djvaga Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Καλημερα θελω να ρωτησω τι αναλυση εχει η οθονη του hd wvga ή wqvga? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Καλημερα θελω να ρωτησω τι αναλυση εχει η οθονη του hd wvga ή wqvga? Η αναλυση ειναι WVGA :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Καλημερα θελω να ρωτησω τι αναλυση εχει η οθονη του hd wvga ή wqvga? Εάν κοιτούσες στο πρώτο post... πιο γρήγορα θα έκανες! (WVGA) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 εχετε δικιο!!! χαχαχα Ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 ktsak με ποια rom την ερστειλες στην ace???δεχονται μονο την 1.14.401.3 διαβασα στο forum htc.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Δεν υπάρχει δικαίωμα επιλογής. Μόνο με τη shipped official ROM και με το stock SPL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Μολις εβαλα την 8 του Λαυρεντη πανω και φυσαει. Καθες φορα οι ρομ του γίνονται όλο και καλύτερες! ΥΓ Ξέρετε κανα τρόπο να παίρνω backup τα bookmarks και τα saved passwords/cookies του Opera? Ειναι ΠΟΛΥ βαρετο να κανω bookmark τα ιδια site και να ξανα-ματα-βανω τα ιδια passwords στα sites κτλ κτλ [update] Εχω ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με το video playback. Κάνω κλικ σε ενα βιντεο και ανοιγει μετα απο κανα 5λεπτο... Kανω hard reset και βλεπουμε... Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 εμενα παλι μου φαινεται λιφο αργος ο opera στην 8 του λαυρεντη ... βεβαια σε ολεσ τις ρομ που ειχα παλι αργος που φαινοταν ... υπαρχει κατι που να τον βελτιώνει ? ευχαριστω Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Παιδια απο αυτους που εχουν δοκιμασει την 8 του λαυρενη ξερει κανεις εαν περιεχει τα hot fixes της HTC η θα πρεπει να τα ξαναβαλω απο την αρχη μετα το φλασαρισμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Παιδια απο αυτους που εχουν δοκιμασει την 8 του λαυρενη ξερει κανεις εαν περιεχει τα hot fixes της HTC η θα πρεπει να τα ξαναβαλω απο την αρχη μετα το φλασαρισμα? Δεν χρειάζεται τίποτα. Η συγκεκριμένη έκδοση που φοράει είναι μεταγενέστερη από την official για την οποία βγήκαν τα official hot fixes της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Μολις εβαλα την 8 του Λαυρεντη πανω και φυσαει. Καθες φορα οι ρομ του γίνονται όλο και καλύτερες! ΥΓ Ξέρετε κανα τρόπο να παίρνω backup τα bookmarks και τα saved passwords/cookies του Opera? Ειναι ΠΟΛΥ βαρετο να κανω bookmark τα ιδια site και να ξανα-ματα-βανω τα ιδια passwords στα sites κτλ κτλ [update] Εχω ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με το video playback. Κάνω κλικ σε ενα βιντεο και ανοιγει μετα απο κανα 5λεπτο... Kανω hard reset και βλεπουμε... D@mn! To προβλημα ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιμενει..... Θα δοκιμασω και καμμια άλλη rom και το πολυ-πολυ γυρναω στην 7.5 αν δεν μου κανει καμμια άλλη...... [update] Δοκίμασα του dutty, τα βιντεο παίζουν μια χαρα,αλλα κατι δεν μου πολυκόλλαγε...... Προς το παρον γυρναω σε 7,5 και βλεπουμε..... Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 καλημερα:D Το πως αναφερει ο καθε "μαγειρας" στην ROM του (dutty πχ. test4 κλπ) εξαρτάται απο τον ιδιο... Δεν θεωρω οτι και του Λαυρεντη ειναι bug-free, απλα ο Dutty γουσταρει και βαζει το "test" στις τελευταίες ROM του... Η συσκευη δεν εχει προβλημα μνημης (οπως πολυ σωστα ειπες βεβαια!) και εχει ΠΑΝΤΑ θεματα για βελτίωση! ετσι ειναι Γιωργο αλλα αν δοκιμασεις την 2.1 του Dutty θα βρεις πολλα bugsπχ,δοκιμασε να βγαλεις το tf3d...που ειναι τα πληκτρα της shell tray bar? οεο??;) παντως για μενα η 7.5 του Laurentius και η for friends του panosha ειναι απο τις πιο καλες,σταθερες και δυνατες παραλληλα ,ρομ που εχω δοκιμασει:!: το μονο που δεν μου αρεσει στου Πανου ειναι το build που χρησιμοποιει και η ελλειψη flash support,κατα τα αλλα ειναι μια παρα πολυ καλη δουλεια και μπραβο του! η V8 ειναι ενα σκαλι παραπανω αλλα με χαλαει το finger menu pop-up των νεων builds:O ειναι πολυ touch friendly αλλα μου την δινει...δεν μου καθεται καλα... Μολις εβαλα την 8 του Λαυρεντη πανω και φυσαει. Καθες φορα οι ρομ του γίνονται όλο και καλύτερες! ΥΓ Ξέρετε κανα τρόπο να παίρνω backup τα bookmarks και τα saved passwords/cookies του Opera? Ειναι ΠΟΛΥ βαρετο να κανω bookmark τα ιδια site και να ξανα-ματα-βανω τα ιδια passwords στα sites κτλ κτλ [update] Εχω ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με το video playback. Κάνω κλικ σε ενα βιντεο και ανοιγει μετα απο κανα 5λεπτο... Kανω hard reset και βλεπουμε... D@mn! To προβλημα ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιμενει..... Θα δοκιμασω και καμμια άλλη rom και το πολυ-πολυ γυρναω στην 7.5 αν δεν μου κανει καμμια άλλη...... το video playback δουλευει μια χαρα σε μενα με την v8 :!: κατι μαγικο κανεις :rolleyes::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 .... το video playback δουλευει μια χαρα σε μενα με την v8 :!: κατι μαγικο κανεις :rolleyes::lol: Ξανα-ματα-φλασσαρω την 8 και μετα θα ματα-ξανα-κανω hard reset Αν δεν παιξει και τωρα , θα σου ανεβασω ενα βιντεο να μου πεις Μιλαμε πάντα για 480χ800 mp4 πάντως απο τον htc album , σωστα; Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickL26 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Παιδιά καλησπέρα και πάλι!Thanks για τις προηγούμενες συμβουλές.Εξερευνώ και εγώ το HTC μου και μ'αρέσει πολύ αν και δεν είμαι κ πολύ σχετικός.Σαν νέος χρήστης θα θελα να μου προτείνετε κάποια ωραία προγραμματάκια,όχι πολύ εξειδικευμένα,απλά έτσι για να κάνω πιο διασκεδαστικό το κιν και πιο λειτουργικό.Αν σας είναι εύκολο πείτε μου κ ένα site που χρησημοποιείτε για τα downloads. Ευχαριστώ και sorry αν γίνομαι λίγο κουραστικός αλλά "νέος" παιδιά..Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Στο ipmart-forum.com και στο xda-developers βρίσκεις τα πάντα. Ειδικά στο πρώτο όσο αφορά για ΣΠ@Σ***ΕΣ εφαρμογές. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 εγω παντως με την 7.5 δεν μπορω με τπτ να συνδεθω στο ασυρματο της σχολης μου!! κατι παιζει με τα authendications και τα certificates. Ενω με της ACE εμπαινα μια χαρα!! Θα δοκιμασω και την 8 να δω αν εχει φτιαξει αυτο το θεμα αλλιως με βλεπω να γυρναω στης ACE.......:( http://www.aueb.gr/broadband/docs/Wireless%20Manual%20-%20WinXP-Engl.doc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 το ξερω αυτο αλλα εβαλε 1.14.401.3 η 1.14.401.2???????????????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 εγω παντως με την 7.5 δεν μπορω με τπτ να συνδεθω στο ασυρματο της σχολης μου!! κατι παιζει με τα authendications και τα certificates. Ενω με της ACE εμπαινα μια χαρα!! Θα δοκιμασω και την 8 να δω αν εχει φτιαξει αυτο το θεμα αλλιως με βλεπω να γυρναω στης ACE.......:( http://www.aueb.gr/broadband/docs/Wireless%20Manual%20-%20WinXP-Engl.doc δοκιμασε να εγκαταστησεις αυτο ,επανεκινηση και πες μας ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Θα δοκιμασω τη Δευτερα που θα ξαναπαω....αν και δε νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα! Αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι για να βλεπει και τα καναλια 11-15?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Θα δοκιμασω τη Δευτερα που θα ξαναπαω....αν και δε νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα! Αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι για να βλεπει και τα καναλια 11-15?? ναι ,αυτο ακριβως κανει.. αλλα δεν χανεις τπτ να το δοκιμασεις :) δεν χρησιμοποιω ποτε exchange server για να μπορω να σου δωσω καποια λυση,ελπιζω καποιο απο τα παιδια που ξερουν κατι για αυτο να δουν το μηνυμα σου :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Μιλαμε πάντα για 480χ800 mp4 πάντως απο τον htc album , σωστα; οχι :lol: πηρες την απαντηση μου στους xda :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 αρχικα πιστεψα οτι βρηκα την λυση στο advanced config tools-->networks--> validate server certificate + WPA authentication αλλα δεν εγινε δουλεια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 το ξερω αυτο αλλα εβαλε 1.14.401.3 η 1.14.401.2???????????????? Η οριτζιναλ που ειχε το κινητο οτανβ ηρθε, οπως γραφω και στην υπογραφη μου ηταν η 1.14.405.3. Mαυτη το εστειλα. Ομως νομιζω οτι οποιαδηποτε official ROM και να φοραει δεν εχει σημασια. Αφου ειναι official και τις βγαζει η HTC. Αρκει να ειναι για την ιδια περιοχη (WWE) :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Η οριτζιναλ που ειχε το κινητο οτανβ ηρθε, οπως γραφω και στην υπογραφη μου ηταν η 1.14.405.3. Mαυτη το εστειλα. Ομως νομιζω οτι οποιαδηποτε official ROM και να φοραει δεν εχει σημασια. Αφου ειναι official και τις βγαζει η HTC. Αρκει να ειναι για την ιδια περιοχη (WWE) :worry: μαλλον θελεις να πεις 1.14.401.3 ετσι ειναι Κωστη :) και η 1.14.401.2 να ειναι δουλευουν τα ελληνικα της Ace μια χαρα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 μαλλον θελεις να πεις 1.14.401.3 ετσι ειναι Κωστη :) και η 1.14.401.2 να ειναι δουλευουν τα ελληνικα της Ace μια χαρα ;) Εμενα δεν ειναι Ελληνικο, ειναι απο Expansys και φορουσε 1.14.405.3 (22273) WWE :!: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts