Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες ψαχνω java για το κινητο

Καμιά ιδεα ? με τον opera MINI 10 δεν βλεπω Youtube video Γιατί?

ps Υπάρχει καπου κανενα ποστ με εφοαρμογες για το HD?

Edited by Iannis

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγνώμη γιατί ξέρω οτι το θέμα είναι χιλιοειπωμένο αλλά όσο κι αν διαβάζω το thread 2 ωρες τώρα δεν μπορώ να βγάλω οριστικό συμπέρασμα...

Υπάρχει τρόπος σε ελληνικό κινητό με την official 1.56 ROM και προεγκατεστημένη έκδοση ελληνικών 1.4.5.1 να στείλω sms με ελληνικους 160 χαρακτήρες ή είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση του unicode οπότε πέφτουμε στους 70? (Εννοείται έχω ενεργοποιημένη την σχετική επιλογή της προεγκατεστημένης εφαρμογής της Ace για το ελληνικό πληκτρολόγιο με τους 160 χαρακτήρες/sms αλλά τίποτα....)

Μόλις διαπίστωσα οτι χωρίς τσεκαρισμένη την επιλογή "unicode όταν απαιτείται" στο κινητό του άλλου το μήνυμα φτάνει ως ?????? ????? ανεξάρτητα μικρά η όλα κεφαλαία...

Plz...help

ΥΓ: Μόλις βρήκα την έκδοση 1.4.5.2 για ελληνικά - λύνεται μήπως έτσι το πρόβλημα?

Edited by dbal

Sony logo.gif

Συγνώμη γιατί ξέρω οτι το θέμα είναι χιλιοειπωμένο αλλά όσο κι αν διαβάζω το thread 2 ωρες τώρα δεν μπορώ να βγάλω οριστικό συμπέρασμα...

Υπάρχει τρόπος σε ελληνικό κινητό με την official 1.56 ROM και προεγκατεστημένη έκδοση ελληνικών 1.4.5.1 να στείλω sms με ελληνικους 160 χαρακτήρες ή είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση του unicode οπότε πέφτουμε στους 70? (Εννοείται έχω ενεργοποιημένη την σχετική επιλογή της προεγκατεστημένης εφαρμογής της Ace για το ελληνικό πληκτρολόγιο με τους 160 χαρακτήρες/sms αλλά τίποτα....)

Μόλις διαπίστωσα οτι χωρίς τσεκαρισμένη την επιλογή "unicode όταν απαιτείται" στο κινητό του άλλου το μήνυμα φτάνει ως ?????? ????? ανεξάρτητα μικρά η όλα κεφαλαία...

Plz...help

ΥΓ: Μόλις βρήκα την έκδοση 1.4.5.2 για ελληνικά - λύνεται μήπως έτσι το πρόβλημα?

Ριξε μια ματια εδω post 51*http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265826&page=4 Μπορει να σου κανει

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Χμμμ....άρα η απάντηση είναι οτι δεν γίνεται 160 και ελληνικά λοιπόν με τις official λειτουργίες...τότε τι ρόλο παίζει όλος ο πρόλογος στην προεγκατεστημένη εφαρμογή της Ace περί unicode?

Αν βάλω την 1.4.5.2 αληθεύει οτι απαιτείται hard reset?

update: Το κινητό "αρνείται"¨να εγκαταστήσει την 1.4.5.2 για κάποιο λόγο...οπότε δεν υφίσταται και δίλημμα...

Edited by dbal

Sony logo.gif

Χμμμ....άρα η απάντηση είναι οτι δεν γίνεται 160 και ελληνικά λοιπόν με τις official λειτουργίες...τότε τι ρόλο παίζει όλος ο πρόλογος στην προεγκατεστημένη εφαρμογή της Ace περί unicode?

Χρειαζεται, παντως εγω που την εβαλα σε htc mini & htc 3470 τα sms πηγαινουν χωρις ??????????

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

update: Το κινητό "αρνείται"¨να εγκαταστήσει την 1.4.5.2 για κάποιο λόγο...οπότε δεν υφίσταται και δίλημμα...

Χρειαζεσαι απλα αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312

επελεξε την WVGA εκδοση και εισαι ΟΚ. :)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Thanx!

Να ρωτήσω όμως -έτσι για την ιστορία μωρέ- γιατί δεν μου δουλεύει αυτή η &^%&^$ εφαρμογή της ACE που υποτίθεται κάνει το ίδιο πράγμα?

Sony logo.gif

Thanx!

Να ρωτήσω όμως -έτσι για την ιστορία μωρέ- γιατί δεν μου δουλεύει αυτή η &^%&^$ εφαρμογή της ACE που υποτίθεται κάνει το ίδιο πράγμα?

Ποια εφαρμογη εννοεις? Το καλο με τα WM ειναι οτι μπορεις να τα προσαρμοσεις οπως εσυ θελεις, και να μην δουλευει κατι απο ace hellas υπαρχει σχεδον παντα μια εφαρμογη που δουλευει αψογα. ;)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

παιδες ψαχνω java για το κινητο

Καμιά ιδεα ? με τον opera MINI 10 δεν βλεπω Youtube video Γιατί?

ps Υπάρχει καπου κανενα ποστ με εφαρμογές για το HD?

Κάποια βοήθεια για αυτό Plz

μια γρηγορη ερωτησουλα..

σε cooked rom (energy), δημιουργησα κατα λαθος 2 συντομευσεις για το ιδιο προγραμμα.. πως μπορω να διαγραψω τη μια;;;:wacko:

• Administrators

Πως τις δημιούργησες και που;

Οι συντομεύσεις συνήθως βρίσκονται στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs.

Βρες εκεί το ένα από τα δύο αρχεία και αφαίρεσε το.

Modpic.gif

Πως τις δημιούργησες και που;

Οι συντομεύσεις συνήθως βρίσκονται στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs.

Βρες εκεί το ένα από τα δύο αρχεία και αφαίρεσε το.

Είσαι φοβερος! Το φανταζόμουν οτι θα ήταν κατι απλό...Βασικά είχα πατήσει 2 φορες το "send to start menu as shortcut" μέσα από το resco explorer..

Σ' ευχαριστώ πολύ..

Ποια εφαρμογη εννοεις? Το καλο με τα WM ειναι οτι μπορεις να τα προσαρμοσεις οπως εσυ θελεις, και να μην δουλευει κατι απο ace hellas υπαρχει σχεδον παντα μια εφαρμογη που δουλευει αψογα. ;)

Σωστά! Κι εκεί είναι που θα έχουμε θέμα με τα Windows phone 7 αλλά τέλος πάντων...:offtopic:

Εννοώ την προεγκατεστημένη εφαρμογή "Language switcher" που εμφανίζεται στις ρυθμίσεις --> σύστημα και απλά δεν κάνει αυτό που πρέπει...μόνο σε μένα άραγε...? :mad:

Edited by dbal

Sony logo.gif

• Administrators
Σωστά! Κι εκεί είναι που θα έχουμε θέμα με τα Windows phone 7 αλλά τέλος πάντων...:offtopic:

Ας περιμένουμε να έρθει η ώρα να τα δούμε στην πράξη και... βλέπουμε.

Modpic.gif

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ROM ΓΙΑ ΤΟ HTC TOUCH HD ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.?ΕΧΩ ΤΗΝ 1.56.401.0..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

φιλε μου εγω εχω βαλει αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=594151 και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη ρομ και αρκετα γρηγορη.ολα λειτουργουν οκ η μπαταρια με το Radio 1.17.25.09 ειναι μια χαρα κτλ.

για να την βαλεις πρεπει να κανεις πρωτα Hard-SPL http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431217

μετα (για εμενα) Task 29 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=653604 μαζι με το ραδιο οπως περιγραφεται και τελος να περασεις την ρομ

υ.γ. Γιαννη χαιρομαι που εισαι ξανα κοντα μας

Edited by sisferas_sax

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

• Administrators
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ROM ΓΙΑ ΤΟ HTC TOUCH HD ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.?ΕΧΩ ΤΗΝ 1.56.401.0..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

1. Ρίξε μια ματιά εδώ. Υπάρχουν όλες οι rom για τη συσκευή σου.

2. Δεν γράφουμε με κεφαλαία. Στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται και από τους κανονισμούς.

Modpic.gif

Γεια σας παιδια.Παρακαλω πειτε μου μια καλη rom για το htc touch hd..Εχω βαλει διαφορες αλλα δεν με ικανοποιουν..Η μια κολλαει η αλλη δεν παιζει ορισμενες εφαρμογες youtube κλπ..Θα το καψω απο τις πολλες αλλαγες..!!Παρακαλω αν μπορειτε να μου πειτε καμια..(και ελληνικη αμα υπαρχει)..ευχαριστω

• Administrators

Εξαρτάται από το τι ζητάς από μια rom και οι επιλογές είναι πολλές. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες.

ΥΓ. Εάν κάνεις σωστά τη διαδικασία, η ιστορία δείχνει ότι όσες φορές και να φλασάρεις... δεν παθαίνει τίποτα.

Modpic.gif

Εξαρτάται από το τι ζητάς από μια rom και οι επιλογές είναι πολλές. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες.

ΥΓ. Εάν κάνεις σωστά τη διαδικασία, η ιστορία δείχνει ότι όσες φορές και να φλασάρεις... δεν παθαίνει τίποτα.

Θελω μια ROM η οποια να μην κολλαει παρα πολυ..Να παιζει τα προγραμματα σωστα.(π.χ η ROM_6.5_GREEK_BUILD_21897_10.04.2010_GRIGORIS ειναι πολυ καλη αλλα εχει αρκετα bugs ,δεν παιζει καλα το youtube το ndrive(το δειχνει με μικρα γραμματα) κ.α)..Μια αλλη ROM που δοκιμασα (Miri_WM65_21893_V38.0_Premium) δεν δουλευε το πληκτρολογιο για να παρεις τηλ. συν το αλλο με την ωρα(που παει μια ωρα πισω και οταν ανοιγει γυρναει στην κανονικη ωρα) που το συναντω στις περισσοτερες ROM..

• Administrators

Για ελληνική μην περιμένεις να βρεις κάτι αξιόλογο. Για αγγλική... βάλε του kwbr που θα βρεις στο xda-devs.

Αυτό που λες για την ώρα, δεν είναι bug αλλά χαρακτηριστικό του manila. Συνεπώς δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε rom.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

πως μπορω να βαλω σαν επιλογη το κλειδωμα της οθονης οταν το touch flo 3d ειναι ενεργο?

Η οθονη κλειδωνει και εαν κρατησεις για λιγο πατημενο το δεξι πληκτρο(αυτο που παταμε για να τελειωσουμε μια κλιση):D

Για ελληνική μην περιμένεις να βρεις κάτι αξιόλογο. Για αγγλική... βάλε του kwbr που θα βρεις στο xda-devs.

Αυτό που λες για την ώρα, δεν είναι bug αλλά χαρακτηριστικό του manila. Συνεπώς δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε rom.

Τωρα εχω βαλει αυτην: blackSTONEhenge_HyPer_v1_7 ..Αρκετα καλη, χωρις κολληματα..Kwbr αυτη λες να δοκιμασω (Kwbr_HD_2.0_Sense_Leo)...?