Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή αν πάς σε οποιονδήποτε Γερμανό και τους δώσω το IMEI θα μου εκτυπώσουν απόδειξη?

οχι φυσικα!!!!!!

σκεψου αν οποιος ειχε στα χερια του καθε χαμενη η κλεμενη συσκευη,που τυχαινε να ειχε αγοραστει απο γερμανο,η οποιο αλλο ελληνικο καταστημα,με την ενδειξη του ΙΜΕΙ να επαιρνε αποδειξη και να το εκανε νομιμο :blink::blink:

δεν ειναι δυνατον να γινει τετοιο πραγμα!!

αν εχει γινει ειναι κατακριτεο και παρανομο!!

μονο αν η αποδειξη αγορας ειναι ονομαστικη και προσκομιστει και ταυτοτητα μαζι με το ΙΜΕΙ,θα ειχε βαση νομιμοτητας η διαθεση νεας αποδειξεως αγορας ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οταν μπαινω σε μια επαφη και παω ΑΠΟ ΕΚΕΙ να στειλω sms(send text message) μου γραφει 70 χαρακτηρες.οταν παω απο το κεντρικο μενου διαχειρησης λογαριασμων sms/mms >new sms τοτε ολα καλα γραφει 160 χαρακτηρες.αυτο γιατι γινεται?εχω την μαμα ρομ και εχω βαλει το φιξακι για τους 160 χαρακτηρες καθως και ενεργοποιημενη την επιλογη unicode when necessary.οποια βοηθεια δεκτη μπορει καποιος να το δοκιμασει και να μου πει πλιζ?

κανενας?:):):):)

για να μην σου εχει απαντησει κανενας ως τωρα,η δεν εχει κανενας αυτο το προβλημα η απλα δεν ξερει κανεις τι μπορει να φταιει...

βεβαια....βαλε και οτι ελαχιστοι εχουν την μαμα ρομ....:happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

όχι εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Εμένα μου βγάζει κανονικά 160 χαρακτήρες....

Έχω το FingerKeyboard όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι εδώ μέσα....

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Οπως σου είχα πει. Με το FK2.1 που θα βρεις εδω στο φορουμ, μια χαρα θα γραφεις 160 χαρακτήρες. Αρκει να επιλεξεις το SMS για να γραφεις που ειναι ολα κεφαλαια. ;)

Διαφορετικα δεν μπορω να φανταστω καποιον αλλο λογο που να σου συμβαίνει αυτό.

Καλησπέρα παιδιά!

Λοιπόν, μάζεψα απορίες:

1) Όταν πατάμε σε ένα εικονίδιο πάνω δεξιά, πχ στην μπαταρία, πως γίνεται να μην εμφανίζεται η ενδιάμεση οθόνη "System Status" αλλά κατευθείαν αυτό που αντιστοιχεί στο εικονίδιο? (πχ για την μπαταρια το Power Options κτλ)

2) Στα power options, πως μπορούμε να δούμε το ακριβές ποσοστό της μπαταρίας που απομένει και όχι απλά τις μπάρες?

3) Θυμάμαι στο kaiser όταν οδηγούσα με destinator και ερχόταν sms, κατευθείαν έβγαινε notification για λίγα δευτερόλεπτα κάτω και το διάβαζα χωρίς να αγγίξω τπτ. Καμιά ιδέα πως γινέται αυτό?

Thanks

ps Έχω μαμά ρομ 6.1 αλλά περιμένω την topix 3.0.1!

Λευτερη,ενεργοποιησε την υποστηριξη unicode στο τηλ σου(απο αυτο δεν εγραψες το μηνυμα?) γιατι οπως βλεπεις δεν διαβαζεται τπτ.

δεν εκανα παραθεση στο μηνυμα σου ωστε να μπορεις να το διορθωσεις:)

• Administrators
Ερωτηση..

υπαρχει ελληνικη coocked για το hd με wm 6.5

εψαξα xda αλλα δεν βρηκα κατι...

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Modpic.gif

Λευτερη,ενεργοποιησε την υποστηριξη unicode στο τηλ σου(απο αυτο δεν εγραψες το μηνυμα?) γιατι οπως βλεπεις δεν διαβαζεται τπτ.

δεν εκανα παραθεση στο μηνυμα σου ωστε να μπορεις να το διορθωσεις:)

Δημήτρη πως ενεργοποιούμε το unicode? Αλλά να μην ενεργοποιηθεί για τα SMS? Χρησιμοποιώ το GR-EN_keyboards.cab (Touch Input), το οποίο με έχει βολέψει και δεν θα θελα να το αλλάξω, αν γίνεται.

Ironwolf, Opera 9.5 έχω!

Καλησπέρα παίδες!

Σας ανακοινώνω ότι πλέον έπαψα να είμαι κάτοχος του HTC HD..

Προς το παρόν επιστροφή στα παλιά N series της Nokia!

Αυτό βεβαίως μέχρι να έρθει στα χέρια μου το Μηλαράκι....... Το περιβόητο!

Τελικά με έπεισε το μήλο ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά αυτή την φορά αρκετά πιο εντατικά μαθήματα για την εις βάθος κατανόηση και εκμετάλλευση το 100% των δυνατοτήτων του.

Εννοείται, όσο μου το επιτρέπουν οι γνώσεις μου, θα είμαι εδώ και θα απαντάω σε όποιες ερωτήσεις έχετε.

Αυτά....:rolleyes:

Καλησπέρα παίδες!

Τελικά με έπεισε το μήλο ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά αυτή την φορά αρκετά πιο εντατικά μαθήματα για την εις βάθος κατανόηση και εκμετάλλευση το 100% των δυνατοτήτων του.

Εννοείται, όσο μου το επιτρέπουν οι γνώσεις μου, θα είμαι εδώ και θα απαντάω σε όποιες ερωτήσεις έχετε.

Αυτά....:rolleyes:

Νομιζω οταν παρει κι ο Ζαχαρακης το δικο του, ειναι επιτακτικη αναγκη η δημιουργια ενος thread για πρωην χρηστες HD και νυν iphone.

Κατι σαν club τι λετε?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Νομιζω οταν παρει κι ο Ζαχαρακης το δικο του, ειναι επιτακτικη αναγκη η δημιουργια ενος thread για πρωην χρηστες HD και νυν iphone.

Κατι σαν club τι λετε?

:lol::lol:

Δεν θα αργήσει.. Τον κόβω εγώ.. Δεν θα αντέξει να περιμένει το Leo και θα πάρει κανά 3GS να φτιάξει κανενός φίλου και θα το κρατήσει για τον εαυτό του...!:lol::lol:

Και εννοείται ότι θα κάνουμε ένα τέτοιο thread...

Θα πούμε και στον Γιάννη(athanaso) να μην το πειράξει....!:rolleyes:

Δεν θα αργήσει.. Τον κόβω εγώ.. Δεν θα αντέξει να περιμένει το Leo και θα πάρει κανά 3GS να φτιάξει κανενός φίλου και θα το κρατήσει για τον εαυτό του...!:lol::lol:

Kαλως ηρθες Αλεξανδρε. Επιτελους θα δεεις και συ φως. :p

Οσο για το thread, γιατι να το πειραξει ο Athanaso77 :worry:? Δεν εχει κανενα λογο. Θα υπακουει πληρως στους ορους και τους κανονες χρησης του forum !!!!!!!!!!!!!!! :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Για ποιο λογο να το πειραξουν.

Θα φτιαξουμε ενα θεμα στην ενοτητα του iPhone με τιτλο "Περι ανεμων και υδάτων για πρωην χρηστες HTC και οχι μονο"

Που ειναι το κακο? Φορουμ ειναι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators

Αυτό είναι προτιμότερο να γίνει μιας και έχει ήδη αρχίσει ο καθαρισμός του εδώ thread από τα off-topic.

Πρέπει να συμβάλουμε όλοι για να διατηρηθεί το θέμα του HD σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Modpic.gif

Αυτό είναι προτιμότερο να γίνει μιας και έχει ήδη αρχίσει ο καθαρισμός του εδώ thread από τα off-topic.

Πρέπει να συμβάλουμε όλοι για να διατηρηθεί το θέμα του HD σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Γιαννη επιχειρησα να φτιαξω νεο θεμα στην ενοτητα του iphone και λαμβανω το παρακαταω μηνυμα:

Λυπούμαστε, Te_salat.

Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους:

@athanaso77

Γιαννη εχεις δικιο. Oμως μπορει καποιος πολυ ευκολα να συμπερανει οτι το thread του HD εχει γινει ενα ΤΕΡΑΣ πλεον !!!!!!!!!!!!! :wacko:

10.000 posts κατω απο μια ενοτητα. Αντιθετα σαυτο του iphone τα εχετε ψιλοτακτοποιησει μια χαρα :D

1. Hardware

2. Software

3. Guides και

Γενικα

Εδω δεν μπορει να γινει κατι aναλογο ? Ειναι πλεον ΔΥΣΧΡΗΣΤΟ :wacko:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

• Administrators
Γιαννη επιχειρησα να φτιαξω νεο θεμα στην ενοτητα του iphone και λαμβανω το παρακαταω μηνυμα:

Λυπούμαστε, Te_salat.

Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους:

Στο forum του iphone δεν έχω δικαιώματα Κώστα. Επικοινώνησε καλύτερα με κάποιον από τους εκεί υπεύθυνους.

Modpic.gif

Λυπούμαστε, Te_salat.

Στο guides προσπάθησες ε; Λογικό. Εκεί έχουν δικαιώματα μόνο οι mods για να ανεβάζουν τους οδηγούς. Θα πρότεινα αν θες να γράψεις κάποιον οδηγό να τον στείλεις στους Mods και θα αναλάβουν αυτοί.

Στο guides προσπάθησες ε; Λογικό. Εκεί έχουν δικαιώματα μόνο οι mods για να ανεβάζουν τους οδηγούς. Θα πρότεινα αν θες να γράψεις κάποιον οδηγό να τον στείλεις στους Mods και θα αναλάβουν αυτοί.

Οχι, δεν προσπαθησε εκει :p

See my signature :X

Κωστας (Pterarxos)

Έχεις δίκιο ρε Γιάννη....:O:O

Αλλά κρατάμε πάντα πολύ ευχάριστο κλίμα στο thread...! Δεν υπάρχει παράπονο! Από τα καλύτερα θα έλεγα!:rolleyes:

Το καλύτερο thread του myphone είναι αυτό.

Για κάποιον που το παρακολουθεί ή για κάποιον που θα το διαβάσει από την αρχή είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο. Δηλαδή εγώ, όταν το διάβαζα από την αρχή ήταν τόσο διασκεδαστικό.. Γελούσα μόνος μου!:lol:

Και το βασικότερο είναι το πολύ φιλικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Αυτό είναι κάτι το εξαιρετικό, κατ'εμε.:shifty:

Καλησπέρα παίδες!

Αυτά....

αντε καλοριζικο Αλεξανδρε.ελπιζω αυτην αποφαση να μην την μετανοιωσεις και να μεινεις ικανοποιημενος απο το iphone:)

Κατι σαν club τι λετε?

Κωστη δυσκολο το κοβω αυτην την στιγμη να γυρισω στο iphone.

αλλα εχω γυρισει εκει 3 φορες μεχρι τωρα:lol: με δεχεστε στο club??

Δεν θα αργήσει.. Τον κόβω εγώ.. Δεν θα αντέξει να περιμένει το Leo και θα πάρει κανά 3GS να φτιάξει κανενός φίλου και θα το κρατήσει για τον εαυτό του...!

Αλεξανδρε αφου τα ειπαμε ...

πηρα παλι ενα hd,μεχρι να ερθει το λεο, για να μην αναγκαστω να παρω το iphone:!:

Λυπούμαστε, Te_salat.

εκει φιλε Κωστη ειναι αλλη χωρα ;)

εκει δεν ειναι σαν και μας εδω στα wm!!

υπαρχει ταξις και ηθικη :lol:

περαν της πλακας ειναι πολυ μαζεμενο το φορουμ του μηλοφωνου και τα παιδια εκει κανουν τρομερη δουλεια!!!

Καλημέρα συνάδελφοι,

μετά από αρκετό καιρό απουσίας, επανέρχομαι "δημήτριος" :lol:.

Πρόσφατα, χτες το βράδυ δλδ, άλλαξα rom, και έβαλα την 3.4gr του Πάνου.

Ένα προβληματάκι όμως υπάρχει, στην κύρια οθόνη, αντί για "επαφές" λέει "contacts" και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν δουλεύει κιόλας, σαν κουμπί...

Πρέπει να ξαναπεράσω rom, ή φτιάχνεται κι' αλλιώς;;;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Administrators

Δοκίμασε να το ξαναβάλεις με το Softkey manager. Εκεί έχεις τη δυνατότητα να του βάλεις και ότι όνομα θέλεις.

Αλλιώς μπορείς να το αλλάξεις κατευθείαν από τη registry με οδηγίες που θα βρεις στο ίδιο link.

Modpic.gif