Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ότι καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, ότι ROM και να βάλει κανείς, προβλήματα θα υπάρχουν. Άραγε έχουν λυθεί αυτά στο Touch Pro 2 ή πάλι κολλήματα έχει και αυτό; Αν είναι σταθερότερο, να μετακομίσουμε προς αυτό...

Εγώ πάντως πριν φύγω διακοπές έβαλα την official για καλύτερα, παρατηρούσα ένα lag με την rom του onko που είχα, και για 2 βδομάδες δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα πω κατι αλλο που θα πικρανει πολλους αλλα ειναι κατι που το εχω ξαναπει κατα καιρους....

ΔΕΝ υπαρχει ολοκληρωμενη συσκευη για μενα :!::!::!:

αυτό ναι. μαζί σου. συμφωνώ. αν δεν μπορώ να φορτώνω Visual Basic στο φορητό Windows Xp (έστω 7), τηλεφωνό μου δεν λέει. θα συνεχίζω να ελπίζω όμως :)

@zaharakis όχι πράγματι είναι transcend....

Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω προκειμένου να την φορμάρω ή να την αδειάσω.....:blink:

να παρεις μια scandisk ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω που τα βλεπεις ολα αυτα.....:O

Φίλε μου zaharaki (αν θυμάμαι καλά, είχαμε συναντηθεί πριν χρόνια, οπότε μπορώ να σε αποκαλώ φίλο μου),

Το ανέφερα αυτό ορμώμενος από τη φράση σου: "άραξε μέχρι να βγει καλύτερη συσκευή". Δεδομένου ότι μου αρέσει το φυσικό πληκτρολόγιο του Touch Pro 2, έχει όμως καλύτερη και σταθερότερη ROM από το HD, ή θα υπάρχουν και εκεί κολλήματα και καθυστερήσεις; Αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς.

• Administrators
Φίλε μου zaharaki (αν θυμάμαι καλά, είχαμε συναντηθεί πριν χρόνια, οπότεΔεδομένου ότι μου αρέσει το φυσικό πληκτρολόγιο του Touch Pro 2, έχει όμως καλύτερη και σταθερότερη ROM από το HD, ή θα υπάρχουν και εκεί κολλήματα και καθυστερήσεις;

Γιατί ποιος σου είπε ότι το HD έχει κολλήματα και καθυστερήσεις; :wacko:

Αυτά τα πράγματα έχουν ξεπεραστεί πολύ καιρό τώρα, τόσο στο HD όσο και στο Pro2 αλλά και όλες τις σύγχρονες συσκευές.

Ο λόγος της ύπαρξης cooked ROM σε όλες τις συσκευές είναι εντελώς διαφορετικός πλέον.

Modpic.gif

Γιατί ποιος σου είπε ότι το HD έχει κολλήματα και καθυστερήσεις; :wacko:

Και εγώ έχω καθυστερήσεις και κολλήματα αλλά και άλλοι εδώ μέσα το έχουν αναφέρει. Πάντα με την official ROM.

Φίλε μου zaharaki (αν θυμάμαι καλά, είχαμε συναντηθεί πριν χρόνια, οπότε μπορώ να σε αποκαλώ φίλο μου),

Το ανέφερα αυτό ορμώμενος από τη φράση σου: "άραξε μέχρι να βγει καλύτερη συσκευή". Δεδομένου ότι μου αρέσει το φυσικό πληκτρολόγιο του Touch Pro 2, έχει όμως καλύτερη και σταθερότερη ROM από το HD, ή θα υπάρχουν και εκεί κολλήματα και καθυστερήσεις; Αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς.

Μιχαλη δεν τιθεται θεμα κοληματων η προβληματικων συσκευων..:)

ειναι καθαρα τι χρειαζεται περισσοτερο ως προταιρεοτητα ο καθενας μας ;)

το hardware πληκτρολογιο ηταν ειναι και θα ειναι στον αιωνα τον απαντα,εργαλειο!!!

οτι και να κανουν οι touch friendly οθονες δεν μπορουν ποτε να αντικαταστησουν επαξια ενα hardware πληκτρολογιο!!

αλλα εκει μπαινει πλεον και ο παραγοντας μεγεθος και βαρος...

ειναι μεγαλες οι οθονες πλεον αρα μεγαλυτερες και οι συσκευες...

και εκει ερχεται η ενσταση ...ειναι τοσο απαραιτητο το εξωτερικο πληκτρολογιο οταν πρεπει να θυσιασεις μια λεπτη και ελαφρια συσκευη για αυτο?

τωρα για τις ρομ και τα συναφη....

τα τηλ ειναι φορτωμενα με ενα καρο προγραμματα και διεργασιες πλεον...

καποια απο αυτα δεν προκειται οι περισσοτεροι μας να τα χρησιμοποιησουμε ποτε...ειτε γιατι δεν δουλευουν οπως θα επρεπε ειτε γιατι δεν τα χρειαζομαστε στην καθημερινοτητα μας...

ετσι ψαχνουμε για ρομς με πιο ομορφο περιβαλλον,πιο γρηγορες και πιο ""ελαφριες"" απο ολες αυτες τις εφαρμογες που δεν ειναι απαραιτητες για τον καθεναν μας.

εκει ειναι ολο το παιχνιδι, στο να βελτιωσουμε τα (ηδη κατα την γνωμη μου παντα) προβληματικα τηλ που μας πασαρουν σαν υπεροπλα και χανουμε τον υπνο μας για να τα κανουμε καλυτερα και πιο λειτουργικα....μεχρι να βγει κατι πιο καινουριο πιο πολλα υποσχομενο και να μας κανουν να χρεωνομαστε στην αναζητηση μιας,επιτελους,καλυτερης συσκευης....

οσοι με ρωτανε τωρα τι συσκευη wm να παρουν,τους προτεινω HD η touch pro 2 (μονο και μονο για το πληκτρολογιο)

γιατι ειναι τα πιο ολοκληρωμενα πακετα απο ολες τις μισερες συσκευες που κυκλοφορουν κατα την γνωμη μου....και αυτα μεσα σε αυτες παντα!!!:mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ TOUCH ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ!!!

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Εκεί που διάβαζα ένα sms που μου είχε έρθει μετά δε μπορούσα να πατήσω τίποτα στην οθόνη. Λειτουργούν τα Volume Up και Volume Down αλλά τίποτα από την οθόνη και από τα 4 κουμπιά κάτω. Έκανα πολλές επανεκκινήσεις, έβγαλα την μπαταρία αλλά τίποτα. Πάτησα Volume Up και Volume Down μαζί σε εκκίνηση με το Start Button για HARD RESET αλλά όταν ξεκινάει κ μου στο ALIGN SCREEN δε μπορώ να κάνω τίποτα.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Καμιά ιδέα? Αυτό τώρα πάει στην ACE HELLAS? Έχω άλλη ROM περασμένη, θα υπάρχει κανένα πρόβλημα? Δεν είναι αγορασμένο από αυτούς αλλά από το http://www.expansys.com .

Φιλε μου προσπαθησε να το επαναφερεις στην εργοστασιακη κατασταση, δηλαδη spl και rom. Αν δεν λυθει τοτε πας για service!!
Παναγιώτης

• Administrators
Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Καμιά ιδέα? Αυτό τώρα πάει στην ACE HELLAS? Έχω άλλη ROM περασμένη, θα υπάρχει κανένα πρόβλημα? Δεν είναι αγορασμένο από αυτούς αλλά από το http://www.expansys.com .

Εάν έχεις ανεπίσημη ROM στη συσκευή σου είσαι εκτός εγγύησης. Φρόντισε να περάσεις την εργοστασιακή μαζί με το stock-spl. Πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Modpic.gif

Παιδια δυστυχως δεν ποσταρω για καλο.

Την Πεμπτη το κιν μου εσβησε ξαφνικα και απο τοτε δεν ανοιγει. Τι εβγαλα την μπαταρια, τι το εβαλα στο φορτιστη τπτ.

Παρουσιαζει το εξης: Παντοντας δυνατα το πανω κουμπι που ανοιγει η οθονη και το φωτακι πανω στο κουμπι αυτο δεν αναβουν. Ακουγεται ομως κανονικα ο ηχος οταν μπουταρει που σημαινει οτι κατι δουλευει.

Το θεμα ειναι οτι εχω βαλει HSPL και οχι USPL και δε ξερω πως θα επαναφερω SPL και Ρομ χωρις οθονη ωστε να το παω για service μιας και πιστευω πως με καλυπτει η εγγύηση. Τι λετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο post 8810 θα βρεις απάντηση σχετικά με το πως επαναφέρεις το SPL, δυστυχώς στην περίπτωση σου θα είναι δύσκολο, γιατί δε βλέπεις. Εγώ απο την παρασκεύη δεν μπορώ να πατήσω τιποτα, δε λειτουργεί το touch της οθόνης.. τα ίδια περνάω. Προσπαθώ να το επαναφέρω και να το στείλω για service..

Την Πεμπτη το κιν μου εσβησε ξαφνικα και απο τοτε δεν ανοιγει. Τι εβγαλα την μπαταρια, τι το εβαλα στο φορτιστη τπτ.

Παρουσιαζει το εξης: Παντοντας δυνατα το πανω κουμπι που ανοιγει η οθονη και το φωτακι πανω στο κουμπι αυτο δεν αναβουν. Ακουγεται ομως κανονικα ο ηχος οταν μπουταρει που σημαινει οτι κατι δουλευει.

Το θεμα ειναι οτι εχω βαλει HSPL και οχι USPL και δε ξερω πως θα επαναφερω SPL και Ρομ χωρις οθονη ωστε να το παω για service μιας και πιστευω πως με καλυπτει η εγγύηση. Τι λετε?

δες μήπως έπεσε η φωτεινότητα της οθόνης σου πολύ χαμηλά. είχε γίνει παλιά και σε μένα να μην βλέπω τίποτα, αλλά μετά απο ώρες πρόσεξα ότι ψιλο φαίνεται κάτι.

Γεια σας παιδια,

Εχετε να προτεινεται κανεναν καλο photo viewer που να ειναι finger friendly και με auto-rotation απο G-sensor.

Εχω το Resco photo viewer αλλα δεν υποστηριζει τιποτα απο αυτα και το Eye photo ειναι τρελα αργο.

Ευχαριστω.

Στο post 8810 θα βρεις απάντηση σχετικά με το πως επαναφέρεις το SPL, δυστυχώς στην περίπτωση σου θα είναι δύσκολο, γιατί δε βλέπεις. Εγώ απο την παρασκεύη δεν μπορώ να πατήσω τιποτα, δε λειτουργεί το touch της οθόνης.. τα ίδια περνάω. Προσπαθώ να το επαναφέρω και να το στείλω για service..

Δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει, αλλα μηπως με το MyMobiler γινει η δουλεια? Δηλαδη να μπορειτε να δειτε την οθονη του κινητου?

Το MyMobiler ειναι ενα προγραμματακι που χειριζεσαι το κινητο απο τον υπολογιστη. Ολα ομως. Το «κλικ» του mouse ειναι το touch στην οθονη. Και μετα ολα γινονται κανονικα. Δοκιμαστε το, δεν χανετε τιποτα...

αυτά για όποιον θέλει να φλασάρει με HSPL...

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

ρε παιδια εχω το destinator 7.055 και ετσι ξαφνικα φορτωνει και κολλαει ολο το κινητο μολις η φορτωση φτασει στην τελευταια παυλα!δουλευε μια χαρα με το σκιν 801 του panosha και στον φακελο σκιν εχω και ενα φακελο All.δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει!ξερει κανεις να προτεινει κατι;

Σβησε απο το φακελο του destinator το αρχειο SMSModule.dll

Εναλλακτικα δοκιμασε να σβησεις τα mms που εχεις στα εισερχομενα σου

Σβησε απο το φακελο του destinator το αρχειο SMSModule.dll

Εναλλακτικα δοκιμασε να σβησεις τα mms που εχεις στα εισερχομενα σου

μπραβο αυτο ηταν!ειχα αφησει ενα mms στα εισερχομενα!αν σβησω το αρχειο ακομα και αν εχω mms θα δουλευει το dest;το αρχειο χρειαζεται για τη λειτουργεια του dest;

εχω ενα προβλημα με το hdδεν δουλευει το wifi ή μαλλον πιο σωστα μετα μια φορα ή δυο που θα δουλεψει σταματαει να βρισκει δικτυα και να ανοιγει (το ανοιγω απο τον manager αλλα τιποτα)

-εχω βαλει διαφορες ρομ με uspl και hspl τιποτα

-εχω κανει απειρα hard-soft reset τιποτα

-ενω την πρωτη φορα που φλασαρω μια ρομ μου δουλευει το wifi μετα απο λιγο τιποτα

-εχω βγαλει sim και microsd τιποτα

δεν ξερω αν ειναι θεμα ρυθμισης ή πρεπει να το στειλω service

υ.γ. δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα και μετα απο φλασαρισμα νεας ρομ δεν σβηνονται

οι ο χρονος των κλησεων(εισερχομενες-εξερχομενες)

δε θα επρεπε?

ο χρονος οχι δεν σβηνεται μετα το φλασαρισμα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Κάνα Radio άλλαξες? Μου φαίνεται ότι πρέπει να βάλεις την εργοστασιακή ROM και Radio και να το πας να το ελέγξουν
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

ο χρονος οχι δεν σβηνεται μετα το φλασαρισμα

σε ευχαριστω για την απαντηση

αρα αφου μενουν και μετα απο φλασαρισμα μαλλον μενουν και αλλες πληροφοριες

-ρυθμισεις

Κάνα Radio άλλαξες? Μου φαίνεται ότι πρέπει να βάλεις την εργοστασιακή ROM και Radio και να το πας να το ελέγξουν

radio δεν εχω αλλαξει εχω το 1.13 το παλιο

βεβαια αφου εχω βαλει και την εργοστασιακη -που ειναι με αυτο το ραδιο δεν θα'πρεπε να ειχε διορθωθει το προβλημα?

δοκιμασε ορισμενα δεν χανεις τιποτα,ομως περιεργο το ιδο προβλημα να επαναλαμβανεται σε καθε ρομ με τον ιδιο τροπο.για δες και το 1.09

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power