Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει καποια εφαρμογη για μετρητη κλησεων που να μετραει κλησεις ανα προθεμα ανα συγκεκριμενο νουμερο γενικα να εχει πολλες επιλογες;

anyone please?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

anyone please?

Εγώ τουλάχιστον σε όσα έχει πάρει το μάτι μου και έχω δει χαρακτηριστικά τους, δεν έχω δει τίποτα κοντά σε αυτό που ψάχνεις..... :confused:

EDIT: εκτός αν κάνεις export την λίστα των κλήσεων σε ένα excel και μετά το χειριστείς από εκεί.....αλλιώς δεν βλέπω πώς μπορεί να γίνει......

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

anyone please?

Phone Dashboard.

Δουλευει μια χαρά και έχει και πολλές δυνατότητες.

Θέλει όμως και ένα πρόγραμμα σαν το second today πχ για να εμφανίζεται.

Phone Dashboard.

Δουλευει μια χαρά και έχει και πολλές δυνατότητες.

Θέλει όμως και ένα πρόγραμμα σαν το second today πχ για να εμφανίζεται.

δεν χρησιμοποιω tf3d!thx!!

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

θα σου προτεινα την σιγουρη λυση

hard reset

http://www.hardreset.eu/htc_touch_hd_hard_reset_soft_reset_en.html

Την κάρτα μνήμης μπορούμε να την αφαιρέσουμε (ή να την τοποθετήσουμε) χωρίς να κλείσουμε το τηλέφωνο;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Administrators
Την κάρτα μνήμης μπορούμε να την αφαιρέσουμε (ή να την τοποθετήσουμε) χωρίς να κλείσουμε το τηλέφωνο;

Αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται κανονικά από τη συσκευή σου (όπως και όλες τις σύγχρονες συσκευές του είδους.

Modpic.gif

απο οτι ξερω ναι,αν και προσωπικα την κλεινω την συσκευη

Σίγουρα το καλύτερο και ασφαλέστερο είναι να κλείσεις την συσκευή...

Επίσης αν έχεις εγκατεστημένα προγραμματα που "τρέχουν" και είναι εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης; Τί θα γίνει; Χαμός φαντάζομαι! Σίγουρο κόλλημα και soft reset... Οπότε καλύτερα κλείστο απο την αρχή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...! Σωστά;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Δεν έχει κανένα πρόβλημα, απλά αν έχεις κάποιο εκτελέσιμο στο root της κάρτας, θα σε ρωτήσει για εγκατάσταση, ξανά.

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Guest lagoudakis
Σίγουρα το καλύτερο και ασφαλέστερο είναι να κλείσεις την συσκευή...

Επίσης αν έχεις εγκατεστημένα προγραμματα που "τρέχουν" και είναι εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης; Τί θα γίνει; Χαμός φαντάζομαι! Σίγουρο κόλλημα και soft reset... Οπότε καλύτερα κλείστο απο την αρχή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...! Σωστά;

δεν νομιζω να γινει χαμος,απλα δεν το κανω για σιγουρια,μιλαμε για windows:p

Το έχω βρεί στο Ebay με 270 πακεταρισμένο και τα σχετικά.

Αξίζει???

τι τα θές τα e-bay να μη ξέρεις τι σου γίνεται, πάρτο από κάποιον που τον δείς κιόλας και θα έχει και επισημη εγγύηση και θα είναι ελληνικό, εμένα για παράδειγμα...:D

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Όχι οκ... Του έχω εμπιστοσύνη γιατί απο τον ίδιο πήρα ένα Philips x620.

(άσχετο αλλά η μπαταρία του κραταει 2 εβδομάδες με μηδενικό σήμα σε σπίτι...):p

Άπλα ήθελα να μάθω αν είναι good value for money η αγορά αυτού του κινητού.

Όχι οκ... Του έχω εμπιστοσύνη γιατί απο τον ίδιο πήρα ένα Philips x620.

(άσχετο αλλά η μπαταρία του κραταει 2 εβδομάδες με μηδενικό σήμα σε σπίτι...):p

Άπλα ήθελα να μάθω αν είναι good value for money η αγορά αυτού του κινητού.

καλή είναι ;)

Λευτέρης

Συνιστώ να περιμένεις για την 3.1.2 που θα βγει οσονούπω.

προφανώς έχεις πληροφορίες "εκ των έσω". :D αλλά για πόσο οσονούπω μιλάμε?

Καλή η προσφορά αυτή, αλλά με λίγα παραπάνω λεφτά βρίσκεις από AceHellas από εδώ στο φόρα.;)

πιστευα οτι με το hard reset εξαλειφονται ολα....λοιπον περναω κατι drivers απο xda και εκανα την ανοησια να μην απενεργοποιησω το manila....και μετα παρατηρω οτι αλλου παταω και αλλου πιανει η οθονη.....κανω λοιπον ενα hard reset και μετα παλι το ιδιο...περναω την official και παλι το ιδιο...περναω την lite tou onlong και ολα καλα....περναω την official παλι αλλου παταω αλλου πιανει η οθονη και δεν μπορω να την ευθυγραμμισω με τιποτα....το στελνω ace μου αλλαζουν ο8ονη.....ολα καλα....βαζω dutty R5 περναω drivers παλι προβλημα...το υποψιαζομαι απενεργοποιω manila περναω παλι και ολα καλ...στουσ xda αναφερεται βεβαια οτι πρεπει να απενεργοποιειται...αυτο που μ εκανε εντυπωση ομωσ ειναι οτι μετα απο hard rese δεν επανερχοταν...
Samsung Galaxy S8 plus.....

Μπορώ να έχω Internet στο HD που να το παίρνω από PC (Το PC έχει LAN) ασύρματα μεσω bluetooth και πώς; Χρειάζεται και το activesync; Κατανάλωσα αρκετές ώρες και τίποτα δεν κατάφερα.

• Administrators
πιστευα οτι με το hard reset εξαλειφονται ολα....λοιπον περναω κατι drivers απο xda και εκανα την ανοησια να μην απενεργοποιησω το manila....και μετα παρατηρω οτι αλλου παταω και αλλου πιανει η οθονη.....κανω λοιπον ενα hard reset και μετα παλι το ιδιο...περναω την official και παλι το ιδιο...περναω την lite tou onlong και ολα καλα....περναω την official παλι αλλου παταω αλλου πιανει η οθονη και δεν μπορω να την ευθυγραμμισω με τιποτα....το στελνω ace μου αλλαζουν ο8ονη.....ολα καλα....βαζω dutty R5 περναω drivers παλι προβλημα...το υποψιαζομαι απενεργοποιω manila περναω παλι και ολα καλ...στουσ xda αναφερεται βεβαια οτι πρεπει να απενεργοποιειται...αυτο που μ εκανε εντυπωση ομωσ ειναι οτι μετα απο hard rese δεν επανερχοταν...

Έχω την εντύπωση πως το πρόβλημα της οθόνης δεν έχει σχέση με αυτό που πήγες να περάσεις στη συσκευή σου και είναι καθαρά θέμα τύχης. Είμαι όμως και εγώ περίεργος για ποιους drivers αναφέρεσαι. Κάποιο link θα μας διευκόλυνε.

προφανώς έχεις πληροφορίες "εκ των έσω". :D αλλά για πόσο οσονούπω μιλάμε?

Προφανώς αυτές οι πληροφορίες με εξέθεσαν. :O

Πάντως η 3.1.1 δεν έχει προβλήματα και μπορείς να τη δοκιμάσεις απροβλημάτιστα. Sorry που σε απέτρεψα να το κάνεις νωρίτερα.

Modpic.gif

Μπορώ να έχω Internet στο HD που να το παίρνω από PC (Το PC έχει LAN) ασύρματα μεσω bluetooth και πώς; Χρειάζεται και το activesync; Κατανάλωσα αρκετές ώρες και τίποτα δεν κατάφερα.

τη στιγμή που το pc σου "βλέπει" internet με κάποιο τρόπο, είτε μέσω lan είτε μέσω router, και το HD σου είναι συνδεδεμένο κανονικά δλδ το activsync το βλέπει χωρίς πρόβλημα, τότε έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο KAI από το HD;)

Λευτέρης

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442712

ναι κ εγω ετσι πιστευα αλλα το κανω συνεχωσ και καθε φορα γινεται το ιδιο.....

Samsung Galaxy S8 plus.....

• Administrators
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442712

ναι κ εγω ετσι πιστευα αλλα το κανω συνεχωσ και καθε φορα γινεται το ιδιο.....

Κάθε φορά γίνεται τι; Τους έχω τεστάρει πολλάκις τους συγκεκριμένους drivers και σε διάφορες ROM χωρίς να απενεργοποιήσω το manilla και χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα

Modpic.gif