Iannis Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) παιδες ψαχνω java για το κινητο Καμιά ιδεα ? με τον opera MINI 10 δεν βλεπω Youtube video Γιατί? ps Υπάρχει καπου κανενα ποστ με εφοαρμογες για το HD? Edited June 29, 2010 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Συγνώμη γιατί ξέρω οτι το θέμα είναι χιλιοειπωμένο αλλά όσο κι αν διαβάζω το thread 2 ωρες τώρα δεν μπορώ να βγάλω οριστικό συμπέρασμα... Υπάρχει τρόπος σε ελληνικό κινητό με την official 1.56 ROM και προεγκατεστημένη έκδοση ελληνικών 1.4.5.1 να στείλω sms με ελληνικους 160 χαρακτήρες ή είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση του unicode οπότε πέφτουμε στους 70? (Εννοείται έχω ενεργοποιημένη την σχετική επιλογή της προεγκατεστημένης εφαρμογής της Ace για το ελληνικό πληκτρολόγιο με τους 160 χαρακτήρες/sms αλλά τίποτα....) Μόλις διαπίστωσα οτι χωρίς τσεκαρισμένη την επιλογή "unicode όταν απαιτείται" στο κινητό του άλλου το μήνυμα φτάνει ως ?????? ????? ανεξάρτητα μικρά η όλα κεφαλαία... Plz...help ΥΓ: Μόλις βρήκα την έκδοση 1.4.5.2 για ελληνικά - λύνεται μήπως έτσι το πρόβλημα? Edited June 29, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Συγνώμη γιατί ξέρω οτι το θέμα είναι χιλιοειπωμένο αλλά όσο κι αν διαβάζω το thread 2 ωρες τώρα δεν μπορώ να βγάλω οριστικό συμπέρασμα... Υπάρχει τρόπος σε ελληνικό κινητό με την official 1.56 ROM και προεγκατεστημένη έκδοση ελληνικών 1.4.5.1 να στείλω sms με ελληνικους 160 χαρακτήρες ή είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση του unicode οπότε πέφτουμε στους 70? (Εννοείται έχω ενεργοποιημένη την σχετική επιλογή της προεγκατεστημένης εφαρμογής της Ace για το ελληνικό πληκτρολόγιο με τους 160 χαρακτήρες/sms αλλά τίποτα....) Μόλις διαπίστωσα οτι χωρίς τσεκαρισμένη την επιλογή "unicode όταν απαιτείται" στο κινητό του άλλου το μήνυμα φτάνει ως ?????? ????? ανεξάρτητα μικρά η όλα κεφαλαία... Plz...help ΥΓ: Μόλις βρήκα την έκδοση 1.4.5.2 για ελληνικά - λύνεται μήπως έτσι το πρόβλημα? Ριξε μια ματια εδω post 51*http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265826&page=4 Μπορει να σου κανει Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Χμμμ....άρα η απάντηση είναι οτι δεν γίνεται 160 και ελληνικά λοιπόν με τις official λειτουργίες...τότε τι ρόλο παίζει όλος ο πρόλογος στην προεγκατεστημένη εφαρμογή της Ace περί unicode? Αν βάλω την 1.4.5.2 αληθεύει οτι απαιτείται hard reset? update: Το κινητό "αρνείται"¨να εγκαταστήσει την 1.4.5.2 για κάποιο λόγο...οπότε δεν υφίσταται και δίλημμα... Edited June 29, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Χμμμ....άρα η απάντηση είναι οτι δεν γίνεται 160 και ελληνικά λοιπόν με τις official λειτουργίες...τότε τι ρόλο παίζει όλος ο πρόλογος στην προεγκατεστημένη εφαρμογή της Ace περί unicode? Αν βάλω την 1.4.5.2 αληθεύει οτι απαιτείται hard reset? Χρειαζεται, παντως εγω που την εβαλα σε htc mini & htc 3470 τα sms πηγαινουν χωρις ?????????? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Χμμμ....άρα η απάντηση είναι οτι δεν γίνεται 160 και ελληνικά λοιπόν με τις official λειτουργίες...τότε τι ρόλο παίζει όλος ο πρόλογος στην προεγκατεστημένη εφαρμογή της Ace περί unicode? Αν βάλω την 1.4.5.2 αληθεύει οτι απαιτείται hard reset? update: Το κινητό "αρνείται"¨να εγκαταστήσει την 1.4.5.2 για κάποιο λόγο...οπότε δεν υφίσταται και δίλημμα... Χρειαζεσαι απλα αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 επελεξε την WVGA εκδοση και εισαι ΟΚ. :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Thanx! Να ρωτήσω όμως -έτσι για την ιστορία μωρέ- γιατί δεν μου δουλεύει αυτή η &^%&^$ εφαρμογή της ACE που υποτίθεται κάνει το ίδιο πράγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Thanx! Να ρωτήσω όμως -έτσι για την ιστορία μωρέ- γιατί δεν μου δουλεύει αυτή η &^%&^$ εφαρμογή της ACE που υποτίθεται κάνει το ίδιο πράγμα? Ποια εφαρμογη εννοεις? Το καλο με τα WM ειναι οτι μπορεις να τα προσαρμοσεις οπως εσυ θελεις, και να μην δουλευει κατι απο ace hellas υπαρχει σχεδον παντα μια εφαρμογη που δουλευει αψογα. ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 παιδες ψαχνω java για το κινητο Καμιά ιδεα ? με τον opera MINI 10 δεν βλεπω Youtube video Γιατί? ps Υπάρχει καπου κανενα ποστ με εφαρμογές για το HD? Κάποια βοήθεια για αυτό Plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Κάποια βοήθεια για αυτό Plz Ελεγξε τα μυνήματα σου. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 μια γρηγορη ερωτησουλα.. σε cooked rom (energy), δημιουργησα κατα λαθος 2 συντομευσεις για το ιδιο προγραμμα.. πως μπορω να διαγραψω τη μια;;;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Πως τις δημιούργησες και που; Οι συντομεύσεις συνήθως βρίσκονται στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs. Βρες εκεί το ένα από τα δύο αρχεία και αφαίρεσε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Πως τις δημιούργησες και που; Οι συντομεύσεις συνήθως βρίσκονται στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs. Βρες εκεί το ένα από τα δύο αρχεία και αφαίρεσε το. Είσαι φοβερος! Το φανταζόμουν οτι θα ήταν κατι απλό...Βασικά είχα πατήσει 2 φορες το "send to start menu as shortcut" μέσα από το resco explorer.. Σ' ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 (edited) Ποια εφαρμογη εννοεις? Το καλο με τα WM ειναι οτι μπορεις να τα προσαρμοσεις οπως εσυ θελεις, και να μην δουλευει κατι απο ace hellas υπαρχει σχεδον παντα μια εφαρμογη που δουλευει αψογα. ;) Σωστά! Κι εκεί είναι που θα έχουμε θέμα με τα Windows phone 7 αλλά τέλος πάντων...:offtopic: Εννοώ την προεγκατεστημένη εφαρμογή "Language switcher" που εμφανίζεται στις ρυθμίσεις --> σύστημα και απλά δεν κάνει αυτό που πρέπει...μόνο σε μένα άραγε...? :mad: Edited July 1, 2010 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Σωστά! Κι εκεί είναι που θα έχουμε θέμα με τα Windows phone 7 αλλά τέλος πάντων...:offtopic: Ας περιμένουμε να έρθει η ώρα να τα δούμε στην πράξη και... βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaykis Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ROM ΓΙΑ ΤΟ HTC TOUCH HD ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.?ΕΧΩ ΤΗΝ 1.56.401.0..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 (edited) φιλε μου εγω εχω βαλει αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=594151 και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη ρομ και αρκετα γρηγορη.ολα λειτουργουν οκ η μπαταρια με το Radio 1.17.25.09 ειναι μια χαρα κτλ. για να την βαλεις πρεπει να κανεις πρωτα Hard-SPL http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431217 μετα (για εμενα) Task 29 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=653604 μαζι με το ραδιο οπως περιγραφεται και τελος να περασεις την ρομ υ.γ. Γιαννη χαιρομαι που εισαι ξανα κοντα μας Edited July 4, 2010 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ROM ΓΙΑ ΤΟ HTC TOUCH HD ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.?ΕΧΩ ΤΗΝ 1.56.401.0..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. 1. Ρίξε μια ματιά εδώ. Υπάρχουν όλες οι rom για τη συσκευή σου. 2. Δεν γράφουμε με κεφαλαία. Στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται και από τους κανονισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaykis Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Γεια σας παιδια.Παρακαλω πειτε μου μια καλη rom για το htc touch hd..Εχω βαλει διαφορες αλλα δεν με ικανοποιουν..Η μια κολλαει η αλλη δεν παιζει ορισμενες εφαρμογες youtube κλπ..Θα το καψω απο τις πολλες αλλαγες..!!Παρακαλω αν μπορειτε να μου πειτε καμια..(και ελληνικη αμα υπαρχει)..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Εξαρτάται από το τι ζητάς από μια rom και οι επιλογές είναι πολλές. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. ΥΓ. Εάν κάνεις σωστά τη διαδικασία, η ιστορία δείχνει ότι όσες φορές και να φλασάρεις... δεν παθαίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaykis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Εξαρτάται από το τι ζητάς από μια rom και οι επιλογές είναι πολλές. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. ΥΓ. Εάν κάνεις σωστά τη διαδικασία, η ιστορία δείχνει ότι όσες φορές και να φλασάρεις... δεν παθαίνει τίποτα. Θελω μια ROM η οποια να μην κολλαει παρα πολυ..Να παιζει τα προγραμματα σωστα.(π.χ η ROM_6.5_GREEK_BUILD_21897_10.04.2010_GRIGORIS ειναι πολυ καλη αλλα εχει αρκετα bugs ,δεν παιζει καλα το youtube το ndrive(το δειχνει με μικρα γραμματα) κ.α)..Μια αλλη ROM που δοκιμασα (Miri_WM65_21893_V38.0_Premium) δεν δουλευε το πληκτρολογιο για να παρεις τηλ. συν το αλλο με την ωρα(που παει μια ωρα πισω και οταν ανοιγει γυρναει στην κανονικη ωρα) που το συναντω στις περισσοτερες ROM.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 (edited) Για ελληνική μην περιμένεις να βρεις κάτι αξιόλογο. Για αγγλική... βάλε του kwbr που θα βρεις στο xda-devs. Αυτό που λες για την ώρα, δεν είναι bug αλλά χαρακτηριστικό του manila. Συνεπώς δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε rom. Edited July 5, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 πως μπορω να βαλω σαν επιλογη το κλειδωμα της οθονης οταν το touch flo 3d ειναι ενεργο? Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 πως μπορω να βαλω σαν επιλογη το κλειδωμα της οθονης οταν το touch flo 3d ειναι ενεργο? Η οθονη κλειδωνει και εαν κρατησεις για λιγο πατημενο το δεξι πληκτρο(αυτο που παταμε για να τελειωσουμε μια κλιση):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaykis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Για ελληνική μην περιμένεις να βρεις κάτι αξιόλογο. Για αγγλική... βάλε του kwbr που θα βρεις στο xda-devs. Αυτό που λες για την ώρα, δεν είναι bug αλλά χαρακτηριστικό του manila. Συνεπώς δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε rom. Τωρα εχω βαλει αυτην: blackSTONEhenge_HyPer_v1_7 ..Αρκετα καλη, χωρις κολληματα..Kwbr αυτη λες να δοκιμασω (Kwbr_HD_2.0_Sense_Leo)...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts