milena03 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Κώστα αν είχες περάσει παλιότερα radio μήπως το είχες κάνει βάζοντας hard spl? Χωρίς hard spl η USPL δεν περνάει το ράδιο. Οπότε αν είχες περάσει το παλιο hard spl λιγικό είναι να εχεις αυτά τα χρώματα. Θα πρέπει να βρεθείς με τον άλλο Κώστα να δειτε αν γράφει olinex στο Boot loader. Αν ναι, τότε ακολουθήστε την διαδικασία αφαίρεσης και μετά φλασάρετε την 1.56. Ελενα, μετα από 24 ωρες με την Βανιλια θα ήθελα να πω τα εξής: Είναι απόλυτα σταθερή και ίσως λίγο πιο γρήγορη από του dutty. Τα παντα δουλευουν κανονικά. Sms στέλνει σωστά:) για mms δεν ξέρω, δεν τα χρησιμοποιώ. Μοναδικό αρνητικό για μένα είναι η χαμηλή ένταση του ήχου. Δυστυχώς δεν διορθώνεται απόλυτα με το HD Tweaks, γιατί αν το πειράξεις από εκεί κάνει παραμόρφωση. Δεν είναι χειρότερη από την official στο θέμα αυτό, αλλά εχω σθνηθίσει στις τελευταίες ρομ και ειδικά στου dutty να έχω καλό και δυνατό ήχο. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με το να μην χάνεις κλήσεις όταν βρίσκεσαι σε θορυβόδεις χώρους αλλά και για σας τις γυναίκες που συνηθίζετε να τα βάζετε στην τσάντα. Οπότε με την Βανίλια διαλέγω ήχους, που δεν παραμορφώνουν με την αυξημένη από τα tweaks ένταση. Αν αποτελεί πρόβλημα για σένα τότε να βάλεις του Dutty. πεστε μου τωρα οτι εχω κανει μαλ:Xα,το εστειλα για service. + κανα 2 προβληματακια ακομα που ειχα,πηγε πακετο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 πεστε μου τωρα οτι εχω κανει μαλ:Xα,το εστειλα για service. + κανα 2 προβληματακια ακομα που ειχα,πηγε πακετο Αν το εστειλες για τα χρωματα....Ναι:X Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 πεστε μου τωρα οτι εχω κανει μαλ:Xα,το εστειλα για service. + κανα 2 προβληματακια ακομα που ειχα,πηγε πακετο Ελπίζω τουλάχιστον να είχες official ROM και stock SPL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 πεστε μου τωρα οτι εχω κανει μαλ:Xα,το εστειλα για service. + κανα 2 προβληματακια ακομα που ειχα,πηγε πακετο δεν εισαι ο μονος.....και αλλοι την εχουν πατησει... 4 συσκευες εχω ""επισκευασει"" απο φιλους την στιγμη που τα γατια της ACE λενε οτι εχει υποστει ζημια η καρτα γραφικων :lol: και η motherboard :lol::lol::p ρε ποσο πλακα εχουν .....:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 δεν εισαι ο μονος.....και αλλοι την εχουν πατησει... 4 συσκευες εχω ""επισκευασει"" απο φιλους την στιγμη που τα γατια της ACE λενε οτι εχει υποστει ζημια η καρτα γραφικων :lol: και η motherboard :lol::lol::p ρε ποσο πλακα εχουν .....:happy: αν τους ορκιστω οτι δε θα το ξανακανω θα δειξουν επιοικια?:confused: αλλιως θα γινω:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Εαν οντως δινουν αυτη την απαντηση, ειναι απαραδεκτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ελπίζω τουλάχιστον να είχες official ROM και stock SPL. το μονο επισημο που ειχε επανω του ηταν το screen protector:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 αν τους ορκιστω οτι δε θα το ξανακανω θα δειξουν επιοικια?:confused: αλλιως θα γινω:ninja: οτι και αν σου ζητησουν να πληρωσεις μην το δεχτεις!! απλα πηγαινε παρτο και φτιαχτο ομορφα και ευκολα μονος σου,οπως επρεπε να ειχες κανει απο την αρχη:happy: Εαν οντως δινουν αυτη την απαντηση, ειναι απαραδεκτο! την πηρε φιλος απο εδω μεσα :!:αν δει τα μηνυματα αυτα,μπορει και να το αναφερει .... το μονο επισημο που ειχε επανω του ηταν το screen protector:O και αυτο ειναι αχρηστο :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 παιδια μεσα στο φακελο notes εχει μεσα καποιες σημειωσεις που εχω αλλα απο την μαμα του ο φακελος εχει και ηχους!αυτοι τι δουλεια εχουν εκει?να τους παω αλλου και αν ναι που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 το μονο επισημο που ειχε επανω του ηταν το screen protector:O Κάνε αυτό που λέει ο Δημήτρης αλλά όπως και να έχει... (λογικά) θα είσαι πλέον εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 παιδια μεσα στο φακελο notes εχει μεσα καποιες σημειωσεις που εχω αλλα απο την μαμα του ο φακελος εχει και ηχους!αυτοι τι δουλεια εχουν εκει?να τους παω αλλου και αν ναι που? Φτιαξε φακελους, μετονομασε τους οπως θες, βαλε αρχεια οπου θες, κανε οτι θες. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Καλημέρα, λοιπόν αυτό με τις σημειώσεις και την αρχική οθόνη το έχω και εγώ απορία.......και εξηγούμαι.... όταν συγχρονίζει με το outlook και στα μηνύματα του outlook εμφανίζονται τα αρχεία σημειώσεων και ήχου που υπάρχουν στο αρχικό directory που εμφανίζεται όταν συνδεθεί το κινητό με το activesync. Όταν όμως πάει κανείς στο MyDocuments μετά από τον φάκελο MyDevice (ή κάπως έτσι) από όπου εμφανίζονται όλες οιdirectories του pda (Storage Card κλπ) βλέπει πάλι σημειώσεις και αρχεία ήχου...... Είναι διπλή directory ή κάτι χάνω....??? :blink: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpazos72 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Καλησπέρα σε όλους! θέλω αρχικά να ζητήσω σε όλους γιατί ενδεχομένως το συγκεκριμένο θέμα να έχει συζητηθεί νωρίτερα αλλά ποιός ψάχνει 480+ σελίδες... Απέκτησα εχτές το HD και πέρασα το Destinator που είχα περασμένο και στο P3300. Όταν ανοίγω το destinator όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι η οθόνη είναι σαφώς μεγαλύτερη του P3300 και η μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης (που εμφανίζει τη διεύθυνση κτλ) δεν είναι στο κάτω-κάτω μέρος της οθόνης αλλά είναι λίγο κάτω από τη μέση. Πρέπει να ρυθμίσω κάπου το μέγεθος ή την ανάλυση της οθόνης;; και μια δεύτερη ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να γυρίσει η οθόνη οριζόντια (αντί για το default κάθετο;) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Όταν ανοίγω το destinator όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι η οθόνη είναι σαφώς μεγαλύτερη του P3300 και η μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης (που εμφανίζει τη διεύθυνση κτλ) δεν είναι στο κάτω-κάτω μέρος της οθόνης αλλά είναι λίγο κάτω από τη μέση. Πρέπει να ρυθμίσω κάπου το μέγεθος ή την ανάλυση της οθόνης;; Χρειάζεσαι διαφορετικό skin. Εάν έχεις Destinator 7 χρειάζεσαι αυτό. Εάν έχεις το Destinator 6.1, αυτό. Υπάρχει τρόπος να γυρίσει η οθόνη οριζόντια (αντί για το default κάθετο;) Για να εμφανίσεις στη θέση Start / Settings / System /Screen τη ρύθμιση για περιστροφή της οθόνης σε landscape/portrait. HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation\ HideOrientationUI Αλλάζεις την τιμή από 1 σε 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Καλησπέρα σε όλους! θέλω αρχικά να ζητήσω σε όλους γιατί ενδεχομένως το συγκεκριμένο θέμα να έχει συζητηθεί νωρίτερα αλλά ποιός ψάχνει 480+ σελίδες... Απέκτησα εχτές το HD και πέρασα το Destinator που είχα περασμένο και στο P3300. Όταν ανοίγω το destinator όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι η οθόνη είναι σαφώς μεγαλύτερη του P3300 και η μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης (που εμφανίζει τη διεύθυνση κτλ) δεν είναι στο κάτω-κάτω μέρος της οθόνης αλλά είναι λίγο κάτω από τη μέση. Πρέπει να ρυθμίσω κάπου το μέγεθος ή την ανάλυση της οθόνης;; και μια δεύτερη ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να γυρίσει η οθόνη οριζόντια (αντί για το default κάθετο;) Ευχαριστώ! 1)Χρειαζεσαι το skin του Panosha (801) http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12604 2)Υπαρχουν προγραμματακια που κανουν αυτη τη δουλεια οπως το gyrator. Αν δε θες ομως αυτο μπορεις να ρυθμισεις τη λειτουργια των κουμπιων. Εναρξη/Ρυθμισεις/Κουμπια/ και στο 2 βαζεις περιστροφη οθονης. Το αποτελεσμα ειναι οτι οταν πατας παρατεταμενα το το κουμπι περιστρεφεται η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Εναρξη/Ρυθμισεις/Κουμπια/ και στο 2 βαζεις περιστροφη οθονης. Για να έχεις αυτή την επιλογή πρέπει να πρώτα να έχεις κάνει το registry tweak που δίνω πιο πάνω (μιλάω για official ROM φυσικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpazos72 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ATHANASO! Κατέβασα το skin και δουλεύει άψογα! μόνο η welcome οθόνη δεν μου δουλεύει (παρότι την μετονόμασα σε welcome.png) αλλά αυτό είναι λεπτομέρια! Όσο για την αλλαγή της οθόνης δοκιμάζω τώρα το Gyrator. και πάλι ευχαριστώ! Σε ευχαριστώ πολύ Χάρη! Δοκιμάζω τώρα το gyrator! Σε ευχαριστώ πολύ Χάρη! Δοκιμάζω τώρα το gyrator! Τέλειο και το Gyrator!!! :D ελπίζω μόνο να μην "σκίζει" τη μνήμη ή τη μπαταρία γιατί θέλω να το έχω μόνιμα ανοιχτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 καλα παιδια το η μπαταρια του κινητου ειναι απαικτη!μετα απο δεκα μερες και με πολυ χρηση ειναι στο 75% μετα απο 32 ωρες!!!τελειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 ειναι τελειο αλλα αρκετα ακριβο. Εδω στη Κυπρο ειναι 650ε. Πόσο καιρο λέτε θα παρει για να πεσει στα 550ε?? Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 ελπίζω μόνο να μην "σκίζει" τη μνήμη ή τη μπαταρία γιατί θέλω να το έχω μόνιμα ανοιχτό... Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπαταριοφάγος αλλά ούτως ή άλλως πιστεύω ότι θα σε κουράσει γρήγορα το gyrator. ειναι τελειο αλλα αρκετα ακριβο. Εδω στη Κυπρο ειναι 650ε. Πόσο καιρο λέτε θα παρει για να πεσει στα 550ε?? Όταν θα πέσει, θα θες να πάρεις το επόμενο. Δες στο expansys και δες και στα μεταχειρισμένα, τα πουλάνε καινούργια σχεδόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 που μπορω να δω μεταχειρισμενα?? μεχρι τον ιούλη-Αυγουστο δεν θα εχει πεσει στα 550-570ε??:confused: Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Τελικά είναι βολικό το shell, απο μπαταρια ομως δεν βλεπω καλα τα πραγματα. Δεν ξερω βεβαια σε τι ποσοστο ευθυνεται και η ρομ που ειναι 6.5 Την προτιμησα γιατι με μια κινηση γυρνω στο titanium. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 που μπορω να δω μεταχειρισμενα?? Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 75 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Κάπως έτσι έστησα το Shell 3 και στην πράξη αποδεικνύεται πολυ ευχρηστο. Το καρουσελ σχεδόν δεν το χρησιμοποιώ καθόλου η μάλλον σπάνια. Σε συνάρτηση με αυτή την ρομ δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά στην ταχύτητα ανοίγματος των εφαρμογών. Η δε μνήμη αν και χωρίς μανίλα 50αρίζει την ώρα που η foul Dutty με pagepool 8 δεν ξεπερνούσε το 55%. Γενικά δεν μ' εχει πείσει σαν light rom η Miri 10. http://www.image-upload.net/images/xll29el2ya627i983bt.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Κάπως έτσι έστησα το Shell 3 και στην πράξη αποδεικνύεται πολυ ευχρηστο. Το καρουσελ σχεδόν δεν το χρησιμοποιώ καθόλου η μάλλον σπάνια. Σε συνάρτηση με αυτή την ρομ δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά στην ταχύτητα ανοίγματος των εφαρμογών. Η δε μνήμη αν και χωρίς μανίλα 50αρίζει την ώρα που η foul Dutty με pagepool 8 δεν ξεπερνούσε το 55%. Γενικά δεν μ' εχει πείσει σαν light rom η Miri 10. Με του Onko δεν έχω φύγει πάνω από 32%. Από μπαταρία δεν πάμε και πολύ καλά αλλά δεν με ενοχλεί τόσο. Έτσι το χω στήσει και γω το MS3. Απίστευτα βολικό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts