Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Όχι, δεν υπάρχει άλλη ελληνική εκτός της προαναφερθέντος με 6.5. Υπάρχουν όμως πολύ καλές αγγλικές.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε 6600POWER, ρίξε μια ματιά ΕΔΩ

Από όσο ξέρω οι μόνες ελληνικές ROM με 6.5 είναι του Grigoris. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

Θα τις βρεις στο navimania.gr με ένα απλό search (ή στο παραπάνω link).

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο navimania σου προτείνω να κάνεις register.

Έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι... :P

Για αγγλικές ROM τα πάντα όλα είναι ΕΔΩ

respect φίλε σε ευχαριστώ πολύ!! στρώνομαι αμέσως στην "δουλειά"

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ...

ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol:

Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!)

• Administrators
Υπάρχει κάτι, για να μειώσουμε λίγο το lag του gps σε igo8 και destinator 7?

Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει lag. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς;

Modpic.gif

respect φίλε σε ευχαριστώ πολύ!! στρώνομαι αμέσως στην "δουλειά"

Εγκατεστησα μια Enery ROM (manila 2.5 - os 21892 wm 6.5) και ειναι πολυ καλη. Δεν εκανα Hard reset μετα το φλασινκ...αλλα δουλευει μια χαρα ! Μηπως ν ακανω backup & Hard Reset για να ειναι ακομα καλυτερη ? π.χ σε ταχυτητα κλπ ?

smartphone madness:)

μια ερωτηση, ενα προγραμματακι για να μην εχω τα μηνυματα σε συνομηλια???

Κοιτα το ποστ νουμερο 10780 :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

εαν εχω κανει back up σε αλλη παλιότερη Energy cooked ROM (wm6.5 manila 2.5) & τωρα εχω εγκαταστησει νεωτερη παρομοια Energy ROM , Μπορω να κανω restore τα seetings & contents (επαφες κλπ) ?

εαν εχω κανει back up σε αλλη παλιότερη Energy cooked ROM (wm6.5 manila 2.5) & τωρα εχω εγκαταστησει νεωτερη παρομοια Energy ROM , Μπορω να κανω restore τα seetings & contents (επαφες κλπ) ?

Τις επαφές σου μπορείς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την PIM πληροφορία (επαφές, μηνύματα... οτιδήποτε κράτησες με το PIMbackup για παράδειγμα)

Μην κάνεις όμως το λάθος να κάνεις restore προγράμματα κτλ (όπως πχ με το SpriteBackup)

Ας είναι και παρόμοιες οι ROM, θα έχεις πρόβλημα...

ΠΟΤΕ δεν κάνουμε backup από μια ROM σε μια άλλη...!!!

Σωστός...????:p

σωστος .... Εχεις απολυτο δίκιο νομιζω. μονο PIM BACKUP/ RESTORE

δεν εχω ''δουλέψει'' HD2 .... αλλα το λειτουργικο του ειναι σαν αυτο που εχουμε βαλει οι περισσοτεροι στα HD μας (δηλ. Cooked Roms WM 6.5 Manila 2.5 ?)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

• Administrators
δεν εχω ''δουλέψει'' HD2 .... αλλα το λειτουργικο του ειναι σαν αυτο που εχουμε βαλει οι περισσοτεροι στα HD μας (δηλ. Cooked Roms WM 6.5 Manila 2.5 ?)

Ναι, οι περισσότερες cooked roms στηρίζονται στο Leo.

Modpic.gif

σωστος .... Εχεις απολυτο δίκιο νομιζω. μονο PIM BACKUP/ RESTORE

Όχι, μερικοί έχουμε μείνει με τα 6.1 γιατί μας αρέσει περισσότερο η today screen και γενικά το interface που έχουμε συνηθίσει.:p:)

Άσε που είσαι ήσυχος από θέμα εγγύησης. :rolleyes:

Είναι και αυτό. Αλλά περισσότερο το interface.

Πείτε με "ρομαντικό" αλλά έτσι το βλέπω.

Τα 6.5 αιφονίζουν και δεν μου αρέσει, όχι γιατί δεν μου αρέσει το μενού του άιφον, αλλά γιατί δεν θέλω να έχω μια συσκευή που να είναι κόπια κάποιας άλλης.... (εντάξει, μπορεί να τα παραλέω λίγο:O)

Η Αce Hellas πόσα χρόνια εγγύηση δινει ?

2 χρόνια. Όλα τα κινητά τόσο έχουν, εκτός από την HP που δεν λέει να συμμορφωθεί με τους νόμους της Ε.Ε:mad::mad:

• Administrators
Τα 6.5 αιφονίζουν και δεν μου αρέσει, όχι γιατί δεν μου αρέσει το μενού του άιφον, αλλά γιατί δεν θέλω να έχω μια συσκευή που να είναι κόπια κάποιας άλλης.... (εντάξει, μπορεί να τα παραλέω λίγο:O)

Πέρα από αυτό που σίγουρα είναι θέμα προσωπικού γούστου, τα 6.5 είναι και "βαρύτερα" στη συσκευή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

Πέρα από αυτό που σίγουρα είναι θέμα προσωπικού γούστου, τα 6.5 είναι και "βαρύτερα" στη συσκευή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εξαρτάται και από τη ρόμ που θα διαλέξει κάποιος. Σε γενικές γραμμές ναι, είναι βαρύτερα. Αλλά και το διαμάντι 2 το ίδιο h/w δεν έχει? εκτός από την οθόνη βέβαια.

Βλέπω, άλλαξες κιόλας υπογραφή ε?:)

• Administrators
Αλλά και το διαμάντι 2 το ίδιο h/w δεν έχει? εκτός από την οθόνη βέβαια.

Δεν θέλω να πω ότι δεν "σηκώνει" η συσκευή το εν λόγω λειτουργικό, απλά από τη φύση του είναι πιο βαρύ και αυτό φαίνεται και στη συσκευή που αναφέρεις.

Modpic.gif

ναι , τωρα που εβαλα 6.5 στο HD ειναι λιγι πιο ''βαρυ''. Παντως μου αρεσει επειδη εχει το look HD2 σε πιο ΄΄λογικο΄΄μεθεθος.... μακαρι να ειχε processor + 800 Hz σαν το ΟΜΝΙΑ ΙΙ

ναι , τωρα που εβαλα 6.5 στο HD ειναι λιγι πιο ''βαρυ''. Παντως μου αρεσει επειδη εχει το look HD2 σε πιο ΄΄λογικο΄΄μεθεθος.... μακαρι να ειχε processor + 800 Hz σαν το ΟΜΝΙΑ ΙΙ

Πόσο πιο αργό είναι? σε σχέση με την 6.1?

ειναι αυτη η μικρη ''ενοχλητικη'' καθυστερηση που μας κανει να τα ''σκάμε'' και να ανταλλασουμε το iphone 3G Με το 3Gs & το HD με το HD2 ....

• Administrators
Δεν διαφωνώ αλλά θα παρακαλούσα να κρατήσουμε το topic "καθαρό" από μη σχετικές με τη συγκεκριμένη συσκευή συζητήσεις. Ευχαριστώ. :rolleyes:

Modpic.gif