Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Η συσκευή σου υποστηρίζει κανονικά το push e-mail. Φτιάξε τον λογαριασμό σου και ακολούθησε τα βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Θα ηθελα αν μπορειτε να βοηθησετε διότι βρίσκομαι ανάμεσα στα δυο!!! Ποιές ειναι ρε παιδια οι σημαντικές τους διαφορές εκτος απο την μεγαλήτερη οθόνη του HD2? Plz help γιατι πρεπει και εγω με την σειρα μου να παρω το δώρο μου...:D ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Θα ηθελα αν μπορειτε να βοηθησετε διότι βρίσκομαι ανάμεσα στα δυο!!! Ποιές ειναι ρε παιδια οι σημαντικές τους διαφορές εκτος απο την μεγαλήτερη οθόνη του HD2? Plz help γιατι πρεπει και εγω με την σειρα μου να παρω το δώρο μου...:D ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Τέτοιες συζητήσεις... μόνο στους Διαξιφισμούς. Απευθύνσου εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 το κινητο μου απο την αρχη ειχε εγκατεστημενο τον opera BROWSER με το αντιστοιχο εικονιδιο στα programs.οταν παω στο site του οπερα εχει 3 ειδη:mini,mobile και browser(για κομπιουτερ).οταν κατεβαζω τον mobile ειναι παρομοιος με τον μαμισιο browser αλλα το εικονιδιο στα προγραμματα λεει opera mobile.ο μαμισιος οπερα που εχει το κινητο (και δεν γινεται απεγκατασταση του) ποιος απο τους 3 ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 χθες παρατηρησα οτι δεν μπορώ να κάνω videocall!έχω περάσει στη συσκευή τις ρυθμίσεις για browsing και mms αλλα δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση!τι να κάνω γνωρίζει κανείς? Καλά και ευτυχισμενα Χριστούγενα σε όλους!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 ο μαμισιος οπερα που εχει το κινητο (και δεν γινεται απεγκατασταση του) ποιος απο τους 3 ειναι; Ο mobile φυσικά. Δες και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 χθες παρατηρησα οτι δεν μπορώ να κάνω videocall!έχω περάσει στη συσκευή τις ρυθμίσεις για browsing και mms αλλα δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση!τι να κάνω γνωρίζει κανείς? Καλά και ευτυχισμενα Χριστούγενα σε όλους!:)επικοινωνησε με τον παροχο πρωτα απο ολα.μετα δες εχεις καλο σημα 3g στο σημειο που εισαι;εχεις βαλει απο τις ρυθμισεις(μπαντα)να ειναι στο 3g η στο αυτοματο;αυτος που προσπαθεις να καλεσεις εχει σημα;το εχει ενεργο το 3g; Καλες γιορτες σε ολους σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 επικοινωνησε με τον παροχο πρωτα απο ολα.μετα δες εχεις καλο σημα 3g στο σημειο που εισαι;εχεις βαλει απο τις ρυθμισεις(μπαντα)να ειναι στο 3g η στο αυτοματο;αυτος που προσπαθεις να καλεσεις εχει σημα;το εχει ενεργο το 3g; Καλες γιορτες σε ολους σας Ναι και εγω και ο άλλος ειχαμε κανονικα σήμα 3g!αλλά κάθε φορά που προσπάθησα να κάνω τη βίντεοκλήση μου έβγαζε το εξής μήνυμα: failed to make the videocall. Αυτό στις ρυθμίσεις που μπορώ να το δω και να το αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 επικοινωνησε τοτε με τον παροχο σου(και οι 2 σας)για να τσεκαρεις οτι εισαι οκ σε πρωτη φαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasd13 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Εχει κανείς να μου προτείνει ένα καλό εορτολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Εχει κανείς να μου προτείνει ένα καλό εορτολόγιο? Εάν θέλεις να το έχεις στην Today Screen σου και ΔΕΝ χρησιμοποιείς το Touch FLO τότε αυτό εδώ είναι πολύ πολύ καλό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178634 Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω τότε του Παπαδημητρίου (το έχει προτείνει ο athanaso άπειρες φορές και είναι πολύ παλιό, αξιόπιστο και γνωστό) είναι μια πολύ καλή επιλογή ;) EDIT: (βρήκα το link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Με αυτό εδώ οι γιορτές μπαίνουν στο calendar του manila... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3021881#post3021881 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Με αυτό εδώ οι γιορτές μπαίνουν στο calendar του manila... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3021881#post3021881 Νομίζω ότι την λειτουργία της αντιγραφής των εορτών στο ημερολόγιο την έχει και το εορτολόγιο που έδωσα πριν και μπαίνει στο today screen.... Το τρέχει δηλαδή κανείς και επιλέγει την αντιγραφή στο ημερολόγιο..... ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Το θέμα είναι ότι με το παραπάνω δεν χρειάζεσαι το today plugin για να κάνεις κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά σε όλους:D:D:D! Σήμερα πήρα ένα Touch HD, δώρο από το πατέρα μου για τη γιορτή μου και είμαι πολύ χαρούμενος:D:D:D Από ότι είδα στα στοιχεία της η συσκευή έχει: SPL: 1.54 Radio: 1.13.25.24 Rom: kwbr toppix 3.2.6 WWE Protocol: 52.62.25.34U και ExtRom: 1.56.405.1 (43972) Φαντάζομαι ότι είναι αρκετά ενημερωμένο από πλευράς λογισμικού, οπότε να βάλω κατευθείαν ορισμένες απορίες: 1) Αν το γύριζα σε Mobile Windows 6.1 ( ελληνική ), θα κέρδιζα πολύ σε ταχύτητα, σταθερότητα, κατανάλωση μπαταρίας και ότι άλλο πιθανό κέρδος ή θα ήτανε μία ή άλλη; 2) Αν μείνω στο ΜW 6.5, υπάρχει κάποιος καλλίτερος συνδυασμός που θα μπορούσα να βάλω και να μου δίνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά; 3) Επειδή θα εγκαταστήσω οπωσδήποτε το SPB mobile shell 3.5 με όλα τα καλούδια του ( SPB time, weather, keyboard, phone ), μήπως είναι προτιμότερο να πάω σε μια πιο ελαφριά και γρήγορη rom; Αυτός είναι πάνω-κάτω ο προβληματισμός μου, οπότε πέστε μου τη γνώμη σας, γιατί θα βοηθήσει πολύ Χίλια ευχαριστώ φιλαράκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά σε όλους:D:D:D! Σήμερα πήρα ένα Touch HD, δώρο από το πατέρα μου για τη γιορτή μου και είμαι πολύ χαρούμενος:D:D:D Από ότι είδα στα στοιχεία της η συσκευή έχει: SPL: 1.54 Radio: 1.13.25.24 Rom: kwbr toppix 3.2.6 WWE Protocol: 52.62.25.34U και ExtRom: 1.56.405.1 (43972) Φαντάζομαι ότι είναι αρκετά ενημερωμένο από πλευράς λογισμικού, οπότε να βάλω κατευθείαν ορισμένες απορίες: 1) Αν το γύριζα σε Mobile Windows 6.1 ( ελληνική ), θα κέρδιζα πολύ σε ταχύτητα, σταθερότητα, κατανάλωση μπαταρίας και ότι άλλο πιθανό κέρδος ή θα ήτανε μία ή άλλη; 2) Αν μείνω στο ΜW 6.5, υπάρχει κάποιος καλλίτερος συνδυασμός που θα μπορούσα να βάλω και να μου δίνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά; 3) Επειδή θα εγκαταστήσω οπωσδήποτε το SPB mobile shell 3.5 με όλα τα καλούδια του ( SPB time, weather, keyboard, phone ), μήπως είναι προτιμότερο να πάω σε μια πιο ελαφριά και γρήγορη rom; Αυτός είναι πάνω-κάτω ο προβληματισμός μου, οπότε πέστε μου τη γνώμη σας, γιατί θα βοηθήσει πολύ Χίλια ευχαριστώ φιλαράκια!καλοριζικο χρηστο και απο εδω(και να μου το προσεχεις)ξεκινα να διαβαζεις απο εδω http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=190 :) οι ρομ που βγαζει ο τυπος ειναι πολυ σταθερες,εχει βγαλει νεοτερη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460640 σε 6.1 και 6.5,επισης μια εντελως clean και ελληνικη ειναι αυτη εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14190 (περνας την light) προσεξε λιγο πως φλασαρεις μονο(γραφει στο navimania) την συσκευη την φλασαρα με uspl εγω παντα;) http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 1) Αν το γύριζα σε Mobile Windows 6.1 ( ελληνική ), θα κέρδιζα πολύ σε ταχύτητα, σταθερότητα, κατανάλωση μπαταρίας και ότι άλλο πιθανό κέρδος ή θα ήτανε μία ή άλλη; 2) Αν μείνω στο ΜW 6.5, υπάρχει κάποιος καλλίτερος συνδυασμός που θα μπορούσα να βάλω και να μου δίνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά; 3) Επειδή θα εγκαταστήσω οπωσδήποτε το SPB mobile shell 3.5 με όλα τα καλούδια του ( SPB time, weather, keyboard, phone ), μήπως είναι προτιμότερο να πάω σε μια πιο ελαφριά και γρήγορη rom; Θα έλεγα ότι οι ROM του kwbr όπως αυτή που φοράει η συσκευή σου βρίσκονται στη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που ζητάς. Δεν βρίσκω λόγω να επανέλθεις στην official rom. Επίσης, καλό θα ήταν να δώσεις μια ευκαιρία παραπάνω στο shell της HTC πριν πας κατευθείαν σε αυτό της Spb αν και αυτό σίγουρα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Θα έλεγα ότι οι ROM του kwbr όπως αυτή που φοράει η συσκευή σου βρίσκονται στη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που ζητάς. Δεν βρίσκω λόγω να επανέλθεις στην official rom. Εφόσον είναι έτσι, μένω στο σετάρισμα που ήδη έχει. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να επανέλθω... Επίσης, καλό θα ήταν να δώσεις μια ευκαιρία παραπάνω στο shell της HTC πριν πας κατευθείαν σε αυτό της Spb αν και αυτό σίγουρα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Θα το ψάξω και το HTC shell λίγο παραπάνω. Πάντως το Spb shell ( το έχει ο αδελφός μου ) μου φαίνεται πιο όμορφο και κυρίως πιο λειτουργικό.......Στο HTC shell χάνομαι και με μπερδεύει........Θα δώ καλοριζικο χρηστο και απο εδω(και να μου το προσεχεις)ξεκινα να διαβαζεις απο εδω................... Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ:D Κρατάω τα links στα υπόψιν μιας και θα αφήσω τη συσκευή όπως ήρθε....... Κάτι θα ξέρεις παραπάνω για να την είχες έτσι σεταρισμένη και εφόσον συμφωνεί και ο άλλος Γιάννης........είμαι παραπάνω από ΟΚ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εφόσον είναι έτσι, μένω στο σετάρισμα που ήδη έχει. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να επανέλθω... Θα το ψάξω και το HTC shell λίγο παραπάνω. Πάντως το Spb shell ( το έχει ο αδελφός μου ) μου φαίνεται πιο όμορφο και κυρίως πιο λειτουργικό.......Στο HTC shell χάνομαι και με μπερδεύει........Θα δώ Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ:D Κρατάω τα links στα υπόψιν μιας και θα αφήσω τη συσκευή όπως ήρθε....... Κάτι θα ξέρεις παραπάνω για να την είχες έτσι σεταρισμένη και εφόσον συμφωνεί και ο άλλος Γιάννης........είμαι παραπάνω από ΟΚ:Dπροβληματα δεν ειχα με αυτη την ρομ εδω και μια βδομαδα που το δουλευα,οπως ειπε και ο γιαννης ειναι στην χρυση τομη;) βεβαια ειναι προσωπικα γουστα οι ρομ ε;το θεμα ειναι τι βολευει τον καθενα,ολα ειναι υποκειμενικα στο θεμα ρομ εκτος αν εχει το μαυρο της χαλι και 1002 προβληματα,επισης μια αλλη χωρις ιδιαιτερα προβληματα(λιγο βαρια αλλα με ωραια γραφικα για πολλους ειναι και αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=564095 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλές οι ROM του Laurentius αλλά προτιμώ τις ROM που δεν είναι παραφορτωμένες και όσο το δυνατόν πιο κοντά στη μαμίσια. Εκφράζω προσωπική άποψη βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλές οι ROM του Laurentius αλλά προτιμώ τις ROM που δεν είναι παραφορτωμένες και όσο το δυνατόν πιο κοντά στη μαμίσια. Εκφράζω προσωπική άποψη βέβαια. Υποθέτω πώς σε αυτές που είναι κοντά στις μαμίσιες και δεν είναι παραφορτωμένες, περιλαμβάνεις αυτές του kwbr......ναι;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Σωστά υποθέτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Καλημέρα και :ninja: χρόνια πολλα :ninja: παιδια τωρα πάνε κανα 2 μέρες εκει που το κινητάκι δουλέυει μία χαρά μ ου βγάζει την ένδειξη ότι δέν υπάρχει κάρτα sim μέσα!! μετα το κανω επεννεκινησι το κινητο αλα τιποτα! βγαζο- βαζω μπαταρια τιποτα κουναω την καρτα τιποτα!!! τεσπα με τα πολλα και τα λιγο το εχω κάνει σε 3 μέρες 5 hard reset!!! τι λετε να φταίει!!!! τι να κανω γιατι είμαι και αδαεις στο θεμα αυτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Με άλλη κάρτα sim δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Με άλλη κάρτα sim δοκίμασες; και με αλι καρτα παλι τα ιδια εκανε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts