Jump to content

efstas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by efstas

  1. Μολις το παραγειλα και γω μου βγηκε στα 73.20 με την alphabank αρα το bug ακομα ισχυει :)
  2. Ευχαριστω παιδια.Ναι εννοουσα οτι μπαινω απο λουμια 900.Μπηκα τελικα απο το pc στην mobile εκδοση αλλα μου βγαινει παλι 74.84Ε το κουπονι το παιρνει κανονικα s200mk μαλλον φτιαξαν το bug.
  3. Καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω το εξης δοκιμασα να παραγειλω απο την mobile εκδοση του site απο ενα lumia 900 αλλα δεν μπορω να κανω apply το κουπονι.Εσεις με ποιο broswer το δοκιμασατε?και κατι αλλο στο τελος κανουμε proceed to chek out και μετα βαζουμε paypal σωστα?Ευχαριστω προκαταβολικα. :)
  4. Γεια σας παιδια..Να ρωτησω εχεις βαλει κανεις στο nokia του custom firmware και αν ναι πως??
  5. Εχω τα newton rings στην οθονη του hd και οθονη δεν ανταποκρινεται στα χτυπηματα...και ειμαι εκτος εγγυησης..σκεφοταμαι να παραγειλω απο το εβαy ενα digitizer και να το αντικαταστισω..τι λετε θα λυθει το προβλημα??βασικα αυτα τα newton rings πως προκαλουντε?και ειναι αναμεσα της οθονης με το digitizer?καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα και το αντιμετοπισε χωρις την εγγυηση μονος του?? :cry:
  6. Αρα πορτα αλλα γιαυτο το πραγμα που φωτιζει μπλε αντι για μαυρο που θα πρεπε..Απο τον κοτσοβολο τον πηρα λες να μου το αλλαξουν η θα μου πουν καμια λαλακια?
  7. Το κινιτο ειναι σουπερ ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιαυτα που προσφερει,πρωσοπικα εμενα ουτε το καπακι τις μπαταριες παιζει αλλα ουτε και το κουμπι του κλειδωματος εχει χαλαρωσει κ δεν νιωθω οτι θα φυγει και το εχω γυρω στους 5 μηνες το κινιτο..αλλα εχω αλλα προβληματα εχω ενα καμνο πιχελ στην οθονη και ειναι ενα πραγμα πχ οταν εχω μαυρο φοντο σε ενα σημιο της οθονης φοτιζει καπως μπλε ισα ισα που φενετε αλλα για να το δεις πρεπει να την κοιτας σχολαστικα την οθονη απο διαφορες γωνιες επισης μου εχουν χαλασει τα handsfree(αν και ειναι μαπα) η εγγυηση λεει οτι καλυπτει κ τα αξεσουαρ που βρισκοντε στο πακετο του τηλεφωνου που αγοραζεις..Η απορια μου ειναι θα με καλυψει η εγγηυση σε αυτα τα τρια θεματα της οθονης και των ακουστικων ή θα φαω ακυρο γιατι εχω διαβασει παντου οτι η αλφα κοπι ειναι για το π....:X με τις εγγυησης..:cry:
×
×
  • Create New...