powerakis Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 τα flash θεματα εγκαταστουνται αλλιως!! http://www.sendspace.com/file/dejelj Mπορεις να μου το εξηγήσεις περισσότερο. plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razorv360 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) αυτο τον συνδεσμο τον πατησες τα εξηγω ολα εκει! Edited August 25, 2010 by Razorv360 Παράθεση : Thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razorv360 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 και ενα αλλο που μπορω να σου πω ειναι οτι μεσα σου εχει ενα αρχειο που λεγετε Idle_Windget.dmf αυτο το αρχειο διαγραφτο δεν σου χρειαζετε! εγω βεβαια εγκαταστω με καλυτερον τροπο τα θεματα! Παράθεση : Thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggel_kp500 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Γεια σας παιδία, ένα εκ των πολλών προβλημάτων που έχω με το κινητό(λιγο ασχετο με τα απο πάνω αλλά δεν μπορούσα να κάνω νέο θέμα) είναι οτι το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό ή όταν είναι στο αθόρυβο... Αυτό γίνεται σε όλους? μπορώ κάπως να το διορθώσω?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνου αυτού που θα μου απαντήσει! :rolleyes: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 καταλαθος ενεργοποιηθηκε φραση εξερχομενων κλησεων,πρεπει κατι να πατησα και τωρα για να το απενεργοποιησω μου ζηταει κωδικο φραγης,ποιος ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastamis Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Πόσο χρόνο φόστισης χρειάζεται η συσκευή για πρώτη φορά; Μήπως πρέπει να αφήσω τη μπαταρία να αδειάσει τελείως και μετά να γίνει η φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Πόσο χρόνο φόστισης χρειάζεται η συσκευή για πρώτη φορά; Μήπως πρέπει να αφήσω τη μπαταρία να αδειάσει τελείως και μετά να γίνει η φόρτιση; Αν κι έχει συζητηθεί δεκάδες φορές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=96341 θα το γράψω και εδώ. Έχουμε 2010 δηλαδή 21 αιώνα, μπαταρίες λιθίου χωρίς φαινόμενο μνήμης κ.λ.π., άρα το βάζουμε να φορτίσει μέχρι να σβήσει η ένδειξη φόρτισης βγάζουμε το φορτιστή και το χρησιμοποιούμε. :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagelo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Γεια σας παιδία,εχω ένα πρόβλημα το πρωί όταν πήγα να ανοίξω το τηλέφωνο αφού έβαλα το ΡΙΝ και το αποδέχτηκε μετά δεν ανοίγει κάνει επανεκκίνηση και ξαναζητεί ΡΙΝ αυτό γίνετε συνέχεα. Μπορώ να κάνω κάτι εγώ η το στέλνω στην LG ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razorv360 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 έχεις δοκιμάσει χωρίς κάρτα sim μετά πάτα έναν κωδικό που έχω αφήσει εγώ πιο πάνω... σελ.90 Παράθεση : Thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snb21srf Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 παιδια καλημερα. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω τους drivers και το προγραμμα συνχρονισμου για το kp500 γιατι εχω χασει το cd? Απο το site της LG δεν μπορεσα να κανω δουλεια γιατι μου βγαζει ενα μήνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει στο server. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 ψαξε για το lg pc suite Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snb21srf Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ψαξε για το lg pc suite Ευχαριστω πολυ, Το βρηκα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonia_homm Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 βοη8εια ειμαι απελπισμενη αλλαξα τον κωδικο ασφαλειας στο lg cookie κ δεν τον 8υμαμαι τι μπορω να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razorv360 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) πήρα μια τέλεια θήκη από το multirama γίνεται μονό μεσο παραγελιας!! μέσα είχε και δωρώ 1 μεμβράνη 12.9ευρα χωρις εξοδα αποστολης...την παιρνεις...απλος θελει να κανεις λογαριασμο στο multirama click για παραγελια--> και πληρωμή κατάστημα :) Edited September 13, 2010 by Razorv360 Παράθεση : Thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razorv360 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 πατα factory reset με εναν κωδικο που βαριεμαι να τον βγω τωρα... Παράθεση : Thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerakis Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Ρε παιδια θελω να παρω 8gb καρτα μνημης ποια μαρκα να παρω για να μη μου κολαει; up up up up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razorv360 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 τι εγινε περασες flash themes?? Παράθεση : Thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abominable Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Χαίρετε, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μία φίλη μου έχει το συγκεκριμένο κινητό και όποτε το έχω χρησιμοποιήσει, έχω παρατηρήσει ότι έχει πολύ σκληρή οθόνη. Και όταν λέω σκληρή εννοώ ότι για να εντοπίσει το σημείο αφής, πρέπει να πιέσεις την οθόνη μέσα με αρκετή δύναμη. Για να γράψεις μνμ δεν το συζητάω. Καταλήγεις με κράμπες στα δάχτυλα !! Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; (Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις αλλά δεν έχω βρεί κάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 ειχα χρησιμοποιησει παλαιοτερα ενος φιλου το κινητο. με εκνευρισε η οθονη του. ηθελα να το παρω και γω, μεχρι που ειδα τι χαλια οθονη εχει. απο οτι γνωριζω δε μπορει να κανει κατι για να βελτιωθει η αφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razorv360 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 τιποτα γιατι αυτο το κινητο δεν ειναι για επιστημονες κρα(mol περιεχει ΝΑ οντοτητες) ξεκαθαρη απαντηση:αμα βγαλεις την προστατευτικη ζελατινα εχει τελεια αφη αλλα αυτο μπορει να ειναι ενα μεγαλο ρισκο... Παράθεση : Thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το StockHouse του Πλαισίου, πουλάει το εν λόγω κινητό, μόνο 74,26€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 79ε στο μεντιαμαρκτ, το πηρα για τη μανα μου...μεγα πειραμα με οθονη αφης! λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Έχει βελτιωθεί με τις αναβαθμίσεις ή έχει μείνει το ίδιο αργό; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 δε ξερω πως ηταν πιο πριν αλλα για τη τιμη που εχει τωρα με εχει εντυπωσιασει....μη πω οτι μου φαινεται ευκαιρια...ελπιζω βεβαια να χει αντοχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Αντοχή έχει ΠΟΛΥ μεγάλη, δε μπορείτε να φανταστείτε τι το έχει κάνει η φίλη μου και ακόμα αντέχει. Μάλιστα, του αλλάξαμε και φουλ σασί οπότε είναι σα καινούριο. Το θέμα είναι να μην είναι τόσο αργό όσο ήταν και στην V10_B. Η τιμή πάντως είναι ευτελής. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts