Fox Δημοσιεύτηκε July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2008 Εχει πάρει κανείς κλήση για υπέρβαση ταχύτητας σε σήραγγα (τούνελ); Δεν εννοώ επιτόπιο έλεγχο αλλά για ανίχνευση μέσω ραντάρ και αποστολή της κλήσης με φώτο στο τόπο διαμονής. Το όριο απο όσο ξέρω είναι σε σήραγγα αυτοκινητόδρομου στα 90km/h. Πρόσφατα πέρασα απο τούνελ αυτοκινητόδρομου με 130 και είδα κάτι κόκκινα λαμπάκια να αναβοσφήνουν στην οροφή της σήραγγας... Να περιμένω τη λυπητερή..; Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 radar φωτογραφικό σε οροφή τούνελ: πρώτη φορά ακούω... και πώς αλλάζουν τα φίλμ? με ακροβάτες? δεν νομίζω... επιπλέον, τα κόκκινα λαμπάκια ήταν άσχετα. σχετικά με τα όρια στα τούνελ: εξαρτάται από το καθένα. Σε άλλα είναι 60, σε άλλα 80, αλλού 90 και στα τούνελ του πολύμυλου 100. συνηθίζεται βέβαια πριν μπεις στο τούνελ να έχει πινακίδα με το συγκεκριμένο κάθε φορά όριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Εχει πάρει κανείς κλήση για υπέρβαση ταχύτητας σε σήραγγα (τούνελ); Δεν εννοώ επιτόπιο έλεγχο αλλά για ανίχνευση μέσω ραντάρ και αποστολή της κλήσης με φώτο στο τόπο διαμονής. Το όριο απο όσο ξέρω είναι σε σήραγγα αυτοκινητόδρομου στα 90km/h. Πρόσφατα πέρασα απο τούνελ αυτοκινητόδρομου με 130 και είδα κάτι κόκκινα λαμπάκια να αναβοσφήνουν στην οροφή της σήραγγας... Να περιμένω τη λυπητερή..; http://www.Bloka.com . Εκεί θα βρεις απαντήσεις για το αν το τούνελ είχε κάμερα ελέγχου ταχύτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaserBuster Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 hel ρίξε μια ματιά εδώ, http://myforumplus.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εχει πάρει κανείς κλήση για υπέρβαση ταχύτητας σε σήραγγα (τούνελ); Δεν εννοώ επιτόπιο έλεγχο αλλά για ανίχνευση μέσω ραντάρ και αποστολή της κλήσης με φώτο στο τόπο διαμονής. Το όριο απο όσο ξέρω είναι σε σήραγγα αυτοκινητόδρομου στα 90km/h. Πρόσφατα πέρασα απο τούνελ αυτοκινητόδρομου με 130 και είδα κάτι κόκκινα λαμπάκια να αναβοσφήνουν στην οροφή της σήραγγας... Να περιμένω τη λυπητερή..; Φίλε μου σε άλλες σήραγγες το όριο είναι 60, και αλλού διαφέρει!! Εμένα με είχαν φωτογραφήσει με 84χλμ στο ατρεμίσιο, όπου το όριο έιναι 60χλμ!! Και φυσικά ένα ωραίο πρωινό χτύπησε το κουδουνί του σπιτιού μου ένας αστυνομικός με τη κλήση και τη φωτογραφία!! Αν είχε καμέρα από εκεί που πέρασες τότε ναι να περιμένεις κλήση με φωτογραφία! Τα λαμπάκια μάλλον είναι άσχετα! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. September 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μάλιστα... Και μετά από πόσες μέρες σου χτύπησαν το κουδούνι...; Ευχαριστώ. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μάλιστα... Και μετά από πόσες μέρες σου χτύπησαν το κουδούνι...; Ευχαριστώ. Μετά από κανα τρίμηνο ίσως και περισσοτέρο! Σημειωτέον να εύχεσαι να σου έρθει κλήση και όχι εξώδικο γιατί πάνω από 40χλμ υπέρβαση ορίου ταχύτητας θεωρείται πλημέλημα και πας δικαστήριο! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ρε παιδια εγω νομιζα οτι δεν λειτουργει καμια σταθερη καμερα,κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 οι περισσοτερες καμερες οι οποιες βρισκονται ψηλα σε σχεση με το οδοστρωμα ειναι πιο πολυ για ελεγχο κινησης κλπ. καποιες απο αυτες ομως ειναι και για υπερβαση οριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 κ στο youtube εχουν τα βιντεακια με τα ρανταρ στην α.ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ρε παιδια εγω νομιζα οτι δεν λειτουργει καμια σταθερη καμερα,κανω λαθος? Όχι απλά λειτουργούν, αλλά τελευταία έχουμε και πολλές νέες προσθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 αρτεμησιο παντως εχω περασει και με 90-100 αλλα ποτε δε μου ηρθε λυπητερη σπιτι (και μιλαμε πριν απο 2-3 χρονια) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 τυχερος εισαι!! εμενα μου ηρθε κληση απο το ατρεμισιο!! με 84χλμ/ωρα!! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Εχει πάρει κανείς κλήση για υπέρβαση ταχύτητας σε σήραγγα (τούνελ); Δεν εννοώ επιτόπιο έλεγχο αλλά για ανίχνευση μέσω ραντάρ και αποστολή της κλήσης με φώτο στο τόπο διαμονής. Το όριο απο όσο ξέρω είναι σε σήραγγα αυτοκινητόδρομου στα 90km/h. Πρόσφατα πέρασα απο τούνελ αυτοκινητόδρομου με 130 και είδα κάτι κόκκινα λαμπάκια να αναβοσφήνουν στην οροφή της σήραγγας... Να περιμένω τη λυπητερή..; πριν μπεις στο τουνελ εχει καμερα, για μεσα δεν εχω ακουσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s4ris4 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 καλα κατω απο 120 δεν εχω παει ποτε σε σηραγγα στην Κακια Σκαλα και μερικες φορες με αδειο δρομο 160. Στην τελευταια σηραγγα πριν την εξοδο σταματω για να αποφυγω το κλασσικο μπλοκο. Και δεν εχει ερθει ποτε κληση εδω και χρονια. Παράθεση Audi Q7 4.2 FSI [sIGPIC][/sIGPIC] The prince of Whales and me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 πριν μπεις στο τουνελ εχει καμερα, για μεσα δεν εχω ακουσει. Μέσα είναι και οι 2 κεντρικές κάμερες του τούνελ. Τη μία τη βλέπεις αφού μπαίνεις και την άλλη λίγο πριν βγεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Από όσο ξέρω μέσα στο τούνελ υπάρχουν κάμερες σίγουρα για έλεγχο της κίνησης οι οποίες ανάλογα την εταιρεία που διαχειρίζεται τον δρόμο χρησιμοποιούνται και για ραντάρ..Δλδ τι εννοώ... Στον περιφερειακό της Πάτρας υπάρχουν κάμερες ασφαλείας την ώρα που μπαίνεις και βγαίνεις από τα τούνελ...Το όριο είναι 80 χλμ αλλά κανείς ποτέ δεν έχει περάσει το τούνελ με 80 χλμ...Οι κάμερες από ότι μου είπε άτομο που δούλευε στον έλεγχο της κίνησης είναι ακριβώς για αυτό και για τίποτα παραπάνω.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Την ασφάλεια την δική μας και αυτών που κινούνται δίπλα μέσα στο τούνελ την υπολογίζει κανείς;Ή το μόνο που μας νοιάζει είναι να μην μας γράψουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_D53sGw7ndSY/TH1s19lPO9I/AAAAAAAAEMM/zAGA5TeNFE4/s320/%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%91+%CE%91%CE%A4.jpg βασικα πρεπει να ναι πιο παλιο το αρθρο <<Φίλοι οδηγοί, έχουν τοποθετηθεί τα νέα σταθερά ραντάρ ταχύτητας στην Αττική Οδό. (αρχίζει από τον άλλο μήνα - ή και λίγο νωρίτερα !!! ) Σταθερά Ραντάρ Ταχύτητας Αττικής Οδού Επεξήγηση συμβόλων ΧΘ= Χιλιομετρική Θέση Β = Βριλήσσια Υ = Υμηττός Ρ = Ραφήνα Χ = Χολαργός Κ = Κατεχάκη Μ = Μαρκόπουλο SLVMS = Οι πράσινοι μεταλλικοί πίνακες που δίνουν ενημέρωση για όρια ταχύτητας και άνοιγμα ή κλείσιμο λωρίδων- μακρόστενοι) MVMS = Οι μαύροι ηλεκτρονικοί πίνακες που δίνουν πληροφορίες για την κίνηση (μακρόστενοι) Κάμερες Περιφερειακής Υμηττού - Ανά ζεύγη ΧΘ - Ρ 7.1 (πλευρική κάμερα στο τούνελ) ΧΘ - Υ 6.9 (πλευρική κάμερα - εμφανής) ΧΘ - Χ 6.6 (κρυμμένη κάμερα στο SLVMS) ΧΘ - Β 6.2 (κρυμμένη κάμερα στο SLVMS) ΧΘ - Κ 3.0 (πλευρικό τοποθετημένο όμως στο MVMS του αντίθετου ρεύματος) ΧΘ - Μ 3.0 (κρυμμένη κάμερα στο ΜVMS) ΧΘ - Κ 0.6 (κρυμμένη κάμερα στο SLVMS) Κάμερες Κεντρικής αρτηρίας Αττικής οδού __________________________________ Α = κατεύθυνση Αεροδρόμιο Ε = κατεύθυνση Ελευσίνα __________________________________ ΧΘ - Ε 39.5 (κρυμμένη κάμερα στο ΜVMS) (ΣΕΑ Μεσογείων) - προς Ελευσίνα ΧΘ - Α 39.5 (κρυμμένη κάμερα στο ΜVMS) (ΣΕΑ Μεσογείων) - προς Αεροδρόμιο ΧΘ - Α 19.4 (κρυμμένη κάμερα στο SLVMS) (Δημοκρατίας) - προς Αεροδρόμιο ΧΘ - Α 15.2 (κρυμμένη κάμερα στο SLVMS) (Μαύρη ώρα) - προς Αεροδρόμιο (επιπλέον, μία προς Ελευσίνα - ιδε κατωτέρω) ΧΘ - Ε 9.2 (πλευρικό αριστερά) (ΣΕΑ Ασπροπύργου) - προς Ελευσίνα + οι δύο κάμερες που υπήρχαν ήδη, δηλαδή : μία, στην είσοδο της Αττικής Οδού από Ελευσίνα στο τέλος του τούνελ δεξιά και μια, στο ύψος της εξόδου των Νέων Λιοσίων πριν το τούνελ της Μαύρης Ώρας προς Ελευσίνα, (κρυμμένη πίσω από το SLVMS) ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Να υπολογίσετε max (!) ΑΝΟΧΗ περίπου 30% πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας !>> http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6403.html ------------------- Και, τέλος, δύο στον ανισόπεδο κόμβο που ενώνει την Mεσογείων με τη Μαραθώνος, στο ύψος της Λαυρίου (κάμερες 427 και 428). http://bloka.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=9091&start=20 http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=6404&start=1800 προχτες στις ειδησεις αντ1 στο 32ο λεπτο μιλαει για νεο ρανταρ με σκληρο δισκο! τα σταθερα λεει υπαρχουν ηδη ειναι λ.μαραθωνος και σπατων ξερει κανεις τι ειδος λειζερ εχουν αυτα? ------- http://i252.photobucket.com/albums/hh18/Hav7anD/P2030001.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 kage συνένωσα το ποστ σου με το τόπικ, που προϋπήρχε για τα ραντάρ...:) συνεχίζουμε εδώ λοιπόν, για να τα έχουμε όλα μαζεμένα.. thanks..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
No_trends Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Ενα GPS με τις καμερες καταχρημενες, βοηθαει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Την ασφάλεια την δική μας και αυτών που κινούνται δίπλα μέσα στο τούνελ την υπολογίζει κανείς;Ή το μόνο που μας νοιάζει είναι να μην μας γράψουν; Δυστηχώς για τους ποιο πολλούς τους νοιάζει να μην τους γράψουν. Λίγοι θα ενδιαφερθούν για τον διπλανό τους γενικά όταν είναι στο δρόμο , όχι μόνο για τι σύραγγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Πριν ενα μηνα σχεδον ,περασαμε με φιλο απο Αττικη οδο κατι χιλιομετρα πριν τους Θρακομακεδονες με 220 και νομιζαμε οτι περασαμε απο μια καμερα . Ο φιλος μου δηλαδη το ειχε σχεδον σιγουρο οτι θα του ερθει κληση αλλα ως τωρα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Πριν ενα μηνα σχεδον ,περασαμε με φιλο απο Αττικη οδο κατι χιλιομετρα πριν τους Θρακομακεδονες με 220 και νομιζαμε οτι περασαμε απο μια καμερα . Ο φιλος μου δηλαδη το ειχε σχεδον σιγουρο οτι θα του ερθει κληση αλλα ως τωρα τιποτα θα ερθει αν ειδε φλας δεν ξεχνανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 θα ερθει αν ειδε φλας δεν ξεχνανε. Πλεον οι καινουργιου τυπου καμερες σε Αττικη Οδο (και αυτες που επονται σε εθνικη Αθηνων-Λαμιας) ΔΕΝ εχουν φλας ουτε αστρακια ουτε τιποτα.Υπερυθρες is their name και βλεπουν τα παντα......:mad: Οποτε το μονο σιγουρο ειναι...πινακιδα ξεχασμενη στο σπιτι και τελος.:D (μιλωντας παντα για μηχανες :p ) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts