Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Εγώ γιατί δεν μπορώ να δώ flash και youtube σε καμια έκδοση του Opera?Εσείς βρε παιδιά για αυτές τις περιπτώσεις ποιον browser χρησιμοποιείτε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ HTC HD ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD? ΔΛΔ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ BLUETOOTH ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ... ΔΛΔ ΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥ ΗΧΟΥΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ HTC HD ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD? ΔΛΔ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ BLUETOOTH ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ... ΔΛΔ ΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥ ΗΧΟΥΣ Βάλε ένα από τα τρία όποιο σου δουλέψει ξεκινώντας από το πρώτο... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2663961&postcount=139 Εγκαθιστάς το αρχείο .cab και μετά Start -> Settings -> Connections -> OBEX Inbox και διάλεξε που θέλεις να αποθηκεύονται τα αρχεία σου. (Αν θες μην γράφεις με κεφαλαία, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum γιατί είναι σαν να φωνάζεις) Edited September 28, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Βάλε ένα από τα τρία όποιο σου δουλέψει ξεκινώντας από το πρώτο... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2663961&postcount=139 Εγκαθιστάς το αρχείο .cab και μετά Start -> Settings -> Connections -> OBEX Inbox και διάλεξε που θέλεις να αποθηκεύονται τα αρχεία σου. (Αν θες μην γράφεις με κεφαλαία, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum γιατί είναι σαν να φωνάζεις) ok ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Σου δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 παιδες αγορασα το NDrive v 10.1.15 Που θα βρω τους 3d maps που ειχε αρχικά το τηλεγωνο ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 παιδες αγορασα το NDrive v 10.1.15 Που θα βρω τους 3d maps που ειχε αρχικά το τηλεγωνο ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Απευθύνσου στο Windows Mobile Navigation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Εδώ και περίπου 1 μήνα χρησιμοποιώ στο HD μου τις ROM του kwbr (Rhodium) και μπορώ να πω ότι είμαι γενικά ευχαριστημένος. H ROM δεν πετάει, αλλά είναι πολύ βολική στο χειρισμό (βλέπε Sense) και πλέον χειρίζομαι τις λειτουργίες αρκετά γρήγορα. Κατέληξα σε αυτήν την ROM ψάχνοντας για κάποια ROM όχι πολύ φορτωμένη, με Sense και τις βασικές εφαρμογές. Για τις Energy είχα διαβάσει ότι τρώνε πολύ μπαταρία, οπότε δεν τις δοκίμασα καν. Υπάρχει κάποια σχετικά απλη ROM (όχι γυμνή), με Sense 2.5 και ελαφριά? Η αλήθεια είναι ότι του kwbr σέρνεται μερικές φορές... Σχετικά με την αυτονομία της συσκευής, δεν κρατάει πάνω από μία μέρα με μερικά τηλεφωνήματα και αρκετό σερφάρισμα (λόγω της προσφοράς του F2G). Είναι φυσιολογικό αυτό ή να αρχίσω να ψάχνω για καινούρια μπαταρία? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Γενικώς δεν έχεις και πολλές (αξιόλογες) επιλογές. Θα έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στου energy. Έχει επάνω ότι πιο τελευταίο υπάρχει αν και είναι λίγο φορτωμένη σε γενικές γραμμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Γενικώς δεν έχεις και πολλές (αξιόλογες) επιλογές. Θα έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στου energy. Έχει επάνω ότι πιο τελευταίο υπάρχει αν και είναι λίγο φορτωμένη σε γενικές γραμμές. Με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω μια διαφορετική ROM, παρότι το μόνο μου θέμα με τη ROM του kwbr είναι η ταχύτητα. Κατεβάζω λοιπόν από τις Energy που προτείνεις τη Standard Energy, η οποία δεν έχει πολλά επιπλέον και μάλλον είναι από τις πιο γρήγορες της σειράς. Αν την εγκαταστήσω τελικά θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου εδώ. :happy: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Φοράει από τα τελευταία windows builds που είναι και τα καλύτερα. Πες μας τις εντυπώσεις σου από τις δοκιμές. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω μια διαφορετική ROM, παρότι το μόνο μου θέμα με τη ROM του kwbr είναι η ταχύτητα. Κατεβάζω λοιπόν από τις Energy που προτείνεις τη Standard Energy, η οποία δεν έχει πολλά επιπλέον και μάλλον είναι από τις πιο γρήγορες της σειράς. Αν την εγκαταστήσω τελικά θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου εδώ. :happy: αν θες ταχυτητα βαλε την stonehenge wwe. μακραν η πιο γρηγορη που εχω δοκιμασει. αλλα να ξερεις δεν εχει ολες τις βασικες λειτουργιες. οπως πχ google mapz comm manager. αλλα γενικα την προτινω ασε που θα ξεχασεις να φορτισεις και το κινητο! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 αλλα να ξερεις δεν εχει ολες τις βασικες λειτουργιες. οπως πχ google mapz comm manager. Δεν έχει CommManager; Βασική έλλειψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δεν έχει CommManager; Βασική έλλειψη! Αν πας στα settings στο τελευταιο tab εχει wireless controls. Αλλα εχει συντομευση wifi το αριστερο soft key. Αυτο που μου αρεσε και την εχω εδω και μια εβδομαδα ειναι οτι ειναι γρηγορη και δεν μου εχει κολλησει ποτε. Η energy ειναι βαρια του kwbr οι ρομς επισης και δεν μου πολυ αρεσουν. Αυτη ειναι πολυ γρηγορη και εχω τρομερη αυτονομια οποτε λεω οκ ας κανω αυτη την υποχωρηση. Για μενα δεν ειναι και τοσο σημαντικο αφου το εχω και 2η συσκευη σαν 1η εχω το λεο που με καλυπτει απολυτα. Για αλλους μπορει να τους κακοφανει βεβαια αυτο. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Αν πας στα settings στο τελευταιο tab εχει wireless controls. Wireless Controls είναι η καινούργια ονομασία του Comm Manager στο Sense 2.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) Αν και το Cookie 2.0 ειναι ακόμα σε Βετα φλασαρισα την νεα ROM NRG CHT 2.0 και WinMo 21680 (6.5.3) Οι πρώτες εντυπώσεις ειναι πολύ καλές. Η ταχύτητα ειναι παρα πολύ καλή για ρομ που τα εχει όλα. Το CTH 2.0 συνεχίζει απο οπου σταμάτησε τοπ 1.71. Εχει και εγκατεστημένη και μια εκδοση του Startmenu replacement cab που εφτιαξα στο XDA για απενεργοποίηση του Startmenu με κέρδος ~30ΜΒ ram. Δείτε το εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8012071&postcount=16757 Η εκδοση 1.85 εκτός απο τα πολλα προβλήματα δεν "τσούλαγε" στο HD. Ηταν φτιαγμένη για τις νέες συσκευες (HD2)...και ουσιία ...χωρίς lockscreen. Νομίζω οτι η νέα εκδοση του CHT θα είναι ο νέος τρόπος εργασίας στο Sense. Rom Link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562952 Δείτε μερικά screenshots http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Screen01-7.png http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Screen04.png Edited October 3, 2010 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Η εκδοση 1.85 εκτός απο τα πολλα προβλήματα δεν "τσούλαγε" στο HD. Ηταν φτιαγμένη για τις νέες συσκευες (HD2)...και ουσιία ...χωρίς lockscreen. Η 1.85 μπορεί να είναι πιο βαριά από την 1.71 αλλά και από την 2.0, δεν έχει όμως προβλήματα. Επίσης, το lock screen δουλεύει κανονικά. Όσον αφορά την έκδοση 2.0 όντως έχει καινούργια πράγματα να παρουσιάσει, αισθητά βελτιωμένη ταχύτητα, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση για να δουλέψει σταθερά σε μια rom χωρίς προβλήματα. Περιμένουμε την final. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Η 1.85 μπορεί να είναι πιο βαριά από την 1.71 αλλά και από την 2.0, δεν έχει όμως προβλήματα. Επίσης, το lock screen δουλεύει κανονικά. Μάλιστα.... δηλαδή η εκδοση 1.85 ήταν για HD ??? Με μνημη στο ξεκίνημα ~70 και μετά απο λίγο σκάτω απο 55 ????? Με το τηλέφωνο να σέρνεται μετά απο λίγο !!!! Η μήπως δούλεψε ποτέ σωστά to lockscreen ??? Δηλάδη για να καταλάβω εσύ είχες ποτέ lockscreen στο 1.85 το κινητό σε standby και σε κλήση εβλεπες ποιός σε καλούσε ?????? Η μήπως τα εκατοντάδες πόστ στο XDA για το θέμα αλλα και η παραδοχή του ίδιου του cookie για το πρόβλημα του lockscreen ήταν όλα ετσι για πλάκα..... Όσον αφορά την έκδοση 2.0 όντως έχει καινούργια πράγματα να παρουσιάσει, αισθητά βελτιωμένη ταχύτητα, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση για να δουλέψει σταθερά σε μια rom χωρίς προβλήματα. Περιμένουμε την final. Ποτέ δέν είπα οτι είναι έτοιμη ...είπα οτι ειναι beta.... Για κάποιον όμως που φλασαρει συχνα ...ειναι πολύ καλή και δουλεύει σχεδόν απροβλημάτιστα !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Μάλιστα.... δηλαδή η εκδοση 1.85 ήταν για HD ??? Δε νομίζω να ανέφερα κάτι τέτοιο, μάλλον δεν διάβασες μέχρι το τέλος αυτά που έγραψα. Μίλησα γενικότερα για την εφαρμογή και όχι device specific. Όσον αφορά το lockscreen του CHΤ... αυτό χρησιμοποιώ πάντα, σε άλλη συσκευή βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δε νομίζω να ανέφερα κάτι τέτοιο, μάλλον δεν διάβασες μέχρι το τέλος αυτά που έγραψα. Μίλησα γενικότερα για την εφαρμογή και όχι device specific. Όσον αφορά το lockscreen του CHΤ... αυτό χρησιμοποιώ πάντα, σε άλλη συσκευή βέβαια. Και στις 2 απαντήσεις σου εχεις απομονώσει μια φράση μονο και σχολιάζεις αυτήν..... διαστρεβλώνοντας ολο αυτο που γράφω... Θα παρακαλούσα οι απαντήσεις να ειναι πιο ...απαντήσεις...και όχι "διαγγέλματα". Οκ... σταματάω εδώ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δεν είναι κακό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Από εκεί και πέρα όποιος διαβάζει καταλαβαίνει, δεν νομίζω να έχουμε κάτι άλλο να πούμε περί τούτου. Καλή συνέχεια. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Wireless Controls είναι η καινούργια ονομασία του Comm Manager στο Sense 2.5. ναι απλα εννοουσα οτι δεν υπαρχει σαν συντομευση για μπει στην αρχικη οθονη. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Αν θέλεις πάντως μπορείς να φτιάξεις τη σχετική συντόμευση αφού υπάρχει το σχετικό exe στον φάκελο /Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Αν θέλεις πάντως μπορείς να φτιάξεις τη σχετική συντόμευση αφού υπάρχει το σχετικό exe στον φάκελο /Windows. Να και κατι που δεν ειχα σκεφτει! Σε ευχαριστω για την συμβουλη!:) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Φοράει από τα τελευταία windows builds που είναι και τα καλύτερα. Πες μας τις εντυπώσεις σου από τις δοκιμές. ;) Τελικά κατέβασα χθες το βράδυ την Standard 'Energy' v.21916 για να δω τι γίνεται. Επέλεξα την Standard έκδοση, επειδή δεν έχει τα πολλά φρου-φρου των άλλων αλλά δεν είναι και εντελώς γυμνή (αν και θα είχε ενδιαφέρον να περνούσα όσα προγράμματα ήθελα από την αρχή). Θετικά και αρνητικά που εντόπισα εως τώρα: + Πραγματικά είναι σημαντικά πιο γρήγορη από την kwbr 4.5, ειδικά στην εναλλαγή των tabs του Sense. + Έχει πληθώρα προεγκατεστημένων προγραμμάτων που χρειάζομαι ούτως ή άλλως (Microsoft MyPhone, Tweaking Utils, Backup programs κλπ) + Έχει το πολύ χρήσιμο soft key Action στο Home Tab, το οποίο έχει 12 εξαιρετικά χρήσιμες συντομεύσεις (Email, MMS, SMS, ShutDown, GPS (GoogleMaps) κλπ + Τα εικονίδια είναι μικρότερα σε μέγεθος και πιο όμορφα. + Έχει προεγκατεστημένο battery monitor με ποσοστό μπαταρίας, οπότε δεν χρειάστηκε να περάσω το Ariel Battery που χρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες. - Το παρατεταμένο πάτημα του power button για shutdown βγάζει ένα ακαταλαβίστικο μενού με αραβικά σύμβολα, με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι πατάω... - Ορισμένα soft keys δεν λειτουργούν (π.χ. το Advanced στο WiFi) - Τα εικονίδια στο start menu είναι μικρότερα, με αποτέλεσμα να χωράνε περισσότερα στην οθόνη αλλά να είναι πιο εύκολο να πατήσεις λάθος εικονίδιο... - Το preview των emails του Gmail βγαίνει σε κινέζικα, αλλά ευτυχώς σε πλήρη απεικόνιση τα ελληνικά φαίνονται κανονικά! - Έχει προεγκατεστημένα περισσότερα προγράμματα από όσα θα ήθελα Γενικά είμαι ευχαριστημένος, αλλά ίσως δοκιμάσω και κάποια άλλη ROM σύντομα (ειδικά αν καταφέρω να βρω έναν τρόπο να κρατάω σε backup διάφορα, όπως τα email account settings κλπ). Edited October 6, 2010 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts