Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ενεργοποιημενο ρουτερ, συνδεδεμενος ηδη με το ρουτερ ...και αυτο επιλεγει να συνδεθει μεσω WInd...!!!

Με το που συνδεεσαι,σε ρωτάει μέσω ποιου δικτύου θέλεις να συνδεθείς...εσένα όχι??

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το κάνει. Κάνε απεγκατάσταση την εφαρμογή κ περασέ την ξανά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εμένα μου βγάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές σύνδεσης.

Υπάρχει ρύθμιση για το αν θες να σε ρωτάει..

Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> Προορισμοί

Στο πάνω μέρος σου λέει Προεπ(ιλογή)..

Εμένα έχει ερώτηση πάντα.

Για να το αλλάξεις πατάς Επιλογές -> Προεπιλεγμένη Σύνδεση και βάλε Ερώτηση πάντα..

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει ρύθμιση για το αν θες να σε ρωτάει..

Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> Προορισμοί

Στο πάνω μέρος σου λέει Προεπ(ιλογή)..

Εμένα έχει ερώτηση πάντα.

Για να το αλλάξεις πατάς Επιλογές -> Προεπιλεγμένη Σύνδεση και βάλε Ερώτηση πάντα..

Δυστυχως τα ιδια!:wacko:

Δυστυχως τα ιδια!:wacko:

Πήγαινε Πήγαινε Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Διαδίκτυο και δες τι εμφανίζει στην κάθε προτεραιότητα κ βάλε για 1η προτεραιότητα το wifi σου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πήγαινε Πήγαινε Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Διαδίκτυο και δες τι εμφανίζει στην κάθε προτεραιότητα κ βάλε για 1η προτεραιότητα το wifi σου.

Υπαρχει ηδη σαν προτεραιτητα 1 το wifi. Μονο στο ΑccuWeather υπαρχει αυτο το προβλημα. Οταν παω να σερφαρω συνδεεται με το wifi χωρις προβλημα.

Τι να πω! Κατι παιζει με την εφαρμογη!

Και στην έκδοση 1.30 το είχε αυτό, δεν είναι καινούργιο. Καινούργιο είναι αυτό που δείχνω μερικά ποστ πριν, αν κοιτάξεις. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά θα το δοκιμάσω αφού σ εσενα ειναι οκ. Δηλ το φάκελο κάμερα που αποθηκεύονται οι photo στο 5800 στο εμφανίζει κανονικά?

EDIT: Μπα τίποτα, πέρασα την 1.30, μου ζήτησε update, το πέρασα αλλά κ πάλι ο φάκελος "Κάμερα" εμνφανίζεται με ερωτηματικά κ γενικά όλα τα ονόματα με Ελληνικούς χαρακτήρες έτσι εμφανίζονται.

Ο μοναδικός τρόπος να βλέπεις ελληνικούς χαρακτήρες είναι να έχει επιλεγμένο το use system font. Απλά εγώ το είχα επιλεγμένο από την 1.30 οπότε μου εμφανιζόταν κανονικά τα ελληνικά και στην 1.31. Με το που αποεπέλεξα το use system font και σε εμένα δε μου εμφάνιζε τα ελληνικά ονόματα (εμφανίζονταν ???) Βέβαια χρησιμοποιώντας τα system font, η γραμματοσειρά είναι μικρότερη.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Ο μοναδικός τρόπος να βλέπεις ελληνικούς χαρακτήρες είναι να έχει επιλεγμένο το use system font. Απλά εγώ το είχα επιλεγμένο από την 1.30 οπότε μου εμφανιζόταν κανονικά τα ελληνικά και στην 1.31. Με το που αποεπέλεξα το use system font και σε εμένα δε μου εμφάνιζε τα ελληνικά ονόματα (εμφανίζονταν ???) Βέβαια χρησιμοποιώντας τα system font, η γραμματοσειρά είναι μικρότερη.

Σωστος ο παιχτης.Μια ματια στο screenshot δειχνει οτι αυτη η εταιρια κανει παρα πολυ καλη δουλεια,οποτε αδικα ανησυχησαμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

@ostvarivanje Thanks για το tip.

Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτή τη έκδοση. Έχει γίνει πολύ φιλική στην αφή η εφαρμογή. Ότι της έλλειπε στην προηγούμενη έκδοση τα έχει σε αυτή.

Έχω εγκαταστήσει το stepcounter εδώ κ μια εβδομάδα.κ σήμερα δεν μου ανοίγει.μου γράφει:unable to start engine.exiting.

την απεγκατέστησα κ την ξαναέβαλα αλλά κ πάλι τίποτα.....

Μήπως ξέρετε τί φταίει?

παιδια μια ερωτηση -εορτολόγιο ποιο δουλεύεται

Μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω, Εορτολόγιο για S60 που να δείχνει τα ονόματα...

http://www.getjar.com/products/17134/Eortologio

παραθετω ενα λινκ-free- που το δοκιμασα κ δουλευει αν υπαρχει προβλημα ζηταω προκαταβολικα συγνωμη

Φιλοι μου που ενδιαφερεστε για το Εορτολογιο,

Η επιλογη που δινετε απο τον Stendor μεσω outlook δηλαδη ειναι κλασεις ανωτερο ως αναφορα την ενημερωση του απο την jar εφαρμογη.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Η επιλογη που δινετε απο τον Stendor μεσω outlook δηλαδη ειναι κλασεις ανωτερο ως αναφορα την ενημερωση του απο την jar εφαρμογη.

σιγουρα θα ειναι απλα εγω δεν εχω ασχοληθει ποτε και δυσκολευωμαι

Αν διαβάσεις προσεκτικά είναι εύκολο να πας βήμα βήμα. Είναι πολύ αναλυτικές οι οδηγίες.

Update για τον X-Plore v1.31

http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore

Download

Καταπληκτικό. Αυτό που περίμενα καθώς είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιώ για κάθε εργασία στο κινητό μου. :up:

Δεν έφτιαξαν μόνο το μέγεθος της γραμματοσειράς. Αν επιλέξετε ένα αρχείο ή φάκελο κ το κρατήσετε πατημένο λίγο παραπάνω θα βγει το παρακάτω. Πολύ βολικό και εύχρηστο.

http://www.imageshack.gr/files/9jhn71x0jm6esysqlr4p_thumb.jpg

ΑΠίστευτα έξυπνο και τρομερά βοικό. Ίσως έφτασε η ώρα να αγοράσουμε την εφαρμογή. :) ;)

Πολύ κουλό αυτό με τα Ελληνικά γιατί ο xplore 1.30 λειτουργούσε κανονικά. Μάλλον άλλαξαν κάτι στην κωδικοποιήση.

Εγώ έκανα update απο την έκδοση 1.30 και έχω τις ρυθμίσεις ως εξής:

UI font size: +4 (ιδανικά παχιά γραμματοσειρά)

Τext font size: normal

Τext coding: 8859-7 (greek)

Τα πάντα που περιλαμβάνουν ελληνικούς χαρακτήρες αναγνωρίζονται κανονικά και το μέγεθος έχει μεγλώσει αισθητά σε σχέση με την έκδοση 1.30, αλλά όχι υπερβολικα΄ωστε να χρειάζονται αμέτρητα scrolling.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που άλλαξε στην νέα έκδοση είναι οτι οι εικόνες πλέον ανοίγουν πολύ πολύ πιο γρήγορα. Στις προηγούμενες κάναν απίστευτη ώρα ή δεν ανοίγαν καθόλου.

Δοκίμασες κανείς την νέα έκδοση του utube ν2.0.11? Δουλεύει σωστά στο 5800?

Όχι, απλά λειτουργεί όπως και η προηγούμενη (2.0.9) - δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Δεν πρόσεξα καμια αλλαγή.

Την είχα βάλει την προηγούμενη αλλά μετα απο αναζήτηση ήθελα να παω πισω κ δεν μπορουσα. Δεν πατιοταν το back κ αναγκάστηκα να την κλείσω από το taskman. Γι' αυτό ρώτησα.

Δεν πας πίσω, απλά κάνεις νέα αναζήτηση. Λειτουργούσε και στην προηγούμενη αυτό. Απλά, θα μπορούσαν να προσθέσουν πάρα πολλές ακόμα δυνατότητες πουπ απο μια πρώτη ματιά που του έριξα, είδα οτι δεν το έκαναν.

Θα το δοκιμάσω αύριο και θα επανέλθω.

Φαίνονται και στην οθόνη αναμονής χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις ξεχωριστή εφαρμογή :cool:

Αν διαβάσεις προσεκτικά είναι εύκολο να πας βήμα βήμα. Είναι πολύ αναλυτικές οι οδηγίες.

That's true!

Και εμείς τι κάνουμε εδώ?? Ρώτα στο αντίστοιχο θέμα αν έχεις πρόβλημα για να σε βοηθήσει κάποιος..;)

Το έκανα το κολπάκι με το outlook αλλά έχω ένα πρόβλημα

Μου τα βγάζει σε λάθος ημερομηνία

Σήμερα π.χ. μου δείχνει την Ζωή που γιόρταζε πριν μια βδομάδα

Καμιά ιδέα ?

Παιδια ξερω πως εχει απαντηθει στο παρελθον,αλλα δινω πανελληνιες και δεν εχω και πολυ χρονο στη διαθεση μου!!Για αναγμωση pdf αρχειου ποια εφαρμογη πρεπει να περασω??Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει,γιατι μου ειναι απολυτως απαραιτητο!!Και κατι ακομα...Που μπορω να βρω τη σαβουρα που μαζευεται κατα την περιηγηση στο internet και να τη σβησω??

Ευχαριστω εκ των προτερων

Παιδια ξερω πως εχει απαντηθει στο παρελθον,αλλα δινω πανελληνιες και δεν εχω και πολυ χρονο στη διαθεση μου!!Για αναγμωση pdf αρχειου ποια εφαρμογη πρεπει να περασω??Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει,γιατι μου ειναι απολυτως απαραιτητο!!Και κατι ακομα...Που μπορω να βρω τη σαβουρα που μαζευεται κατα την περιηγηση στο internet και να τη σβησω??

Ευχαριστω εκ των προτερων

Adobe Reader LE 2.5 for S60 5th Edition

http://www.softwaremarket.nokia.com/?action=productDetails&pID=6299&pmsid=325&lang=en

Σβησιμο προσωρινης μνημης ,cookies,ιστορικο κλπ

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Adobe Reader LE 2.5 for S60 5th Edition

http://www.softwaremarket.nokia.com/?action=productDetails&pID=6299&pmsid=325&lang=en

Σβησιμο προσωρινης μνημης ,cookies,ιστορικο κλπ

Φιλε nervous, τι να σου πω?? Με χεις σκλαβωσει και δεν ειναι η πρωτη φορα!! Αυτο με το σβησιμο της προσωρινης μνημης το κανω,ειναι αρκετο??

Και οσο για το Adobe Reader νομιζω πως καπου ειχε παρεο το ματι μου πως ειναι trial, ισχυει?