loftys Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 δυστυχώς δεν δουλεύει Γιάννη... το softkeymgr, αλλά τα κατάφερα με registry edit:) ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 δυστυχώς δεν δουλεύει Γιάννη... το softkeymgr, αλλά τα κατάφερα με registry edit:) ευχαριστώ πολύ... Τίκαρες την επιλογή στο κάτω μέρος για να αλλάξεις τα soft keys του manila; Εάν δεν το κάνεις αυτό... δεν βλέπεις διαφορά όσο χρησιμοποιείς το manila. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 βέβαια, έκανε και reset, και όταν ξαναμπήκα φαίνονταν όλα καλά στο μενού του softkeymgr, αλλά δεν ήταν... τέλος πάντων, φτιάχτηκε με τον άλλο τρόπο... Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 αντε καλοριζικο Αλεξανδρε.ελπιζω αυτην αποφαση να μην την μετανοιωσεις και να μεινεις ικανοποιημενος απο το iphone Και γω το ελπίζω Δημήτρη... Κωστη δυσκολο το κοβω αυτην την στιγμη να γυρισω στο iphone. αλλα εχω γυρισει εκει 3 φορες μεχρι τωρα:lol: με δεχεστε στο club?? Δημήτρη.. Εγώ δεν θα σε δεχτώ πάντως...!:lol::p Αλεξανδρε αφου τα ειπαμε ... πηρα παλι ενα hd,μεχρι να ερθει το λεο, για να μην αναγκαστω να παρω το iphone :rolleyes: Τα είπαμε, τα είπαμε...! Απλά κάνουμε και λίγο «χούμορ»:p εκει φιλε Κωστη ειναι αλλη χωρα εκει δεν ειναι σαν και μας εδω στα wm!! υπαρχει ταξις και ηθικη περαν της πλακας ειναι πολυ μαζεμενο το φορουμ του μηλοφωνου και τα παιδια εκει κανουν τρομερη δουλεια!!! Υπάρχει τάξις και ηθική, όντως.. Και θα ήθελα να υπήρχε αντίστοιχη οργάνωση και σε εμάς... Αλλά... Θέλει πολύ δουλεία και δεν ξέρω αν υπάρχει ο χρόνος από τους κατάλληλους ανθρώπους για να το κάνουν αυτό.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 λοιπον παιδια εχω φλασαρει την νεα official rom και οσεσ Cooked βασιζονται σε αυτη και αντιμετωπιζω προβλημα με την οθονη...ενω μπαινω στα προγραμματα και παω να πατησω ενα εικονιδιο να ανοιξει δεν ανταποκρινεται και 8ελει και παλι και παλι...κανω ton aling screen και για να ευθυγραμισω πρεπει να παταω σε καθε σημειο για πολυ ωρα το σταυρο αλλιωσ με γυρζει παλι απο την αρχη...δεν βαζω κανενα προγραμμα μηπωσ και φταει καποιο..παω λοιπον και φλασαρω την προηγουμενη oficial που εχει δωσει ο πανοσα και δεν αντιμετωπιζω κανενα προγραμμα..μαλιστα τωρα εχω την ρομ που προτεινει ο zaharakis και ολα οκ....τι να κανω ???ειναι προβλημα hardware η οχι????να το στειλω για servise???εχω απελπιστει... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Ξανα πισω στα γνωστα λημερια :lol: Μετα απο περιπου 2 μηνες συμβιωσης με το iPhone 3GS 32GB,χωρισαμε και ξαναγυρισα στην πρωην :lol::lol::lol: ΗTC HD εν αναμονη της καινουργιας,λεγε με, HTC LEO :lol::lol::lol: Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Με βοήθησε η τύχη και δεν πήρα το iPhone, γιατί πιστεύω πως θα έκανα αυτό που έκανες κι εσύ... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, μάζεψα απορίες: 1) Όταν πατάμε σε ένα εικονίδιο πάνω δεξιά, πχ στην μπαταρία, πως γίνεται να μην εμφανίζεται η ενδιάμεση οθόνη "System Status" αλλά κατευθείαν αυτό που αντιστοιχεί στο εικονίδιο? (πχ για την μπαταρια το Power Options κτλ) 2) Στα power options, πως μπορούμε να δούμε το ακριβές ποσοστό της μπαταρίας που απομένει και όχι απλά τις μπάρες? 3) Θυμάμαι στο kaiser όταν οδηγούσα με destinator και ερχόταν sms, κατευθείαν έβγαινε notification για λίγα δευτερόλεπτα κάτω και το διάβαζα χωρίς να αγγίξω τπτ. Καμιά ιδέα πως γινέται αυτό? Thanks ps Έχω μαμά ρομ 6.1 αλλά περιμένω την topix 3.0.1! Δημήτρη πως ενεργοποιούμε το unicode? Αλλά να μην ενεργοποιηθεί για τα SMS? Χρησιμοποιώ το GR-EN_keyboards.cab (Touch Input), το οποίο με έχει βολέψει και δεν θα θελα να το αλλάξω, αν γίνεται. anyone? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 1) Αυτό είναι θέμα της ρομ.. Εγώ δεν το είχα μόνο στην SL του Onko αυτό. Και στο Xperia. Αλλά πως γίνεται να μην εμφανίζεται, περίμενε από κάποιον άλλο απάντηση που ίσως ξέρει.;) 2)Μπορείς να βάλεις μια Taskbar ολόκληρη, με έγχρωμα εικονίδια που έχουν ακριβώς ποσοστό μπαταρίας που μένει.;) 3)Θα σου έλεγα να πετάξεις όλα αυτά τα topaz πληκτρολόγια και να βάλεις το εξαιρετικό Finger Keyboard. Το Unicode δεν θυμάμαι που είναι και δεν έχω πλέον την συσκευή για να το δω.;) Αλλά βάλε το FK2.1... Δεν υπάρχει ανώτερο. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 λοιπον παιδια εχω φλασαρει την νεα official rom και οσεσ Cooked βασιζονται σε αυτη και αντιμετωπιζω προβλημα με την οθονη...ενω μπαινω στα προγραμματα και παω να πατησω ενα εικονιδιο να ανοιξει δεν ανταποκρινεται και 8ελει και παλι και παλι...κανω ton aling screen και για να ευθυγραμισω πρεπει να παταω σε καθε σημειο για πολυ ωρα το σταυρο αλλιωσ με γυρζει παλι απο την αρχη...δεν βαζω κανενα προγραμμα μηπωσ και φταει καποιο..παω λοιπον και φλασαρω την προηγουμενη oficial που εχει δωσει ο πανοσα και δεν αντιμετωπιζω κανενα προγραμμα..μαλιστα τωρα εχω την ρομ που προτεινει ο zaharakis και ολα οκ....τι να κανω ???ειναι προβλημα hardware η οχι????να το στειλω για servise???εχω απελπιστει... με την ρομ που συστηνω δεν εχεις προβλημα και εχεις με ολες τις αλλες?? η εγω δεν καταλαβα καλα? Ξανα πισω στα γνωστα λημερια :lol: Μετα απο περιπου 2 μηνες συμβιωσης με το iPhone 3GS 32GB,χωρισαμε και ξαναγυρισα στην πρωην ΗTC HD εν αναμονη της καινουργιας,λεγε με, HTC LEO :lol: welcome back Γιαννη :lol: Με βοήθησε η τύχη και δεν πήρα το iPhone, γιατί πιστεύω πως θα έκανα αυτό που έκανες κι εσύ... αυτο θα εισαι σε θεση να το κρινεις,αντικειμενικα, μονο εαν δουλεψεις μηλοφωνο στα χερια σου φιλε μου ;) anyone? :( αν κοιταξεις στα screen shots που εχω δωσει μερικες σελιδες πισω θα δεις οτι εγω παντα (σε ολες τις ρομς που εχω δοκιμασει) ετσι τα εχω ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 .................................. αυτο θα εισαι σε θεση να το κρινεις,αντικειμενικα, μονο εαν δουλεψεις μηλοφωνο στα χερια σου φιλε μου ;) .................................... Το έχω μελετήσει αρκετά το θέμα στα σχετικά threads, έχω ψιλο-δουλέψει και μηλόφωνο φίλων, αυτή είναι η άποψή μου με την εμπειρία που έχω, κρίνοντας σύμφωνα με τις ανάγκες μου, φίλε Δημήτρη. ;) Κων/νος Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Εγώ πάλι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναγυρισω σε wm συσκευή. Είμαι ενθουσιασμένος με το Μήλο και επιτέλους μπορώ να γράφω και να διαβάζω πολύ καλύτερα στο myphone και σε αλλά sites. Ωραία και μεγάλη οθόνη του HD αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την εμπειρία του iPhone. Επίσης να πω ότι παίζει ΑΨΟΓΑ HD videos στο YouTube - βάλτε στο HD την ρύθμιση στην ποιότητα και δείτε τα χάλια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Ναι, μια χαρά. Ψώνισε άφοβα Εχει παραγγειλει κανενας απο το παρακατω καταστημα???Ειναι αξιοπιστο???? http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=23&action1=details&prod=6328 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 zaharaki καλα καταλαβεσ γενικα με ρομ που βασιζονται στην 1.14.000 δεν εχω κανενα προβλημα οταν βαλω ρομ με νεο τοτε εχω προβλημα αλλου παταω και αλλου πιανει... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 zaharaki καλα καταλαβεσ γενικα με ρομ που βασιζονται στην 1.14.000 δεν εχω κανενα προβλημα οταν βαλω ρομ με νεο τοτε εχω προβλημα αλλου παταω και αλλου πιανει... δεν ειναι δυνατον αυτο που λες φιλε μου...κατι αλλο θα φταιει ;) τι spl εχεις οταν περνας τις ,μετα 1.14, ρομς??:confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 αναλογωσ οταν περναω ρομ με νεο φλασαρω πρωτα επισημη με νεο...με ρομ ειτε επισημη ειτε cooked βασισμενη στο παλιο spl δεν εχω κανενα προβλημα....ειναι δυνατον?????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 αναλογωσ οταν περναω ρομ με νεο φλασαρω πρωτα επισημη με νεο...με ρομ ειτε επισημη ειτε cooked βασισμενη στο παλιο spl δεν εχω κανενα προβλημα....ειναι δυνατον?????? δεν θα συνενοηθουμε :O τι spl εχεις οταν αλλαζεις σε ρομ που εχουν το νεο spl? οι νεες θελουν το 1.56 spl :!: διαβασε λιγο την υπογραφη μου ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 πολύ μήλο βρε παιδί μου...!!!!:D:D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 1) Σήμερα είπα να δοκιμάσω το wifi... Πως γίνεται ενώ συνδέομαι κανονικότατα και άμεσα με το rourer μου, να μην μου δίνει Internet? Τι κάνω λάθος? 2) Έβαλα το fingerkeyboard 2.1 τελικά. Το χα ξαναβάλει, αλλά το 'χα παρεξηγήσει! Αλλά πως γίνεται να μην πετάγεται συνέχεια σε άκυρες στιγμές, συνήθως όταν έχει dorpdown list? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 1) Σήμερα είπα να δοκιμάσω το wifi... Πως γίνεται ενώ συνδέομαι κανονικότατα και άμεσα με το rourer μου, να μην μου δίνει Internet? Τι κάνω λάθος? 2) Έβαλα το fingerkeyboard 2.1 τελικά. Το χα ξαναβάλει, αλλά το 'χα παρεξηγήσει! Αλλά πως γίνεται να μην πετάγεται συνέχεια μόλις βλέπει dorpdown list το άτιμο? Αυτό μοιάζει με λάθος ρυθμίσεις τύπου ασύρματου δικτύου...... Έχεις ρυθμίσει δηλαδή το ένα A και το άλλο Α+Β πρωτόκολλο......νομίζω αν για αρχή τσεκάρεις τις ρυθμίσεις τύπου δικτύου μάλλον θα το βρεις.... :) Να ρωτήσω εγώ κάτι..... το SPB Mobile shell 3.5 είχε πολλά προβλήματα και το έβγαλα....μου άρεσε όμως ο dialer του που αφενώς έδειχνε πρόσωπα στις επαφές και αφετερου έβρισκε τα ονόματα πληκτρολογώντας τον συνδιασμό των ελληνικών γραμμάτων.... Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για τέτοιες λειτουργίες?? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Αυτό μοιάζει με λάθος ρυθμίσεις τύπου ασύρματου δικτύου...... Έχεις ρυθμίσει δηλαδή το ένα A και το άλλο Α+Β πρωτόκολλο......νομίζω αν για αρχή τσεκάρεις τις ρυθμίσεις τύπου δικτύου μάλλον θα το βρεις.... :) Τελικά έκανα restart στο router και στο hd και έπιασε!!! Χωρίς να πειράξω τις ρυθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 SOS εχει καποιος την L26_THD7.5_WWE να μου την ανεβασει ενα rapidshare; γιατι το μονο καλο backup που εχω ειναι σ αυτην και δεν ειμαι στο pc μου να την περασω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 ναι εννοειται...οτι στισ νεεσ εχω το καινουργιο...στισ παλιεσ παιρναω πρωτα το παλιο...τι να φταει που στισ νεες εχω προβλημα με την οθονη??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Να ρωτήσω εγώ κάτι..... το SPB Mobile shell 3.5 είχε πολλά προβλήματα και το έβγαλα....μου άρεσε όμως ο dialer του που αφενώς έδειχνε πρόσωπα στις επαφές και αφετερου έβρισκε τα ονόματα πληκτρολογώντας τον συνδιασμό των ελληνικών γραμμάτων.... Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για τέτοιες λειτουργίες?? to default smart dialing των wm :lol: μην μου πεις οτι δεν το εχεις παρει χαμπαρι τοσα χρονια??????????????????????? SOS εχει καποιος την L26_THD7.5_WWE να μου την ανεβασει ενα rapidshare; γιατι το μονο καλο backup που εχω ειναι σ αυτην και δεν ειμαι στο pc μου να την περασω.... κατσε να την βρω πρωτα και στην ανεβαζω σε λιγο :) edit αυτες οι 2 ειναι ανεβασμενες απο εμενα για το Laurentius στον λογ/σμο μου V8.0 http://rapidshare.com/files/205674277/L26_THDV8.0_WWE.rar pass Olympics V9.0 ULTIMATE http://rapidshare.com/files/209603448/L26_THDV9.0_WWE_Ultimate.rar pass Jupiter ελα τυχερε http://rapidshare.com/files/199420891/L26_THDV7.5_WWE.rar pass februari18 ναι εννοειται...οτι στισ νεεσ εχω το καινουργιο...στισ παλιεσ παιρναω πρωτα το παλιο...τι να φταει που στισ νεες εχω προβλημα με την οθονη??? πηγαινε το μια στο σερβις μπας και ειναι προβλημα στην οθονη σου τελικα.... κανεις hard reset μετα απο καθε φλασαρισμα?? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 to default smart dialing των wm :lol: μην μου πεις οτι δεν το εχεις παρει χαμπαρι τοσα χρονια??????????????????????? εμ.....αν εννοείς τον default dialer.....έχω αγγλικά μόνο εκεί..... Κάνω κάτι λάθος? Η συσκευή είναι αγγλική....αν έχει καμία σημασία αυτό.... Βέβαια έχω παρατηρήσει ότι κάνει κάποια αντιστοίχηση και σε ελληνικούς χαρακτήρες αλλά όταν δεν είναι στο πληκτρολόγιο είναι δύσκολο να ψάξεις για όνομα......:worry: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts