Jump to content

LG KP500

Spidergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό το "κόλπο" με τον κωδικό για το imei είναι πάρα πολύ παλαιό αλλά στη χώρα μας καμία εταιρεία δε το υποστηρίζει (η Vodafone το υποστήριζε παλαιότερα αλλά δε γνωρίζω αν συνεχίζει ακόμα) και καμία συσκευή δεν "αχρηστεύεται" μέσω του "κόλπου" με το imei.

Συγνώμη που συνεχίζω το εκτός θέματος, αλλά από τη στιγμή που δε σβήστηκαν τα προηγούμενα ποστ και ειδικότερα το πρώτο το οποίο ενημερώνει για κάτι το οποίο δεν ισχύει στη χώρα μας θεωρώ ότι μπορώ να απαντήσω για κάτι που έχω δοκιμάσει από πρώτο χέρι. :)

Τα ποστς τα άφησα κατ' εξαίρεση.Πλέον σας ζητώ να μείνετε on topic, ειδάλλως θα με υποχρεώσετε να αρχίσω να σβήνω. :)
Ace of Hearts..

2 παρατηρήσεις για το νέο λογισμικό!

α)έχει αλλάξει το πληκτρολόγιο και εμφανίζεται λίστα με όλα τα τηλέφωνα!:D

β)δουλεύει χωρίς SIM!!!:D

Εχω την εκδοση ν10e και θελω να κανω αναβαθμιση...

Κυκλοφορει καποια νεοτερη ή να το αφησω ετσι;:worry:

Εχω την εκδοση ν10e και θελω να κανω αναβαθμιση...

Κυκλοφορει καποια νεοτερη ή να το αφησω ετσι;:worry:

Η τελευταία είναι. Πριν 3 μέρες έκανα.:)

Από ό,τι κατάλαβες άστο έτσι. :)

καλημερα. σαν σχετικα ασχετος με τα κινητα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

διαβασα ολες τις σελιδες του θεματος , αλλα θελω να μαθω το εξης, .

ενδιαφερομαι να αγορασω το lg kρ 500 , . θα μπορω να μεταφερω ολες τις εικονες και τα βιντεο απο το παλιο κινητο?( sony ericsson k 750i).

και αν θα μπορω να βαλω wallpaper ορισμενες φωτο?

ευχαριστω εκ των προτερων

Όλα μπορείς να τα κάνεις, και τους ήχους να χρησιμοποιήσεις και τις εικόνες και να μεταφέρεις τις καταχωρήσεις σου κ.λ.π..

Μόλις διάβασα ότι το Cookie είχε ήδη τοποθετημένη μια μεμβράνη (και άλλη μια σαν ανταλλακτικό). Και φανταστείτε τι έκανα όταν το πήρα... ΝΑΙ, πήγα και τοποθέτησα την ανταλλακτική μεμβράνη από πάνω!!! Αυτό κιαν είναι προστασία, ε;;;; Φυσικά το έκανα χωρίς να ξέρω ότι είχε ήδη μια μεμβράνη (κάτι παρατήρησα στις άκρες, προσπάθησα να δω αν είναι μεμβράνη ή ατέλειες της οθόνης και μετά είπα "LG είναι, άρα είναι ατέλειες") :O

...και μετά είπα "LG είναι, άρα είναι ατέλειες") :O

Αυτό μπορεί να γινόταν κάποτε, τώρα (και πιθανόν για λίγο καιρό ακόμα) αυτόν τον ρόλο τον έχουν αναλάβει τα Κινέζικα προϊόντα. :X

Βγάλε την μια μεμβράνη γιατί η οθόνη σου θα είναι πολύ "αναίσθητη".

Θα πάρω και εγώ, μάλλον, το Cookie την Δευτέρα..!! Περιμένω πως και πως να το πάρω, να το φουλάρω στα παιχνίδια, στη μουσική κλπ και να δω πως είναι η full touch οθόνη.. Τι θα πρέπει να ξέρω για πρώτη φορά;; Σε περίπτωση που χάσω το γραφίτι (; ) που μπορώ να βρω καινούργιο;; :p

Θα πάρω και εγώ, μάλλον, το Cookie την Δευτέρα..!! Περιμένω πως και πως να το πάρω, να το φουλάρω στα παιχνίδια, στη μουσική κλπ και να δω πως είναι η full touch οθόνη.. Τι θα πρέπει να ξέρω για πρώτη φορά;; Σε περίπτωση που χάσω το γραφίτι (; ) που μπορώ να βρω καινούργιο;; :p

Σου προτείνω το LG GT505. Είναι πολύ καλύτερο και στιβαρό. :)

Μέχρι 10 java μπορείς να βάλεις. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα ιδιαίτερο. Είναι πολύ απλό το μενού. Γραφίδιες κυκλοφορούν στο eBay αν και δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.:)

Edit: Το κινητό έχει ήδη μια ζελατίνα προστασίας. Μόλις την βγάλεις βάλε την άλλη, τη καλύτερη.

προσπαθω να κανω αναβαθμιση....

η συσκευη μου λεει πως η εκδοση που χρησιμοποιει ειναι η KP500AT_V10c.

ακολουθω τα βηματα της αναβαθμισης και το προγραμμα μου λεει πως δεν χρειαζετε καθως χρησιμοποιει την τελευταια εκδοση.

παω στο customer support->update history κλικ στο read phone info και μου γραφει S/W Version : V10E.

την αναβαθμιση θελω να την κανω γιατι τις 2-3 τελευταιες μερες κλεινει το κινητο μονο του χωρις λογο. το κινητο το εχω αγορασει απο τον γερμανο (θεωρω πως ειναι cosmote firmware που η πιο ενημερωμενη εκδοση ειναι η 10c).

καμια ιδεα τι μπορω να κανω?

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Σου προτείνω το LG GT505. Είναι πολύ καλύτερο και στιβαρό. :)

Μέχρι 10 java μπορείς να βάλεις. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα ιδιαίτερο. Είναι πολύ απλό το μενού. Γραφίδιες κυκλοφορούν στο eBay αν και δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.:)

Edit: Το κινητό έχει ήδη μια ζελατίνα προστασίας. Μόλις την βγάλεις βάλε την άλλη, τη καλύτερη.

Θέλω μόνο το συγκεκριμένο κινητό για δικό μου λόγο..!! :happy: Ο γραφίτης θα με δυσκολέψει πολύ γιατί δεν είμαι τύπος που κρατάω τα πάντα σε τάξη..!! :p Η ζελατίνα προστασίας που έχει ήδη είναι καλή ή να το πάρω άλλη;; :worry:

Θέλω μόνο το συγκεκριμένο κινητό για δικό μου λόγο..!! :happy: Ο γραφίτης θα με δυσκολέψει πολύ γιατί δεν είμαι τύπος που κρατάω τα πάντα σε τάξη..!! :p Η ζελατίνα προστασίας που έχει ήδη είναι καλή ή να το πάρω άλλη;; :worry:

Όχι. Βασικά δεν το χρειάζεσαι. Η οθόνη του είναι πολύ εύχρηστη. Αυτή που είναι επάνω στο κινητό δεν είναι και ό,τι καλύτερο υπάρχει. Αυτή της συσκευασίας είναι πολύ καλή.

Όχι. Βασικά δεν το χρειάζεσαι. Η οθόνη του είναι πολύ εύχρηστη. Αυτή που είναι επάνω στο κινητό δεν είναι και ό,τι καλύτερο υπάρχει. Αυτή της συσκευασίας είναι πολύ καλή.

Ναι αλλα εαν χαλασει με τον καιρο και αυτη η ζελατινα προστασιας,που θα βρω αλλη τετοια ζελατινα;

Μηπως γνωριζεις καμια διευθυνση με games και java software για το Cookie;;;

Ευχαριστω.

Ναι αλλα εαν χαλασει με τον καιρο και αυτη η ζελατινα προστασιας,που θα βρω αλλη τετοια ζελατινα;

...

Υπάρχει και δεύτερη στη συσκευασία. Αν χαλάσει και αυτή τότε μέσω διαδικτύου μπορείς να βρεις.

... Ο γραφίτης θα με δυσκολέψει πολύ γιατί δεν είμαι τύπος που κρατάω τα πάντα σε τάξη..!! :p ...

Γραφίδα είναι βρε συ :lol::lol:

Αν καταφέρεις να τη χάσεις τότε με περίπου 7 ευρώ μπορείς να πάρεις από 3 έως 10 μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.

...Μηπως γνωριζεις καμια διευθυνση με games και java software για το Cookie;;;

Ευχαριστω.

Ψάξε στο Google. :google: Ξέρω μια σελίδα που τα έχει όλα αλλά επειδή έχει και "πειρατικό" περιεχόμενο δεν επιτρέπετε απο τους ΟΧ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΡΜ.

Ψάξε στο Google. :google: Ξέρω μια σελίδα που τα έχει όλα αλλά επειδή έχει και "πειρατικό" περιεχόμενο δεν επιτρέπετε απο τους ΟΧ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΡΜ.

Μπορείς να αναφέρεσαι σε αυτές τις σελίδες αποκαλώντας τες "τα γνωστά μαγαζάκια"! Το 90% που γράφουν εδώ μέσα, θα καταλάβουν αμέσως. :lol:

Μερικες φορες η οθονη αφης δεν ανταποκρινεται καθολου(συγκεκριμενα και μονο στον πινακα σχεδιασης):(

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

Ευχαριστω:)

Μερικες φορες η οθονη αφης δεν ανταποκρινεται καθολου(συγκεκριμενα και μονο στον πινακα σχεδιασης):(

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

Ευχαριστω:)

και εμένα μου το παθαίνει. Δεν υπάρχει λύση από όσο ξέρω. :(

Bug της συσκευής.

καλημερα. σαν νεος χρηστης και εγω , πρεπει να δωσω και εγω αναφορα,.

απο χθες ειμαι εγω κατοχος του υπεροχου πραγματικα cookie.

αφου διαβασα διεξοδικα ολες τις σελιδες που αναφεροντουσαν για το ποιον του, πηρα την μεγαλη αποφαση και το πηρα και εγω απο καταστημα της cosmote

με 147 € και μια καρτα μνημης 8gb ειμαι πραγματικα πανευτυχης για την αγορα μου.

το κινητο πραγματικα τα σπαει.

στην οθονη αφης (αν και η πρωτη μου φορα σε κινητο τετοιο) , , στο μενου του, στα widget του, στην καμερα του, στους ηχους του,.

οντως εχει παρα πολυ δυνατο ηχο, και με βολευει πραγματικα μεσα σε αυτη την τρελη πολη που ζουμε με τους θορυβους της.

ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους εδω μεσα που εγραψαν και γραφουν τις εντυπωσεις τους, γιατι χωρις αυτους δεν θα το επαιρνα.

αν και ακομη συλλεγω πληροφοριες.

ευχαριστω

προσπαθω να κανω αναβαθμιση....

η συσκευη μου λεει πως η εκδοση που χρησιμοποιει ειναι η KP500AT_V10c.

ακολουθω τα βηματα της αναβαθμισης και το προγραμμα μου λεει πως δεν χρειαζετε καθως χρησιμοποιει την τελευταια εκδοση.

παω στο customer support->update history κλικ στο read phone info και μου γραφει S/W Version : V10E.

την αναβαθμιση θελω να την κανω γιατι τις 2-3 τελευταιες μερες κλεινει το κινητο μονο του χωρις λογο. το κινητο το εχω αγορασει απο τον γερμανο (θεωρω πως ειναι cosmote firmware που η πιο ενημερωμενη εκδοση ειναι η 10c).

καμια ιδεα τι μπορω να κανω?

Και σε μένα τα ίδια κάνει...ΚΡ500ΑΤ_V10d και όταν κάνω τα βήματα το ίδιο μύνημα που περιγράφεις. Το πήρα από Multirama αν έχει κάποια σημασία..μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Πηρα και εγω το εν λογω κινητο αλλα δεν μπορω να το συνδεσω με τον υπολογιστη ουτε μεσω ΒΤ αλλα ουτε με USB. εχω στον υπολογιστη το ΜΑ700 που απο οτι διαβαζω εδω και σε αλλα sites μονο για πεταμα ειναι.Αν δεν υπαρχει λυση ωστε να μπορω ναχω ενα καλο αποτελεσμα με το ΜΑ700 και το κινητο ας μου πει καποιος που να γνωριζει ποιο αλλο ΒΤ που υπαρχει στην αγορα ευκολο στην εγκατασταση του θα ταιριαζε με το ΚΡ500 παραλληλα θα ηθελα και μια βοηθεια σχετικα με την συνδεση του μεσω USB.Εχω εγκαταστησει το ΡC suite αλλα εκτος του οτι κολλαει βγαζει συνεχεια σφαλμα. Ευχαριστω