axibde Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Φιλος ενδιαφερεται για αγορα καινουργιου αυτοκινητου.. Αυτος θελει το audi S3 αλλα του προτεινω το mini cooper s μιας και το s3 εχει γινει σουπα... τι αλλο θα προτεινατε ως 30.000 ευρω? θελει κατι σπορ μιας και ειναι μικρος σε ηλικια. Σουπα το s3??? Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Mια Mito QV συναγωνιζεται το Mini,σε οδικη συμπεριφορα,ποιοτητα,κυρος κτλ ενω ειναι και πιο οικονομικη σε κοστος κτησης & συντηρησης ελεω MultiAir.Ισως δεν ειναι τοσο απολυτη οσο το "καρτιστικο" Mini,αλλα βρισκεται στην κορυφη της κατηγοριας.Εναλλακτικα μπορει να δει και το Ibiza Cupra.Επισης πολυ καλα πραγματα διαβαζω και στις πρωτες κριτικες της Citreon DS3. Επισης,αυτες οι προτασεις βρισκονται κατω απο τα 25Κ,οποτε θα του περισσεψουν χρηματα και για μια μελλοντικη αγορα. Λιγο πιο ακριβο ειναι το σκληροπυρηνικο Clio Renault Sport,με ξεχωριστο χαρακτηρα και πισταδορικο προσανατολισμο.Αλλα απαιτει και καποια εμπειρια. Παντως το Mini ειναι γενικα πολυ καλη προταση-ισως το καλυτερο σουπερ μινι κατ'εμε.Συντομα θα βγει και σε εκδοσεις coupe/roadster αν μπορει να περιμενει ο φιλος σου. βεβαια αν δινει γυρω στα 45.000 ,πρεπει να κοιταξει και την περιπτωση μιας 320 coupe(Ε92) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Σουπα το s3??? Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε...Σε σχεση με τα μινι ειναι σουπα.. μονο στη γειτονια μου υπαρχουν 3 s3 , αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο. Mια Mito QV συναγωνιζεται το Mini,σε οδικη συμπεριφορα,ποιοτητα,κυρος κτλ ενω ειναι και πιο οικονομικη σε κοστος κτησης & συντηρησης ελεω MultiAir.Ισως δεν ειναι τοσο απολυτη οσο το "καρτιστικο" Mini,αλλα βρισκεται στην κορυφη της κατηγοριας.Εναλλακτικα μπορει να δει και το Ibiza Cupra.Επισης πολυ καλα πραγματα διαβαζω και στις πρωτες κριτικες της Citreon DS3. Επισης,αυτες οι προτασεις βρισκονται κατω απο τα 25Κ,οποτε θα του περισσεψουν χρηματα και για μια μελλοντικη αγορα. Λιγο πιο ακριβο ειναι το σκληροπυρηνικο Clio Renault Sport,με ξεχωριστο χαρακτηρα και πισταδορικο προσανατολισμο.Αλλα απαιτει και καποια εμπειρια. Παντως το Mini ειναι γενικα πολυ καλη προταση-ισως το καλυτερο σουπερ μινι κατ'εμε.Συντομα θα βγει και σε εκδοσεις coupe/roadster αν μπορει να περιμενει ο φιλος σου. βεβαια αν δινει γυρω στα 45.000 ,πρεπει να κοιταξει και την περιπτωση μιας 320 coupe(Ε92) ΩΩ το ειχα ξεχασει το μιτο τελειως.. το Clio Renault Sport πιστευω θα του αρεσει μιας και θυμιζει λιγο σ3 το Citrοen DS3 δεν το ειχα ξαναδει,ωραιο κι αυτο.. Απο bmw και mercedes δεν ενδιαφερεται μιας και του δινει ο πατερας του την 520 που εχει... Ευχαριστω για τις προτασεις...αυριο μαλλον θα παμε για καφε,,θα εχει αρκετη συζητηση το θεμα μιας και θελει την αλλη βδομαδα κιολας να παραγγειλει...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Bγηκα με το φιλο μου αλλα και που το συζητησαμε δεν εγινε και τιποτα....εχει κολλησει στο s3 και θα το παραγγειλει, μπορει και αυτη τη βδομαδα. Τουλαχιστον θα το χαρει(και γω να πω την αληθεια:grin:) πολυ μιας και παιρνει σαν πρωτο ενα τοσο ακριβο και καλο αυτοκινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 18 χρονών και S3;; Επικίνδυνος συνδιασμός. :cry: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Bγηκα με το φιλο μου αλλα και που το συζητησαμε δεν εγινε και τιποτα....εχει κολλησει στο s3 και θα το παραγγειλει, μπορει και αυτη τη βδομαδα. Τουλαχιστον θα το χαρει(και γω να πω την αληθεια:grin:) πολυ μιας και παιρνει σαν πρωτο ενα τοσο ακριβο και καλο αυτοκινητο. πολυ καλο το s3.τοχουν 2 φιλοι. στριβει πολυ καλα και εχει δυνατοτητες για αναβαθμιση .(μηχανικη και στριψιματος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 18 χρονών και S3;; Επικίνδυνος συνδιασμός. :cry: Συμφωνω,αλλα αυτος και ο πατερας του ειναι ειδικη περιπτωση:blink: Οσο ωριμος και να σαι οταν εχεις το γκαζι στα ποδια σου δεν υπαρχει περιπτωση να μην το πατησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Τεραστιο λαθος το τελευταιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectarios73 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 για αγορα εωσ 1300 κυβικα τι προτινεται?γυρω στα δεκα χιλιαρικα?τα κα,σπλας /σουιφτ, τι λενε?καπια αλλη προταση?ευχαριστω:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Να το ποσταρω στο Αγορά αυτοκινήτου: Κατηγορία «Coupe και Cabrio» ? γιατι δεν προσεξα αλλο θεμα :O Ο λογος που το εγραψα εδω ειναι γιατι ενδιαφερεται για ενα μικρο-μεσαιο αυτοκινητο αλλα για τις εκδοσεις με πολλα αλογα... το αυτοκινητο θα το πληρωσει ο μπαμπας του(απο τους τυχερους) αλλα εχει και αυτος λεφτα στην ακρη και φτανει στο συνολικο ποσο καπου στα 45000 ευρω..... εγω του προτεινω το οριο των 30000 ευρω γιατι διαφωνω να δωσει πανω απο 30000 ευρω για πρωτο αυτοκινητο(πολλα αλογα) μιας και ειναι 2 χρονια μικροτερος μου και εχει ακομα την ψευδαισθηση οτι εχει χερια μαχαιρια:ninja: Γι αυτο ρωταω να μου δωσετε καμια ιδεα με αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας, για το μινι παντως διαβαζω θετικα σχολια...ειναι τρενο στις στροφες, καλη ποιοτητα εσωτερικου και τα 175 αλογα ειναι ιδανικα θα ελεγα...τι αλλο θα προτεινατε? Φίλε μου το S3 βαράει τα 50k βασική τιμή τώρα πια. Τώρα δεν ξέρω για το σούπα, αλλά το ΜΙΝΙ και αν έχει γίνει σούπα. Τα s3 δεν πολυκυκλοφορούν όσο τα mini. Από την στιγμή που το παράγγειλε, καλορίζικο!!! για αγορα εωσ 1300 κυβικα τι προτινεται?γυρω στα δεκα χιλιαρικα?τα κα,σπλας /σουιφτ, τι λενε?καπια αλλη προταση?ευχαριστω:shifty: Μια χαρά αμάξια αλλά μόνο το οικονομικό κοιτάς;;;Στο 10k υπάρχουν αρκετά...πες προτίμηση σε αμάξωμα. Ενδεικτικά spark, i10, i20, KA. Oτι έβαλα έχει το πολύ 10500...Αυτό το γύρω μπερδεύει. Βάλε μια επιλογή από ότι έχεις βρει και σου αρέσει και εδώ είμαστε...Εκτός αν κοιτά και μεταχείρα...Το lada μόνο ως αστείο το παίρνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) για αγορα μέχρι 1300 κυβικά εγω θα σου έλεγα το vw polo 1.2 tsi αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω είναι κλάσεις ανώτερο απο όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου :P τωρα ειδα για τα 10 χιλιαρικα που γραφεις... πήγαινε για swift ειναι σκυλί... Edited May 11, 2010 by Spidergr Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) Από προσωπική εμπειρία θεωρώ το Swift είναι μία εξαιρετική επιλογή, χαμηλή κατανάλωση, αρκετό γκάζι για τα δεδομένα του, με καλό κράτημα στο δρόμο. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο από τα προαναφερθέντα πάντως... Edited May 11, 2010 by VeCo Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 για αγορα εωσ 1300 κυβικα τι προτινεται?γυρω στα δεκα χιλιαρικα?τα κα,σπλας /σουιφτ, τι λενε?καπια αλλη προταση?ευχαριστω:shifty: το σουιφτ καλη λυση και το νεο πολο ειναι καλη φαση 1.2 με 105 αλογα και ροπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παίδες το tsi ξεκινάει από τα σχεδόν 15000. Αυτή η τιμή δεν είναι γύρω από τα 10,000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παίδες το tsi ξεκινάει από τα σχεδόν 15000. Αυτή η τιμή δεν είναι γύρω από τα 10,000. το σουζουκι http://www.in.gr/auto/car/car.asp?lngCompany=102&lngModel=625http://e-cynical.blogspot.com/2010/05/review.html το πολο http://www.in.gr/auto/car/car.asp?lngCompany=102&lngModel=625http://e-cynical.blogspot.com/2010/05/review.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Θελω γνωμες για πρωτο αυτοκινητο.. Να πω οτι ειμαι 19 χρονων και το μεγιστο που δινω ειναι 8000€ Θελω να 2005-06+ απο 1400 εως 1600 Εως τωρα εχω δει το 207 1.4 90hp και grande punto sporting 95hp Δεν το θελω για κοντρες απλα να τραβαει τα ποδια του αξιοπρεπες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Το Fiat Grande Punto Sporting με κλειστά τα μάτια φίλε μου:) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Eπειδή παίζουν πολλά σε αυτή την τιμή θα σου πω μονάχα να κοιτάξεις να χει κοντά στα 100Ps ιδίως αν το βγάζεις καμιά εθνική να ναι πιο άνετο. Βασικά όλα τα αμάξια καλά είναι σε αυτή την κατηγορία. Δεν βάζεις μια καμιά προτεραιότητα ή επιλογή ιδιαίτερη που χεις;Μόνο κακά λόγια δεν έχω για κανένα. Εγώ από μεριά ibiza έχω να πω ότι τα 100αρια και το γκάζι τους έχουν και οι τιμές στα μεταχειρισμένα είναι χαμηλές με καλό εξοπλισμό κιόλας. Το punto grande το χε φίλος οπότε πρόσεξε αν τσιμπάει λάδι γιατί του παιδιού έκαιγε αρκετά και δεν ήταν κάφτης. Και στα ibiza μια παρτίδα τσίμπαγε αλλά λίγο, καμιά σχέση με τα Polo. Δεν ξέρω αν ειναι του γούστου σου αλλά το cz32 βγαίνει σε αυτά τα λεφτά παίζει να χεις ακόμη εγγύηση, είναι 1,3 άρα λιγότερα τέλη και παρόλα αυτά δυνατά. Καλή περίπτωση είναι και τα micra/yaris. Στην περίπτωση του 1,4lt 207 δες με το μοτέρ bmw. Είναι πιο δυνατό και καίει λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Eπειδή παίζουν πολλά σε αυτή την τιμή θα σου πω μονάχα να κοιτάξεις να χει κοντά στα 100Ps ιδίως αν το βγάζεις καμιά εθνική να ναι πιο άνετο. Βασικά όλα τα αμάξια καλά είναι σε αυτή την κατηγορία. Δεν βάζεις μια καμιά προτεραιότητα ή επιλογή ιδιαίτερη που χεις;Μόνο κακά λόγια δεν έχω για κανένα. Εγώ από μεριά ibiza έχω να πω ότι τα 100αρια και το γκάζι τους έχουν και οι τιμές στα μεταχειρισμένα είναι χαμηλές με καλό εξοπλισμό κιόλας. Το punto grande το χε φίλος οπότε πρόσεξε αν τσιμπάει λάδι γιατί του παιδιού έκαιγε αρκετά και δεν ήταν κάφτης. Και στα ibiza μια παρτίδα τσίμπαγε αλλά λίγο, καμιά σχέση με τα Polo. Δεν ξέρω αν ειναι του γούστου σου αλλά το cz32 βγαίνει σε αυτά τα λεφτά παίζει να χεις ακόμη εγγύηση, είναι 1,3 άρα λιγότερα τέλη και παρόλα αυτά δυνατά. Καλή περίπτωση είναι και τα micra/yaris. Στην περίπτωση του 1,4lt 207 δες με το μοτέρ bmw. Είναι πιο δυνατό και καίει λιγότερο. To 207 να πω οτι ειναι αυτο μετα νικελ προβολακια μπροστα 3Θ και εχει 38000ΚΜ και με δινει 1 χρονο εγγυηση γιατι ειναι απο την peugeot και τιμη 8000 ακριβως.. To bmw μοτερ πως το καταλαβαινω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Τα 207 με τα 90 αλογα ειναι τα πρωτα που βγηκαν με τους κινητηρες της Peugeot. Ο κινητηρας του 207 που ειναι προιον συνεργασιας με την BMW ειναι ο 1.4 VTI και βγαζει 95 αλογα. Αρα αυτος ο κινητηρας που κοιτας εσυ, δεν ειναι της BMW. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Όπως σου πε, το bmw μοτέρ βγάζει 95Ps. Τώρα δεν ξέρω αν το αναγράφει πουθενά στο εσωτερικό. Το 8000 δεν μου λέει τπτ αν είναι γυμνό, μην κοιτάς μόνο την τιμή αλλά και παίρνεις με αυτά τα λεφτά ;) Ας πούμε έχει 38000χλμ αλλά σε πόσα χρόνια;;;Ζήτα το βιβλιαράκι των service ώστε να συγκρίνεις τα χιλιόμετρα. Πάντως αν δεν βιάζεσαι, πάρε το http://www.car.gr και ψάχνε με τις ώρες...Κυκλοφορούν πολύ καλές ευκαιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Το μοτέρ δεν είναι της BMW. Το έχουν βγάλει σε συνεργασία οι 2 εταιρείες(BMW & PSA Group). Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Το μοτέρ δεν είναι της BMW. Το έχουν βγάλει σε συνεργασία οι 2 εταιρείες(BMW & PSA Group). Τα μοτέρ είναι εξέλιξης BMW από λευκό χαρτί και κατασκευής από κοινού με PSA. Αυτό σίγουρα ισχύει για τον 1.6turbo αλλά λογικά ισχύει και για τον 1,4 μιας και είναι της ίδιας περιόδου και συνεργασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Τα 207 με τα 90 αλογα ειναι τα πρωτα που βγηκαν με τους κινητηρες της Peugeot. Ο κινητηρας του 207 που ειναι προιον συνεργασιας με την BMW ειναι ο 1.4 VTI και βγαζει 95 αλογα. Αρα αυτος ο κινητηρας που κοιτας εσυ, δεν ειναι της BMW. 2.5 χρονια με βιβλιο σερβισς στην πεζο! το μονο που δεν εχει ειναι ζαντες αλουμινιου και γυμνο δεν το λες γιατι εχει βιζονικοκληματισμο cd με mp3 6 αεροσακους προβολης ομιχλης χειριστιρια στο τιμονι! Στο car ολα τα 207 ειναι απο 7-7,5 + οποτε η τιμη ειναι καλα για επαρχια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 2.5 χρονια με βιβλιο σερβισς στην πεζο! το μονο που δεν εχει ειναι ζαντες αλουμινιου και γυμνο δεν το λες γιατι εχει βιζονικοκληματισμο cd με mp3 6 αεροσακους προβολης ομιχλης χειριστιρια στο τιμονι! Στο car ολα τα 207 ειναι απο 7-7,5 + οποτε η τιμη ειναι καλα για επαρχια! Μαλλον διζωνικο θες να πεις.Ναι η αληθεια ειναι οτι η τιμη ειναι καλη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts