Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Όχι, δεν υπάρχει άλλη ελληνική εκτός της προαναφερθέντος με 6.5. Υπάρχουν όμως πολύ καλές αγγλικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Υπάρχει κάτι, για να μειώσουμε λίγο το lag του gps σε igo8 και destinator 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Φίλε 6600POWER, ρίξε μια ματιά ΕΔΩ Από όσο ξέρω οι μόνες ελληνικές ROM με 6.5 είναι του Grigoris. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος... Θα τις βρεις στο navimania.gr με ένα απλό search (ή στο παραπάνω link). Αν δεν έχεις λογαριασμό στο navimania σου προτείνω να κάνεις register. Έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι... :P Για αγγλικές ROM τα πάντα όλα είναι ΕΔΩ respect φίλε σε ευχαριστώ πολύ!! στρώνομαι αμέσως στην "δουλειά" Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Υπάρχει κάτι, για να μειώσουμε λίγο το lag του gps σε igo8 και destinator 7? Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει lag. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 respect φίλε σε ευχαριστώ πολύ!! στρώνομαι αμέσως στην "δουλειά" Εγκατεστησα μια Enery ROM (manila 2.5 - os 21892 wm 6.5) και ειναι πολυ καλη. Δεν εκανα Hard reset μετα το φλασινκ...αλλα δουλευει μια χαρα ! Μηπως ν ακανω backup & Hard Reset για να ειναι ακομα καλυτερη ? π.χ σε ταχυτητα κλπ ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Πάντα κάνουμε hard reset μετά το φλασάρισμα. Άλλοι προτείνουν δύο μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 μια ερωτηση, ενα προγραμματακι για να μην εχω τα μηνυματα σε συνομηλια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 μια ερωτηση, ενα προγραμματακι για να μην εχω τα μηνυματα σε συνομηλια??? Κοιτα το ποστ νουμερο 10780 :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 εαν εχω κανει back up σε αλλη παλιότερη Energy cooked ROM (wm6.5 manila 2.5) & τωρα εχω εγκαταστησει νεωτερη παρομοια Energy ROM , Μπορω να κανω restore τα seetings & contents (επαφες κλπ) ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 εαν εχω κανει back up σε αλλη παλιότερη Energy cooked ROM (wm6.5 manila 2.5) & τωρα εχω εγκαταστησει νεωτερη παρομοια Energy ROM , Μπορω να κανω restore τα seetings & contents (επαφες κλπ) ? Τις επαφές σου μπορείς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την PIM πληροφορία (επαφές, μηνύματα... οτιδήποτε κράτησες με το PIMbackup για παράδειγμα) Μην κάνεις όμως το λάθος να κάνεις restore προγράμματα κτλ (όπως πχ με το SpriteBackup) Ας είναι και παρόμοιες οι ROM, θα έχεις πρόβλημα... ΠΟΤΕ δεν κάνουμε backup από μια ROM σε μια άλλη...!!! Σωστός...????:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) σωστος .... Εχεις απολυτο δίκιο νομιζω. μονο PIM BACKUP/ RESTORE δεν εχω ''δουλέψει'' HD2 .... αλλα το λειτουργικο του ειναι σαν αυτο που εχουμε βαλει οι περισσοτεροι στα HD μας (δηλ. Cooked Roms WM 6.5 Manila 2.5 ?) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 15, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 δεν εχω ''δουλέψει'' HD2 .... αλλα το λειτουργικο του ειναι σαν αυτο που εχουμε βαλει οι περισσοτεροι στα HD μας (δηλ. Cooked Roms WM 6.5 Manila 2.5 ?) Ναι, οι περισσότερες cooked roms στηρίζονται στο Leo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 σωστος .... Εχεις απολυτο δίκιο νομιζω. μονο PIM BACKUP/ RESTORE δεν εχω ''δουλέψει'' HD2 .... αλλα το λειτουργικο του ειναι σαν αυτο που εχουμε βαλει οι περισσοτεροι στα HD μας (δηλ. Cooked Roms WM 6.5 Manila 2.5 ?) Όχι, μερικοί έχουμε μείνει με τα 6.1 γιατί μας αρέσει περισσότερο η today screen και γενικά το interface που έχουμε συνηθίσει.:p:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Άσε που είσαι ήσυχος από θέμα εγγύησης. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Άσε που είσαι ήσυχος από θέμα εγγύησης. :rolleyes: Είναι και αυτό. Αλλά περισσότερο το interface. Πείτε με "ρομαντικό" αλλά έτσι το βλέπω. Τα 6.5 αιφονίζουν και δεν μου αρέσει, όχι γιατί δεν μου αρέσει το μενού του άιφον, αλλά γιατί δεν θέλω να έχω μια συσκευή που να είναι κόπια κάποιας άλλης.... (εντάξει, μπορεί να τα παραλέω λίγο:O) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Η Αce Hellas πόσα χρόνια εγγύηση δινει ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Η Αce Hellas πόσα χρόνια εγγύηση δινει ? 2 χρόνια. Όλα τα κινητά τόσο έχουν, εκτός από την HP που δεν λέει να συμμορφωθεί με τους νόμους της Ε.Ε:mad::mad: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Τα 6.5 αιφονίζουν και δεν μου αρέσει, όχι γιατί δεν μου αρέσει το μενού του άιφον, αλλά γιατί δεν θέλω να έχω μια συσκευή που να είναι κόπια κάποιας άλλης.... (εντάξει, μπορεί να τα παραλέω λίγο:O) Πέρα από αυτό που σίγουρα είναι θέμα προσωπικού γούστου, τα 6.5 είναι και "βαρύτερα" στη συσκευή με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Πέρα από αυτό που σίγουρα είναι θέμα προσωπικού γούστου, τα 6.5 είναι και "βαρύτερα" στη συσκευή με ότι αυτό συνεπάγεται. Εξαρτάται και από τη ρόμ που θα διαλέξει κάποιος. Σε γενικές γραμμές ναι, είναι βαρύτερα. Αλλά και το διαμάντι 2 το ίδιο h/w δεν έχει? εκτός από την οθόνη βέβαια. Βλέπω, άλλαξες κιόλας υπογραφή ε?:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Αλλά και το διαμάντι 2 το ίδιο h/w δεν έχει? εκτός από την οθόνη βέβαια. Δεν θέλω να πω ότι δεν "σηκώνει" η συσκευή το εν λόγω λειτουργικό, απλά από τη φύση του είναι πιο βαρύ και αυτό φαίνεται και στη συσκευή που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ναι , τωρα που εβαλα 6.5 στο HD ειναι λιγι πιο ''βαρυ''. Παντως μου αρεσει επειδη εχει το look HD2 σε πιο ΄΄λογικο΄΄μεθεθος.... μακαρι να ειχε processor + 800 Hz σαν το ΟΜΝΙΑ ΙΙ Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ναι , τωρα που εβαλα 6.5 στο HD ειναι λιγι πιο ''βαρυ''. Παντως μου αρεσει επειδη εχει το look HD2 σε πιο ΄΄λογικο΄΄μεθεθος.... μακαρι να ειχε processor + 800 Hz σαν το ΟΜΝΙΑ ΙΙ Πόσο πιο αργό είναι? σε σχέση με την 6.1? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Όχι ενοχλητικά αργό, απλά δεν το νιώθεις το ίδιο "άνετο" όπως με τα 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ειναι αυτη η μικρη ''ενοχλητικη'' καθυστερηση που μας κανει να τα ''σκάμε'' και να ανταλλασουμε το iphone 3G Με το 3Gs & το HD με το HD2 .... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Δεν διαφωνώ αλλά θα παρακαλούσα να κρατήσουμε το topic "καθαρό" από μη σχετικές με τη συγκεκριμένη συσκευή συζητήσεις. Ευχαριστώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts