alex68 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 xaxanoula, Hard Reset έκανες μετά την εγκατάσταση της καινούργιας rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Ναι. Επέλεξε αυτό και μετά μπες στο iGO να δεις εάν δουλεύει σωστά το δικό του πληκτρολόγιο. ειχα ξεχάσει οτι ήθελε και sipchange, και ψαχνόμουν τόση ώρα, τελικά δούλεψε με εγκατάσταση fingerkeyboard, αλλά φαντάζομαι ότι θα δούλευε και με απλό keyboard. ευχαριστώ σας όλους:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 εχω την αισθηση οτι οι cookers εχουν χαλασει τισ rom τους μετα το νεο spl,οσες βασιζονται στη νεα rom εισαι αντιστοιχως χειροτερες απο την παλια της version. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 ειχα ξεχάσει οτι ήθελε και sipchange, και ψαχνόμουν τόση ώρα, τελικά δούλεψε με εγκατάσταση fingerkeyboard, αλλά φαντάζομαι ότι θα δούλευε και με απλό keyboard. ευχαριστώ σας όλους:) Τι να το κανεις πιο απλο keyboard οταν εχεις το fingerkeyboard. Ελπιζω να εχεις βαλει την εκδοση του TaxTax. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Τι να το κανεις πιο απλο keyboard οταν εχεις το fingerkeyboard. Ελπιζω να εχεις βαλει την εκδοση του TaxTax. To fingerkeyboard ειναι απλα οτι καλυτεο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Παιδια εγω εχω οαθει πλακα με την Black Pearl 2.4 GR του πανου! Με μια λεξη Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ η! Ειχα σοβαρο προβλημα με την αυτονομια της συσκευης μου! υπηρχαν μερες που το κιν με μετρια χρηση δεν εβγαζε τη μερα! Αυτη τη στηιγμη η μπαταρια μου δειχνει 75% απο πληρε φορτιση στις 8 σημερα το πρωι, και εχω μιλησει κανα 1:30ωρο! Ειναι ταχυτατη και καθολου μα καθολου βαρια! Αν καποιος τρεχει την μαμισια και θελει οπωσδηποτε ελληνικα τοτε η ρομ του πανου ειναι μονοδρομος!!!! Και μενα μου αρεσε πολυ....αν και δεν εχω μετρο συγκρισεης με καποια αλλη, γιατι πριν ημουν με...1.14 μαμα.... Εχω ενα προβληματακι....δεν μπορω να flashαρω radio (1.14.25.14)...απο την καρτα EDIT: Λυθηκε Το αρχειο BlackstoneRUUWrapper.exe, ειναι κοινο και flashαρει οποιοδηποτε radio ή ROM σε μορφη BLACIMG.nbh, αρκει να βρισκεται στον ιδιο φακελο....? EDIT: Λυθηκε Και μια παααααρα πολυ χαζη ερωτηση, που μου εχει σπασει ομως τα νευρα... Πως μπορω να επιλεξω να βλεπω ΜΟΝΟ τις επαφες της συσκευης, και ΟΧΙ καιτης SIM? EDIT ¨?????? Panosha 2.4 Greek... Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 xaxanoula, Hard Reset έκανες μετά την εγκατάσταση της καινούργιας rom? είχα ακολουθήσει ακριβώς την διαδικασία κάνοντας και hard reset.. απλά το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε όταν πρωτοέβαλα την νέα rom, αλλά μέρες μετά χωρίς να έχω πειράξει κάτι..:wacko: δεν φτάνει που δεν λαμβάνω mms, τώρα έχω πρόβλημα και με τα sms..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Και μια παααααρα πολυ χαζη ερωτηση, που μου εχει σπασει ομως τα νευρα... Πως μπορω να επιλεξω να βλεπω ΜΟΝΟ τις επαφες της συσκευης, και ΟΧΙ καιτης SIM? ING HideSIM V 2.1.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Και μενα μου αρεσε πολυ....αν και δεν εχω μετρο συγκρισεης με καποια αλλη, γιατι πριν ημουν με...1.14 μαμα.... Εχω ενα προβληματακι....δεν μπορω να flashαρω radio (1.14.25.14)...απο την καρτα EDIT: Λυθηκε Το αρχειο BlackstoneRUUWrapper.exe, ειναι κοινο και flashαρει οποιοδηποτε radio ή ROM σε μορφη BLACIMG.nbh, αρκει να βρισκεται στον ιδιο φακελο....? EDIT: Λυθηκε Και μια παααααρα πολυ χαζη ερωτηση, που μου εχει σπασει ομως τα νευρα... Πως μπορω να επιλεξω να βλεπω ΜΟΝΟ τις επαφες της συσκευης, και ΟΧΙ καιτης SIM? EDIT ¨?????? Panosha 2.4 Greek... γιατι στα contacts σου δειχνει και τα ονοματα της sim?εμενα δειχνει η λιστα μονο τα contacts της συσκευης .στο υπομενου λεει sim contacts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 γιατι στα contacts σου δειχνει και τα ονοματα της sim?εμενα δειχνει η λιστα μονο τα contacts της συσκευης .στο υπομενου λεει sim contacts Ποια ROM φοράς στη συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 ING HideSIM V 2.1.zip Ευχαριστω...(ps: μου φανηκε λιγο κουλο οτι ηθελε ξεχωριστο cabακι...Νομισα οτι ηταν μια επιλογη που δεν εβλεπα...) Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Υπάρχουν διάφορες λύσεις, αυτή όμως δουλεύει σίγουρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 είχα ακολουθήσει ακριβώς την διαδικασία κάνοντας και hard reset.. απλά το περίεργο είναι ότι το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε όταν πρωτοέβαλα την νέα rom, αλλά μέρες μετά χωρίς να έχω πειράξει κάτι..:wacko: δεν φτάνει που δεν λαμβάνω mms, τώρα έχω πρόβλημα και με τα sms..:mad: Προφανώς κάτι στράβωσε από κάποιο πρόγραμμα. Εχεις δοκιμάσει να κάνεις hard reset εννοώ τώρα όχι στην διαδικασία φλασαρίσματος. Μην μου πεις οτι δεν έχεις backup? Αν δεν έχεις δοκιμάσει κάντο και τεσταρισε την συσκευή σου με περασμένες μόνο τις επαφές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 οι φωτο που τραβαμε που αποθηκευονται?? σε ποιο φακελο??? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Εάν δεν το έχεις πειράξει στο φάκελο DCIM της storage card. Αυτό όμως μπορείς να το αλλάξεις διαλέγοντας διαφορετικό φάκελο ως "Favorite" από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 ωραιος!!! κατι ακομα... στα σμσ, φαινονται τα τελευταια 25... μπορω να φαινονται ολα??? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 ωραιος!!! κατι ακομα... στα σμσ, φαινονται τα τελευταια 25... μπορω να φαινονται ολα??? Στο TFL3D μόνο αυτά βλέπεις, δεν έχω δει πουθενά κανά tweak να σου δείχνει παραπάνω. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 ρε παιδεσ, αυτο το κορ πλειερ, τι βιντεακια παιζει??? σε εμενα παντως: asf. = οχι avi. = οχι mpg. = οχι κ μου βγαζει το ερορ μινιμα: "CoreMPEG1: MPEG-2 video is not supported!" εχω τιν εκδοσι 1.3.... κανω εγω καποια λαμακια???? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Τι να το κανεις πιο απλο keyboard οταν εχεις το fingerkeyboard. Ελπιζω να εχεις βαλει την εκδοση του TaxTax. δεν έχω ιδέα ποια έκδοση έχω βάλει, πως το βλέπω? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Του taxtax ξεχωρίζει... FingerKeyb-2.1-WVGA-gr-taxtax.cab Θα τη βρεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Θέλω να κάνω αναβάθμιση το τηλ με τη καινούργια ρομ 1.56. Έχω το sprite backup μπορώ να κρατήσω αντίγραφο ασφαλείας στα sms και να τα επαναφέρω μετά την αναβάθμιση? Αν δεν μπορώ με αυτο το προγραμματάκι υπάρχει άλλος τρόπος για να το κάνω. Π.Χ. κάποια αρχεία που μπορώ να αντιγράψω και να τα επικολλήσω στο τηλ χειροκίνητα μετά την αναβάθμιση; Εκτός από τα sms υπάρχει η δυνάτότητα διατήρησης και των ρυθμίσεων γενικά στη συσκευη για να μην μπαίνω στη διαδικασία να τις ξανακάνω. Το τηλ. κατάλογο μου τον έχω συγχρονισμένο στο outlook οπότε δεν με απασχολεί και τόσο. Επίσης όσα προγράμματα έχω εγκατεστημένα στη κάρτα μνήμης να τα απεγκαταστήσω πρώτα πριν την αναβάθμιση για να μην υπάρξει πρόβλημα κατα την εγκατάσταση τους μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Θέλω να κάνω αναβάθμιση το τηλ με τη καινούργια ρομ 1.56. Έχω το sprite backup μπορώ να κρατήσω αντίγραφο ασφαλείας στα sms και να τα επαναφέρω μετά την αναβάθμιση? Αν δεν μπορώ με αυτο το προγραμματάκι υπάρχει άλλος τρόπος για να το κάνω. Π.Χ. κάποια αρχεία που μπορώ να αντιγράψω και να τα επικολλήσω στο τηλ χειροκίνητα μετά την αναβάθμιση; PIM Backup... ο καλύτερος τρόπος. Εκτός από τα sms υπάρχει η δυνάτότητα διατήρησης και των ρυθμίσεων γενικά στη συσκευη για να μην μπαίνω στη διαδικασία να τις ξανακάνω. Τις ρυθμίσεις γενικά πρέπει να τις κάνεις από την αρχή αν θέλεις να εξασφαλίσεις μια σταθερή λειτουργία στη συσκευή σου. Επίσης όσα προγράμματα έχω εγκατεστημένα στη κάρτα μνήμης να τα απεγκαταστήσω πρώτα πριν την αναβάθμιση για να μην υπάρξει πρόβλημα κατα την εγκατάσταση τους μετά; Όχι, δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσεις τίποτα. Ότι θες απλά το βάζεις από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 και εγω την εβγαλα του μιρι.. μου εκανε ενα καλο χθεσ και οταν το συνδεσα με το πισι μου εβγαλε διπλες εγγραφες στο calendar.. Και οταν πηγα να επαναφερω με το PPCBackup το εσκισε το λειτουργικο.. Ετσι είπα να δοκιμάσω του Dutty 3.3.. ήδωμεν! Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 είναι λογικό να κάνει εγκατάσταση το FingerKeyb-2.1-WVGA-gr-taxtax.cab πάνω από 15λεπτά???????? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts