vanzelvoul Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 είναι λογικό να κάνει εγκατάσταση το FingerKeyb-2.1-WVGA-gr-taxtax.cab πάνω από 15λεπτά???????? Γενικα κανει αρκετη ωρα σε σχεση με τα υπολοιπα προγραμματα που εχω εγκαταστησει αλλα 15 λεπτα ειναι πολλαααα! Κουνιεται η μπαρα προοδου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 και εγω την εβγαλα του μιρι.. μου εκανε ενα καλο χθεσ και οταν το συνδεσα με το πισι μου εβγαλε διπλες εγγραφες στο calendar.. Και οταν πηγα να επαναφερω με το PPCBackup το εσκισε το λειτουργικο.. Ετσι είπα να δοκιμάσω του Dutty 3.3.. ήδωμεν! αυτα παθαινετε οταν δεν με ακουτε :happy: εμενα το θεμα flashing roms μολις τελειωσε :happy: και δυσκολο να αλλαξω γνωμη αν δεν βγει κατι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Γενικα κανει αρκετη ωρα σε σχεση με τα υπολοιπα προγραμματα που εχω εγκαταστησει αλλα 15 λεπτα ειναι πολλαααα! Κουνιεται η μπαρα προοδου? η μπάρα προόδου κουνιόταν...είχε φτάσει στο τέλος, αλλά δεν έλεγε να βγάλει μήνυμα για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης...το σταμάτησα με [χ] και προς το παρών φαίνεται να δουλεύει, υπάρχει και στο "remove programs" οπότε παρηγορούμαι, ότι όλα καλά...:O Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Καλησπέρα, για να διπλοτσεκάρω κάτι που υποψιάζομαι.....το gps είναι σε λειτουργία συνέχεια?! Δεν είναι κάτι που μπορείς με κάποιος τρόπο να ενεργοποιείς και απενεργοποιείς όποτε θέλεις?! Και δεύτερο.... με τι μπορώ να βλέπω ένα απλό % της μπαταρίας που έχει απομείνει και όχι τις default μπάρες? Κατά προτίμηση θα ήθελα κάτι εκεί που είναι η ένδειξη της μπαταρίας τώρα και όχι άλλο ένα today plugin....... Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο σε αυτά νομίζω που μου έδειξε ο Γιάννης τις προάλλες.....αλλά οτιδήποτε απλό που να το κάνει....μου είναι υπέραρκετό... :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Όσο θα σταματήσει ο Ζαχαράκης να αγοράζει νέες συσκευές θα σταματήσω κι εγώ να φλασάρω:lol: Από τότε μέχρι σήμερα έχω δοκιμάσει την super lite του καλο-Miri, την V3.3 του Dutty Με αλλαγμενο το pagepool σε 0 και μόλις τελειώσα το φλασάρισμα την lite Onkolog Είναι αλκολίκι, δεν μπορώ χωρίς αυτό το συναίσθημα που νοιώθεις με το πού ξεκινάς να στήνεις μια νέα ρομ. H rom του Dutty είναι κατι σαν official σε θέμα ταχύτητας βαριά αλλά καλή για όσους τα θέλουν όλα. Με μηδενικό pagepool, ανεβάζει μνήμη αλλά κατά παράξενο τρόπο σταματά στο 64%. Αυτό όμως βελτιώνει κάπως την ταχύτητα και σε συνάρτηση με την απενεργοποίηση του phone skin (δουλευω το inesoft) εξοικονομώ καποια MB. Για να δούμε και την Lite onkolog. Δεν βάζω την extra lite γιατί χωρίς μανιλα θα βαρεθώ όχι μόνο την ρομ αλλά και την συσκευή μου και θα τρέχω για κάτι καινούργιο Τ' ακούς Ζαχαράκη? βάλε μανιλα να μην βαριέσαι. Κάτι με τα νεα θεματάκια κάτι με τα icons είναι σαν να αλλάζεις φάτσα. Η super lite του miri είναι πολύ καλύτερη από την Premium. δοκιμασα την lite του onko μια χαρα ειναι,αλλα εχω την αισθηση οτι χανει 1κλικ ταχυτητας σε σχαση με τις προηγουμενες (1.14)Lite,η μπαταρια τα βρισκει σκουρα παλι,αν δε βαρεθω θα στησω και την s.lite που προτεινει και ο zaharakis η sl η τελευταια του με το νεο spl,ειναι η καλυτερη ρομ ολων οσων εχω δοκιμασει παιδια!! ελαφρια οσο χρειαζεται λιτη και απεριτη,με ενα καλο στησιμο ειναι απαιχτη! και μαλιστα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και οχι μονο στα benchmarks ;) με τον επισημο οπερα και καποια καλουδια για flash support ειναι αψογη και με το ραδιο το 1.14 σημα/wifi/gprs-3g/gps απλα απροβληματιστα! να με συγχωρεσετε αλλα δεν θα παρω τπτ αλλο :happy: Κωστη δεν εχει κατι καινουριο καλο να παρω τωρα,οποτε :rolleyes: μπορεις να σταματησεις το φλασαρισμα για λιγο καιρο:lol: Καλησπέρα, για να διπλοτσεκάρω κάτι που υποψιάζομαι.....το gps είναι σε λειτουργία συνέχεια?! Δεν είναι κάτι που μπορείς με κάποιος τρόπο να ενεργοποιείς και απενεργοποιείς όποτε θέλεις?! Και δεύτερο.... με τι μπορώ να βλέπω ένα απλό % της μπαταρίας που έχει απομείνει και όχι τις default μπάρες? Κατά προτίμηση θα ήθελα κάτι εκεί που είναι η ένδειξη της μπαταρίας τώρα και όχι άλλο ένα today plugin....... Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο σε αυτά νομίζω που μου έδειξε ο Γιάννης τις προάλλες.....αλλά οτιδήποτε απλό που να το κάνει....μου είναι υπέραρκετό... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων στα λινκ της υπογραφης μου θα βρεις πολλα καλουδια για το hd σου και οχι μονο. αυτο που θελεις λεγεται Jimm98y_GreenBatteryFix_TouchPRO εγκατεστησε το και κανε επανεκινηση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Καλησπέρα, για να διπλοτσεκάρω κάτι που υποψιάζομαι.....το gps είναι σε λειτουργία συνέχεια?! Δεν είναι κάτι που μπορείς με κάποιος τρόπο να ενεργοποιείς και απενεργοποιείς όποτε θέλεις?! Το GPS βρίσκεται εκεί και χρησιμοποιείται μόνο όταν κάποιο πρόγραμμα το χρειαστεί. Και δεύτερο.... με τι μπορώ να βλέπω ένα απλό % της μπαταρίας που έχει απομείνει και όχι τις default μπάρες? Ariel Battery v2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 @staurakis: Δες και αυτό, πραγματικά το θεωρώ πολύ καλαίσθητο σαν αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carver Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Και δεύτερο.... με τι μπορώ να βλέπω ένα απλό % της μπαταρίας που έχει απομείνει και όχι τις default μπάρες? Κατά προτίμηση θα ήθελα κάτι εκεί που είναι η ένδειξη της μπαταρίας τώρα και όχι άλλο ένα today plugin....... Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο σε αυτά νομίζω που μου έδειξε ο Γιάννης τις προάλλες.....αλλά οτιδήποτε απλό που να το κάνει....μου είναι υπέραρκετό... :) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ;) tsipistri top bar. Ειναι πολυ καλο και εκτος απο την μπαταρια σου δειχνει ποτε λειτουργει και ειναι συνδεδεμενο το wifi, το bluetooth κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 tsipistri top bar. Tο ακριβώς από πάνω post! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις πολλές και πολύ όμορφες και πρακτικές λύσεις! Το Wktask πάω να δοκιμάσω τώρα και πιστεύω θα μου αρέσει πολύ από όσα διάβασα για αυτό.... ;) Καλησπέρα, δεν μπορώ να βρω πώς μπορώ σε αυτή την έκδοση των windows να φτιάξεις καινούργιους φακέλους SMS. Η διαχείριση φακέλων από όπου το έκανες στα wm5 δεν είναι διαθέσιμο για να πατηθεί...... Τι γίνεται? Υπάρχει κάπου κάτι που χάνω? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 ρε παιδεσ, αυτο το κορ πλειερ, τι βιντεακια παιζει??? σε εμενα παντως: asf. = οχι avi. = οχι mpg. = οχι κ μου βγαζει το ερορ μινιμα: "CoreMPEG1: MPEG-2 video is not supported!" εχω τιν εκδοσι 1.3.... κανω εγω καποια λαμακια???? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 η μπάρα προόδου κουνιόταν...είχε φτάσει στο τέλος, αλλά δεν έλεγε να βγάλει μήνυμα για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης...το σταμάτησα με [χ] και προς το παρών φαίνεται να δουλεύει, υπάρχει και στο "remove programs" οπότε παρηγορούμαι, ότι όλα καλά...:O Αυτό στο έκανε γιατί προς το τέλος της εγκατάστασης βγάζει το παράθυρο για το configuration του πληκτρολογίου. Μπορεί όμως να το στείλει στο παρασκήνιο και να σου βγάλει πάλι την πορεία της εγκατάστασης που φαίνεται σαν να έχει κολλήσει. Αν με έναν task manager πας στο configuration και κάνεις τις ρυθμίσεις που θες μετά θα δεις ότι λέει successfuly installed. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Καλησπέρα, δεν μπορώ να βρω πώς μπορώ σε αυτή την έκδοση των windows να φτιάξεις καινούργιους φακέλους SMS. Η διαχείριση φακέλων από όπου το έκανες στα wm5 δεν είναι διαθέσιμο για να πατηθεί...... Τι γίνεται? Υπάρχει κάπου κάτι που χάνω? Για να το κανεις αυτο,πρεπει να μην ειναι ενεργη η λειτουργεια 'threaded sms". Υπαρχει και σε μορφη cab "threated sms" λεγεται,και επισης μπορεις να το αλλαξεις μεσα απο το προγραμμα Advanced Config,που υπαρχει στους xda. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Δοκιμάζω εντος ολίγου την SL του onko. Πολύ κάθισα με τη μαμα. Με ξεσηκώσατε ... παλιόπαιδα! Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Ποια ROM φοράς στη συσκευή σου; 1--την μαμισια 1.56 2--πως βλεπουμε τι εκδοση οπερα εχουμε?δεν βρισκω πουθενα το about? 3--εχω το wep500 της samsung ακουστικο και σε μερικες κλησεις κοβεται η συνομιλια απο αυτο και πρεπει να μιλαω απο το ακουστικο.εχει προβλημα το hd με το bluetooth του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Υπαρχει και σε μορφη cab "threated sms" λεγεται,και επισης μπορεις να το αλλαξεις μεσα απο το προγραμμα Advanced Config,που υπαρχει στους xda. H' το HD Tweak. εχει προβλημα το hd με το bluetooth του? Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα γενικώς. κσλησπερα πουλαει κανενας hd ; Δες στις αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 2--πως βλεπουμε τι εκδοση οπερα εχουμε?δεν βρισκω πουθενα το about? help/about opera :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Eβαλα τελικα την sl του onko και πράγματι φυσαει! Που θα βρω τον τελέυταιο opera btw, καθως η sl ΔΕΝ έχει Opera μέσα? Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Eβαλα τελικα την sl του onko και πράγματι φυσαει! Που θα βρω τον τελέυταιο opera btw, καθως η sl ΔΕΝ έχει Opera μέσα? Δες εδω για οπερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=486502 και διαλεξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 είναι λογικό να κάνει εγκατάσταση το FingerKeyb-2.1-WVGA-gr-taxtax.cab πάνω από 15λεπτά???????? μπορει να ειχε βγει απο κατω το παραθυρακι για να επιλεξεις γλωσσα.. αυτα παθαινετε οταν δεν με ακουτε :happy: εμενα το θεμα flashing roms μολις τελειωσε :happy: και δυσκολο να αλλαξω γνωμη αν δεν βγει κατι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!:!: σε τι?? :ninja: Και με του Dutty δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημένος να πω την αλήθεια.. τωρα μια μερα που την δουλευω.. πολλά κολλήματα.. και σοφτ ρεσετ.. Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktiniatros Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παιδια να κανω μια ερώτηση.Είμαι με την official μαμίσια ελληνική rom.Είδα ότι βγήκε update εδώ και λίγο καιρό.Αν κάνω backup οτι έχω εγκατεστημένο με το sprite backup και πάω να βάλω μετά στη νέα official rom που θα εγκαταστήσω θα λειτουργήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παιδια να κανω μια ερώτηση.Είμαι με την official μαμίσια ελληνική rom.Είδα ότι βγήκε update εδώ και λίγο καιρό.Αν κάνω backup οτι έχω εγκατεστημένο με το sprite backup και πάω να βάλω μετά στη νέα official rom που θα εγκαταστήσω θα λειτουργήσει; Οχι φιλε μου θα πρεπει να τα ξαναστησεις ολα απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Eβαλα τελικα την sl του onko και πράγματι φυσαει! Που θα βρω τον τελέυταιο opera btw, καθως η sl ΔΕΝ έχει Opera μέσα? εσυ με ακουσες και θα ησυχασεις πιστεψε με!!:) ο οπερα σου με οτι αλλο χρειαζεται ;) http://rapidshare.com/files/230946421/Opera_0fficial_HD_9.5_build_16070.rar φυσικα (αν και δεν πρεπει να χρειαζεται να το αναφερω) εγκατασταση στην μνημη τηλεφωνου!! σε τι?? :ninja: Και με του Dutty δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημένος να πω την αλήθεια.. τωρα μια μερα που την δουλευω.. πολλά κολλήματα.. και σοφτ ρεσετ.. αν διαβαζες τι εγραφα οπως ο Braveheart1980 δεν θα παιδευοσουν ;) Παιδια να κανω μια ερώτηση.Είμαι με την official μαμίσια ελληνική rom.Είδα ότι βγήκε update εδώ και λίγο καιρό.Αν κάνω backup οτι έχω εγκατεστημένο με το sprite backup και πάω να βάλω μετά στη νέα official rom που θα εγκαταστήσω θα λειτουργήσει; ΠΟΤΕ δεν κανουμε restore ενα backup που εχουμε παρει απο αλλη ρομ!!!!!!! στησιμο απο την αρχη :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktiniatros Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Θεώρησα ότι ίσως υπήρχε μια πιθανότητα λογω...μαμίσιας προέλευσης. Ευχαριστώ πάντως ότι περνάω σε πρόγραμμα τα έχω μαζεμένα στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts