθερο συνδεονται και αλλοι και μου τρωνε mb. υπαρχει κανενας τροπος να κλειδωσω το hotspot μεσω αυτης ή καποιας αλλης εφαρμογης οπως γινεται στο android? Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts