pissas Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 μηπως μπορει να μου στειλει καποιος ενα pm η να κανουμε sticky τι χρειαζετε για να μπορω να βαλω αλλη ρομ η ραδιο στο κινητο μου? η πληροφοριες και εδω μεσα αλλα και στο xda ειναι χαοτικες για τον ασχετο με wm phones . σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 δες αυτο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Με ενδιαφερει,οταν ειμαι σπιτι μου να συνδεεται το HD Mόνο στο δικο μου μοντεμ-ρουτερ(thomson) και οχι να ψαχνει και να προσπαθει με τα γυρω γυρω που ειναι και 2-3 ζωη να χουνε... :) Ξερει κανεις κατι,η εστω που να διαβασω για να κανω κατι γι΄'αυτο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Με ενδιαφερει,οταν ειμαι σπιτι μου να συνδεεται το HD Mόνο στο δικο μου μοντεμ-ρουτερ(thomson) και οχι να ψαχνει και να προσπαθει με τα γυρω γυρω που ειναι και 2-3 ζωη να χουνε... :) Ξερει κανεις κατι,η εστω που να διαβασω για να κανω κατι γι΄'αυτο? Ευχαριστω. Ανοιγης το ασυρματο ρουτερ σου και αφου το βρεις με το HD σου επιλεγης συνδεση και αφου το εχεις κλειωμενο και σου ζητηση κλειδι και γινει η συνδεση κανονικα απο εκει και περα οταν θα εχεις ανοιχτο το αυρματο ρουτερ σου και θα ανοιγεις και το wifi του HD σου θα κανει κατευθειαν συνδεση παραβλεποντας της αλλες συνδεσης.... Εκτος και εαν ειχες κανει καμια πριν(παλαιοτερα) και επιλεγη εκεινη..οποτε πηγαινης ασυρματα δυκτυα ρυθμησης wιfi και διαγραφης πιθανη προηγουμενη συνδεση που ειχες κανει με αλλο δυκτυο... :blink: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Thanks φιλε makouin ,φαινεται να βοηθησε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 lagoudaki σε ευχαριστω πολυ, εβαλα ηδη την πρωτη καστομ ρομ μου. Ειχα κανει back up με το pim , δεν κραταει τα attachments των mms? υπαρχει καποιο αλλο back up προγραμμα που να τα κραταει ? Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 παιδια ξαφνικα η γραμματοσειρα στα pop up menu (πχ οταν ειμαι στην λιστα με τις επαφες παταω κατω δεξια που λεει μενου) εγινε με ποιο μικρα γραμματα απο τα αρκετα μεγαλα που ηταν απο τοτε που το πηρα!πως αλλαζουμε το μεγεθος τους; υποψιν δοκιμασα με την ρυθμιση text size αλλα δεν αλλαζει αυτη τη γραμματοσειρα.εχω την μαμισια ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 παιδια ξαφνικα η γραμματοσειρα στα pop up menu (πχ οταν ειμαι στην λιστα με τις επαφες παταω κατω δεξια που λεει μενου) εγινε με ποιο μικρα γραμματα απο τα αρκετα μεγαλα που ηταν απο τοτε που το πηρα!πως αλλαζουμε το μεγεθος τους; υποψιν δοκιμασα με την ρυθμιση text size αλλα δεν αλλαζει αυτη τη γραμματοσειρα.εχω την μαμισια ρομ advance configuration 3.3 ;) εχει επιλογες για αυτην την δουλεια.και ειναι και πληρως αναστρεψιμες αν κατι δεν σου αρεσει απο αυτην την επιλογη που τυχον αλλαξες :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 advance configuration 3.3 ;) εχει επιλογες για αυτην την δουλεια.και ειναι και πληρως αναστρεψιμες αν κατι δεν σου αρεσει απο αυτην την επιλογη που τυχον αλλαξες :) σε ευχαριστω δημητρη!τελικα ειχα πειραξει κατι στο hd tweak!κατι αλλο....το κουμπι που ενεργοποιει τη φωνητικη κληση ποιο ειναι;(στο μενου buttons λεω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 σε ευχαριστω δημητρη!τελικα ειχα πειραξει κατι στο hd tweak!κατι αλλο....το κουμπι που ενεργοποιει τη φωνητικη κληση ποιο ειναι;(στο μενου buttons λεω) το (πρασινο)πληκτρο απαντησης κλησης :) ps χρονια πολλα στους Δημητραδες,Δημητρες του φορουμ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 το (πρασινο)πληκτρο απαντησης κλησης :) ps χρονια πολλα στους Δημητραδες,Δημητρες του φορουμ :) τελεια!σε ευχαριστω και παλι !XΡΟNΙΑ ΠΟΛΛΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 lagoudaki σε ευχαριστω πολυ, εβαλα ηδη την πρωτη καστομ ρομ μου. Ειχα κανει back up με το pim , δεν κραταει τα attachments των mms? υπαρχει καποιο αλλο back up προγραμμα που να τα κραταει ?θα σου ελεγα να δοκιμασεις και το sprite η το spd bacup για τα σμς μμς ;) καλο ξεκινημα και ξενυχτι με τις ρομ τωρα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 το spd bacup για τα σμς μμς ;) Άντε να καταλάβει ο άνθρωπος ότι εννοείς Spb Backup! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Το οποίο είναι και για τα 7 φίλε μου? Τα εγκατέστησα λιγο πρίν και αναρωτιόμουν. ναι και για τα 7 βαζεις Windows Mobile Device Center 6.1 http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/help/getstarted/getstarted.mspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Γεια σε ολους.Μια ερ Mobile ωτηση ηθελα να σας κανω σε εσας που εχετε ηδη εω και πολυ καιρο το HTC HD.Εχω ηδη παρει το HTC Magic.Θελω να παρω ενα ακομη HTC HD. Ποια η γνωμη σας?Ειναι καλυτερο το HD γη το λειτουργικο Android ειναι καλυτερο ενω το WindMobile ειναι πια απαρχαιωμενο?Αξιζε να το παρω η οχι?Τι με συμβουλευεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Γεια σε ολους.Μια ερ Mobile ωτηση ηθελα να σας κανω σε εσας που εχετε ηδη εω και πολυ καιρο το HTC HD.Εχω ηδη παρει το HTC Magic.Θελω να παρω ενα ακομη HTC HD. Ποια η γνωμη σας?Ειναι καλυτερο το HD γη το λειτουργικο Android ειναι καλυτερο ενω το WindMobile ειναι πια απαρχαιωμενο?Αξιζε να το παρω η οχι?Τι με συμβουλευεται? Προς το παρόν το wm λειτουργικό είναι πιο ολοκληρωμένο σε σχέση με το android που αναμφισβήτητα είναι υπό εξέλιξη. Εντούτοις μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά που πρέπει να τα δουλέψεις για να κρίνεις πιο ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις σου. Γνώμη μου είναι ότι το HD αξίζει αλλά λάβε υπόψιν ότι σε περίπου ένα μήνα θα βγει ο αντικαταστάτης του με ανώτερα χαρακτηριστικά. ΥΓ. Χρόνια πολλά στον φίλο zaharaki αλλά και σε όλους τους Δημήτρηδες που μας κάνουν παρέα στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 παιδιά μήπως ξέρεις κανείς τίποτα για αυτό που ρώτησα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4818111&postcount=4537 ??? σχετικά με αυτό το θέμα, αν ενδιαφέρει κανέναν, τελικά μετά από πολύ ψάξιμο, "ψάρεψα" το Link για την τελευταία officia release: http://m.google.com/mail/download/binaries/L1/2.0.6/mail_m2.jar καθώς και το "modded" (? ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τη διαφορά) http://dailymobile.se/2008/11/25/java-application-gmail-206-modded-with-multiple-id-login-function/ cheers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Προς το παρόν το wm λειτουργικό είναι πιο ολοκληρωμένο σε σχέση με το android που αναμφισβήτητα είναι υπό εξέλιξη. Εντούτοις μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά που πρέπει να τα δουλέψεις για να κρίνεις πιο ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις σου. Γνώμη μου είναι ότι το HD αξίζει αλλά λάβε υπόψιν ότι σε περίπου ένα μήνα θα βγει ο αντικαταστάτης του με ανώτερα χαρακτηριστικά. ΥΓ. Χρόνια πολλά στον φίλο zaharaki αλλά και σε όλους τους Δημήτρηδες που μας κάνουν παρέα στο φόρουμ. Ευχαριστω!Νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Δημητρη ενοοω οτι επιλεγω μια φωτο για wallpaper απο το today και βγαινει στην επιφανεια εργασιας χωρις χρωματα λες και εχω βαλει ασπρο φιλτρο...:( λείπει καποιος driver ? Βρε8ηκε η λυση για την ασπριλα αυτη?Το κανει και σε μενα,με την επισημη ρομ....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 καπου στις ρυθμισεις ειχα βρει να φτιαχνεις την αντιθεση! Την βαζεις στο τερμα και ειναι κομπλε..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Στις ρυθμισεις του κινητου η πρεπει να παωνα ρυθμισω τη συγκεκριμενη φωτο?Σορρυ αλλα δε μπορω να το βρω αυτο που λετε παιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Στις ρυθμισεις του κινητου η πρεπει να παωνα ρυθμισω τη συγκεκριμενη φωτο?Σορρυ αλλα δε μπορω να το βρω αυτο που λετε παιδια.... πάνε στα προγράμματα και πάτα το pictures & videos, βρες την φωτογραφία που θες να βάλεις για wallpaper και πάτα menu->set as today background, εκεί θα μπορέσεις να ρυθμίσεις αυτό που θες... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 πάνε στα προγράμματα και πάτα το pictures & videos, βρες την φωτογραφία που θες να βάλεις για wallpaper και πάτα menu->set as today background, εκεί θα μπορέσεις να ρυθμίσεις αυτό που θες... :) Κατατοπιστικότατος!Τα καταφερα.Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas2by4AIO Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Καλημέρα και μια ερωτησούλα (μπορεί ήδη να έχει υπάρξει διευκρινηση από τις ... 667 σελίδες εδώ). Σε τι format μπορεί να "παίξει" μια ταινία στον Windows Media Player ? Ρωτώ, γιατί δοκίμασα σε *.avi και ... δεν. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Συνιστώ ανεπιφύλακτα να εγκαταστήσεις στη συσκευή σου το Core Player που υποστηρίζει τα περισσότερα format, καθώς και αυτό που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts