Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Βάλε το Spb Wireless Monitor για αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 συνάδελφοι, πως βγαίνει το imei της συσκευής μας?????? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 συνάδελφοι, πως βγαίνει το imei της συσκευής μας?????? στο dial pad *#06# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 στο dial pad *#06# thanks mate:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Βάλε το Spb Wireless Monitor για αυτή τη δουλειά. κανα λινκ απο που να το αποκτησουμε υπαρχει αρχοντα μου??? ;) Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 @loftys: Το βλέπεις και από το "Πληροφορίες Συσκευής" που βρίσκεται στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Me tin rom pou eimai h opoia exei arketa kali katanalosi sxedon 2 ores internet peftei 30%. sorry gia ta latinika ποια χρησιμοποιεις Κωστη? εγω παντως (μονο και μονο για το θεμα καλυτερης λειτουργιας της καμερας) εχω αυτην την στιγμη την επισημη 1.56...:wacko: γμτ τα wm....:lol::happy: θα γυρισω παλι στο παλιο spl μου φαινεται:wacko: με το kd power meter μπορουμε να μετρησουμε τιν χρεωση ιντερνετ??? :cry: ΔΕΝ λειτουργει σωστα αυτο το προγραμμα!!! ο φιλος koyniadisk που το εχει φτιαξει,σταματησε την βελτιωση του καποια στιγμη,μαλλον για προσωπικους λογους.. παντως ηταν μια πολλα υποσχομενη δουλεια που ελπιζω να ειναι καλα ο ανθρωπος και να καταφερει να ξανα ασχοληθει και να την τελειοποιησει. χρησιμοποιησε το spb wireless . αυτο χρησιμοποιω εγω και ειναι παρα πολυ αξιοπιστο!! κανα λινκ απο που να το αποκτησουμε υπαρχει αρχοντα μου??? στο γνωστο μαγαζακι... εγω παντως προσωπικα στα τηλ μου τις εφαρμογες που θεωρω must ...τις εχω ολες αγορασει... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 @ Zaharakis Δημητρη δεν εχω παρατηρησει κατι αρνητικο στο προγραμμα μια χαρα λειτουργει και μετραει κανονικα τις κλησεις.. Κριμαο που το σταματησε το παιδι ειναι πολυ καλο προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 να σας ρωτησω και γω κατι γιατι στο *δικο μου* θρεντ (του diamond2) δεν πηρα απαντηση της προκοπης. την διαρκεια των εξερχομενων κλησεων οσοι εχετε το manila ενεργοποιημενο πως την μετρατε? τα γνωστα homescreen++ και phonedashboard χρειαζονται second today και να τρεχουν στο background. αν δεν εχουμε second today τι λυση υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 thanx zaharaki & athanaso!!!! u rule!!! :rolleyes: Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 να σας ρωτησω και γω κατι γιατι στο *δικο μου* θρεντ (του diamond2) δεν πηρα απαντηση της προκοπης. την διαρκεια των εξερχομενων κλησεων οσοι εχετε το manila ενεργοποιημενο πως την μετρατε? τα γνωστα homescreen++ και phonedashboard χρειαζονται second today και να τρεχουν στο background. αν δεν εχουμε second today τι λυση υπαρχει? Θες να δοκιμασεις αυτο kd power meter. Αν δεν παιζει θα με διορθωσουν οι ειδικοι:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Θες να δοκιμασεις αυτο kd power meter. Αν δεν παιζει θα με διορθωσουν οι ειδικοι:rolleyes: Για μετρητής κλήσεων παίζει μια χαρά. Επίσης την ίδια δουλειά κάνει και το Phone Dashboard. Επίσης μπορείς να δεις και αυτό... http://rapidshare.com/files/118365903/metrhths.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 ευχαριστω ολους. το δοκιμαζω αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 καλισπαερα κ παλι... κατα λαθπς εσβισα την default συνδεσι μου κ παω να διμιουργησω νεα... παω εναρξη / ρυθμισιεσ / συνδεσεις / συνδεσεις, εβαλα cosmote internet oπως κ πριν αλλα δεν μπαινει ιντερνετ... θελει καμια αλλι ρυθμιση ρε παιδια??? στισ ταμπελιτσες: γενικα, μοντεμ, συνδεσεις ρυθμισιεσ proxy??? :( Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 καλισπαερα κ παλι... κατα λαθπς εσβισα την default συνδεσι μου κ παω να διμιουργησω νεα... παω εναρξη / ρυθμισιεσ / συνδεσεις / συνδεσεις, εβαλα cosmote internet oπως κ πριν αλλα δεν μπαινει ιντερνετ... θελει καμια αλλι ρυθμιση ρε παιδια??? στισ ταμπελιτσες: γενικα, μοντεμ, συνδεσεις ρυθμισιεσ proxy??? :( Κοιτα εδω και εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Κοιτα εδω και εδω θεος!!!!!!!!!!! :love: Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Κανένα προγραμματάκι για να στέλνουμε απο το pc sms ή ακόμα και να κάνουμε κλήσεις.. όταν φυσικά είναι συνδεμένο το HD στο κινητό?? Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Κανένα προγραμματάκι για να στέλνουμε απο το pc sms ή ακόμα και να κάνουμε κλήσεις.. όταν φυσικά είναι συνδεμένο το HD στο κινητό?? Εγω χρησιμοποιω αυτο http://www.mymobiler.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Κανένα προγραμματάκι για να στέλνουμε απο το pc sms ή ακόμα και να κάνουμε κλήσεις.. όταν φυσικά είναι συνδεμένο το HD στο κινητό?? Για πλήρη χρήση της συσκευής σου από το PC υπάρχoυν διάφορα προγράμματα. Προτείνω το πολύ καλό και free My Mobiler. Μπορείς να δουλεύεις τα sms από τον υπολογιστή σου με το Jeyo Mobile Companion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 καλησπερα σε ολους.. επειδη το HD μου παρουσιαζει κατι κολληματακια τον τελευταιο καιρο σκεφτομουν αντι για hard reset να εβαζα νεα rom. Το εχω αγορασει κανονικα απο ελλαδα κι εχει επανω την 1.14.401.3.. αν θελω να περασω την 1.56 τι ακριβως κανω;; με αυτον τον οδηγο http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=13332 ειμαι ενταξει;;; ή χρειαζεται κατι αλλο πρωτα;;; οπως πχ αυτο;; http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9568 συγγνωμη που σας κουραζω αλλα ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω κ δεν θελω να κανω πατατα..:O ευχαριστω για τον χρονο σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 καλησπερα σε ολους.. επειδη το HD μου παρουσιαζει κατι κολληματακια τον τελευταιο καιρο σκεφτομουν αντι για hard reset να εβαζα νεα rom. Το εχω αγορασει κανονικα απο ελλαδα κι εχει επανω την 1.14.401.3.. αν θελω να περασω την 1.56 τι ακριβως κανω;; με αυτον τον οδηγο http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=13332 ειμαι ενταξει;;; ή χρειαζεται κατι αλλο πρωτα;;; οπως πχ αυτο;; http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9568 συγγνωμη που σας κουραζω αλλα ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω κ δεν θελω να κανω πατατα..:O ευχαριστω για τον χρονο σας.. Μονο αυτο http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=13332 χρειαζεσαι δεν ειναι τιποτα δυσκολο ακολουθα τις οδηγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 μπορουμε να κανουμε κατι, καποιο προγραμματακι ωστε να βγαινει σε ολοκλιρι την οθονη οι φατσες των διαφορων γκομενων που με παιρνουσ τηλ συνεχεια κ οχι σε μικρη φωτο??? :p Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 μπορουμε να κανουμε κατι, καποιο προγραμματακι ωστε να βγαινει σε ολοκλιρι την οθονη οι φατσες των διαφορων γκομενων που με παιρνουσ τηλ συνεχεια κ οχι σε μικρη φωτο??? :pαν εχουν ωραια φατσα ναι αλλιως αστο ετσι :pυπαρχουν 2-3 προγραμματακια που την μεγαλωνουν αρκετα την εικονα,προσωπικα ειχα δουλεψει το photo contacts αλλα ειναι καπως βαρυ και μου εκανε και κοληματακια,για τα αλλα ας μας πει καποιος που τα εχει δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Συμφωνώ με τον Γιάννη. Τέτοια προγράμματα δυσχεραίνουν τη λειτουργία της συσκευής και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει η χρήση τους όσο ωραία και να είναι τα "γκομενάκια" του φίλου Λάμπρου! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 οποτε λαμπρο μην βαλεις τιποτα,απλα να τα παιρνεις εσυ τηλεφωνο και να κανονιζεις να τα βλεπεις live,ειναι καλυτερα ετσι και δεν θα εχει προβληματα και η συσκευη σου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts