Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δημητρη πανω απ'ολα χαλαρωσε

Δεν εκανα καμια εκληση οπως λες για βοηθεια απλα αν θελεις μπορεις να δωσεις καποιες πληροφοριες που ξερεις καλυτερα (το εχεις κανει απειρες φορες και σε ευχαριστουμε γι'αυτο )

Δεν εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης απλα παρανοησες

Φιλικα Μαριος

Μαριε μην το κάνετε θεμα καμια φορα στο γραπτό λόγο γίνονται αυτά.

Εγώ για άλλο σου γράφω.

Με όλα αυτά τα κορίτσια που βάζεις backcround δεν φοβάσαι μην σου κάνει κανείς αγωγή για προσβολή δημοσίας αιδούς:lol:

Πάντως για μένα η συσκευή σου κινδυνεύει περισσότερο να καεί από αυτά τα hot themes, παρά από το φλασάρισμα κάποιας cooked rom:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Verba volant, scripta manent :lol::lol:

οσο για τα hot wallpapers, ειπα και εγω γιατι καιει ετσι η οθονη :lol::lol:

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

και δευτερο ειναι οτι μου γυρναει την οθονη συνεχεια touchFLO 3D αν και κλεινωντας το εγω του εχω σαν επιλογη φωτο σαν screensaver και καποια προγραμματα να εμφανιζονται στην οθονη!οποιος γνωριζει κατι please help once again!

Όπως είπε και ο domal δεν καταλάβαμε τις λες εδώ. Για τα κολλήματα σου απάντησε ο domal, αν έχεις ROM 1.14 (αν θυμάμαι καλά) τότε πρέπει να βάλεις το fix που έδωσε η HTC.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

για τα κοληματα της οθονης εχει βγει ενα fix απο την htc (ποια ρομ εχεις ??) τωρα για τα αλλα που λες πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις

χμ...ποια ρομ εχω!που το βλεπω να σας πω(δεν θελω ουυ δεν θελω ουυυ:p)τωρα για το αλλο που ειπα απλα οταν κανω ρισταρτ καθε φορα μου βγαινει η οθονη σαν desktop touchflo 3d ενω την εχω ρυθμιση στην επιλογη "σημερα" να μου δειχνει μια φωτο μου σαν desktop και καθε φορα που κανω reboot ξαναβγαινει η touchflo 3d!δεν ξερω αν με εννοησατε!α και κατι αλλο οταν ανοιγω bluetooth η ενδειξη με το σηματακι δεν μου βγαινει στην πανω μπαρα οπως θα επρεπε οταν ειναι ενεργοποιημενο!ξερετε τι πρεπει να κανω?

"Don't be sad because of people, they will all die"

start->settings->Device Information->ROM Version

Μισό λεπτό γιατί πάλι δεν σε καταλαβαίνω. Ανοίγει το κινητό και εσύ θες να εμφανίζεται μια εικόνα που όρισες εσύ από τις ρυθμίσεις και εμφανίζεται άλλη?

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

start->settings->Device Information->ROM Version

Μισό λεπτό γιατί πάλι δεν σε καταλαβαίνω. Ανοίγει το κινητό και εσύ θες να εμφανίζεται μια εικόνα που όρισες εσύ από τις ρυθμίσεις και εμφανίζεται άλλη?

rom 1.14.401.3(22273) οριζω μια εικονα και οταν κανω reboot εμφανιζεται ξανα η touchflo 3D οθονη.πφφφ τι δεν λεω σωστα γμτ?

Περίμενε βρε, δεν είναι ανάγκη να λες τέτοιες λέξεις! Λοιπον το TouchFLO με το backround που διάλεξες θες να εμφανίζεται?

rom 1.14.401.3(22273)

Πρέπει να βάλεις το fix

http://www.htc.com/www/supportdownloadlist.aspx?p_id=179&act=sd&cat=all

To Hot fix to enhance response time for HTC Touch HD νομίζω ότι είναι!

Περίμενε βρε, δεν είναι ανάγκη να λες τέτοιες λέξεις! Λοιπον το TouchFLO με το backround που διάλεξες θες να εμφανίζεται?

Πρέπει να βάλεις το fix

http://www.htc.com/www/supportdownloadlist.aspx?p_id=179&act=sd&cat=all

To Hot fix to enhance response time for HTC Touch HD νομίζω ότι είναι!

δεν θελω το touchflo 3D θελω να εμφανιζεται αμεσως η φωτο!

Δεν σε καταλαβαίνω.... Θέλεις να εμφανίζεται μόνο μια φωτογραφία, έτσι απλά και να την βλέπεις ?

Δεν σε καταλαβαίνω.... Θέλεις να εμφανίζεται μόνο μια φωτογραφία, έτσι απλά και να την βλέπεις ?

λοιπον ακου! εναρξη-->ρυθμισεις-->Σημερα-->κλικαρω το κουτακι "χρηση αυτης της εικονας σαν φοντο" και επιλεγω φωτο!μετα επιλεγω Στοιχεια και κλικαρω κουτακια με προγραμματα που θελω να εμφανιζονται σαν desktop μαζι με την φωτο μου και παταω οκ!αφου λοιπον κανω αυτη την επιλογη και μου εμφανιζεται αυτο που θελω καθε φορα που κανω ρισταρτ φευγει η επιλογη μου και ξαναβγαινει η επιλογη Touchflo 3D.ελπιζω να καταλαβες!

To TouchFLO 3D το φεύγεις από εκεί?

αν εννοεις αν το ξεκλικαρω ΝΑΙ το ξεκλικαρω!

Χμμ... Περίεργο. Μάλλον εσύ δεν πήρες το HD αλλά κάνα κινέζικο! :p :p :lol: Μάλλον κάποιο πρόγραμμα κάνει την βρομοδουλειά.

Χμμ... Περίεργο. Μάλλον εσύ δεν πήρες το HD αλλά κάνα κινέζικο! :p :p :lol: Μάλλον κάποιο πρόγραμμα κάνει την βρομοδουλειά.

πφφφφ θα το πεταξω:kill: απο το παραθυρο!!!

Τι προγράμματα έχεις βάλει? Θα πρότεινα να κάνεις ένα hard reset, να μην βάλεις τίποτα μέσα, μα απολύτως τίποτα (προγράμματα εννοώ) και να δεις αν στο κάνει πάλι το πρόβλημα με το TouchFLO 3D.

Τι προγράμματα έχεις βάλει? Θα πρότεινα να κάνεις ένα hard reset, να μην βάλεις τίποτα μέσα, μα απολύτως τίποτα (προγράμματα εννοώ) και να δεις αν στο κάνει πάλι το πρόβλημα με το TouchFLO 3D.

με τιποτα δεν το ξανακανω χαρντ ρισιτ!μηπως απο το hd tweak να θελει καμια ρυθμιση που δεν ξερω!

φιλε δοκιμασε στην επιλογη των today να μην επιλεξεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ , κανε ενα rerstart για να δουμε τι συμβαινει

φιλε δοκιμασε στην επιλογη των today να μην επιλεξεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ , κανε ενα rerstart για να δουμε τι συμβαινει

μια απο τα ιδια!!!α και ειμαι "φιλη"!:D

Εγώ πιστεύω ότι καμιά εφαρμογή είναι. Καλύτερα κάνε κάνα hard να δούμε! Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει

πφφφφ θα το πεταξω:kill: απο το παραθυρο!!!

περιμενε λιγο :!::blink:

να ρθω απο κατω :lol::p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Λοιπον αργησα αλλα καταλαβα τι γινεται

1.- Κατεβαστε το Unsigned_HardSPL_for_Blackstone_OliNex.zip

Θα το βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2710548&postcount=1

2.- Αποσυμπιεστε το και τρεξτε το HardSPLWrapper_Blackstone.exe με συνδεδεμενο το hd και συχρονισμενο

3.- Θα ανοιξει ενα προγραμμα σαν να βαζετε νεα ρομ , πατηστε οκ για συνεχεια οκ και θα εγκαταστησει το unsigned

Καντε ενα restart μολις ολοκληρωθει (το πολυ σε 1 λεπτο θα ειστε οκ)

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Με το τροπο αυτο θα εχετε μια ελευθερη συσκευη και θα μπορειτε να βαλετε οποια ρομ γουσταρετε

Τωρα αν θελετε να βαλετε νεo radio (πρωτοκολλο επικοινωνιας) και αφου εχετε κανει το παραπανω (σαν να ξεκλειδωνετε την συσκευη ενα πραγμα) , κατεβαζετε το radio που γουσταρετε (εχει δωσει ο δημητρης ποιο πανω ) , ειναι σε μορφη συμπιεσμενου φακελου , το αποσυμπιεζετε και μεσα στο φακελο υπαρχουν 2 αρχεια 1.- το BlackStoneCustomRUU.exe & 2.- HD_Radio_1.12.25.16.nbh

Τωρα εχετε 2 επιλογες

ειτε τρεχετε το 1ο αρχειο και κανετε την εγκατασταση ειτε

μετονομαζετε το 2ο αρχειο σε BLACIMG.NBH (προσοχη το NBH ειναι καταληψη οπως πχ @@@.exe ) και το βαζετε μεσα στην καρτα μνημης σας

Τωρα χωρις να ειναι συνδεδεμενο το hd με το καλωδιο (φορτισμενο πανω απο 50% ομως) κλεινετε το hd με το power και το ξανανοιγετε πατημενα ταυτοχρονα το power και το πληκρο down της εντασης ,,,, εμφανιζεται μια οθονη με τρια χρωματα και σε ρωτα να κανει την εγκατασταση και πατατε το πληκρο power μια φορα (yes) σε λιγοτερο απο 3 λεπτα εχετε νεο radio χωρις να χασετε απολυτως τιποτε !!!!

Αυτα ελπιζω να βοηθησα:) οσο μπορουσα

Λοιπον αργησα αλλα καταλαβα τι γινεται

1.- Κατεβαστε το Unsigned_HardSPL_for_Blackstone_OliNex.zip

Θα το βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2710548&postcount=1

2.- Αποσυμπιεστε το και τρεξτε το HardSPLWrapper_Blackstone.exe με συνδεδεμενο το hd και συχρονισμενο

3.- Θα ανοιξει ενα προγραμμα σαν να βαζετε νεα ρομ , πατηστε οκ για συνεχεια οκ και θα εγκαταστησει το unsigned

Καντε ενα restart μολις ολοκληρωθει (το πολυ σε 1 λεπτο θα ειστε οκ)

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Με το τροπο αυτο θα εχετε μια ελευθερη συσκευη και θα μπορειτε να βαλετε οποια ρομ γουσταρετε

Τωρα αν θελετε να βαλετε νεo radio (πρωτοκολλο επικοινωνιας) και αφου εχετε κανει το παραπανω (σαν να ξεκλειδωνετε την συσκευη ενα πραγμα) , κατεβαζετε το radio που γουσταρετε (εχει δωσει ο δημητρης ποιο πανω ) , ειναι σε μορφη συμπιεσμενου φακελου , το αποσυμπιεζετε και μεσα στο φακελο υπαρχουν 2 αρχεια 1.- το BlackStoneCustomRUU.exe & 2.- HD_Radio_1.12.25.16.nbh

Τωρα εχετε 2 επιλογες

ειτε τρεχετε το 1ο αρχειο και κανετε την εγκατασταση ειτε

μετονομαζετε το 2ο αρχειο σε BLACIMG.NBH (προσοχη το NBH ειναι καταληψη οπως πχ @@@.exe ) και το βαζετε μεσα στην καρτα μνημης σας

Τωρα χωρις να ειναι συνδεδεμενο το hd με το καλωδιο (φορτισμενο πανω απο 50% ομως) κλεινετε το hd με το power και το ξανανοιγετε πατημενα ταυτοχρονα το power και το πληκρο down της εντασης ,,,, εμφανιζεται μια οθονη με τρια χρωματα και σε ρωτα να κανει την εγκατασταση και πατατε το πληκρο power μια φορα (yes) σε λιγοτερο απο 3 λεπτα εχετε νεο radio χωρις να χασετε απολυτως τιποτε !!!!

Αυτα ελπιζω να βοηθησα:) οσο μπορουσα

με αυτον τον τροπο καταργειται καθε περιπτωση εγγυησης :!:

θα ηταν καλυτερα πρωτα να κατανοουμε τι διαβαζουμε και μετα να προτρεπουμε αλλους να τα κανουν και αυτοι ;)

υπαρχει το uspl για αυτην την δουλεια και μονο μεσω αυτου,οσοι θελουν να αλλαξουν-δοκιμασουν κατι και δεν θελουν να καταργησουν εγγυηση,θα ηταν σωστο να το κανουν..

γιατι μεσω uspl δεν αλλαζει το spl της συσκευης και ετσι παλι με τον ιδιο τροπο θα μπορουν να επαναφερουν παλι τα μαμα αρχεια οσοι φλασαραν κατι αλλο...ειτε ραδιο ειτε ρομ..

προτεινοντας αυτο που λες θα ηταν σοφο να εδινες και την λυση επαναφορας official spl :!:

How to reflash Sτock/Shipped SPL - STEP BY STEP - FOR WARRANTY REASONS ONLY!

ειναι στο ιδιο λινκ που δινεις ..

ωστε να ξερουν οσοι θελησουν να δοκιμασουν ...τι μελλει γεννεσθαι αν χρειαστει να πανε το τηλ τους καποια στιγμη στο σερβις...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

κλεινετε το hd με το power και το ξανανοιγετε πατημενα ταυτοχρονα το power και το πληκρο down της εντασης ,,,, εμφανιζεται μια οθονη με τρια χρωματα

για να μπει το hd σε bootloader (οθονη με τα 4 χρωματα)

κραταμε πατημενο το πληκτρο που χαμηλωνει η ενταση και στιγμιαια παταμε το πληκτρο on-of της συσκευης ,συνεχιζοντας να κραταμε πατημενο το πληκτρο της εντασης μεχρι να εμφανιστει η οθονη με τα 4 χρωματα.....

πολυ χαιρομαι που με συμπληρωνεις, αλλωστε για την επαναφορα την γραφεις στην υπογραφη σου !!!!!!!