RAVER Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Πολλές. Η καλύτερη (τις έχω δοκιμάσει όλες) είναι αυτή: http://www.i-nigma.com/Downloadi-nigmaReader.html ωραια λοιπον! θα την δοκιμασω και θα το παιζω κι'εγω "εξυπνος" στον φιλο μου. ευχαριστω φιλε για την απαντηση και την προταση σου ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Πες τι πρόβλημα είχες να το λύσουμε γιατί είναι πολύ καλύτερο το εορτολόγιο του πορφύρα. Εγκατέστησες όλα τα αρχεία στην μνήμη του κινητού; python,eortologio & appuifw, το πιο συνηθισμένο λάθος είναι να βάζεις κάποια στη μνήμη του κινητού και κάποια στην εξωτερική μνήμη. Έκανα sign μόνο την εφαρμογή και όχι και τα άλλα 2 αρχεία. Πιστεύετε πως φταίει αυτό; Μήπως, δηλαδή, να κάνω sign και στα άλλα 2 αρχεία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Έκανα sign μόνο την εφαρμογή και όχι και τα άλλα 2 αρχεία. Πιστεύετε πως φταίει αυτό; Μήπως, δηλαδή, να κάνω sign και στα άλλα 2 αρχεία; Υπογραφή χρειάζεται μόνο η εφαρμογή appuifw. Τα υπόλοιπα τα κάνεις εγκατάσταση είτε στην μνήμη της συσκευής είτε στην κάρτα μνήμης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Υπογραφή χρειάζεται μόνο η εφαρμογή appuifw. Τα υπόλοιπα τα κάνεις εγκατάσταση είτε στην μνήμη της συσκευής είτε στην κάρτα μνήμης. Και πάλι πέφτω σε εμπλοκή. Πάω να εγκαταστήσω το appuitw, αλλά μου βγάζει τα εξής 2 μηνύματα: Η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο. Δε δόθηκε η ζητηθείσα Πρόσβαση στην εφαρμογή. Για να αποσαφηνίσω, η σειρά εγκατάστασης είναι η σωστή; Python Eortologio Appuifw Θα μπορούσε ο φίλτατος πορφύρας να βγάλει μια πιο απλή και "φιλική" εφαρμογή. (τουλάχιστον ως προς την εγκατάσταση...) Edited April 6, 2010 by teitzis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Αν ψαξεις στο Forum θα βρεις το Εορτολογιο v1.5 το φταιχνεις στο outlook με απλα βηματα κανεις ενα συνχρονισμο με το κινητο και εισαι ετοιμος. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_z Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 [*]Δε δόθηκε η ζητηθείσα Πρόσβαση στην εφαρμογή. Περασα χθες την HX-V3-29 του γερμανου στο i8910, κι ενω με τις προηγουμενες rom που ειχα βαλει η εγκατασταση του εορτολογιου γινοταν κανονικα τωρα οταν παω να τρεξω το appuifw2 μου βγαζει κι εμενα το συγκεκριμενο μηνυμα:( Τα αλλα δυο αρχεια eortologio και python τα περναει κανονικα και η εφαρμογη απ' οτι ειδα εχει εγκατασταθει αλλα δεν ανοιγει. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 PhoNetInfo_2.6.0 http://img530.imageshack.us/img530/2814/scr000002.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Παιδια το νεο νοκια χ6 εχει μια μικρη εφαρμογουλα 13 kb δια το youtube... Ψαχνω ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 5800... Την εχει κανεις; Στο οvi δεν υπαρχει.. Δεν έχω δει αυτή που έχει το Χ6 αλλά μήπως είναι αυτή που γράφω παρακάτω? http://www.google.com/mobile/youtube/ Ή στο browser της συσκευής σου m.google.com/youtube Και πάλι πέφτω σε εμπλοκή. Πάω να εγκαταστήσω το appuitw, αλλά μου βγάζει τα εξής 2 μηνύματα: Η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο. Δε δόθηκε η ζητηθείσα Πρόσβαση στην εφαρμογή. Για να αποσαφηνίσω, η σειρά εγκατάστασης είναι η σωστή; Python Eortologio Appuifw Θα μπορούσε ο φίλτατος πορφύρας να βγάλει μια πιο απλή και "φιλική" εφαρμογή. (τουλάχιστον ως προς την εγκατάσταση...) Περασα χθες την HX-V3-29 του γερμανου στο i8910, κι ενω με τις προηγουμενες rom που ειχα βαλει η εγκατασταση του εορτολογιου γινοταν κανονικα τωρα οταν παω να τρεξω το appuifw2 μου βγαζει κι εμενα το συγκεκριμενο μηνυμα:( Τα αλλα δυο αρχεια eortologio και python τα περναει κανονικα και η εφαρμογη απ' οτι ειδα εχει εγκατασταθει αλλα δεν ανοιγει. :cry: Ποιά έκδοση Python έχετε? Για να παίξει σωστά το εορτολόγιο χρειάζεται την 1.4.5 Είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα με τις άλλες εκδόσεις.. Καλημέρα! Το eortologio του Porfyras[/member] παίζει αυστηρά με την έκδοση 1.4.5 της python (την οποία αναφέρει στο blog του) ή παίζει και με την 1.9.7? Αυστηρά με 1.45 @impreza_sti (καρντάσι :) ) thanks ... Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Υπάρχει εφαρμογή για live scores ποδοσφαίρου; Τι soccerbuddy δοκιμασα (δεν συνδεεται στον server) , τι ESPN soccer news (δεν βγάζει την εφαρμογή όπως πρέπει , μαλλον ειναι μονο για ΝΟΚΙΑ κινητά) τίποτα..Σας παρακαλώ μου βγήκαν τα μάτια να ψάχνω..:wacko: Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_z Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Την 1.4.5 εχω. Οπως ανεφερα λιγα post πιο πανω με τις προηγουμενες rom (πχ 2.11) δεν ειχα προβλημα. Αν ηταν θεμα python φανταζομαι πως ουτε σ' αυτες θα λειτουργουσε η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) Υπάρχει εφαρμογή για live scores ποδοσφαίρου; Τι soccerbuddy δοκιμασα (δεν συνδεεται στον server) , τι ESPN soccer news (δεν βγάζει την εφαρμογή όπως πρέπει , μαλλον ειναι μονο για ΝΟΚΙΑ κινητά) τίποτα..Σας παρακαλώ μου βγήκαν τα μάτια να ψάχνω..:wacko: http://www.livescores.com από όποιο browser θες.. εγώ προτιμώ τον όπερα μινι. Edited April 9, 2010 by kokorets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 http://www.livescores.com από όποιο browser θες.. εγώ προτιμό τον όπερα μινι. Ωραίο site , αλλά θα προτιμούσα κάτι σε εφαρμογή .. Αμα ξέρει κάποιος ... Όπως και να έχει , Ευχαριστώ!:) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Ωραίο site , αλλά θα προτιμούσα κάτι σε εφαρμογή .. Αμα ξέρει κάποιος ... Όπως και να έχει , Ευχαριστώ!:) Δοκίμασε και το snaptu αν σε βολέψει. Είναι μια java εφαρμογή που έχει διάφορα και μεταξύ αυτών έχει και livescores. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Δοκίμασε και το snaptu αν σε βολέψει. Είναι μια java εφαρμογή που έχει διάφορα και μεταξύ αυτών έχει και livescores. Αν με βολέψει? Φιλε μου ΣΑΓΑΠΑΩ:lol: Απο τις καλύτερες εφαρμογες που εχω κατεβασει..Τι livescores απο ολο τον κόσμο , (ναι και ελλαδα...μεχρι δανια ) .Δοκιμασα κυπελο Δανιας και ειχε Live Scores...Engadget μεσα τα παντα ..και καιρλος..Αναμφισβήτητα το προτείνω..και kinetic scrolling παντου και fb και share αρθρα στο facebook... Πολλα ειπα:lol: Η εφαρμογη που έψαχνα , με περισσότερα απο οσα ήθελα..:p Και να φανταστείς σνομπαρα τις Java.. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Αν με βολέψει? Φιλε μου ΣΑΓΑΠΑΩ:lol: Απο τις καλύτερες εφαρμογες που εχω κατεβασει..Τι livescores απο ολο τον κόσμο , (ναι και ελλαδα...μεχρι δανια ) .Δοκιμασα κυπελο Δανιας και ειχε Live Scores...Engadget μεσα τα παντα ..και καιρλος..Αναμφισβήτητα το προτείνω..και kinetic scrolling παντου και fb και share αρθρα στο facebook... Πολλα ειπα:lol: Η εφαρμογη που έψαχνα , με περισσότερα απο οσα ήθελα..:p Και να φανταστείς σνομπαρα τις Java.. Eίναι εξαιρετική εφαρμογή. Εγώ την έχω για καιρό, Livescore, rss, youtube, google search, και wikipedia χωρίς να χρειάζεται για κάθε μια ξεχωριστές εφαρμογές.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Εαν θελετε μπορειτε να χακαρετε την συσκευη σας και μετα να κανετε εγκατασταση το appuifw2, στο satio αρκετοι εχουν περασει το εορτολογιο με αυτο τον τροπο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parianos85 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παίδες καλημέρα μήπως ξέρει κανένας πως δουλεύει το ion batterytimer για το 5800, το έχω εγκαταστήσει γράφει οτι κανει υπολογισμούς αλλά δεδομένα δεν βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Εαν θελετε μπορειτε να χακαρετε την συσκευη σας και μετα να κανετε εγκατασταση το appuifw2, στο satio αρκετοι εχουν περασει το εορτολογιο με αυτο τον τροπο. δεν χρειάζεται να το χακάρεις για να περάσεις το εορτολόγιο, μπορείς να κάνεις sign το appuifw2 και το python και να περάσεις το εορτολόγιο. Τουλάχιστον στο vivaz αυτό έκανα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 http://www.livescores.com από όποιο browser θες.. εγώ προτιμώ τον όπερα μινι. η καλυτερη σελιδα για livescore ειναι http://www.betscore.mobiαπο τον browser του κινητου. ειναι στα ελληνικα και με τους κωδικους του κουπονιου του οπαπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 δεν χρειάζεται να το χακάρεις για να περάσεις το εορτολόγιο, μπορείς να κάνεις sign το appuifw2 και το python και να περάσεις το εορτολόγιο. Τουλάχιστον στο vivaz αυτό έκανα.. Γραφω για την περιπτωση που δεν μπορεις να το κανεις εγκατασταση ακομη και εαν το εχεις υπογραψει με κανονικο πιστοποιητικο.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Έχω διαβάσει ένα αρκετά μεγάλο τμήμα των posts αυτού του forum, αλλά δεν έχω βρει κάποια εφαρμογή -αν υπάρχει- για την εγκατάσταση smileys στο κείμενο των γραπτών μηνυμάτων. Αν έχετε τίποτα να προτείνετε, ευπρόσδεκτο φίλοι! :bow: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι τα απαραίτητα processes για την σωστή λειτουργία του τηλεφωνου (5800 ή Χ6) ώστε να ξεχωρίζουμε και να σκοτώνουμε μέσω taskmanager τα άχρηστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Γραφω για την περιπτωση που δεν μπορεις να το κανεις εγκατασταση ακομη και εαν το εχεις υπογραψει με κανονικο πιστοποιητικο.. :)Μην ξεχνάτε και το Eortologio_3.1.jar (δεν είναι αρχείο sis). Ούτε πιστοποιητικά, ούτε τίποτα και φυσικά δουλεύει κανονικότατα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 η καλυτερη σελιδα για livescore ειναι http://www.betscore.mobiαπο τον browser του κινητου. ειναι στα ελληνικα και με τους κωδικους του κουπονιου του οπαπ Εμένα με έχει βολέψει πολύ το m.escore.gr Πολύ ελαφριά σελίδα (ειδική για κινητά), είναι η mobile έκδοση του http://www.escore.gr που μπαίνω από τον υπολογιστή μου. Έχει τα αποτελέσματα ανά πρωτάθλημα και δείχνει και τους σκόρερς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Παιδιά μόλις εγκατέστησα το SPB Mobile Shell και έχω κατανεθουσιαστεί! :yahoo: πείτε μου ότι δεν καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από το κινητό (αν και μάλλον κάτι τρώει...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts