malamakis Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Python, όχι java.;) ΑΑΑΑΑΑ θέλω δουλειά ακομη δηλαδή......:lol::lol::lol::lol: Και μήπως ξερεις τι εφαρμογές ειναι αυτές οι python??(Είναι απο αλλο πλανήτη??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Την εβαλα χθες αυτη την εφαρμογη και εκτος του οτι κολλαει, παρατηρησα οτι οταν εβλεπα video μεσω wifi, lagαρε μεν αλλα επαιζε στην διπλασια ταχυτητα απο το κανονικο!:wacko: Αντιθετα, μεσω 3g, παλι κολλαγε(οχι παντα και παρα πολυ) αλλα η ταχυτητα ηταν κανονικη..:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 ΑΑΑΑΑΑ θέλω δουλειά ακομη δηλαδή...... Και μήπως ξερεις τι εφαρμογές ειναι αυτές οι python??(Είναι απο αλλο πλανήτη??) Από άλλο πλανήτη δεν είναι.:p Ένα παράδειγμα είναι η εφαρμογή "MobiLex 3.1.5" που σου ανέφερε ο mirrorofsorrow πιο πάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Πολύ ωραία εφαρμογούλα το Youtube Player. Πολύ γρήγορο και εύχρηστο. Θέλει ακόμα όμως δουλειά καθώς λείπουν αρκετές επιλογές απο την desktop έκδοση και δεν παίζει ακόμα σε πλήρη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosalex Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 γεια σας δεν μου παιζει η εφαρμογη smart touch νομιζω την εχω εγκαταστησει σωστα αλλα κατι μου λεει οτι δεν βρησκει θυρα... τι νακανω? οκ το ελυσα το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Υπάρχει μήπως κάποια εφαρμογή, για να απενεργοποιει τον ήχο κλήσης αν γυρίσει το τηλ με την πρόσοψη προς τα κάτω κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης? Κάτι σαν αυτό που έχει το HTC Touch Diamond? Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Υπάρχει μήπως κάποια εφαρμογή, για να απενεργοποιει τον ήχο κλήσης αν γυρίσει το τηλ με την πρόσοψη προς τα κάτω κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης? Κάτι σαν αυτό που έχει το HTC Touch Diamond? Αυτή η δυνατότητα υπάρχει ενσωματωμένη στο 5800 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Δεν χρειαζεται εφαρμογη γι αυτο! Το εχει απο τη μαμα Ρυθμισεις->Τηλεφωνο->Ρυθμ.αισθητηρα->Ελεγχος με περιστροφη και Σιγαση κλησεων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Δεν χρειαζεται εφαρμογη γι αυτο! Το εχει απο τη μαμα Ρυθμισεις->Τηλεφωνο->Ρυθμ.αισθητηρα->Ελεγχος με περιστροφη και Σιγαση κλησεων Thanx! Την τετάρτη μάλλον θα το έχω στα χέρια μου και βιάστηκα να μάθω! Οι επόμενες απορίες θα είναι επί της πράξης! Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssot1 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Γεια χαρά σε όλους! Είμαι στα.... πρόθυρα για το 5800 αλλά χρειάζομαι να βλέπω τους φακέλους με τραγούδια όπως τους βάζω από το πισι και όχι χύμα τραγούδια όπως τους βλέπει ο κατά τα άλλα πολύς καλός player της νόκια. Υπάρχει εφαρμογή music player με τέτοιο προσόν????? Ευχαριστώ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Ο ενσωματωμένος music player δεν τα βάζει χύμα αλλά τα κατηγοριοποιεί με βάση τις ετικέτες τους. Αν έχεις τα τραγούδια σου ενημερωμένα, θα σε βολέψει πολύ. Αλλιώς, υπάρχει ο coreplayer που βλέπει και τους φακέλους της κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Windows MSN Use your mobile device to access your Windows Live world when you're on the move Έτοιμη και η έκδοση του windows live για το 5800 διαθέσιμη στα γνωστά μέρη http://www.imageshack.gr/files/vi3qf9ego99xl5a9znt9.jpg' alt='vi3qf9ego99xl5a9znt9.jpg'> συγμωμη αλλα που ειναι αυτο το γνωστο μερος?ειμαι λιγο ασχετος!:O θελω να το κατεβασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 συγμωμη αλλα που ειναι αυτο το γνωστο μερος?ειμαι λιγο ασχετος!:O θελω να το κατεβασω! Διάβασε την Ερώτηση #7 από το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ. Και γενικά αφου είσαι καινούργιος στα symbian καλό είναι να το διαβάσεις όλοκληρο, θα σε βοηθήσει αρκετά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
large Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Να σε ρωτησω καταφερες και εκανες log in ? γιατι ολες οι εκδοσεις που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν σε αφηνουν να κανεις log in sto 5800 xm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 συγμωμη αλλα που ειναι αυτο το γνωστο μερος?ειμαι λιγο ασχετος!:O θελω να το κατεβασω! Exw thn edypwsh oti den leitourgei to MSN... (mono @China) :O Alla eida oti sydoma 8a kykloforisei to Nimbuzz symvato me 5800 :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech2009 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Καλησπέρα παιδιά Προσπάθησα να βάλω σε ΝOKIA 5800 το Nokia Sports Tracker v205 και ενώ κάνει κανονικά εγκατάσταση, μετά που πατάω το εικονίδιο για να μπω στην εφαρμογή δεν κάνει τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ Δοκιμασε αυτο που υπαρχει στο 2 ποστ του παροντος: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2525930#post2525930 Αυτό δοκίμασα και δεν λειτουργεί. Μήπως έχει βγει και νέα έκδοση η οποία φτιάχνει το πρόβλημα; Κάποιος καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Κατέβασε το από εδώ. Αν δεν λειτουργεί σωστά και αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Και εγω τωρα το δοκιμασα για πρωτη φορα και δεν λειτουργει. :O Μαλον πρεπει να περιμενουμε για καινουργια εκδοση.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εγω εχω μεινει στην 1.83.Δεν την δοκιμασα στην πραξη τι λεει αλλα ολα τα μενου δουλευουν κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypaste Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 εβαλα το handy shell στο κινητο μου και επειδη δεν το ηθελα ποια το εκανα uninstall. ομως παρατηρησα οτι το εικονιδιο handy στο μενου εχει παραμεινει. πως βγαινει? μιλαω για το φακελο με ονομασια handy. ναι εκανα επανεκκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 μιλαω για το φακελο με ονομασια handy. ναι εκανα επανεκκινηση μενου-επιλογες-οργανωση-διαγραφη του φακελου που θες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Και εγω τωρα το δοκιμασα για πρωτη φορα και δεν λειτουργει. :O Μαλον πρεπει να περιμενουμε για καινουργια εκδοση.. Βάλτε την παλιά έκδοση και κάντε update μέσα από το πρόγραμμα Εγώ αυτό είχα κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Music Launcher Πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής με πολλές δυνατότητες όπως αναπαραγωγή απο φακέλλους και crossfading. Eίναι free και beta οπότε μπορεί να έχει μερικά θεματάκια, πάντως φαίνεται καλό και το crossfading δουλεύει και δεν έχω κενά ανάμεσα στα τραγούδια. http://www.mlauncher.org/index.php?cid=download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypaste Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 μενου-επιλογες-οργανωση-διαγραφη του φακελου που θες.:) thanks ειναι οκ τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Yπαρχει προγραμματακι για internet call μεσω wifi απο το κινητο? Μηπως το talkonaut? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts