Guest lagoudakis Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 περιμενε λιγο :!::blink: να ρθω απο κατω :lol::pΠρεπει να μαθουμε και την ωρα ομως,μην ψοφησουμε απο το κρυο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Πρεπει να μαθουμε και την ωρα ομως,μην ψοφησουμε απο το κρυο:lol: βλεπω μαζευομαστε σιγα σιγα ε??:lol: θα μας πουντιασει να περιμενουμε....:D ασε που θα νομισει κανεις οτι εχουμε παει για κανταδα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 @ zaxarakis Δημήτρη το spb shell χρησιμοποιείς? Υπάρχει καμια εκδοση με καλυτερα σκιν, και εικονιδια? Το νεο spb εχει βγει στα "μαγαζια"? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 @ zaxarakis Δημήτρη το spb shell χρησιμοποιείς? Υπάρχει καμια εκδοση με καλυτερα σκιν, και εικονιδια? Το νεο spb εχει βγει στα "μαγαζια"? καλησπερα Κωστη :) οχι φιλε μου το βαρεθηκα..περιμενω το 3 να βγει αλλα ακομη τπτ... λεω να αγορασω το παλιο μιας και δινουν κινητρο στην spb,οσοι αγορασουν την τρεχουσα εκδοση θα εχουν δωρεαν πρωτοι την νεα εκδοση...:) παντως δεν βλεπω καμια αλλη κινηση περαν της παρουσιασης που ειχαν κανει εκει.. http://www.mobileworldcongress.com/ ας ελπισουμε να κινηθουν πιο γρηγορα μιας και φαινεται εκπληκτικη :blink: για οσους δεν ξερουν ακομη για ποιο μιλαμε ;) edit για skin καπου πηρε το ματι μου στους xda ενα καινουριο...θα ριξω μια ματια μηπως το βρω.. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 καλησπερα Κωστη :) οχι φιλε μου το βαρεθηκα..περιμενω το 3 να βγει αλλα ακομη τπτ... λεω να αγορασω το παλιο μιας και δινουν κινητρο στην spb,οσοι αγορασουν την τρεχουσα εκδοση θα εχουν δωρεαν πρωτοι την νεα εκδοση...:) παντως δεν βλεπω καμια αλλη κινηση περαν της παρουσιασης που ειχαν κανει εκει.. http://www.mobileworldcongress.com/ ας ελπισουμε να κινηθουν πιο γρηγορα μιας και φαινεται εκπληκτικη :blink: για οσους δεν ξερουν ακομη για ποιο μιλαμε ;) edit για skin καπου πηρε το ματι μου στους xda ενα καινουριο...θα ριξω μια ματια μηπως το βρω.. Οντως το 3 αξιζει. Με αυτο μαλιστα Θα μπορουσαν να βελτιώσουν λιγο τα γραφικά αλλα μάλλον δεν το κανουν για να μπορει να χρησιμοποιηθεί από τις λοιπες WM μπαχαντελες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Οντως το 3 αξιζει. Με αυτο μαλιστα Θα μπορουσαν να βελτιώσουν λιγο τα γραφικά αλλα μάλλον δεν το κανουν για να μπορει να χρησιμοποιηθεί από τις λοιπες WM μπαχαντελες. :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 περιμενε λιγο :!::blink: να ρθω απο κατω :lol::p σι σκισουυυυ:lol: Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Καλημέρα!!!Πριν λίγη ώρα και χωρίς να έχω κάνει κάτι,πέρα απ το να κοιτάξω την έκδοση της ρομ μου,οταν παταω το κουμπί ενεργοποίησης για να ανοίξω την οθόνη,μου βγάζει πρώτα μια λευκή οθόνη με μια μπλέ γραμμή πανω πάνω οπου γράφει μέσα "my info" και απο κάτω (στη λευκή οθόνη),γράφει το όνομα της συσκευής..Οταν κάνω ταπ πάνω της,φεύγει και δουλευει κανονικα το τηλεφωνο..Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Για πειτε γνωμες οσοι εχετε δοκιμασει την 9 του Λαυρεντη!! Σε σχεση με την 7.5 τι παραπανω εχει χοντρικα χοντρικα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Καλημέρα!!!Πριν λίγη ώρα και χωρίς να έχω κάνει κάτι,πέρα απ το να κοιτάξω την έκδοση της ρομ μου,οταν παταω το κουμπί ενεργοποίησης για να ανοίξω την οθόνη,μου βγάζει πρώτα μια λευκή οθόνη με μια μπλέ γραμμή πανω πάνω οπου γράφει μέσα "my info" και απο κάτω (στη λευκή οθόνη),γράφει το όνομα της συσκευής..Οταν κάνω ταπ πάνω της,φεύγει και δουλευει κανονικα το τηλεφωνο..Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Πήγαινε start>settings>στο tab personal>owner information>tab options και δες αν είναι επιλεγμένο το "Identification information" όταν ανοίγει η συσκευή ή η οθόνη. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο!!!!Τώρα θυμηθηκα οτι κατι πείραξα το πρωί!!!!!Σ'ευχαριστω παρα πολύ!!Να σαι καλα!! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Παιδα το ειχαμε ποσταρει και πιο παλια αλλα τωρα ειναι νεα εκδοση του προγραμματος και πραγματικα ειναι υπεροχο και ταχυτατο !!!!!!! winterface1,3 , πληρη μεταμορφωση του ppc σε iphone (4ης γενιας :lol::lol:) [/img] Δειτε μετα απο συνεχη εναλλασομενη χρηση του α) today , β) tf3d, γ) winterface και η μνημη παει μια χαρα :D Εικονιδια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=455254 Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Φίλε domal,μπορείς να μου πεις που βρήκες τα εικονίδια της πάνω μπάρας (μπαταρία κτλ..)??Είχα δοκιμάσει να τα κατεβάσω απο κάπου αλλά δε δούλευε το link.. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Φίλε domal,μπορείς να μου πεις που βρήκες τα εικονίδια της πάνω μπάρας (μπαταρία κτλ..)??Είχα δοκιμάσει να τα κατεβάσω απο κάπου αλλά δε δούλευε το link.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3072204&posted=1#post3072204 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13379&highlight=%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B1 Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 @domal Ετσι και ισως καικαλυτερα θα ειναι το καινουριο Spb Mobile Shell 3.0 Θα εχει καιπεριστρεφομενες οθονες καιαλλα πολλα :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Για πειτε γνωμες οσοι εχετε δοκιμασει την 9 του Λαυρεντη!! Σε σχεση με την 7.5 τι παραπανω εχει χοντρικα χοντρικα; Θα σου πω τις εντυπωσεις μου απο την 9 μονο καθως δεν ειχα ποτε την 7,5. Παμε στα + : - finger friendly - καινουριο start menu. Ειναι το παλιο programs tab του TF3D με τη δυνατοτητα ομως να βλεπεις και το ονομα της εφαρμογης -καινουριο tab settings. Η προσβαση στο παλιο μενου των ρυθμισεων που γινοτα μεσω του start γινεται πλεον απο εδω. Αρχικα ομως εχει τις κλασικες ρυθμισεις που ειχαν και τα παλια Tabs TF3D με διαφορες προσθηκες οπως gsensor . -καινουριο τηλ καταλογος ( πιο ομορφος και πιο ευχρηστος ) -καινουριο sms threading περιβαλλον ( πιο ομορφο με bug ομως οταν στελνεις ελληνικα) Και τα - : -Ξεζουμιζει την μπαταρια!! πολυ ομως -Βαρια: 50 - 65% usage -Auto rotation: βολικο σε ελαχιστες περιπτωσεις αλλα στις περισσοτερες πολλα bugs και για μενα σχετικα αχρηστο (disable η παραμετροπιηση για καθε προγραμμα) -Δεν δουλευει το Home button (δεν ειμαι σιγουρος εαν εχει βγει FIX) Παντως ουτε ο ιδιος ο λαβρεντης πρεπει να ειναι ιδιαιτερα ικανοπιοημενος καθως οπως γραφει και στο σαιτ του εγκαταλειπει το rhodium και το γυρναει και παλι στο topaz καθως ειναι πιο συμβατο με τη συσκευη μας (και καλα κανει!!) Παντως αν σκεφτεσαι να αλλαξεις την 7,5 με την 9 δεν θα στο προτεινα καθως το να πας απο μια bug free rom ( 7.5 ) σε μια λιγο πιο προβληματικη ρομ (9) με οφελος μονο την ομορφια ( που δεν εχει και τραγικη διαφορα εδω που τα λεμε ) ειναι λιγο ατοπο:D Καλυτερα να περιμενεις την καινουρια που θα βγαλει σε λιγο (δε ξερω ποτε και τι θα εχει αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτη τη φορα θα βγαλει εφαμμιλη της 7,5 ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Για πειτε γνωμες οσοι εχετε δοκιμασει την 9 του Λαυρεντη!! Σε σχεση με την 7.5 τι παραπανω εχει χοντρικα χοντρικα; Για μενα και οι 3 μεγάλοι developers του XDA δεν πάνε καλά γενικώς. Με την V2 μανιλα εχουν κάνει τις συσκευες μας πειραματόζωα για να γεμίζουν το πουγκί τους από τα donation. Καμια από τις 3 που κυκλοφορουν αυτη την στιγμή δεν είναι σωστή ρομ. Τις βγάζουν ενω εχουν γνώση των προβλημάτων απλά και μόνο γιατι ο ανταγωνιστής έβγαλε καινούργια. Ο Dutty ενώ είχε φτάσει σ' ενα καλό σημείο με την 1.9 , χωρίς να ολοκληρώσει τις βελτιώσεις του ώστε να την κάνει σταθερή και απροβλημάτιστη, μεταβαίνει σε νέα builds με άλλα προβλήματα. Τελικά αυτό είναι το νόημα? να μην έχουμε ποτε συσκευή που να δουλεύει σωστά? Αν θες μανιλα V2 βάλε την dutty's 1.9 oxi την 1.9Β. Είναι η μόνη απροβλημάτιστη. Την έχω πάνω από 20 μέρες. Όχι μόνο εγώ αλλά και αρκετοί άλλοι στο XDA. Αν έχεις εφεδρικό ΝΟΚΙΑ βάλε κάποια από τις καινούργιες. @domal Ετσι και ισως καικαλυτερα θα ειναι το καινουριο Spb Mobile Shell 3.0 Θα εχει καιπεριστρεφομενες οθονες καιαλλα πολλα :rolleyes: Δηλαδή θα μπορεί ο Μάριος σε κάθε μία από τις περιστρεφόμενες Οθόνες να βάζει και διαφορετικό κορίτσι?:wacko: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Δηλαδή θα μπορεί ο Μάριος σε κάθε μία από τις περιστρεφόμενες Οθόνες να βάζει και διαφορετικό κορίτσι?:wacko: Φυσικα και θα μπορει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 A καλα καταλαβα!!! Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες και τις πληροφοριες.... Θα παραμεινω στην 7.5 που δεν εχω κανενα προβλημα προς το παρον, εκτος απο το καπως αργο ανοιγμα των σελιδων, ισως λογω φλας, σε σχεση με την οεμ ρομ. Ασχετη ερωτηση! Πως μπορουμε το εικονιδιο του Start να το αλλαξουμε και να εμφανιζει το htc logo? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ασχετη ερωτηση! Πως μπορουμε το εικονιδιο του Start να το αλλαξουμε και να εμφανιζει το htc logo? Αλλάζει μαζί με όλα τα άλλα εικονίδια της top bar Σου επισυνάπτω το CAB. Μην ξεχάσεις να κάνεις ΠΡΩΤΑ install το SDKertis γιατί πας για hard reset. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Θα σου πω τις εντυπωσεις μου απο την 9 μονο καθως δεν ειχα ποτε την 7,5. Παμε στα + : - finger friendly - καινουριο start menu. Ειναι το παλιο programs tab του TF3D με τη δυνατοτητα ομως να βλεπεις και το ονομα της εφαρμογης -καινουριο tab settings. Η προσβαση στο παλιο μενου των ρυθμισεων που γινοτα μεσω του start γινεται πλεον απο εδω. Αρχικα ομως εχει τις κλασικες ρυθμισεις που ειχαν και τα παλια Tabs TF3D με διαφορες προσθηκες οπως gsensor . -καινουριο τηλ καταλογος ( πιο ομορφος και πιο ευχρηστος ) -καινουριο sms threading περιβαλλον ( πιο ομορφο με bug ομως οταν στελνεις ελληνικα) Και τα - : -Ξεζουμιζει την μπαταρια!! πολυ ομως -Βαρια: 50 - 65% usage -Auto rotation: βολικο σε ελαχιστες περιπτωσεις αλλα στις περισσοτερες πολλα bugs και για μενα σχετικα αχρηστο (disable η παραμετροπιηση για καθε προγραμμα) -Δεν δουλευει το Home button (δεν ειμαι σιγουρος εαν εχει βγει FIX) Παντως ουτε ο ιδιος ο λαβρεντης πρεπει να ειναι ιδιαιτερα ικανοπιοημενος καθως οπως γραφει και στο σαιτ του εγκαταλειπει το rhodium και το γυρναει και παλι στο topaz καθως ειναι πιο συμβατο με τη συσκευη μας (και καλα κανει!!) Παντως αν σκεφτεσαι να αλλαξεις την 7,5 με την 9 δεν θα στο προτεινα καθως το να πας απο μια bug free rom ( 7.5 ) σε μια λιγο πιο προβληματικη ρομ (9) με οφελος μονο την ομορφια ( που δεν εχει και τραγικη διαφορα εδω που τα λεμε ) ειναι λιγο ατοπο:D Καλυτερα να περιμενεις την καινουρια που θα βγαλει σε λιγο (δε ξερω ποτε και τι θα εχει αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτη τη φορα θα βγαλει εφαμμιλη της 7,5 ) Για μενα και οι 3 μεγάλοι developers του XDA δεν πάνε καλά γενικώς. Με την V2 μανιλα εχουν κάνει τις συσκευες μας πειραματόζωα για να γεμίζουν το πουγκί τους από τα donation. Καμια από τις 3 που κυκλοφορουν αυτη την στιγμή δεν είναι σωστή ρομ. Τις βγάζουν ενω εχουν γνώση των προβλημάτων απλά και μόνο γιατι ο ανταγωνιστής έβγαλε καινούργια. Ο Dutty ενώ είχε φτάσει σ' ενα καλό σημείο με την 1.9 , χωρίς να ολοκληρώσει τις βελτιώσεις του ώστε να την κάνει σταθερή και απροβλημάτιστη, μεταβαίνει σε νέα builds με άλλα προβλήματα. Τελικά αυτό είναι το νόημα? να μην έχουμε ποτε συσκευή που να δουλεύει σωστά? Αν θες μανιλα V2 βάλε την dutty's 1.9 oxi την 1.9Β. Είναι η μόνη απροβλημάτιστη. Την έχω πάνω από 20 μέρες. Όχι μόνο εγώ αλλά και αρκετοί άλλοι στο XDA. Αν έχεις εφεδρικό ΝΟΚΙΑ βάλε κάποια από τις καινούργιες. Δηλαδή θα μπορεί ο Μάριος σε κάθε μία από τις περιστρεφόμενες Οθόνες να βάζει και διαφορετικό κορίτσι?:wacko: Αυτο υπονοησα και εγω και νομιζω καλα κανω και μενω στην επισημη ελληνικη ρομ (mono radio αλλαξα te salat απο σενα το πηρα :lol:) Δεν γουσταρω να γινω πειραματοζωο κανενος (ακου εκει donation και παπαρ@@@) και εγω που νομιζα οτι τα forum ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και οχι να βγαζουμε χρηματα (τι γυφτοι ειναι αυτοι !!!!) αν θελουν να βγαλουν χρηματα ας κανουν 1α μια ΤΡΟΜΕΡΗ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΡΟΜ Πω Πω σε καθε screen και διαφορετικη κουκλαρα !!!! θα σας τρελανω στα screenshoots :D:lol: Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Μια χαζή ερώτηση: Όταν ρίχνω τα cab στο τηλεφωνο για να τα εγκαταστήσω,μετά μπορώ να τα σβήσω ή χρειάζονται για να δουλεύουν τα δίαφορα προγραμματάκια? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Μια χαζή ερώτηση: Όταν ρίχνω τα cab στο τηλεφωνο για να τα εγκαταστήσω,μετά μπορώ να τα σβήσω ή χρειάζονται για να δουλεύουν τα δίαφορα προγραμματάκια? Το σβηνεις κανονικα, εκτος αν το θες μηπως και το χρειαστεις να το ξαναεγκαταστησεις :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Μια χαζή ερώτηση: Όταν ρίχνω τα cab στο τηλεφωνο για να τα εγκαταστήσω,μετά μπορώ να τα σβήσω ή χρειάζονται για να δουλεύουν τα δίαφορα προγραμματάκια? Μπορείς βέβαια,μετά την εγκατάστασή δεν χρειάζονται αλλά καλό είναι τα κρατάς κάπου συγκεντρωμένα για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Kάπου μεσα στο κινητό εννοεις?δε νομίζω να είναι απαραίτητο γιατί τα φορτώνει όλα πολύ γρήγορα..θα τα βάλω σ ενα φάκελο όμως,αφου το θεωρείς χρήσιμο!! Λίγο άσχετο,αλλά τι κινητάρα είναι αυτή ρε παιδιά!!Το έχω σχεδόν μια εβδομάδα και δεν το έχω αφήσει απ τα χέρια μου!!Με εχετε ψήσει να του βάλω καμια cooked rom αλλά το λυπάμαι γιατί είναι πολύ φρέσκο ακομα αλλά πραγματικά δε βλέπω κάποιο μειονέκτημα πάνω του..Μόνο καλά έχει!!! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts