Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε τι ακριβως ειναι χρησιμες οι gps φωτο ;;;

Οταν τραβας μια φωτογραφία, σου σώζει μαζι και τις συντεταγμένες που βρισκεσαι. Το πιο απλο που μπορεί σε καποιον να χρησιμεύει αυτο, είναι να βάλεις ενα προγραμμα πλοήγησης να σε πάει στο μέρος που έχεις φωτογραφίσει, εκτός των άλλων.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ας μαγειρευτεί πρώτα και βλέπουμε!

Το HD μετράει 3 μέρες και 6 ώρες ανοιχτό ενώ η μπαταρία είναι στο 51%!

Καμιά ωρίτσα μουσική, άλλη μία WiFi με Surfing και Email και καμιά 10αριά SMS!

Dutty's V3 :D :yahoo:

5-6 SMS ακόμα, 1,5 ώρα ομιλίας, μισή ώρα WiFi και αυτή τη στιγμή λέει 27%:lol:!

Μου κακοφαίνεται που αύριο θα χρειαστεί να το φορτίσω:lol:

Καλα Κωστα, κρατα το μεχρι να βγει το Toshiba, μην μεινεις απο PDA μεχρι να κυκλοφορησει :lol:

ναι ναι ναι ακριβως. μετα θα πρεπει να κανονιζουμε συναντηση κατοχων toshiba:lol:

Αρχικό μήνυμα από ktsak Εμφάνιση Μηνύματος

Και αυτο μανισιο ειναι, το εκλανε extract ο Panosha απο τη ROM που ενεβασε η HTC στο site της. Οποτε χρησιμοποιησε το αφοβα.

Καλη Πρωτομαγια

μηπως να το κοιταξεις αυτο :sick:γιατι καποιος γνωστος μου μου ειπε οταν αρχιζεις να μπερδευεις........ το εκανε με το εκλανε...........

παντως η θηκη σου σημερα εδωσε ρεστα,μου πεφτει το hd απο την τσεπη παω να κανω κοντρολ με το ποδι και τρωει ενα σουτ...η ατιμη δεν ενοιωσε τιποτα :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ναι ναι ακριβως. μετα θα πρεπει να κανονιζουμε συναντηση κατοχων toshiba:lol:

:

Για προσέξτε!!!! αρκετοί είναι αυτοί που ξανα-αγόρασαν το Blackstone :)

Περιμένετε να το δείτε πρώτα και να διαβάσετε κριτικές.;)

Εκτός αυτού οι μεγάλες αλλαγές στην HTC θα πλασαριστούν με το HD2. Οπότε λίγη αναμονή δεν βλάπτει ειδικά όταν έχεις την καλύτερη συσκευή.:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδες γνωριζετε ποτε προβλεπεται η ελευση των wm6,5 και 7???εκει που ειχα αποφασισει να δωσω το HD(κυριως λογω ελλειψης χρονου) ειδα ενα video με wm6,5 στο HD και το ξανασκεφτομαι....

μπορει καποιος να με βοηθησει παραπεμποντας με καπου ωστε να βρω μια ακρη να μην σβηνει η οθονη κατα την διαρκεια της κλησης?στο διαμονδ με το diamond tweak γινοταν.me to hdtweak δεν γινεται τιποτα.το ρυθμιζω να μην κλεινει αλλα εξακολουθει να κλεινει.φοραω την ελλινικη απο ace.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

μπορει καποιος να με βοηθησει παραπεμποντας με καπου ωστε να βρω μια ακρη να μην σβηνει η οθονη κατα την διαρκεια της κλησης?στο διαμονδ με το diamond tweak γινοταν.me to hdtweak δεν γινεται τιποτα.το ρυθμιζω να μην κλεινει αλλα εξακολουθει να κλεινει.φοραω την ελλινικη απο ace.

δεν ξερω αν εχει βγει καινουρια εκδοση στο hd tweak ,εγω εχω την v0.5.4-14 να υποθεσω οτι εχεις τις εξης ρυθμισεις...fast sleep-disable, sleep-disallow,light sensor disable

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για προσέξτε!!!! αρκετοί είναι αυτοί που ξανα-αγόρασαν το Blackstone :)

Περιμένετε να το δείτε πρώτα και να διαβάσετε κριτικές.;)

Εκτός αυτού οι μεγάλες αλλαγές στην HTC θα πλασαριστούν με το HD2. Οπότε λίγη αναμονή δεν βλάπτει ειδικά όταν έχεις την καλύτερη συσκευή.:D

μη με παρεξηγεις μικρο παιδι ειμαι και δεν εχω υπομονη αλλα παρασυρομαι και ευκολα :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά έχω το κ750 και ήρθε η ώρα να το αλλάξω με ένα htc. απλώς βλέποντας τα wm 6.5 απ'το εξής link

http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=htc+hd+6.5&aq=f

και μην έχοντας καμία γνώση πάνω σε roms και όλα τα άλλα περίεργα που γράφεται και δεν καταλαβαίνω τίποτα σκέφτομαι ότι θα πελαγώσω όταν θα το πάρω.

άσε που μου περνάει η ιδέα να περιμένω ένα χρόνο ακόμα για το hd2 που θα είναι πολύ καλύτερο και με wm7

Αν μπορείς να περιμένεις τόσο πολύ τότε ΟΚ .

Πάντως για τώρα αλλά και τους επόμενους μήνες το HD θα είναι η κορυφή.

Όσο για τα WM7 από τις μέχρι τώρα φήμες θα τρέχουν και στο HD .

Βαλάντης:lol:

Όσο για τα WM7 από τις μέχρι τώρα φήμες θα τρέχουν και στο HD .

Εδώ δεν τα έχουμε δει, θα ξέρουμε που θα τρέχουν και που όχι??? Τα 6,5 μάλλον δεν θα τα υποστηρίζει επίσημα, αλλά υπάρχουν cooked ROMs. Μπορείτε να βρείτε και από τώρα αλλά είναι στο τελικό τους στάδιο ακόμα.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

καλιμερα κ καλι πρωτομαγια σε ολουσ!!!

εψαξα στην κοσμοτε, αλλα δεν βρικα τις χρεωσεις μεχρι ποτε ειναι τζαμπα κ απο ποτε αρχιζει το χρεωμα...

μπορει καποιος να μου υποδειξει την σωστι κατευθινσι???

θα του ειμαι βαθυτατα υποχρεως κ παντα υποχρεωμενος!!!

na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X

καλιμερα κ καλι πρωτομαγια σε ολουσ!!!

εψαξα στην κοσμοτε, αλλα δεν βρικα τις χρεωσεις μεχρι ποτε ειναι τζαμπα κ απο ποτε αρχιζει το χρεωμα...

μπορει καποιος να μου υποδειξει την σωστι κατευθινσι???

θα του ειμαι βαθυτατα υποχρεως κ παντα υποχρεωμενος!!!

Λαμπρο το τζαμπα εχει πεθανει εδω και χρονια :lol::p

παρτους τηλ να σου πουνε για να εισαι σιγουρος!!;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εδώ δεν τα έχουμε δει, θα ξέρουμε που θα τρέχουν και που όχι??? Τα 6,5 μάλλον δεν θα τα υποστηρίζει επίσημα, αλλά υπάρχουν cooked ROMs. Μπορείτε να βρείτε και από τώρα αλλά είναι στο τελικό τους στάδιο ακόμα.

Μα πάντα εννοούμε για Cooked Rom μιας και τα WM7 πιθανότατα θα απαιτούν dedicated πλήκτρο.

Βρε παιδιά , άλλη μια ερώτηση. Μήπως ξέρετε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το HD μας σαν δέκτη WiFi για το PC μας ?

Δηλαδή μπορούμε να το συνδέσουμε με PC και να έχει τη χρήση WiFi Stick ώστε να μπαίνουμε στο Internet (από το PC πάντα) ?

Δοκίμασα να το συνδέσω σαν μόντεμ αλλά μου βγάζει ότι πρόκειται να συνδεθεί στο Ιντερνετ μέσω GPRS καί δεν βρήκα πουθενά επιλογή για WiFi .

WM WiFi Router στο γνωστό μαγαζάκι!

Αν κατάλαβα καλά γιατί το μπερδεύεις

Στην ουσία το κινητό σου γίνεται Router και μοιράζει το Internet μέσω της ασύρματης κάρτας του!

το πηρα σημερα απο το πλαισιο!!!ρε παιδια τα wm ειναι αγγλικα οπως τα θελω αλλα στο πληκτρολογιο ΔΕΝ εχει ελληνικα και στις ρυθμισεις ΔΕΝ εχει επιλογη για ελληνικα wm!ειναι της ace αλλα ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει?

η ρομ ειναι 1.14.401.3 (22273) WWE και ραδιο 1.09.25.14

θα περασω την 1.56 αλλα γιατι δεν εχει ελληνικα ηδη?

το πηρα σημερα απο το πλαισιο!!!ρε παιδια τα wm ειναι αγγλικα οπως τα θελω αλλα στο πληκτρολογιο ΔΕΝ εχει ελληνικα και στις ρυθμισεις ΔΕΝ εχει επιλογη για ελληνικα wm!ειναι της ace αλλα ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει? η ρομ ειναι 1.14.401.3 (22273) WWE και ραδιο 1.09.25.14. θα περασω την 1.56 αλλα γιατι δεν εχει ελληνικα ηδη?

Αν δεν ειναι της ACE Hellas, φυσιολογικο ειναι που δεν εχει Ελληνικα. Μονο τα δικα της εχουν. Δοκιμασε να περασεις αυτο http://www.navimania.gr/showpost.php?p=179527&postcount=1 :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

το πηρα σημερα απο το πλαισιο!!!ρε παιδια τα wm ειναι αγγλικα οπως τα θελω αλλα στο πληκτρολογιο ΔΕΝ εχει ελληνικα και στις ρυθμισεις ΔΕΝ εχει επιλογη για ελληνικα wm!ειναι της ace αλλα ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει?

η ρομ ειναι 1.14.401.3 (22273) WWE και ραδιο 1.09.25.14

θα περασω την 1.56 αλλα γιατι δεν εχει ελληνικα ηδη?

Λογικά θα έπρεπε να είχε ελληνικά, κατά την πρώτη εκκίνηση δε σου εμφάνισε το λόγοτυπο της ace, από ότι θυμάμαι έτσι γινότανε και μετά υπήρχε μια αναβάθμιση ελληνικών που περνούσες από πάνω, δοκίμασε να κάνεις ένα hard reset, για λόγους περιέργειας ίσως αφού υπάρχει η νέα rom η 1.56 η οποία υποστηρίζει σίγουρα ελληνικά!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Αν δεν ειναι της ACE Hellas, φυσιολογικο ειναι που δεν εχει Ελληνικα. Μονο τα δικα της εχουν. Δοκιμασε να περασεις αυτο http://www.navimania.gr/showpost.php?p=179527&postcount=1 :rolleyes:

βρε συ εχει αυτοκολλητο της ace hellas!

WM WiFi Router στο γνωστό μαγαζάκι!

Αν κατάλαβα καλά γιατί το μπερδεύεις

Στην ουσία το κινητό σου γίνεται Router και μοιράζει το Internet μέσω της ασύρματης κάρτας του!

Εννοώ ότι έχω WiFi ρούτερ και λέω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το HD σαν δέκτη WiFi που θα δίνει ίντερνετ στο PC μου. Σα να είχα δηλαδή ένα WiFi stick .

ναι εχω βαλει!

Κάνε ένα hard reset στη συσκευή γιατί προφανώς δεν το κάνανε στην ace όταν περάσανε το patch με τα ελληνικά ή αν είσαι τόσο άτυχος μπορεί να ξεχάσαν να σου πέρασαν τελείως ελληνικά!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra