Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μωρε λήγει, για να μην πληρώσεις για ανανέωση της συνδρομής σου και θα δεις που θα πάνε τα αρχεία που είχες κανει upload :lol:

μπα δεν υπαρχει περιπτωση Κωστη ;)

με 43000 rapidpoints :lol:

και την ετησια συνδρομη που εχω να μην πληρωσω εγκαιρα,δυσκολο να κοπει ;)

παιδιά θέλω να ρωτήσω τουσ ήχους απο το πληκτρολόγιο fingerkey 2 πως μπορώ να τους απενεργοποιήσω?τους απενεργοποίησα απο τις ρυθμίσεις αλλά πάλι ακούγονται...:confused:

πηγαινε file explorer/my device/program files/finger keyboard και σβησε το αρχειο κλικ.wav που ειναι εκει.;)

Εβαλα την καινούργια Super Lite 21040 την Πέμπτη και είναι εντελώς ασταθής. Στην επανεκκίνηση κολούσε πολύ συχνά στο logo της HTC και χρειαστήκανε 3-4 hard reset μέχρι να αποφασίσω να επανέλθω στην παλαιότερη της 13 Μαρτίου, που από τι φαίνεται στηρίζεται στη ROM 1.21 WWE, ενώ η προχτεσινή στην 1.19

Super Lite 21040 (3-26-2009) ROM version: 1.19 WWE

Super Lite 21038 (3-13-2009) ROM version: 1.21 WWE

ποιος μιλησε για αυτην ??:happy:

αν διαβαζανε ολοι πριν φλασαρουν,τα σχολια καποιων που εχουν ηδη δοκιμασει την ρομ,και αναφερει τα οποια προβληματα,δεν θα παιδευοντουσαν αδικα ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μηπως να αρχιζες να διαβαζεις σιγα σιγα ?;)

HTC Blackstone wiki

ωστε να τα κανεις μονος σου και να μην εχεις κανεναν αναγκη να το κανει για σενα !:)

Δεν το ζήτησα για να κάνεις κάποιος τη δουλειά για μένα!!! Το ζήτησα μόνο για συναντηθώ με κάποιον περισσότερο έμπειρο που αν τον χρειαστώ,να μπορεί να μου εξηγήσει κάτι!!

Το site που μου έστειλες μόλις το κοίταξα..Υποθέτω οτι θα δώσω βάση στην ενότητα USPL, σωστά?

Φιλικά, Θάκης

γιατι νομιζετε αλλαζουμε ρομς και πειραματιζομαστε συνεχως??

για κατι τετοιες ηλιθιες δυσλειτουργιες...

εμενα τον φακελο windows τον ανοιγει σχεδον ακαριαια :happy: (ουτε 1" καθυστερηση δεν εχει)

και φυσικα εναρξη τερματισμος κλησης μια απο τα ιδια..

να μην καθομαι και αναφερω ποσα αλλα πραγματα γινονται αμεσα και ακαριαια:!:

θελει ψαξιμο και πειραματισμους για να μπορεσετε να δειτε τι δυνατοτητες εχει κρυμμενες το τηλ σας ...δυνατοτητες που δεν μπορειτε καν να τις φανταστειτε :)

ναι οκ συμφωνω με αυτα που λες αλλα εγω που δεν το κατεχω πολυ καλα το αθλημα μηπως μπορεις να με βοηθησεις λιγο περισσοτερο κ πιο συγκεκριμενα το μπορει να φτεει κ τη μπορω να κανω για να το διορθωσω?

http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

Κατέβασα το uspl 2.4,μπήκα στο bootloader του κινητού,εκτελώ το blac_uspl απ την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή,γενικά κάνω οτι ακριβώς πρέπει αλλά δεν εχω το επιθυμητό αποτέλεσμα...Μια βοήθεια σας παρακαλώ...
Φιλικά, Θάκης

Κατεβασα αυτο http://rapidshare.com/files/214652053/idiamond.flv και το περασα στο HD μου..... απλα απιστευτο!

αν θελεις δωσε πληροφοριες που το βρισκουμε!!!:)

"Don't be sad because of people, they will all die"

Επισκέπτης

Οποιος προλαβει! δεν ξερω για ποσο θα ειναι διαθεσιμο! (και αυτο γιατι στην προηγουμενη version αφαιρεθηκε σχετικα γρηγορα το cab) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425956 Ψαξτε και μεσω google για εικονιδια iphone, εγω το HD μου το εχω κανει ακριβως ιδιο! το μονο κακο ειναι οτι υποστηριζει προς το παρων vga με αποτελεσμα να εχει ενα μικρο κενο κατω.

Edit: Να σημειωσω οτι ειναι πληρως λειτουργικο δουλευουν τα παντα δεν ειναι απλα ενα theme.... μου εχει λυσει τα χερια εμενα προσωπικα του εχω περασει και συντομευσεις δικες μου για garmin destinator και αλλα προγραματα, ειναι ταχυτατο!

Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει :worry:, αν ΝΑΙ, ας το σβησουν οι moderators

Νεο OBEX InboxEX 0.948 VGA εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482021 :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

μπα δεν υπαρχει περιπτωση Κωστη ;)

με 43000 rapidpoints :lol:

και την ετησια συνδρομη που εχω να μην πληρωσω εγκαιρα,δυσκολο να κοπει ;)

Νομιζα οτι ειχεσ βαλει link απο το XDA οχι δικό σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εβαλα 2-3 λογαριασμουσ στο κινιτο, αλλα δεν μου εμφανιζει αυτον του hotmail...

kαμια ιδεα γιατι οχι???

Κανε login στο msn και θα φτιαχτει αυτοματα ο λογαριασμος.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Νομιζα οτι ειχεσ βαλει link απο το XDA οχι δικό σου.

μα ειπα οτι εχω αλλαξει pagepool στα 12μβ :)

ειναι η καλυτερη λυση για μενα μετα απο πολλες δοκιμες;)

ηδη ο onkolog παρατησε τα 20mb που ειχε τις ρομ του και τις εχει πια στα 12mb:)

επιστρεφω με screenshots :)

edit

ριξτε μια ματια

http://rapidshare.com/files/214845746/HD_super_lite_screen_captures_29-3-09.rar

screen shots απο το τηλεφωνο μου για να καταλαβετε τι περιπου κανω με τα τηλεφωνα μου..

θελω ολα να ειναι λιτα και απεριτα,ωστε τα παντα να δουλευουν γρηγορα και σταθερα !

και ενα προχειρο βιντεακι για μια 1η εντυπωση:happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Μετα απο 4-5 hard reset :lol: γιατι καποια εφαρμογη που περναγα δημιουργουσε προβλημα και οταν πηγαινα εναρξη--->προγραμματα δεν ανοιγαν(μαλλον το nodata ηταν) μπορω να πω οτι το αποτελεσμα αποζημιωνει.Δεν εχω ξαναδει πιο γρηγορη αποκριση σε ρομ.Το hd στην κυριολεξια πεταει.

................................

Γιαννης

H τελευταια μου εμπειρια με Desti 7 στην Αθήνα υπήρξε επεισοδιακή

Το N drive που ειχε η συσκευή τα πηγε καλύτερα

Garmin εχει βάλει κανεις?? Ποια ειναι η τελευταία version που παιζει σε HD?

H τελευταια μου εμπειρια με Desti 7 στην Αθήνα υπήρξε επεισοδιακή

Το N drive που ειχε η συσκευή τα πηγε καλύτερα

Garmin εχει βάλει κανεις?? Ποια ειναι η τελευταία version που παιζει σε HD?

ψαξε στο γνωστο μαγαζακι με το ονομα μου (zaharakis ) και για το garmin αλλα και για το dest7 :ninja:

Καλησπέρες..

γιατί τα video που τραβάμε από το HD στο PC δεν έχουν ήχο? Τα βλέπω με το VLC, κανένα άλλο πρόγραμμα δε τα φορτώνει για να παίξουν, αλλά με το VLC δεν έχουν ήχο. ?? Why?

edit

ριξτε μια ματια

screen shots απο το τηλεφωνο μου για να καταλαβετε τι περιπου κανω με τα τηλεφωνα μου..

θελω ολα να ειναι λιτα και απεριτα,ωστε τα παντα να δουλευουν γρηγορα και σταθερα !

και ενα προχειρο βιντεακι για μια 1η εντυπωση:happy:

Δημητρη κοιταγα τα screen shots απο το τηλεφωνο σου και στο Hd tweak στο 6 εμενα εχει μονο μεχρι 6.1 ενω στο δικο σου βλεπω οτι εχει και αλλες επιλογες μεχρι 6.3.Μπορεις να μου πεις τι κανω λαθος και δεν τα βλεπω?

................................

Γιαννης

ρε παιδια μια βοηθεια παω να περασω μια ρομ και μολις μπει στον bootloader μεταα γινεται ασπρο και γραφει loading καμμια ιδεα?ευχαριστω εκ των προτερων

μπορει να βοηθησει καποιος γιατι δεν μπορω να καταλαβω τιι παει στρβα ακοκλουθω ολα τα βηματα.μολιs μπαινει στον bootloader μετα απο 2 δευτερολεπτα βγαινει και μπαινει σε μια ασπρη οθονη καιlλεει loading και μενει νεκρο δεν κανει τπτ μονο αμα του βγλαω την μπαταρια κλεινει .δεν του εχει τυχει κανενος?

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

edit

ριξτε μια ματια

Φίλε Δημήτρη από τα screen shots σου φαίνεται ότι είναι από δύο διαφορετικές ROM, την προτελευταία της 13 Μαρτίου, η 21038 που στηρίζεται στην 1.21 και μια παλιότερη της 2 Μαρτίουπου στηρίζεται στην 1.19.

Πια από τις δύο θεωρείς καλύτερη αφού τις έχεις τρέξει και τις δύο, γιατί η τελευταία 21040 είναι εντελώς ασταθής.

Εχει καταφέρει κανείς να flashαρει απο vista 32bit ?Αν ναι,πειτε σας παρακαλώ τον τρόπο!!

Εχω δοκιμάσει οτι υπάρχει αλλά τίποτα δεν αλλάζει..

Φιλικά, Θάκης

Φίλε Δημήτρη από τα screen shots σου φαίνεται ότι είναι από δύο διαφορετικές ROM, την προτελευταία της 13 Μαρτίου, η 21038 που στηρίζεται στην 1.21 και μια παλιότερη της 2 Μαρτίουπου στηρίζεται στην 1.19.

Πια από τις δύο θεωρείς καλύτερη αφού τις έχεις τρέξει και τις δύο, γιατί η τελευταία 21040 είναι εντελώς ασταθής.

την 1.13 μιας και το screen shot της πιο παλιας μπηκε καταλαθος :lol:

αυτην δινω και στο λινκ της υπογραφης μου:)

μπορει να βοηθησει καποιος γιατι δεν μπορω να καταλαβω τιι παει στρβα ακοκλουθω ολα τα βηματα.μολιs μπαινει στον bootloader μετα απο 2 δευτερολεπτα βγαινει και μπαινει σε μια ασπρη οθονη καιlλεει loading και μενει νεκρο δεν κανει τπτ μονο αμα του βγλαω την μπαταρια κλεινει .δεν του εχει τυχει κανενος?

πρεπει πρωτα να εχεις φορμαρει την καρτα σου απο τον υπολογιστη σου σε μορφη fat32

και φυσικα το αρχειο που θελεις να φλασαρεις ,για να το διαβασει η καρτα σου,πρεπει να εχει την ονομασια blacimg.nbh :!:

Δημητρη κοιταγα τα screen shots απο το τηλεφωνο σου και στο Hd tweak στο 6 εμενα εχει μονο μεχρι 6.1 ενω στο δικο σου βλεπω οτι εχει και αλλες επιλογες μεχρι 6.3.Μπορεις να μου πεις τι κανω λαθος και δεν τα βλεπω?

ειμαι πνιγμενος τωρα και δεν προλαβαινω να το κοιταξω,θα τα πουμε πιο αργα ;)

Εχει καταφέρει κανείς να flashαρει απο vista 32bit ?Αν ναι,πειτε σας παρακαλώ τον τρόπο!!

Εχω δοκιμάσει οτι υπάρχει αλλά τίποτα δεν αλλάζει..

φυσικα και γινεται και μια χαρα μαλιστα!!!

απλα πρεπει να τρεξεις το αρχειο του φλασαρισματος με δεξι κλικ/εκτελεση ως διαχειριστης ;)