Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηρα το ομνια και σωθηκα.! παρτε το και εσεις και μην το πολυψαχνετε.! :lol::lol::lol:

Και γω πήρα το diamond και σώθηκα, ευτυχώς που δεν πηρα το omnia:tease::p

Δεν το πολύ ψάχνουμε όλοι.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλό το Ομνια, αλλά το HD έχει μεγαλύτερη και πιο απολαυστική οθόνη στις ίδιες περίπου διαστάσεις με το Ομνια....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συγκρίσεις είναι επικοδομητικές όταν γίνονται για να τονήσουν κάποια χαρακτηριστικά της μίας ή της άλλης συσκευής. Δεν είναι για αντιπαραθέσεις.

Όμως κάποιοι συνεχίζουν να στρέφονται σε προσωπικές κρίσεις . Κρίνοντας τον άνθρωπο ή την επιλογή και ¨ΟΧΙ την συσκευή ή τα χαρακτηριστικά της.

Έτσι δεν βγαίνει τίποτα!

Επί της ουσίας πάλι.

Υπαρχει κάτι που επηρεάζει την συμπεριφορά του gps ανάλογα με το στιγμά και δεν το καταλαβαίνω.

Στην Αγγλία τα HTC έχουν απογοητευτικές επιδόσεις στο να κλειδώσουν στίγμα κάτι που (πιθανά) δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Όπως είχα αναφέρει και παλαιότερα με την απόδοση του HD , Kaiser, Diamond χτές το διαπίστωσα και με άλλο HD στην πλοήγηση του αυτοκινήτου.

Έκανε να κλειδώσει περίπου 1 λεπτό και με αρκετά χαμηλό σήμα. Προηγούμενο HD έκανε 45". Diamond φίλου που ήρθε από Ελλάδα 2λεπτά. Το kaiser κάνει περίπου 1-1:30 για να κλειδώσει επίσης. Με το ΟΜΝΙΑ έκανα 12 (σταθερά) δευτερόλεπτα.

Τα HTC είχαν ενημερωμένο το quickgps.

Στην Ελλάδα το Kaiser Μου κάνει περί τα 30+ δεύτερα. Το diamond περί τα 15-20 .

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει.

Ας επιχειρήσουμε...

απλα αυτο που εχει υποθει και νομιζω ειναι σωστο ειναι οι συγκρισεις να γινονται σε αλλο τοπικ μιας και αυτο το τοπικ ειναι για το hd

τι λετε ρε παιδια ??? σχετικα με το gps δουλευει ΤΕΛΕΙΑ σε ολα τα προγραματα destinator 7, i-go 8 , mio map 8 , το δοκιμασα εξαντλητικα , εμενα μου θυμισε το mio 701 που σαν gps ηταν αριστο , anyway πολυ απλα ..... οποιος δεν το θελει δεν το αγοραζει , δεν σε αναγκαζει κανενας ,

επιπλεον η οθονη του ειναι καταπληκτικη (σχεδον εφαμιλη με το iphone , για μενα τουλαχιστον το iphone μεχρι τωρα ειχε την καλυτερη οθονη με διαφορα)

Η καμερα την ημερα ειναι παρα μα παρα πολυ καλη (φυσικα παντα για pda ) πραγματικα με εξεπληξε η htc

Η Ταχυτητα για μενα ειναι παρα πολυ καλη και δυο μερες τωρα με διαδοχικα προγραμματα και τεστ ΔΕΝ ΚΟΛΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

και Βιντεακια παζει και τα βλεπεις ευχαριστα , οπως και ολοκληρη ταινια εβαλα για τεστ μια χαρ πηγε (αλλα σιγα να μην την ειδα κιολας , ποιος παλαβος θα βλεπει ταινιες ολοκληρες σε pda ????)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Εχει παραγγειλει κανενας απο το παρακατω καταστημα???Ειναι αξιοπιστο????

http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=23&action1=details&prod=6328

Δεν έχουμε και τις καλύτερες κριτικές να σου πούμε...:rolleyes:

Εξακολουθείς να αυταπατάσαι για τον επεξεργαστή και να παραπλανείς και τον κόσμο, θέλω να πιστεύω ακούσια. Το htc touch 3g με τον ίδιο επεξεργαστή και χαμηλής ανάλυσης οθόνης (qualcomm 528 και qvga) βγάζει πολύ υψηλότερη βαθμολογία από οποιαδήποτε συσκευή με intel 624 στα γραφικά και όχι μόνο!

Απο navimania η ακόλουθη φωτο.

http://img407.imageshack.us/img407/7268/htcrg0.png

Αλήθεια, πόσο πιάνει το omnia; Και πόσο θα έπιανε αν είχε wvga; :X

http://www.smartdevicecentral.com/ar.../232301_1.aspx

Omnia:

Benchmark Test Results

Continuous talk time: 12 hours 11 minutes

Spb Benchmark Index: 472.52

CPU index: 1798.55

File system index: 194.35

Graphics index: 5591.47

Ωπα! Παιδιά, να ο βασιλιάς! Το Htc touch 3g!!!!!!

Το παραγγέλνω αμέσως και ετοιμαστείτε να σας πρήξω σε όλα τα τόπικς και φόρα για τον... πραγματικό βασιλιά!!!!!!

:X:X:whistle:

Φιλικά...

Τα benchmarks είναι για τους άσχετους.

Όσον αφορά το κλείδωμα του GPS μην ξεχνάτε πως σημαντικό ρόλο παίζουν και οι καιρικές συνθήκες.

Στην Αγγλία για παράδειγμα κλειδώνω πολύ δυσκολότερα σήμα απ' ότι στην Ελλάδα, σε οποιαδήποτε συσκευή, λόγω της συννεφιάς..

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

πιστεύω καλό θα ήταν να 'μαζέψουμε' όλα τα αρνητικά του HD και όχι να γράφουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια (πχ τι ωραία οθόνη..)

καλύτερο θα ήταν να συζητήσουμε τα βασικά μειονεκτήματα για μια τέτοια νέα συσκευή όπως:

προβλήματα στο σήμα του gps

αργό video playback -και μιλάω για video υψηλής ποιότητας με ανάλυση τουλάχιστον vga

έλλειψη dpad πόσο σημαντική γίνεται? υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεραστεί?

το ότι το reset είναι μέσα στο καπάκι.. πόσο ενοχλητικό γίνεται?

ποιότητα ομίλιας - ταχύτητα 3G / HSPA

κλπ...

δεν έχω τη συσκευή αλλά μεταφέρω ότι έχω διαβάσει και σε ξένα forums,

και παρακαλώ κάποιον απο τους κατόχους να επιβεβαιώσει εάν ισχύουν!!

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Όσον αφορά το κλείδωμα του GPS μην ξεχνάτε πως σημαντικό ρόλο παίζουν και οι καιρικές συνθήκες.

Στην Αγγλία για παράδειγμα κλειδώνω πολύ δυσκολότερα σήμα απ' ότι στην Ελλάδα, σε οποιαδήποτε συσκευή, λόγω της συννεφιάς..

Ας ήμουν και εγώ Αγγλία και ας μην κλείδωνε το GPS.:D

ή εναλλακτικά: ας είχα και εγώ GPS και ας μην κλείδωνε στην Αγγλία:lol:

(δίχως διάθεση μείωσης του johner, η βοήθεια του όποτε έχει ζητηθεί είναι πολύτιμη)

Εσένα σε περιμένω με τον Βαγγέλη, τελειώνετε.. :p

Άσε ψήθηκα να ξανα μπω στα Windows Mobile και δεν ξέρω τι να διαλέξω..

Εσένα σε περιμένω με τον Βαγγέλη, τελειώνετε.. :p

Άσε ψήθηκα να ξανα μπω στα Windows Mobile και δεν ξέρω τι να διαλέξω..

Ας με βοηθήσει κάποιος να διαλέξω και εγώ παιδιά :lol:

Θέλω στις γιορτές να πάρω ένα μεταξύ των hd και Storm 9500 της BlackBerry.

και επειδή απο τα BB δεν τα γνωρίζω και στο ανάλογο thread δεν μπαίνει κάνεις, κάποιος να μου δώσει τα φώτα του :rolleyes: (δεδομένου ότι δεν ξέρω πως ανοιγω καινούργιο θεμα με vs )

Γειά σας.

Εχω τρομερό πρόβλημα με το καινούριο μου HTC TOUCH HD (Windows 6.1) και το Destinator. Παλαιότερα είχα το LOOX N560 χωρίς κανένα πρόβλημα, πλην ίσως του ότι το D7 ήταν πιο "βαρύ" από το 6.

Με το HTC, ενω λοκάρει απίστευτα γρήγορα τους δορυφόρους, μόλις το δοκίμασα σήμερα, πρόσεξα "τρελλά" πράγματα:

1. Η αρχική οθόνη με το MLS DESTINATOR και τα βελάκια που "φορτώνουν" φτάνει μέχρι τα 2/3 της οθόνης. Το κάτω 1/3 αφήνει να φανεί το desktop TouchFlo!

2. Στο δρόμο, η μπάρα με την επόμενη στροφή που φυσιολογικά είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος της οθόνης, ευρίσκεται στη μέση και φυσικά με εμποδίζει αφάνταστα!

3. Δεν επανυπολόγιζε τη διαδρομή!

4, Το σήμα χανότανε κάθε λίγο και μετά επανερχόταν!

5. Φυσικά για πλοήγηση ούτε λόγος. Αλλά οι δορυφόροι, εκεί, >8 μέχρι 11!

6. Η έκδοση που έχω βάλει είναι η 7.0.0.588.29. Νομιμότατη, αγορασμένη. Μήπως πρέπει να βάλω κάποια άλη;

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ. Υπόψιν ότι το έκανα install και uninstall πολλές φορές, χωρίς αποτέλεσμα

ΥΓ1. Τέλος επειδή το D7 μου φαίνεται βαρύ, μπορώ να βάλω το D6 πάλι με τα Win.6.1?

ΥΓ2. Το ίδο μήνυμα προσπαθώ να στείλω και στην NGI

:confused:

φιλε gatos εγω εχω βαλει το 7.0.0.588.11 και δεν εχω τα προβληματα που αναφερεις. σημερα το δοκιμασα για μιση ωρα περιπου για διαδρομη απο ανατολικα προαστια σε κηφισια και δεν εκανε καμια διακοπη παρα μονο για ελαχιστα στο τουνελ της αττικης οδου που ειναι λογικο. θα σου ελεγα να δοκιμασεις αυτη την εκδοση. δεν χανεις τιποτα

Γειά σας.

Εχω τρομερό πρόβλημα με το καινούριο μου HTC TOUCH HD (Windows 6.1) και το Destinator. Παλαιότερα είχα το LOOX N560 χωρίς κανένα πρόβλημα, πλην ίσως του ότι το D7 ήταν πιο "βαρύ" από το 6.

Με το HTC, ενω λοκάρει απίστευτα γρήγορα τους δορυφόρους, μόλις το δοκίμασα σήμερα, πρόσεξα "τρελλά" πράγματα:

1. Η αρχική οθόνη με το MLS DESTINATOR και τα βελάκια που "φορτώνουν" φτάνει μέχρι τα 2/3 της οθόνης. Το κάτω 1/3 αφήνει να φανεί το desktop TouchFlo!

2. Στο δρόμο, η μπάρα με την επόμενη στροφή που φυσιολογικά είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος της οθόνης, ευρίσκεται στη μέση και φυσικά με εμποδίζει αφάνταστα!

3. Δεν επανυπολόγιζε τη διαδρομή!

4, Το σήμα χανότανε κάθε λίγο και μετά επανερχόταν!

5. Φυσικά για πλοήγηση ούτε λόγος. Αλλά οι δορυφόροι, εκεί, >8 μέχρι 11!

6. Η έκδοση που έχω βάλει είναι η 7.0.0.588.29. Νομιμότατη, αγορασμένη. Μήπως πρέπει να βάλω κάποια άλη;

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ. Υπόψιν ότι το έκανα install και uninstall πολλές φορές, χωρίς αποτέλεσμα

ΥΓ1. Τέλος επειδή το D7 μου φαίνεται βαρύ, μπορώ να βάλω το D6 πάλι με τα Win.6.1?

ΥΓ2. Το ίδο μήνυμα προσπαθώ να στείλω και στην NGI

:confused:

Βάλε το πρώτο σκίν για να τα βλέπεις σωστά:

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5425

ΜΜΜ... δεν είναι και τόσο ωραία

Ας επιχειρήσουμε...

Εγω εχω εγκατστησει το Ελληνικό που βρηκα εδω και παίζει κανονικά

Το δοκίμασα αλλά δεν παίζει σε μένα. Το εγκατέστησα αλλά δεν βγαίνει πουθενά το εικονίδιο του προγράμματος.

Το είδα σήμερα από κοντά το εργαλείο σε μαγαζί της Orange. Οφείλω να ομολογήσω πως πρώτον η οθόνη δεν παλέυεται και δεύτερον εμένα δεν μου φάνηκε πολύ μεγάλο. Πιστεύω πως άνετα χωράει σε τσέπη. Πολύ λεπτό επίσης.. Μ' άρεσε..

Ειναι ενα tweak σε μορφη cab. Εγκαθιστωντας το (μεταφερουμε το cab στο PPC και το τρεχουμε), δημιουργειται στην κατω αριστερη γωνια της οθονης η καταχώρηση Action (η οποια με το Soft Key Manager μπορει να μετονομαστει σε οτι επιθυμείς). Πατώντας επάνω της βγαινει η οθόνη που φαίνεται εδώ, απο την οποία μπορείς να επιλέξεις να δημιουργήσεις ειτε καινουριο e-mail, SMS, MMS, Appointment, Task, Note, Contact, είτε την ενεργοποίηση του WiFi, ή του Bluetooth. Ειναι για καποιους πολυ χρήσιμο. Εδω υπάρχει η ελληνική έκδοση και οπως ειπα και παραπανω τρεχει στο HD (τουλαχιστον εγω το εχω εγκατεστημένο και δουλευει) :)

Το δοκίμασα αλλά δεν παίζει σε μένα. Το εγκατέστησα αλλά δεν βγαίνει πουθενά το εικονίδιο του προγράμματος.

Μαλλον δεν καταλαβες καλα. Οπως ειπα και στο προηγούμενο post μου, δεν δημιουργειται κανενα εικονιδιο.

Ειναι tweak σε μορφη cab. Εγκαθιστωντας το (μεταφερουμε το cab στο PPC και το τρεχουμε), δημιουργειται στην κατω αριστερη γωνια της κεντρικης οθονης (TF3D home screen) η καταχώρηση Action (η οποια με το Soft Key Manager μπορει να μετονομαστει σε οτι επιθυμείς). Πατώντας επάνω της βγαινει η οθόνη που φαίνεται εδώ, απο την οποία μπορείς να επιλέξεις να δημιουργήσεις ειτε καινουριο e-mail, SMS, MMS, Appointment, Task, Note, Contact, είτε την ενεργοποίηση του WiFi, ή του Bluetooth. Μην το ψαχμεις μεσα στα προγραμματα, αλλα στην αρχικη οθονη.

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Μαλλον δεν καταλαβες καλα. Οπως ειπα και στο προηγούμενο post μου, δεν δημιουργειται κανενα εικονιδιο.

Ειναι tweak σε μορφη cab. Εγκαθιστωντας το (μεταφερουμε το cab στο PPC και το τρεχουμε), δημιουργειται στην κατω αριστερη γωνια της κεντρικης οθονης (TF3D home screen) η καταχώρηση Action (η οποια με το Soft Key Manager μπορει να μετονομαστει σε οτι επιθυμείς). Πατώντας επάνω της βγαινει η οθόνη που φαίνεται εδώ, απο την οποία μπορείς να επιλέξεις να δημιουργήσεις ειτε καινουριο e-mail, SMS, MMS, Appointment, Task, Note, Contact, είτε την ενεργοποίηση του WiFi, ή του Bluetooth. Μην το ψαχμεις μεσα στα προγραμματα, αλλα στην αρχικη οθονη.

Ούτε κι εκεί μου εμφανίστηκε. Βέβαια δεν έχω ενεργοποιημένο το TF3D. Μήπως εμφανίζεται μόνο τότε; Αν είναι έτσι δεν βολεύει διότι σε αναγκάζει να έχεις το TF3D σε μόνιμη βάση...

πρώτον η οθόνη δεν παλέυεται

να αγιάσει το στόμα σου επιτέλους

ΠΕΣ TAAAAAAA

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2564731#post2564731

http://www.4winmobile.com/forums/attachments/htc-touch-hd/1310d1221719682-first-htc-touch-hd-review-out-htc_touch_hd_01.jpg

Ούτε κι εκεί μου εμφανίστηκε. Βέβαια δεν έχω ενεργοποιημένο το TF3D. Μήπως εμφανίζεται μόνο τότε; Αν είναι έτσι δεν βολεύει διότι σε αναγκάζει να έχεις το TF3D σε μόνιμη βάση...

Ναι, θελει TF3D !!! :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png