non_serviam_ Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Επειδή θέλω να το δώσω και θέλω να σβήσω τα πάντα από δικά μου αρχεία...γίνεται με hard reset και επαναφορά στην αρχική κατάσταση ή πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Επειδή θέλω να το δώσω και θέλω να σβήσω τα πάντα από δικά μου αρχεία...γίνεται με hard reset και επαναφορά στην αρχική κατάσταση ή πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο? :) νομιζω ρυθμισεις>συστημα>διαγραφη μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Και εγω hard reset εκανα για να το δωσω στην αντιπροσωπεια κ να μην δει τα δεδομενα μου. Προσεξε την καρτα μνημης μονο να την κρατησεις εσυ. Αλλιως οντως πρεπει να διαγραψεις τα δεδομενα κ στην καρτα μνημης. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 νομιζω ρυθμισεις>συστημα>διαγραφη μνημης Και εγω hard reset εκανα για να το δωσω στην αντιπροσωπεια κ να μην δει τα δεδομενα μου. Προσεξε την καρτα μνημης μονο να την κρατησεις εσυ. Αλλιως οντως πρεπει να διαγραψεις τα δεδομενα κ στην καρτα μνημης. Ευχαριστώ και τους δύο!!! :) Την κάρτα μνήμης την έχω διαγράψει ήδη,θέλω να το πουλήσω...γι αυτό "καίγομαι" να είναι "καθαρό"!!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Επειδή θέλω να το δώσω και θέλω να σβήσω τα πάντα από δικά μου αρχεία...γίνεται με hard reset και επαναφορά στην αρχική κατάσταση ή πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο? :) Ναι... το hard reset αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Μπορω να στειλω αλλα δεν μπορω να λαβω blouetooth. Τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Μπορω να στειλω αλλα δεν μπορω να λαβω blouetooth. Τι φταιει; Νομίζω ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το Receive All Incoming Beams στην επιλογή Beam, που βρίσκεται μαζί με τις άλλες επιλογές στο Connection Manager. Αν το δοκιμάσεις πες μας τα αποτελέσματα :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Σωστή σκέψη, δεν έχω εδώ και πολύ καιρό τη συγκεκριμένη συσκευή για να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Εχω ελληνικο μενού και δε μπόρεσα να ακολουθήσω τη διαδρομή που μου πρότεινες Τελικά κατέβασα μια εφαρμογή(περσιαν μπλουτουθ) και έτσι έλυσα το πρόβλημα. Όπως και νάχει ευχαριστώ για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Στο ελληνικό μενού το "Beam" είναι "Μεταβίβαση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Εχω ελληνικο μενού και δε μπόρεσα να ακολουθήσω τη διαδρομή που μου πρότεινες Τελικά κατέβασα μια εφαρμογή(περσιαν μπλουτουθ) και έτσι έλυσα το πρόβλημα. Όπως και νάχει ευχαριστώ για τη βοήθεια Τι κάνει αυτή η εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τι κάνει αυτή η εφαρμογή; είναι bluetooth manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Tελικα εχει καταφερει κανεις να δει με HTC HD touch flash οπως στο site http://www.live24.gr/webtv/kontrachannel/ Γιατι αν δεν γινεται να δουμε ορισμενα flash sites τοτε ισως να πρεπει να περασουμε στο HD7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Έχεις δοκιμάσει αυτό; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Έχεις δοκιμάσει αυτό; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348 Ναι το εχω δοκιμασει αλλα τιποτα Τα εχει καταφερει κανεις? Δεν υπαρχει αλλος browser ετοιμος να βλεπουμε καλα ολα τα flash? By the way ξερετε που μπορω να βρω καλο και λειτουργικο screen protector για το HTC HD? Edited December 13, 2010 by evi32 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 By the way ξερετε που μπορω να βρω καλο και λειτουργικο screen protector για το HTC HD? ebay.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ξέρει κανείς να μου πει πόσα χρόνια εγγύηση έχουν τα HTC? Η οθόνη αφής του Blackstone μου σταμάτησε σήμερα να αποκρίνεται και δεν μπορώ να περάσω το PIN. Έκανα πολλά soft reset, έκανα hard reset αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί. Στην πραγματικότητα έχει εμφανίσει newton rings, για άγνωστο λόγο... Το κινητό το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο, και είχε αγοραστεί στις 20/2/2009 από κατάστημα Vodafone (έχω την απόδειξη αγοράς του αρχικού ιδιοκτήτη). 2 χρονια εχουν! μεχρι 2/2011!τρεχα! Μόλις παρέλαβα τη συσκευή μου επισκευασμένη από την Ace Hellas. Η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματική, η επισκευή σύντομη (λιγότερο από εβδομάδα) και καλύφθηκε από την εγγύηση που είναι όντως 2 έτη! Το πρόβλημα ήταν ελαττωματική οθόνη... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ace Hellas από εμένα, γιατί πρέπει να επιβραβεύουμε τις σωστές συμπεριφορές, ειδικά μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα μπάχαλου που ζούμε! :up: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Και εγω το ιδιο. Μου αλλαξαν ολο το κινητο( την πλακετα δηλαδη) μεσα στην εγγυηση 2 χρονια. κ ετσι εχω αλλα 2 χρονια εγγυηση για την πλακετα. Βεβαια εκανα 2 χρονια να καταλαβω οτι δεν ηταν καλο το κινητο γιατι δεν ειχε καλο σημα κ εγω νομιχα οτι απλα ετσι ειναι. Τελος καλο ολα καλα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efstas Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Εχω τα newton rings στην οθονη του hd και οθονη δεν ανταποκρινεται στα χτυπηματα...και ειμαι εκτος εγγυησης..σκεφοταμαι να παραγειλω απο το εβαy ενα digitizer και να το αντικαταστισω..τι λετε θα λυθει το προβλημα??βασικα αυτα τα newton rings πως προκαλουντε?και ειναι αναμεσα της οθονης με το digitizer?καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα και το αντιμετοπισε χωρις την εγγυηση μονος του?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Εχω τα newton rings στην οθονη του hd και οθονη δεν ανταποκρινεται στα χτυπηματα...και ειμαι εκτος εγγυησης..σκεφοταμαι να παραγειλω απο το εβαy ενα digitizer και να το αντικαταστισω..τι λετε θα λυθει το προβλημα??βασικα αυτα τα newton rings πως προκαλουντε?και ειναι αναμεσα της οθονης με το digitizer?καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα και το αντιμετοπισε χωρις την εγγυηση μονος του?? :cry: Έχει λήξει η εγγύηση ή έχεις βάλει unofficial rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) Τελικα μπορει κανεις να δει κανονικο flash μεσω του HTC HD? Οπως πχ στο http://www.kontrachannel.gr ???? Edited December 26, 2010 by evi32 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efstas Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Έχει λήξει η εγγύηση ή έχεις βάλει unofficial rom; η εγγυηση εχει ληξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 η εγγυηση εχει ληξει HTC_Blackstone_Service_Manual.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 παιδιά χρειάζομαι μια πολύ ελαφρια rom... ποια είναι η πιο γυμνή rom ever? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ποια είναι η πιο γυμνή rom ever? Δηλαδή θέλεις να μην έχει manila και τα σχετικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts