Jump to content

Ραντάρ ταχύτητας

Fox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει πάρει κανείς κλήση για υπέρβαση ταχύτητας σε σήραγγα (τούνελ); Δεν εννοώ επιτόπιο έλεγχο αλλά για ανίχνευση μέσω ραντάρ και αποστολή της κλήσης με φώτο στο τόπο διαμονής.

Το όριο απο όσο ξέρω είναι σε σήραγγα αυτοκινητόδρομου στα 90km/h. Πρόσφατα πέρασα απο τούνελ αυτοκινητόδρομου με 130 και είδα κάτι κόκκινα λαμπάκια να αναβοσφήνουν στην οροφή της σήραγγας... Να περιμένω τη λυπητερή..;

Fiat justitia et pereat mundus.

radar φωτογραφικό σε οροφή τούνελ: πρώτη φορά ακούω... και πώς αλλάζουν τα φίλμ? με ακροβάτες? δεν νομίζω... επιπλέον, τα κόκκινα λαμπάκια ήταν άσχετα.

σχετικά με τα όρια στα τούνελ: εξαρτάται από το καθένα. Σε άλλα είναι 60, σε άλλα 80, αλλού 90 και στα τούνελ του πολύμυλου 100. συνηθίζεται βέβαια πριν μπεις στο τούνελ να έχει πινακίδα με το συγκεκριμένο κάθε φορά όριο...

• 2 weeks later...
Εχει πάρει κανείς κλήση για υπέρβαση ταχύτητας σε σήραγγα (τούνελ); Δεν εννοώ επιτόπιο έλεγχο αλλά για ανίχνευση μέσω ραντάρ και αποστολή της κλήσης με φώτο στο τόπο διαμονής.

Το όριο απο όσο ξέρω είναι σε σήραγγα αυτοκινητόδρομου στα 90km/h. Πρόσφατα πέρασα απο τούνελ αυτοκινητόδρομου με 130 και είδα κάτι κόκκινα λαμπάκια να αναβοσφήνουν στην οροφή της σήραγγας... Να περιμένω τη λυπητερή..;

http://www.Bloka.com . Εκεί θα βρεις απαντήσεις για το αν το τούνελ είχε κάμερα ελέγχου ταχύτητας.

• 1 month later...

Φίλε μου σε άλλες σήραγγες το όριο είναι 60, και αλλού διαφέρει!! Εμένα με είχαν φωτογραφήσει με 84χλμ στο ατρεμίσιο, όπου το όριο έιναι 60χλμ!! Και φυσικά ένα ωραίο πρωινό χτύπησε το κουδουνί του σπιτιού μου ένας αστυνομικός με τη κλήση και τη φωτογραφία!! Αν είχε καμέρα από εκεί που πέρασες τότε ναι να περιμένεις κλήση με φωτογραφία! Τα λαμπάκια μάλλον είναι άσχετα!

Hello !

Μάλιστα... Και μετά από πόσες μέρες σου χτύπησαν το κουδούνι...; Ευχαριστώ.
Fiat justitia et pereat mundus.

Μάλιστα... Και μετά από πόσες μέρες σου χτύπησαν το κουδούνι...; Ευχαριστώ.

Μετά από κανα τρίμηνο ίσως και περισσοτέρο! Σημειωτέον να εύχεσαι να σου έρθει κλήση και όχι εξώδικο γιατί πάνω από 40χλμ υπέρβαση ορίου ταχύτητας θεωρείται πλημέλημα και πας δικαστήριο!

Hello !

• 2 months later...
οι περισσοτερες καμερες οι οποιες βρισκονται ψηλα σε σχεση με το οδοστρωμα ειναι πιο πολυ για ελεγχο κινησης κλπ. καποιες απο αυτες ομως ειναι και για υπερβαση οριου.

ρε παιδια εγω νομιζα οτι δεν λειτουργει καμια σταθερη καμερα,κανω λαθος?
Όχι απλά λειτουργούν, αλλά τελευταία έχουμε και πολλές νέες προσθήκες.

αρτεμησιο παντως εχω περασει και με 90-100 αλλα ποτε δε μου ηρθε λυπητερη σπιτι (και μιλαμε πριν απο 2-3 χρονια)

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

πριν μπεις στο τουνελ εχει καμερα, για μεσα δεν εχω ακουσει.

καλα κατω απο 120 δεν εχω παει ποτε σε σηραγγα στην Κακια Σκαλα και μερικες φορες με αδειο δρομο 160. Στην τελευταια σηραγγα πριν την εξοδο σταματω για να αποφυγω το κλασσικο μπλοκο. Και δεν εχει ερθει ποτε κληση εδω και χρονια.

Audi Q7 4.2 FSI

[sIGPIC][/sIGPIC]

The prince of Whales and me!

πριν μπεις στο τουνελ εχει καμερα, για μεσα δεν εχω ακουσει.

Μέσα είναι και οι 2 κεντρικές κάμερες του τούνελ.

Τη μία τη βλέπεις αφού μπαίνεις και την άλλη λίγο πριν βγεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Από όσο ξέρω μέσα στο τούνελ υπάρχουν κάμερες σίγουρα για έλεγχο της κίνησης οι οποίες ανάλογα την εταιρεία που διαχειρίζεται τον δρόμο χρησιμοποιούνται και για ραντάρ..Δλδ τι εννοώ...

Στον περιφερειακό της Πάτρας υπάρχουν κάμερες ασφαλείας την ώρα που μπαίνεις και βγαίνεις από τα τούνελ...Το όριο είναι 80 χλμ αλλά κανείς ποτέ δεν έχει περάσει το τούνελ με 80 χλμ...Οι κάμερες από ότι μου είπε άτομο που δούλευε στον έλεγχο της κίνησης είναι ακριβώς για αυτό και για τίποτα παραπάνω..

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Την ασφάλεια την δική μας και αυτών που κινούνται δίπλα μέσα στο τούνελ την υπολογίζει κανείς;Ή το μόνο που μας νοιάζει είναι να μην μας γράψουν;

• 1 year later...

http://2.bp.blogspot.com/_D53sGw7ndSY/TH1s19lPO9I/AAAAAAAAEMM/zAGA5TeNFE4/s320/%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%91+%CE%91%CE%A4.jpg

βασικα πρεπει να ναι πιο παλιο το αρθρο

<<Φίλοι οδηγοί, έχουν τοποθετηθεί τα νέα σταθερά ραντάρ ταχύτητας στην Αττική Οδό.

(αρχίζει από τον άλλο μήνα - ή και λίγο νωρίτερα !!! )

Σταθερά Ραντάρ Ταχύτητας Αττικής Οδού

Επεξήγηση συμβόλων

ΧΘ= Χιλιομετρική Θέση

Β = Βριλήσσια

Υ = Υμηττός

Ρ = Ραφήνα

Χ = Χολαργός

Κ = Κατεχάκη

Μ = Μαρκόπουλο

SLVMS = Οι πράσινοι μεταλλικοί πίνακες που δίνουν ενημέρωση για όρια ταχύτητας και άνοιγμα ή κλείσιμο λωρίδων- μακρόστενοι)

MVMS = Οι μαύροι ηλεκτρονικοί πίνακες που δίνουν πληροφορίες για την κίνηση (μακρόστενοι)

Κάμερες Περιφερειακής Υμηττού - Ανά ζεύγη

ΧΘ - Ρ 7.1 (πλευρική κάμερα στο τούνελ)

ΧΘ - Υ 6.9 (πλευρική κάμερα - εμφανής)

ΧΘ - Χ 6.6 (κρυμμένη κάμερα στο SLVMS)

ΧΘ - Β 6.2 (κρυμμένη κάμερα στο SLVMS)

ΧΘ - Κ 3.0 (πλευρικό τοποθετημένο όμως στο MVMS του αντίθετου ρεύματος)

ΧΘ - Μ 3.0 (κρυμμένη κάμερα στο ΜVMS)

ΧΘ - Κ 0.6 (κρυμμένη κάμερα στο SLVMS)

Κάμερες Κεντρικής αρτηρίας Αττικής οδού

Α = κατεύθυνση Αεροδρόμιο

Ε = κατεύθυνση Ελευσίνα

ΧΘ - Ε 39.5 (κρυμμένη κάμερα στο ΜVMS) (ΣΕΑ Μεσογείων) - προς Ελευσίνα

ΧΘ - Α 39.5 (κρυμμένη κάμερα στο ΜVMS) (ΣΕΑ Μεσογείων) - προς Αεροδρόμιο

ΧΘ - Α 19.4 (κρυμμένη κάμερα στο SLVMS) (Δημοκρατίας) - προς Αεροδρόμιο

ΧΘ - Α 15.2 (κρυμμένη κάμερα στο SLVMS) (Μαύρη ώρα) - προς Αεροδρόμιο

(επιπλέον, μία προς Ελευσίνα - ιδε κατωτέρω)

ΧΘ - Ε 9.2 (πλευρικό αριστερά) (ΣΕΑ Ασπροπύργου) - προς Ελευσίνα

+ οι δύο κάμερες που υπήρχαν ήδη, δηλαδή :

μία, στην είσοδο της Αττικής Οδού από Ελευσίνα στο τέλος του τούνελ δεξιά και

μια, στο ύψος της εξόδου των Νέων Λιοσίων πριν το τούνελ της Μαύρης Ώρας προς Ελευσίνα, (κρυμμένη πίσω από το SLVMS)

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Να υπολογίσετε max (!) ΑΝΟΧΗ περίπου 30% πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας !>>

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6403.html

-------------------

Και, τέλος, δύο στον ανισόπεδο κόμβο που ενώνει την Mεσογείων με τη Μαραθώνος, στο ύψος της Λαυρίου (κάμερες 427 και 428).

http://bloka.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=9091&start=20

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=6404&start=1800

προχτες στις ειδησεις αντ1 στο 32ο λεπτο μιλαει για νεο ρανταρ με σκληρο δισκο!

τα σταθερα λεει υπαρχουν ηδη ειναι λ.μαραθωνος και σπατων

ξερει κανεις τι ειδος λειζερ εχουν αυτα?

-------

http://i252.photobucket.com/albums/hh18/Hav7anD/P2030001.jpg

kage συνένωσα το ποστ σου με το τόπικ, που προϋπήρχε για τα ραντάρ...:)

συνεχίζουμε εδώ λοιπόν, για να τα έχουμε όλα μαζεμένα..

thanks..;)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Την ασφάλεια την δική μας και αυτών που κινούνται δίπλα μέσα στο τούνελ την υπολογίζει κανείς;Ή το μόνο που μας νοιάζει είναι να μην μας γράψουν;

Δυστηχώς για τους ποιο πολλούς τους νοιάζει να μην τους γράψουν.

Λίγοι θα ενδιαφερθούν για τον διπλανό τους γενικά όταν είναι στο δρόμο ,

όχι μόνο για τι σύραγγα.

• 3 weeks later...
Πριν ενα μηνα σχεδον ,περασαμε με φιλο απο Αττικη οδο κατι χιλιομετρα πριν τους Θρακομακεδονες με 220 και νομιζαμε οτι περασαμε απο μια καμερα . Ο φιλος μου δηλαδη το ειχε σχεδον σιγουρο οτι θα του ερθει κληση αλλα ως τωρα τιποτα

Πριν ενα μηνα σχεδον ,περασαμε με φιλο απο Αττικη οδο κατι χιλιομετρα πριν τους Θρακομακεδονες με 220 και νομιζαμε οτι περασαμε απο μια καμερα . Ο φιλος μου δηλαδη το ειχε σχεδον σιγουρο οτι θα του ερθει κληση αλλα ως τωρα τιποτα

θα ερθει αν ειδε φλας δεν ξεχνανε.

θα ερθει αν ειδε φλας δεν ξεχνανε.

Πλεον οι καινουργιου τυπου καμερες σε Αττικη Οδο (και αυτες που επονται σε εθνικη Αθηνων-Λαμιας) ΔΕΝ εχουν φλας ουτε αστρακια ουτε τιποτα.Υπερυθρες is their name και βλεπουν τα παντα......:mad:

Οποτε το μονο σιγουρο ειναι...πινακιδα ξεχασμενη στο σπιτι και τελος.:D

(μιλωντας παντα για μηχανες :p )

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: