Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασα να βαλω ενα επισοδιο τον heros που ειναι σε avi. εχω κατεβασει 3 προγραμματα το dvix player ανιγει κανονικα το προγραμμα αλλα δεν με αφινει να κανω τιποτρα . το smartmovie ειναι tryal και παει να το πεξει και κανει Pause. το mobile dvd το πεζει κανονικα αλλα κολαει..

υπαρχει κανενα προγραμμα να βαζω και subs κτλπ ?

για πιτε κανενα τροπο να πεζω καμια ταινια με subs thnx

ps πιτε καμια εφαρμογη που να αξιζει για το 5800 τορα το πιρα :D

Το SmartMovie παιζει ελληνικους υποτιτλους αλλα πρεπει να ειναι .sub

Επισης μπορεις να ενσωματοσεις ευκολα τους υποτιτλους στο .avi με το PocketDivXEncoder

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχώ εγκαταστήσει το msn αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να συνδεθώ αν και βάζω το σωστό όνομα και κωδικό. Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

+1 δεν γίνεται να κάνει search όλη την κάρτα μνήμης και να πρέπει να κάνουμε ένα ένα add.

Κάτι που να διαλέγεις εκείνη τη στιγμή ποιο φάκελο θέλεις να παίξει

Σωστός, μήπως ξέρεις καμιά εφαρμογή να παίζει όλο τον φάκελο που επιλέγω;

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Εχώ εγκαταστήσει το msn αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να συνδεθώ αν και βάζω το σωστό όνομα και κωδικό. Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Το ίδιο έχουν και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες του.

Εγκατέστησε το Fring ή το Slick.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το SmartMovie παιζει ελληνικους υποτιτλους αλλα πρεπει να ειναι .sub

Επισης μπορεις να ενσωματοσεις ευκολα τους υποτιτλους στο .avi με το PocketDivXEncoder

thnx αλλα αν μπορεις βρες μου τιν version που εχεις γιατι εχω κατεβασει μερικες και κολανε.... για το smartmovie

Λίγο-πολύ όλες οι εφαρμογές αυτού του τύπου κολλάνε ειδικά όταν είναι υψηλό το bitrate και η ανάλυση.

Η μόνη σίγουρη λύση είναι η μετατροπή των αρχείων σε mp4 και η αναπαραγωγή τους μέσω του Real Player.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Λίγο-πολύ όλες οι εφαρμογές αυτού του τύπου κολλάνε ειδικά όταν είναι υψηλό το bitrate και η ανάλυση.

Η μόνη σίγουρη λύση είναι η μετατροπή των αρχείων σε mp4 και η αναπαραγωγή τους μέσω του Real Player.

αρα δεν φτεει κατι.. ? γιατι κανονικα οπωσ το πες εβαλα ενα επισοδιο 400 mb :P

παιδια εβαλα την εφαρμογη lightsabre στην μνημη του κινητου οπως ελεγαν οι οδηγιες και μετα δεν μπορουσα να εγκατααστησω καμια symbian εφαρμογη.μου εβγαζε την ωρα της οποιαδηποτε εγκαταστασης κατεστραμενο αρχειο.και αναγκαστικα να κανω φορματ στην μνημη του τηλεφωνου και βεβαια μετα ολα οκ.σημειωτεον οτι οταν πηγα να απεγκαταστησω την συγκεκριμενη εφαρμογη μου ελεγε απεγκατασταση αδυνατη δηλαδη δεν με αφηνε να την απεγκαταστησω.προσοχη λοιπον.
[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

Παιδιά επειδή μόλις πήρα το 5800 κ είναι κ η πρώτη επαφή με symbian nokia..υπάρχει κάποια εφαρμογή για το κινητάκι που να σου επιτρέπει να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις με το πενάκι?? κάτι σαν "ζωγραφική" δλδ??
..κάτι μαγικό!

παιδια εβαλα την εφαρμογη lightsabre στην μνημη του κινητου οπως ελεγαν οι οδηγιες και μετα δεν μπορουσα να εγκατααστησω καμια symbian εφαρμογη.μου εβγαζε την ωρα της οποιαδηποτε εγκαταστασης κατεστραμενο αρχειο.και αναγκαστικα να κανω φορματ στην μνημη του τηλεφωνου και βεβαια μετα ολα οκ.σημειωτεον οτι οταν πηγα να απεγκαταστησω την συγκεκριμενη εφαρμογη μου ελεγε απεγκατασταση αδυνατη δηλαδη δεν με αφηνε να την απεγκαταστησω.προσοχη λοιπον.

και εγω στο C: το βαλα μνιμη τιλεφονου και δεν επαθα κατι... το εχεισ κανει hack το κινιτο?

Παιδιά επειδή μόλις πήρα το 5800 κ είναι κ η πρώτη επαφή με symbian nokia..υπάρχει κάποια εφαρμογή για το κινητάκι που να σου επιτρέπει να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις με το πενάκι?? κάτι σαν "ζωγραφική" δλδ??

αμα πας να ανιξεις νεα σημειοση απλα εχει στο πλικτρολογια δεξεια βαλε χιρογραφο και βορεις να γραφεις με τιν πενα . διλδ γινετε απο μονο του.. για Paint ιπαρχει προγραμμα αμα θες το mobilePaint

πεδες θελω help απο καποιον που βαζει ταινιες στο κινιτο... μου ειπατε να μιν βαζω κατευθειαν .avi kai να τα παιζω , να τα μετρατρεπω σε mp4 320X240 .. το μετετρεψα με το xilisoft video convert ultimate που περναει subs. 1on oi subs ιτανε κινεζικα και 2ρον ι ποιοτιτα ιτανε χαλια... θελω να πεζω ταινιες οπως εχει το τραιλερ του μπατμαν και να βαζω και τα subs γινετε? :(

αμα πας να ανιξεις νεα σημειοση απλα εχει στο πλικτρολογια δεξεια βαλε χιρογραφο και βορεις να γραφεις με τιν πενα . διλδ γινετε απο μονο του.. για Paint ιπαρχει προγραμμα αμα θες το mobilePaint

thanks φίλε μου, το έχω δει αυτό με τις σημειώσεις που λες απλά το κακό είναι ότι προσπαθεί να μετατρέψει σε γράμματα αυτά που γράφεις με το πενάκι...εγώ θέλω απλά να γράφω-ζωγραφίζω ό,τι θέλω κ να το κάνω save όπως είναι...το προγραμματάκι θα το δω..thanks κ πάλι!

..κάτι μαγικό!

πεδες θελω help απο καποιον που βαζει ταινιες στο κινιτο... μου ειπατε να μιν βαζω κατευθειαν .avi kai να τα παιζω , να τα μετρατρεπω σε mp4 320X240 .. το μετετρεψα με το xilisoft video convert ultimate που περναει subs. 1on oi subs ιτανε κινεζικα και 2ρον ι ποιοτιτα ιτανε χαλια... θελω να πεζω ταινιες οπως εχει το τραιλερ του μπατμαν και να βαζω και τα subs γινετε? :(

Φιλε μου το μονο που χρειαζεσαι ειναι το Portable Total Video Converter 3.14...!Κανε την μετατροπη και την ενσωματωση με αυτο και θα με θυμηθεις...!:):):D:D:D

παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνω εξτρακτ τα αρχεία από το κινητό; κάτι είχε πάρει το μάτι μου μού φαίνεται αλλά κάνοντας σερτς δεν βρίσκω τίποτα ούτε εδώ ούτε στα μαγαζάκια!

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Β.

Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i

Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i

και εγω στο C: το βαλα μνιμη τιλεφονου και δεν επαθα κατι... το εχεισ κανει hack το κινιτο?

οχι δεν το εχω χακαρει το κινητο.εγω παντως επαθα:ninja::cry::blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνω εξτρακτ τα αρχεία από το κινητό; κάτι είχε πάρει το μάτι μου μού φαίνεται αλλά κάνοντας σερτς δεν βρίσκω τίποτα ούτε εδώ ούτε στα μαγαζάκια!

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Β.

Ποια αρχεια?

εννοώ αρχεία συμπιεσμένα που κατεβάζουμε εμείς -σόρρυ που δεν το εξέφρασα καλά πριν- Βρήκα πριν λίγο ένα αλλά λέει "file deleted" όταν πάω να το κατεβάσω..

(είναι ένα στις πρώτες -σχετικά- σελίδες)

εννοώ αρχεία συμπιεσμένα που κατεβάζουμε εμείς -σόρρυ που δεν το εξέφρασα καλά πριν- Βρήκα πριν λίγο ένα αλλά λέει "file deleted" όταν πάω να το κατεβάσω..

(είναι ένα στις πρώτες -σχετικά- σελίδες)

Unrar εννοεις? FreeUnRAR τοτε

http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_5th/descriptions/miscutility/freeunrar_freeware_and_easy_to_use_decompression_tool.htm

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Mπορεις μεσα απο τον x-plore αλλα και με το παρακατω προγραμμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2722078#post2722078

Mιχαλη με προλαβες :)

ευχαριστώ φίλε! μπορείς να μου εξηγήσεις μήπως που η διαφορα στα τρία αρχεία που έχει (στο Recognize κλπ)

Φιλε μου το μονο που χρειαζεσαι ειναι το Portable Total Video Converter 3.14...!Κανε την μετατροπη και την ενσωματωση με αυτο και θα με θυμηθεις...!:):):D:D:D

ok δικε μου... ας το δοκιμασω και αυτο.. διλδ περνεισ ταινια avi kai tin κανεις mp4? ι ποιοτιτα πως ειναι?

ps για πες μου καμια ριθμιση πχ σου λεει σε τι μορφι να το μετατρεπψει black berry ιphone kai tetia τι βαζεις?

Έχει βάλει κανείς από εσάς την εφαρμογή

?

Αν και μου δουλεύει άψογα...το κακό είναι ότι μου εμφανίζει μόνο τις φωτογραφίες που έχω τελείως χύμα στην "Έκθεση" του κινητού. Όσες φωτογραφίες είναι σε εικονικούς φακέλους δε μου τις εμφανίζει.

Υπάρχει καμία ρύθμιση ώστε να φαίνονται όλες??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμιά ιδέα του τι φταίει?

Edit : Το έλυσα το πρόβλημα.

Τις φωτογραφίες που του έχω περάσει εγώ τις πέρασα σε ένα καινούργιο φάκελο χύμα στην κάρτα, ενώ ήθελε να είναι περασμένες στον φάκελο εικόνες του κινητού στην κάρτα.

Πλέον τα δείχνει όλα κανονικά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να σας φανεί χαζό αλλά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμε με symbian και δεν τα γνωρίζω.. Άν αντιγράψω την κάρτα μνήμης σε μια άλλη, θα λειτουργούν τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει σ'αυτήν;

Και κάτι άλλο, υπάρχει καμιά εφαρμογή να προσθέσουμε emoticons στα sms;

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

επειδη ετοιμαζομαι να το παρω υπαρχει δυνατοτητα geotagging και το προγραμμα που τρεχεις και μετραει ταχυτητα και τετοια χωρις gps???α επιπλεον σε οσα καταστηματα το ειδα δεν ειχε παιχνιδια ειναι δυνατον>???